piektdiena, 2017. gada 24. marts

Analīze noved pie paralīzes

 “Analīze noved pie paralīzes.
Cilvēks bez mitas cenšas saprast, analizēt, kritizēt citus, tāpat arī cīnās, lai mainītu otru.
Diemžēl panākumu nav un nākas vien saprast, ka tas ir neiespējami, jo cilvēki patiesībā ir kā saprogrammēti datori un no tā izriet, ka cilvēkam pašam nav savas brīvās gribas. Par cilvēku un viņa dzīvi atbild viņa iepriekšējās dzīves, dzemdību traumas, bērnība, izglītība, kultūra un visas nosacītības. Dzīve plūst atbilstoši šai programmai. Un tad, kad cilvēks visiem spēkiem cenšas saprast otru, kad cenšas otru mainīt, tad patiesībā cenšas vienu programmu nomainīt ar kādu citu. Šī spēlīte tiek spēlēta no dzimšanas līdz nāvei.
Tas līdzinās situācijai, kad katru dienu ejat uz vienu un to pašu kinofilmu, cerībā, ka tās beigas būs citādākas. Vai tas ir iespējams? Tā ikviens cilvēks cenšas mainīt otru. Bet tā vietā būtu visā pilnībā jāpieredz (jāizbauda) otrs cilvēks!
Kad vīrs atgriežas mājas, bet sieva uz viņu kliedz, tad viņam sieva ir jāpieredz tieši tāpat, it kā viņš skatītos filmu vai dzertu glāzi sulas. Kas noticis? Kāpēc tas noticis? Kāpēc viņa tā dara, kāpēc viņai ir tāda daba, tas nav zināms. Atcerieties, tas līdzinās sīpola lobīšanai.
Ja pieredzat (izbaudāt) dzīvi, tad dzīve kļūst par Prieku. Un nav svarīgi, kāds ir notikums. Cilvēkam ir tikai jāizbauda, jāpieredz programma. Pārstājiet kritizēt un būt soģiem. Kad pieredzat otru cilvēku, tad zināsiet, kā atbildēt.”
Šrī Bagavāns


to experience- izbaudīt, pieredzēt, gūt pieredzi
Facebook SAULES TEMPLIS

Ja vēlies ieskatīties savā pašpasaulē, ja saproti, ka kādā dzīves jomā esi "iesprūdis", ja atkal un atkal kaut kas neveicas, ja veselība klibo un ārsti rausta plecus, tad risinājums meklējams iekšējā pasaulē! Pasaules Vienotības universitāte dziedina un dod atbildes uz visiem šiem jautājumiem un problēmām. 
13.-14. maijā notiek kurss Fenomens &Dāvana
Izpēti vietni fenomenslatvija.com  piereģistrējies un uzdāvini sev divas skaistas dienas šajā pavasarī!