trešdiena, 2017. gada 22. marts

Raugoties atpakaļ – ieraudzīt Mīlestību Eņģeļi caur Ann Albers

Raugoties atpakaļ – ieraudzīt Mīlestību
31.12.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
----------------------------------------------
Kad jums rodas iespēja paraudzīties atpakaļ uz aizvadīto gadu, mēs gribētu, lai jūs sildītos savos panākumos. Katrs no jums ir cītīgi strādājis, lai ienestu vairāk Mīlestības savā dzīvē. Vai tas ir darīts dzīvespriecīgā pacēlumā, vai arī dusmu uzplūdā, vēloties labāku attieksmi pret sevi, vienalga – mēs zinām, ka aiz visām lietām, visām jūsu sajūtām, visiem jūsu centieniem stāv Mīlestība. Mīlestība vienmēr ir Klātesoša – gan Vecajā gan arī Jaunajā Gadā, gan jūsu vecajā gan arī jaunajā ES – ikkatrā jūsu elpas vilcienā, ikvienā jūsu mainīgajā TAGAD mirklī.

Mīlestība ir tā, kas dzīvo jūsu iekšienē, un dod jums dzīvību. Mīlestība ir tā, kas cenšas izlauzties caur ilūziju sienām un režģiem virspusē, par spīti maldīgajām iedomām, ka esat nemīlami. Mīlestība ir tā, kas cenšas pārkāpt domstarpībām jūsu starpā, un cenšas virzīt ikvienu no jums, bez izņēmuma, savienoties ar savu Sirdi, ar savu Dziļāko Būtību.

Un tādēļ, – kad jūs skataties atpakaļ uz saviem panākumiem – sviniet tos! Jūs esat ļāvuši savai Mīlestībai izlauzties caur baiļu stindzinošo ledu virspusē, un atkausēt tās jūsu Būtības jomas, kas bija kādreiz sasaldētas. Jūs esat atraduši savu Iekšējo Gaismu un kļuvuši par Sauli, kas sasilda citu cilvēku Sirdis un apkārtējo pasauli.

Kad jūs skataties atpakaļ uz brīžiem, ar ko nevarat tik ļoti lepoties – esiet iecietīgi un līdzcietīgi pret sevi. Jūs mēģinājāt. Jūs meklējāt Mīlestību.

Iespējams, jūs bijāt sasirguši šogad. Jūsu ķermenis čukstēja jums, ”Paklau, Mīlestība tevi cenšas sasniegt, bet daži pārpratumi ir mazliet nobloķējuši tās plūsmu.”

Iespējams, jūs bijāt gājuši caur neveiksmēm šogad, un Mīlestība jums čukstēja, ”Man ir kas labāks priekš tevis. Tev nav jāsamierinās ar ko mazāk par to, ko es tev varētu dot.”

Iespējams, jūs zaudējāt kādu tuvu cilvēku šogad, un esat skumju pārņemts. Arī šinī situācijā Mīlestības balss saka jums pie auss, ”Es neesmu tevi atstājis, jo nekad nespēšu tevi pamest. Mana forma ir mainījusies, taču mana Klātbūtne ir vienmēr pie tevis, neatkarīgi no tā, kur tagad atrodos.” Jūsu mīļie ir atgriezušies un atgūstas tagad savā daudz lielākā Būtībā, un ir šobrīd ar jums kopā veidos, kas ir tik ļoti lieliski un skaisti, ka nevarat pat iedomāties.

Iespējams, jūs neesat kļuvis tāds, kāds jūs bijāt vēlējies kļūt šī aizvadītā gada laikā. Mīlestība jums čukst, ”Viss ir labi. Tas nekas. Tas tikai šobrīd. Mums ir vesela mūžība dota, un es nekad tevi neatstāšu.”

Dārgie, dziļi ieelpojiet! Saņemiet! Mēs Mīlam jūs !!! Mīlestība, kas radījusi un iedvesusi dzīvību visam radītajam, un arī jums, tieši šeit, tieši tagad cenšas uzplaukt jūsos, apskaut jūs, un ieplūst alkstošajās pasaules Sirdīs – pasaules, kas daudz dažādos veidos ir aizmirsusi savu īsto dabu, aizmirsusi rūpēšanos un lološanu, aizmirsusi, ka savienošanās ir svarīgāka par koriģēšanu, un ka jūsu atšķirtības ilūzija ir nekas cits, kā rakstaina sega, kas īstenībā ir grandiozs, lielisks un brīnišķīgs Dieva apmetnis.

Laimīgu Jauno Gadu, dārgie! Sviniet Mīlestību, kas dzīvo jūsu iekšienē – neatkarīgi no tā – kā jums bija izdevies to izpaust aizvadītajā gadā. Mūsu vēlējums jums Jaunajā Gadā ir – lai jūs piedzīvotu savas Būtības skaisto un elpu aizraujošo Patiesību, un ļautu šai Mīlestībai jūs vadīt ikkatrā jūsu dzīves elpas vilcienā.