ceturtdiena, 2017. gada 23. marts

Sarakste par ticību

Sarakste par ticību.

March 22, 2017


https://www.domuspeks.com/single-post/2017/03/22/Sarakste-par-tic%C4%ABbu

Dāma: Sveika. Regulāri lasu jūsu bloga rakstus un biju vienreiz arī pie jums uz vizīti. Man ļoti interesētu jūsu viedoklis par Jēzu Kristu un kristietību. Vai Jēzus ir Dieva dēls un ceļš, patiesība un dzīvība? Vai tie, kas neticēs Jēzum nonāks ellē?

Agnese: Labdien! Stāsts par Jēzu ir safabricēts un sen vairs neataino lietu patieso būtību. Nav nozīmes kam cilvēks tic! Nozīme ir tam cik cilvēks ir labs savā sirdī.

Nav elles, kā mēs to izprotam. Katrs atbild par to ko ir izdarījis, nevis kam tic vai netic.

Dāma: Tomēr daudzi tiek brīnumaini dziedināti Jēzus vārdā, kas liekas neizskaidrojami. Tātad jebkurš cilvēks pēc nāves nonāk dvēseļu pasaulē un var atdzimt un neviena dvēsele nenonāk mūžīgā pazušanā? Kur mitinās dēmoni (par kuru eksistenci nav šaubu), ja nav elles?

Agnese: Cilvēku dziedina viņa ticība! Nav ticības, nav dziedināšanas! Ja cilvēks tic tam, ka tiks dziedināts meža mātes, auglības Dieva u.c. vārdā, viņš tiks. Ja, nebūs ticības, nekas nespēs palīdzēt.

Dvēseles nonāk savas iekšējās tiesas priekšā. Pēc nāves dvēsele cieš caur nožēlu un vainas apziņu par to, ko ir dzīves laikā izdarījušas! Kad tās ir savas ciešanas izcietušas, sev piedevušas un attīrījušās var piedzimt no jauna, lai labotu savas kļūdas.

Dēmoni mīt uz zemes un citām planētām!

Dāma: Tātad Dievs un eņģeļi pastāv, bet elle un velns nē? Ja ir labais, vai tad nav arī ļaunais?
Sanāk, ka Jēzus upurēšanās bija veltīga, bet lai vai kā būtu, domāju, ka kristietībā Jēzus ir iedibinājis augstus morāles standartus, kuriem sekojot dvēsele var labāk pilnveidoties tuvoties Dievam, vai ne tā?

Agnese: Kas kuram ir Dievs, es to sauktu par visuma enerģiju, bet eņģeļus par cilvēku pavadoņiem, kamēr esam iemiesojuma!

Eņģeļi tāpat kā Dievs ir enerģija! Viss ir enerģija, viss ir no Dieva arī sliktais.

Kas ir velns? Tāda pati visuma sastāvdaļa, tikai sliktā puse! Var to saukt par Dieva slikto pusi, līdzīgi kā ir ar mums. Nav labā, nav ļaunā!

Stāsts par Jēzu ir nozagts no citām tautām, gadu simtiem pārtaisīts. Protams, ka tāds cilvēks ir bijis, bet viņu nesauca Jēzus.

Reliģija tika izveidota uz nostāstiem, kurus salika kopā, izveidoja vienu stāstu un iedeva personāžiem vārdus! Protams, saglabājot daļu gudrību, kuras gadsimtu laikā tika pārrakstītas tā, kā nu, kuram katrā laikā pie varas esošajam to vajadzēja. Reliģija ir cilvēku kontrolēšanas un biedēšanas mehānisms! Bet, ja nebūtu šī mehānisma un baiļu no soda, elles, cilvēki uzvestos kā mežoņi un neievērotu nekāda veida likumus un norādījumus
.
Dāma: Skaidrs, paldies par informāciju.
Tikai interesanti tad, kādēļ dažiem cilvēkiem parādās eņģeļi un tos izglābj, sakot, ka jāpiesauc Jēzus un jākalpo Dievam un cilvēkiem. Tā notika ar draudzes "Kristus pasaulei" mācītāju, kurš bija narkomāns, bet tagad vada vienu no lielākajām draudzēm Latvijā.

Agnese: 1. Glābj tas kam ticam.
2. Nevajag ticēt visiem stāstiem ko dzirdat, puse šajā pasaulē ir izdomājums.

Dāma: Ja jau Bībele ir safabricēta, kādēļ rakstāt: "Tēvreize ļoti palīdz man darbā ar cilvēkiem. Katru dienu Tēvreizi noskaitu vidēji 30 reizes."?

Un ja neticat Jēzus upurim, kādēļ šis ieraksts? (titulbilde)

Agnese: Es teicu, ka darbojas tas, kam ticam! Ja, ticu tēvreizei, kuru skaitu no 4 gadu vecuma, tad tā man palīdz! Papildus spēku tai dod kolektīvā domāšana. Varu ticēt kaut vai sētas mietam, ja ticu tad palīdz.

Es domāju, ka uzspiest kādam savu pārliecību ir visai nesmuki un egoistiski! Tad Jums jādodas pie musulmaņiem vai citām tautām, kuriem tāds Jēzus vispār neeksistē, bet kaut kā viņi visi kaut kam tic. Ar to es domāju, ka cilvēks ir devis vārdus vairāk, kā 500 dažādiem Dieviem un Dievībām un tomēr ļoti daudzi joprojām uzskata, ka tieši viņu Dievs ir viens vienīgais, īstais un pareizais, pārējie 500 ir nepareizi.

Es ticu kam augstākam ne konkrētam personāžam. Neatkarīgi no tā, kā Jūs šo visuvareno enerģiju sauktu ar savu prātu, tā jebkurā gadījumā eksistē tāda kāda tā ir.

Katrs tekstā saskatīs sev vēlamo! Es fokusējos uz Dievs, jeb visums Tevi mīl, Jūs uz upuri!
Padomājiet par to.

Un pietiek man uzbrukt!

Es Jūs lieku mierā un nespiežu pieņemt savu pārliecību un uzskatus! Katram ir brīva izvēle kā domāt un rīkoties un ir egoistiski kādam likt rīkoties vai domāt pēc Jūsu prāta. Pēc tam dusmoties, ka viņš Jums nepiekāpjas. Un kur nu vēl aiz muguras aprunāt un nosodīt.

Pamēģiniet, pieņemt to, ka katrs ir savādāks!

Jauku vakaru!

Dāma: Paldies. Es ļoti atvainojos, ja jums mani jautājumi likās uzbrūkoši, jo tā tie nebija domāti. Tikai cenšos izprast, kam ticēt. Jauku jums arī vakaru.