trešdiena, 2017. gada 22. marts

Dziednieki

Dziednieki
Šis raksts atrasts vienā komentā E - mistērijā... Diezgan pavecs ieraksts, bet ir OK!

1989.gads. Latvijā augstākais vibrāciju līmenis dziedniekam – 1200 Hz. Šajā traktējumā nav informācijas par Zilākalna Martu, jo viņa skaitās Planetārais Skolotājs un viņu nevar ierindot starp dziedniekiem cilvēka veidolā – viņa šeit nav ierindojama.
1200 Hz ir ar (–) zīmi.
Līdz pēdējā sievišķā režģa uzbūvēšanai nebija svarīgi ar kādas polaritātes enerģiju (+) vai (–) strādā dziednieks, jo tad kritēriji cilvēces attīstībai bija citi. Tagad stabili ir nomainīta kritēriju sistēma, to varētu nosaukt par pilnīgi jauna veida attīstību, pēc jauniem spēles noteikumiem, tāpēc vecās dziedināšanas metodes vairs nestrādā un ar katru mirkli būs mazāk iedarbīgas.
Visiedarbīgākās metodes būs saistītas ar cilvēka garīgo attīstību caur apziņu saskaņā ar Radītāja Gaismas plānu. Vibrācijas, kuras agrāk bija dziedniekiem, pēc savas būtības, varēja būt tikai nedaudz vairāk kā dziedināmajiem un efekts bija pamanāms.
Tajā laikā nebija nozīmes ar kādu enerģijas veidu strādāja dziednieks (plus vai mīnus) ar cilvēku un nebija nozīmes ar kādu enerģiju (plus vai mīnus) pie dziednieka ieradās dziedināmais. Šobrīd, kad uz planētas Zeme redzamās un neredzamās planētas daļas pārpolarizācija notiek, un pārsvarā jau ir ieguvusi 54% pozitīvās enerģijas, ir ļoti svarīgi ar kādu enerģiju strādā dziednieks. Dziednieks nākotnē varēs strādāt ar dziedināmo, ja šī enerģija ir pozitīva, kuras rezultātā vispirms tiek dziedināta cilvēka apziņa garīgajā līmenī un tikai tad fiziskajā ķermenī, bet ne otrādi. Fiziskais ķermenis nekad nebūs vesels, ja nav izdziedināta garīgo ķermeņu būtība un cilvēks neiet pa apziņas ceļu.
Dziednieki, kuri sevi tā sauc, ja viņi ir ar (–) zīmi, pakāpeniski sāks slimot paši un viņiem caur viņu pašu grūtībām un problēmām tiks radīti šķēršļi citu cilvēku dziedināšanai. Izņemot tos, tā saucamos, dziedniekus, kuri jau ir Tumsas Hierarhijā “uzdienējušies” ļoti augstā līmenī, ar tiem viss izskatīsies citādi. Fiziskajā līmenī viņi izskatīsies izteikti veseli, materiāli nodrošināti un citādāk, no cilvēku viedokļa skatoties, gandarīti par to, kā viņiem pašiem veicas, taču garīgajā līmenī tā ir cilvēku valodas izteiksmē neaprakstāma degradācija – neatgriezeniska degradācija.
Šobrīd daudzi cilvēki, kas iet pa apziņas ceļu, ir 100-tiem reižu jaudīgāki pēc enerģijām un vibrācijām nekā tā saucamie dziednieki ar lielu profesionālo darba stāžu. Viss izskatās kā agrāk, bet nekas nav un nebūs kā agrāk. Dziediniet paši sevi, mācieties dziedināt paši sevi, tas jau ir jūsu uzdevums – vienīgais un galvenais Gaismas būtnes uzdevums, iemiesojoties cilvēka veidolā. Jo veselāki jūs esat, jo planētai Zeme ir vieglāk evolūcijas procesā pāriet uz nākošo līmeni, kur dominēs Mīlestības enerģija. Planēta, pārejot uz astrālo līmeni, paņems tikai labāko no planētas Zeme fiziskā veidola un izveidos savu dubultnieku no visaugstākajām enerģijām pēc savas būtības, no Mīlestības.
Vienīgā dziedinošā enerģija ir Mīlestība, šobrīd citas nav un citas nestrādās. Ar Mīlestību