trešdiena, 2017. gada 22. marts

Tad Pārmaiņas iestājas. publicējusi Sarah Varcas

Tad Pārmaiņas iestājas.
09.02.2017 … publicējusi Sarah Varcas
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
--------------------------------------------
Mēness aptumsuma maksimums vērojams 11.02.2017 plkst.2:44 pēc Latvijas laika.

Ja esat izbrīnīti par to, kas ar jums notiek uz Zemes pēdējā laikā – ja dzīve šķiet pārāk skaista, lai tā būtu īstenība, pārāk skarba, lai to izturētu, vai arī pārāk juceklīga, lai ņemtu to par pilnu – šis Aptumsums var vismaz palīdzēt noskaidrot šī efekta cēloņus, un lomu, kādu mēs spēlējam savas dzīves izvēršanā. Daudzi līdz šim bija domājuši, ka strādā pie sevis un savas attīrīšanās: revidējot sen noglabātās domas, jūtas un atmiņas, un saskaroties atkal no jauna ar cilvēkiem, vietām un situācijām, kas liecina par to, ka ”jāatgriežas, lai turpinātu ceļu”. Citi bija iemesti tādā pilnīgi jaunā un negaidītā esībā, ka vēl joprojām nespēj īsti noticēt tam, kas noticis. Tomēr vairums atrodas pa vidu, svārstīdamies starp pievilcīgo pagātni un satraucoši neaptveramo nākotni, nevarot izšķirties par to, vai lekt tūlīt pat no ierasto attiecību kraujas, lai paskatītos, kas notiks, vai arī atkāpties tomēr no nedrošās malas, lai sagaidītu lielāku skaidrību par to, kas sekos. Lai kur jūs nebūtu, lai kas ar jums arī notiktu tieši tagad, vienalga, saņemieties drosmi uzklausīt savu Sirdi. Šādi jūs gūsiet visu nepieciešamo Vadību, Atbalstu un Palīdzību.

Ir vēl kaut kas, ko neapšaubāmi jāaptver, ja vien vēlamies ievākt šī Aptumsuma bagātīgo ražu: Vadībai, Atbalstam un Palīdzībai ir jānāk NO JŪSU IEKŠIENES. Nav nekādas jēgas gaidīt uz citiem, lai tie mums pasaka priekšā gudrības vārdus, kuros dzirdam tik acīmredzamus risinājumus, ka jāpabrīnās, kāpēc paši tos neieraudzījām. Ir beidzies laiks, kad atbildes varējām gaidīt no citiem. Mums katram jāpaveras sevī, lai tās atrastu. Šis Mēness Aptumsums atgādina mums par mūsu iedzimtajām tiesībām – pašiem zināt Patiesību, atbildēt no Vieduma pozīcijām, un rīkoties saskaņā ar Nodoma alķīmiju, neraugoties uz to, kas notiek visapkārt.

Mēness Aptumsums Lauvas zīmē izsauc skaudru atziņu, ka mēs vienkārši nevaram kontrolēt visu, kas notiek ar mums, un ar tiem, kurus mīlam, nevaram kontrolēt nozīmīgos cēloņus, un lietas, kas mums rūp. Kļūst redzams, ka mūsu varā ir tikai tukša cīņa vien, kamēr rīkojamies no baiļu un nolieguma pozīcijām, cenšoties izvairīties no dzīves skaudrajiem ievainojumiem. Šī atklāsme sagrauj mūsu līdzšinējo aizsargātību un mūsu sapņu pēdējās lauskas. Tas līdzinās iztukšotībai.

Tad pārmaiņas iestājas.

