trešdiena, 2017. gada 22. marts

Laiks izvēlēties

Laiks izvēlēties nāk... Beidzot izvēlēties sevi vairāk mīlēt, ja esi attiecībās kurās sāp, kur nodod vai krāpj, kur tikai miesu grib, bet dvēselei vientuļi...kaut izvēlēties tukšumu, kur laukā kāpt, izvēloties vairāk cienīt savu patieso dabu - dvēseli un ķermeni vienotā veselumā.

Laiks, kas no marta sākuma līdz aprīļa beigām mūs gaida, būs liktenīgs, tām attiecībām darbā vai personīgajā dzīvē, kuras neizturēs Visuma testus.
Tik vienkārši un tai pat laikā sarežģīti, jo katrs likteņa krustpunkts prasīs no Tevis, lai Tu zinātu un justu:"Kāpēc?!; Par ko?!" Un pieņemtu, ka sāpēt nav vērts, ka atlaist ir labākais, kas var notikt visu iesaistīto Augstākajam labumam... Nāks un ir jau blakus, ja nav, tad ienāks jūsu dzīvēs daudzi, un aizies tie, kas dzīvēs iepriekšejās bija mīlestības "aizliegtās", dēļ dažādiem iemestiem, statusa, attāluma, tautības, naudas vai vecumu atšķirības. Šīs tēmas būs aktuālas, visdažādāko šķēršļu tēma - "Kāpēc es nevaru mīlēt, vai kāpēc nevaram būt kopā?! ", būs aktuāla īpaši aprīļa mēnesī.

