trešdiena, 2017. gada 22. marts

Aptvert to visu … Eņģeļi caur Ann Albers

Aptvert to visu …
25.02.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------------
„Mums šeit, no Debesīm raugoties, ir skaidrs, ka pilnīgi visām iespējām ”ir tiesības būt.” Tas ir ārkārtīgi grūti cilvēka sirdij aptverams. Kā gan mēs varam teikt, ka naida kurināšanas, nicināšanas un fanātisma idejām ”ir tiesības būt?” Kā gan mēs varam pieļaut iespēju, ka viens paziņo, ”mana dzīve ir daudz vērtīgāka par tavējo?” Kā gan mēs varam mīlēt tādu, kurš vēlas radīt šķelšanos un vardarbību?

Mēs zinām, ka tas ir ļoti sarežģīti aptverams, jo uz Zemes ”mīlēt kādu” nozīmē pārsvarā ”izjust siltas jūtas pret viņu.” Tomēr no Debesīm raugoties, ”Mīlēt” nozīmē ”zināt un saskatīt Iekšējo Gaismu” – to Gaismu un Mīlestību, kas atrodas visu lietu un visu būtņu pamatā, lai kādas tās arī būtu.

Mēs redzam ārpus tām ilūzijām, ko jūs radāt, ārpus tām lomām, ko jūs uzņematies, mēs zinām jūsu patieso Skaistumu, Plašumu, Bezgalīgumu un Pastāvīgumu, par spīti tam, ko jūs spēlējat šeit uz Zemes. Mēs saprotam, ka Dvēseles, lai kādu arī iespēju tās izvēlētos sev uz Zemes, dara to aiz nepieciešamības augt, un aiz vēlmes atcerēties savu Patieso Būtību. Dažas Dvēseles aug caur Mīlestību un Maigumu, bet dažas aug vienīgi tad, kad atskatās atpakaļ uz savu nemīlošo izturēšanos un sāpju pēdām, ko atstājušas aiz sevis. Visas skolojas. Un visām ir vērtība.

Jūsu psihopāti māca jums nebūt par upuriem. Jūsu huligāni māca jums ieturēt mieru, vai arī pastāvēt par to, kam jūs ticat. Jūsu meļi māca jums saskatīt patiesību. Jūsu Svētie un Viedie, Labestīgās un Ģeniālās Dvēseles iedvesmo jūs atklāt pašiem savas būtības jaukākās un gaišākās puses. Pilnīgi visam, visiem uzskatiem, visām iespējām, bez jebkādiem izņēmumiem, ir sava vērtība šinī jūsu Zemes skolā. Lai izaugtu smaržīgs rozes zieds, tam ir nepieciešama augsne, mēslojums, tārpi, saule, lietus, un pat vēja brāzmas, lai nostiprinātu tās stumbru. Visam ir atbilstoša vērtība. Viss kalpo uzplaukumam.

Dārgie, pat vistumšākās un maldīgākās Dvēseles veicina jūsu pašu Dvēseles uzplaukumu. Nenosodiet un netiesājiet tās. Tā vietā – audziet aiz viņām, ar viņām, augstāk par viņām, un ziniet, ka jums nav jāiesaistās viņu piedāvātajā dejā, ja vien vēlaties panākt lielāku Gaismu sevī. Jūs varat novērtēt – bez tiesāšanas. Jūs varat uzlūkot visas iespējas, kā tiesīgas būt – bez piekrišanas tām. Jūs varat pateikt, ”Es apzinos, ka jums ir tiesības tādam būt, bet tas nevar noteikt manas tiesības! ”

Šinī realitātē jūs atradīsiet mieru, kas pārspēs visas cerības, jo kaut arī prāts vēl šaubīsies – Sirds tik un tā tieksies Mīlēt. Šinī realitātē jūs ieraudzīsiet, tāpat kā mēs, to Patiesību, Gaismu un Mīlestību, kas ir zem tā visa.

https://www.draugiem.lv/groups/gaismasberni_16019359/?f_tid=6386988