trešdiena, 2017. gada 22. marts

Katra uzdevums, radīt pašam sevi...

Katra uzdevums, radīt pašam sevi...

        Dzīves...daudzo dzīvju, kuras dotas katrai dvēselei, uzdevums ir radīt pašam sevi. Izvēloties visdažādākās pieredzes, kurām cauri iet, atklāt sevi pilnīgākajā versijā, ar visiem unikālajiem personības aspektiem, kādi katram ir iespējami. No laiku sākuma esam katrs izgājuši pieredzi, kas atbilst katra enerģijas centra tēmai-sākot no akmens laikmeta, kad aktuālākās tēmas bija izdzīvošana... 1 čakras līmenī, līdz pat šim laikmetam, kad veras vaļā vairāk par 7 enerģijas centriem, zūd atdalītības sajūta no Radītāja, tiek apjausts, ka viss ir Viens.

        Pilnība...tā apvieno debesis un zemi, miesu un garu, jūtas un prātu vienotā harmoniskā veselumā, tas savijas katrā būtnē neatkārtojamā rakstā, nesot pasaulei kādu dāvanu - talantu, ar ko var kalpot cilvēcei, zemei, kopējam labumam. Cilvēks kas ir atradis sevi ir radošs... Gars caur to runā un Dvēsele to vada, tas ir pārvarējis savas bailes un izvēlējies Mīlestību... Kopā ar augstāko enerģijas centru, sākot no 8..., aktivizāciju un atvēršanos, cilvēks iegūst īpašas spējas, tas sāk atcerēties savas iepriekšējās dzīves, spēj ceļot laikā, kļūst gaišredzīgs, gaišdzirdīgs, spēj dziedināt, materializēt...un radīt pats savu dzīvi. Tas atceras visu, kas sakrāts cauri laikiem un pieredzēm, un apjauš, kuram no 3 galvenajiem arhetipiem tas pieder, ir Radītājs, Skolotājs vai Dziednieks.

      Pilnīguma radīšana - ietver sava fiziskā ķermeņa cienīšanu, talantu pilnveidošanu, labas attiecības ar sevi, saviem tuvākajiem un Radītāju.
Cilvēks ir daudzdimensionāla kosmiska būtne ar neskaitāmiem savas būtības aspektiem, kurus tas attīstījis un slīpējis daudzās un dažādās dzīvības formās inkarnējoties šeit uz zemes.

     Katras dvēseles raksturs, noslieces, tās stiprās un vājās puses ir veidojušās daudzās dzīvēs, mijiedarbojoties ar savu tuvo un ne tik tuvo dvēseļu loku, kas paredzēts pārbaudījumu iziešanai. Dažkārt kādas piedzīvotas intensīvas un traumatiskas iepriekšējo dzīvju pieredzes traucē virzīties tālāk šajā dzīvē, un prasa apzināšanos un dziedināšanu. Mēs dzīvojam laikā, kad ir tendence atkārtoties iepriekšejās dzīves scenārijiem, kuri ir sinhronizējušies laikā ar šīs dzīves notikumiem.

      Pirms katras dzīves Dvēsele izvēlas, kādas mācībstundas tā osies apgūt, tā izvēlas arī ķermeni... Kā arī vecāki tiek apzināti izvēlētu un būtiskas satikšanas, kas paredzētas dzīves ceļā.
 
     Ja Tevi interesē, ko esi atnācis apgūt šajā dzīvē un vēlies uzzināt par sevi vairāk-raksti.
 
      Iepriekšejo inkarnāciju lasījumi - distances seansi - sarakstē vai pa telefonu, notiek par ziedojumiem.
      Iepriekšejo inkarnāciju lasījumi - distances seansi - sarakstē vai pa telefonu, notiek par ziedojumiem.