Un darba vietās, kurās jūtaties nenovērtēti, neradoši, neatalgoti, gaidāms atlūgumu vilnis. Tāds posms priekšā, kad tiks atbrīvota vieta, kam jaunam, jo vecais būs sevi izsmēlis. Daudziem būs nopietnu pārdomu posms.
Būs daudzas situācijas, kas nesīs vilšanos, jo atklāsies, ka nav tik skaisti, kā bija izdomāts. Atklās savas sejas tie, kas nav gatavi uzņemties atbildību, bet ir tikai skaisti runājuši un pildīt solījumus tomēr nesteidzas.
Un būs daudz jautājumu sev, kurus provocēs notikumu fons : "Vai tas man der, vai ilgterniņa vēlos to es?! Kas mani padara laimīgu?! Kādām īpašībām jāpiemīt manam partnerim?! Vai es vēlos šādās attiecībās dzīvot gadiem? Vai es varu sevi mīlēt šādā darba vidē? Vai mani izmanto vai es saņemu adekvātu enerģijas apmaiņu no otra? Vai mani ciena un novērtē? Vai es gribu samierināties ar tik kritisku attieksmi pret sevi?"
Būs daudz satikšanos ar tādiem cilvēkiem, kuri sen pazīstami, kas pēkšņi var uzrasties atkal dzīvē pēc daudzu gadu pauzes...un būs arī daudz šķiršanos...lielas pārmaiņas attiecību jomā priekšā daudziem no mums, gan darbā, gan personīgi. Atklās sevi viss tas, kam nav stabilu pamatu, kopīgas nākotnes perspektīvas. Tiks pabeigti daudzi karmiskie līgumi.
Ieskatīties sevī, savā dvēselē, izprast savas vērtības un vēlmes, tāds ir uzdevums...kāds/kāda es istenībā esmu, un ko no visas sirds vēlos, vai tas atbilst man, kas manos dzīves ceļos un mājā blakus ik rītu, vakaru un nakti?!. Vai ticu, ka esmu mīlestības cienīgs? Kur ir tas upura un mazvērtības sindroms, nepiedotais un šķēršļi ko pats/pati radu ceļā uz savu mīlestību?! Cik reāli uztveru mīlestību?
Daudzas ilūzijas kritīs, neizturot laika un reālās dzīvēs pārbaudes, jo planetārais fons prasīs reālistisku attieksmi. Atklāsies nodevības. Rozā brilles kritīs, patiesība nostāsies acu priekšā...skarbi vārdi tiks izteikti.
Liktens krustceles nāk, daudziem...un tās prasīs izvēlēties.
Jo apzinātāks esi, jo tuvāku savai patiesajai Radītāja dotajai dabai partneri un nodarbošanos izvēlies, kas Tev nes prieku un mīlestību. Jo atbilstošāku izvēli izdari, jo tuvāk nokļūsti tai dvēselei, kura tiešām Tev der, ar kuru Tev mierpilna harmoniskā līdzāspastāvēšana, cieņa, mīlestība, radošums, prieks un kopīgs ceļš, kādu abi vēlaties iet...
Ciešanas attiecībās ir, jo nepazīstam un neesam atzinuši par mīlestības vērtu patieso sevi, tāpēc dusmojamies uz Radītāju, ka viņs nedod mīlestību... Dod. Tikai mēs ņemam to, kas neder, maldoties ilūzijās...izliekamies savādāki nekā esam, atdarinot sabiedrības šablonus. Mēs vienkārši vēl neesam izvēlējušies un neesam gatavi paņemt to mīlestību, kuru viņš dod, jo nepazīstam un nemīlam sevi, tāpēc laužoties aizvērtās durvīs, kuras domātas citiem dabūjam punus....kuras, ja pat atvērtos, liktu mums atzīt, ka tas nav tas, ko vēlos īstenībā. Dubultie attiecību scenāriji un tendence mīlēt aizņemtos, tas ir tāpēc, ka īstenībā ir bail no tuvības ar kādu vienu, jo sāpēs ja pametīs, tāpēc ir rezerves varianti...un sāp jau tāpat. Un sevi iepazīt, iemīlēt, cienīt otru un sevi līdz galam nekad nav iespējams ja atbalstam 3 stūrus un attiecību daudzstūrus. Bailes rada to visu un tās pievelk bailes, un tur parasti tāds pats noslēpies un no tuvības nobijies cilvēciņš ir pretī. Bailes palikt vienam... Bailes ka pametīs, tāpēc izpatīku otra vēlmēm, pārkāpjot sev pāri, bailes ka neesmu pietiekami labs, lai mani mīlētu...bailes vienmēr pievelk un rada tikai bailes, un tas viss spoguļo Tevi pašu, tas kas Tev sāp un kur Tevi nepieņem, tur Tu sevi esi nodevis.
Tāpēc attiecību pieredze sāpīgi audzina un māca, un jāiet cauri mācībstundām, lai ar katru "Nē" un "'Jā" nokļūtu tuvāk patiesajam sev...
Visas attiecības, kas ir tagad, ir jau bijušas citos laikos tikai mazliet atšķirīgās dekorācijās un scenārijos, visi kas nāk tagad mūsu dzīvēs ir jau pazīstami, mīlēti un nīsti citos gadu simtos. Ir scenāriji ar konkrētām dvēselēm, kas cauri inkarnācijām daudzām atkal un atkal ir domāti mācībstundu apgūšanai, kuriem nav lemtas laimīgas beigas un līdzīgas ciešanas tiek piedzīvotas no dzīves uz dzīvi, kamēr cilvēks beidzot saprot mācību stundu un izvēlas ko citu...ko tādu, ko Dievs radījis harmonijai.

Lai atbrīvotos no karmas un vairotu mīlestību, dažkārt pietiek izvēlēties....to kas Tev atbilst, vispirms iepazīstot sevi...tā Tu nokļusti tuvāk patiesai mīlestībai uz sevi un otru, un ciešanas pasaulē mazinās. Šobrīd tuvojas laiks, kad ir iespējas izvēlēties mīlestību, arvien vairāk mīlestības pret sevi un otru, pat ja tas prasa atteikties. Ar katru apzinātu izvēli, kas kalpo mīlestības vairošanai katra iesaistītā dzīvē, Tu tuvojies Sev, kā pa labirintu...uz centru, kur Dievs ir attiecībās ar sevi un otru, un priekšā gaida kas piemērotāks katram, kas pārtrauc destruktīvas attiecības... Laikmets, kad ir iespējams sadzirdēt Dieva balsi sevī, un izvētēties mājupceļu uz patieso sevi un mīlestību.



https://www.draugiem.lv/groups/gaismasberni_16019359/?f_tid=6386062