Dziļi mūsu iekšienē, kad mēs atlaižam visu, ko domājām, ka tas tā varētu (un tam tā vajadzētu) būt, iedegta ir Patiesības dzirksts. Būtībā mēs nebūt neesam salauzti, bet jaunu Viedumu iemiesojuši. Mēs zinām patiesību, esam gatavi atbildībai, un tas ir mūsu ieguvums. Mēs visi atrodamies ceļā, jūs un es. Nevis lai cīnītos ar kādu, bet lai Sevi atklātu. Mēs esam ignorējuši paši savu iekšējo Gaismu, savu personīgo Vieduma Avotu, savu intīmo Savienojumu pārāk ilgi. Ir pienācis laiks, patiesībā sen jau kā pienācis, atgūt mūsu patiesās zināšanas, neraugoties ne uz kādām šaubām. Jo mēs izdzīvojam Sevi savā dzīvē, un saņemam visu, kas dotajā brīdī mums nepieciešams.

Šī Aptumsuma nemanāmi dziestošajā gaismā mēs varēsim skatīties ar skaidrām, neaprobežotām acīm. Tas, no kā centāmies izvairīties, var nostāties mūsu priekšā. Kritikas, naidīguma un neiecietības dunči, tēmēti iepriekš uz citiem, atgriezīsies pie mums nevis no ārpuses, bet no iekšienes, un trāpīs mums pašiem ļoti skaidri. Tā nav sastapšanās ar sodu, bet gan ar nenovēršamo dzīves grāciju, kas garantē, ka enerģija vienmēr tiek līdzsvarota, un ka ikvienai rīcībai ir arī sekas. Mēs nevaram izvairīties no tā, kas mēs esam, un ko sējam pasaulē. Tāpat kā nevaram izvairīties no Saules gaismas, kas nakti pārvērš dienā. Mēs esam, kas mēs esam, mēs rīkojamies, kā mēs rīkojamies, un mēs atzīstam savu radīto, jo tas ir piepildīts ar mūsu patreizējo dabu. Šis Mēness Aptumsums atgādinās mums, ka mēs paši esam sava liktens lēmēji, pat ja dzīve mums sniedz nebeidzamus pārsteigumus.

Ir laiks apdomāt, kas mēs esam, jo ir miljoniem veidu, kā izpaust savu bezgalīgo Garu. Ja mēs par daudz fokusējamies tikai uz savas sarežģītības uzsvēršanu, mums var nākties piedzīvot smagu, bet savlaicīgu pamošanos: Mēs neesam tie, kas, pēc mūsu domām (un pēc kāda cita domām), mēs esam. Ir laiks atklāt tādus Sevis aspektus, par kuriem pat nevarējām iedomāties. Mēs varbūt neesam pieļāvuši, ka varam būt tik veiksmīgi, tik skarbi, tik skaisti, tik patmīlīgi, tik patiesi, vai arī tik samāksloti. Neatkarīgi no tā, kas ir ticis nosūtīts uz āru, tas viss mūsu apziņā atgriežas tagad integrācijai.

Šinī Aptumsumā mēs varam uzmest skatu savam Patiesajam ES, spožam kā Saule, dziļam kā jūra, gan gaišam gan tumšam, piepildītam un tukšam, piezemētam un dievišķīgam. Mēs to jau esam dzirdējuši tūkstošiem reižu: dzīve notiek tikai un vienīgi TAGAD. Nedz agrāk, nedz kaut kad nākotnē, bet gan tieši tagad, šinī patreizējā iekšējās apziņas momentā, vienīgajā vietā, ko mēs jebkad varam ieņemt. Šis Mēness Aptumsums Lauvas zīmē atgādina mums, ka TAGAD brīdī ir arī mūžība un vēsture sakombinējusies: alķīmiski pagātnei, tagadnei un nākotnei samaisoties, un destilējoties esības mikrosekundēs, kurās mums katram ir tiesības Rīkoties, Izvēlēties un Būt. Izdarītās izvēles Saules Aptumsumā 26. Februārī noformēs mūsu turpmāko ES. Mēs varam gatavoties izvēlēties labāko, aptverot idejas, kuras rodas jau tagad, kad ego uzplaiksnījumi tiek dzēsti Dievišķās Dzīves nevaldāmajos ūdeņos.

https://www.draugiem.lv/groups/gaismasberni_16019359/?f_tid=6378836