trešdiena, 2017. gada 22. marts

Kas ir svarīgi?

Kas ir svarīgi?
        Ja "palaimējas" nokļūt tur aiz tā sliekšņa, kur sākas nāve un beidzas šī dzīve un atgriezties atpakaļ, tad ir skaidrs, ka tik maz kam patiesi ir nozīme šajā dzīvē...par ko mēs pārdzīvojam ikdienā, uztraucamies, pēc kā dzenamies...
Kad esi nokļuvis "aiz sliekšņa" Tu saproti, ka viss ir savienots, un Tev liek pārskatīt visus šīs dzīves nodarījumus, izjūtot sevī to, kā jutās katrs, kam Tu nodarīji to un to, tik ilgi, kamēr Tu esi sapratis citu cilvēku jūtas, un neesi vairs vienaldzīgs...
Mēs izvēlamies savas dzīves scenāriju pirms iemiesojamies šajā ķermenī, paši to sastādam, lai tas kalpotu mūsu izvēlētajai savas dvēseles izaugsmei. Viens no būtiskākajiem uzdevumiem ir - iemācīties būt empātiskiem un rēķināties ar savām un citu cilvēku jūtām, lai neradītu jaunu karmu.
        Šī uzdevuma esence ir iemācīties mīlēt sevi un savu tuvāko kā sevi pašu, un Radītāju no visas sirds un dvēseles, un saprast, ka šīs lietas ir savstarpēji savienotas.
        Ir vajadzīga drosme, ticība, un tieksme uz izaugsmi, jo uzdevums ietver arī prasmi pateikt "Nē", tādām pieredzēm un attiecībām, kuras sevi ir izsmēlušas un kurās vairs nav iespējama harmoniska enerģiju apmaiņa un sevis mīlestība, un līdz ar to ir skaidrs, ka motivācija, kāpēc esam šādās attiecībās ir dažāda veida bailes...palikt bez pajumtes, bez palīga, bez naudas...bailes no vientulības...u.t.t Šādu attiecību izbeigšana ir laba priekš visām iesaistītajām pusēm, jo katrs iegūst brīvību un iespēju savā dzīvē piedzīvot vairāk mīlestības...
Sajūta, ka varbūt vēl joprojām vajag to, kas atkal un atkal rada ciešanas, tik ilgi tur mūs savās važās, kamēr nav izprasti radušās situācijas dziļākie cēloņi. Tikai kad prāts un jūtas ir vienoti, tad iespējams piedot, atlaist un dvēsele var pāriet jaunā līmenī.
        Tu nāksi vēl dzīvot, vai pievilksi līdzīgu pieredzi, ja nebūsi izpratis un tikai ar gribasspēku aizliegsi Sev to, ko vēlies šodien... Vēlmes ir dzinulis, tās vilina un sauc, tur kur gaida kārtējais karmiskais uzdevums, kas vēl nav iziets, tieši tāds kāda pieredze vēl dvēselei trūkst un ir jāapgūst.
         Tu dzimsi atkal te uz zemes, ja nebūsu sapratis galveno nauda...bauda...vara...skaistums...statuss...Tu to visu vari piedzīvot šajā vai kādā no dzīvēm, bet jebkurā var būt tā - viens mirklis un Tu esi miris, un nekā vairs no tā nav. Kad dzimsi nākamajā dzīvē jau citā ķermenī, valstī, apstākļos, tad Tevī vienmēr paliks atmiņas par to, ko esi mīlējis, un Tu satiksi visus atkal un atkal, jo galvenās ir attiecības. Attiecības ar līdzcilvēkiem, atspoguļo Tava paša mīlestību vai nemīlestību pret sevi, un atklāj arī to, ko Tu patiesībā domā par Dievu.
Statusi, mājas, bagātība, viss var mirklī pazust, pat cipariņi bankās dzist....un Tu pats arī tāds kāds esi šajā dzīvē vairs nebūsi nekad. Bet tava dvēsele turpinās dzīvot...katra dvēsele...un Tu satiksi atkal un atkal katrā dzīvē tos pašus mīļos un tuvos, un ne tik ērtos...cauri gadusimtiem un tūkstošiem jau redzētos, Dieva radītos Tev, lai kā oļi viens pret otru jūs slīpētos jaunās pieredzēs.
Pati par sevi nauda, bauda un vara, nav sliktas lietas, bet ja Tu dēļ varas noliedz tuvos un mīļos, vai dēļ naudas kļūsti lepns un savtīgs, vai Tev ir daudzas paralēlās attiecības, tad Tu atkal nāksi uz zemi, nākamajā dzīvē mācīties mīlēt, dot, atzīt. Tu nāksi izjust, kā ir kad Tevi nodod, piekrāpj un liedz atbalstu...visu ko pats sēji,Tu arī pļausi.
         Tu nāksi atkal dzīvot un mācīties priecāties, ja nebūsi atļāvis to sev, jo biji pārāk aizņemts pelnot naudu vairākos darbos. Tu nāksi īstenot savus talantus, ja tam Tev nebija dzīvē laika, jo kalpoji citu radītās institūcijās, baidoties zaudēt lielu algu. Attīstīt savus talantus ir mīlēt mācīšanās daļa, kad radām, tad Dievs caur mums runā, kad dodam pasaulei no tā īpašā, kas mūsos ielikts, tad mīlam sevi un Radītāju.
         Kad pārkāpsi tam slieksnim mūžības priekšā, tevī paliks tas, kas lika tavai sirdij dziedāt vai skumt...skaistākie iespaidi...sajūsma par radīto..laime dot no savas pārpilnības...mirkļi ar mīļajiem...tas viss veido Mīlestību, tie ir tie mirkļi, kad Tu slavē Dievu, ka esi dzīvs un saki ka dzīve ir brinišķīga, tas vienmēr dzīvo Tevī...tavā Dvēselē cauri mūžībām.


adamante1111@inbox.lv