trešdiena, 2017. gada 29. marts

Jauns mēness 28.martā: Mīlestība UN Nauda!

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2017/03/28/jauns-meness-28-marta-milestiba-un-nauda/

Es droši varu nosaukt 28. marta Jauno mēnesi par pašu svarīgāko un izšķirošo Jauno mēnesi šajā astroloģiskajā gadā. Un tam ir vairāki iemesli.
Pirmais. Šis Jaunais mēness patiešām ir pirmais! Pirmais šajā astroloģiskajā gadā, kas sākās 20. martā un, kas ir daudz svarīgāks, par Jaungada svinēšanu naktī no 31. decembra uz 1. janvāri.
Otrais. Kā astrologs, es droši varu teikt, ka 2017. astroloģiskais gads var kļūt par vienu no jūsu dzīves svarīgākajiem gadiem, par īstu izrāvienu. Par to gadu, kas mainīs jūsu Likteni. Šis gads atnesīs jums jaunas, neticamas iespējas, kas ļaus sasniegt un saņemt to, par ko jūs pat nevarējāt iedomāties, un par ko jūs tikai sapņojāt, vai neuzdrīkstējāties sapņot. Un šis Jauns mēness ir Ieejas Punkts, Portāls, caur kuru jūs varēsiet ieiet jaunā sava Likteņa telpā.
Trešais. Šis gads sievietēm būs daudz svarīgāks kā vīriešiem. Tāpēc droši varu to nosaukt par mūsu gadu un Jaunu mēnesi martā par Sieviešu dienu!
Ceturtais. Šis Jaunais mēness ir Auna zīmē, bet patiesi unikālu to padara tas, ka šajā zīmē atrodas vēl 3 planētas! Ja ņemam vērā Saturnu Strēlnieka zīmē, kas tieši saistīts ar Jauna mēness punktu, sanāk reta un spoža konfigurācija – 6 planētas ugunszīmēs un 5 no tām – Auna zīmē. Tas ir retums, kas rada īpaši spēcīgu enerģijas plūsmu, kuru mums visiem vajadzētu izmantot.
Tāpēc saskaņā ar šī Jauna mēness enerģiju, visas tālākās rekomendācijas būs konkrētas, skaidras un īsas!
Nost ar liriku un metaforām, lai dzīvo krāšņi starti, lozungi un manifesti! Aiziet!
Brīdinājums sakarā ar Jaunu mēnesi Auna zīmē. Droši vien jūs kaut ko būsiet dzirdējuši par Auna raksturu, tāpēc nebrīnieties, ja šī nedēļa būs pilna konfliktiem, kas radīsies praktiski uz līdzenas vietas.
Kā pārvērst šīs situācijas jaunās iespējās?
– nereaģējiet konflikta situācijās uzreiz, noskaitiet līdz 10, pirms atbildiet un konflikts pats izbeigsies.
– naidu, dusmas un agresiju, kas brīžiem pat loģiski, pārvērtiet par jūsu kontrolētu enerģiju un darbībām. Jūs aizvainoja vai sadusmoja – ejiet un uzrakstiet rakstu, izdariet ko labu sava darbā.
Ideāli, ja jūs to izmantosiet kā spēcīgu enerģijas avotu, lai kustētos uz savu mērķi. Pat tad, ja to darīsiet dēļ sacensības, vai vēlmes kaut ko pierādīt, tas būs vietā. Tas arī ir Auna stilā, kurš vienmēr un visur vēlas būt pirmais.
Ko izdarīt, lai sagaidītu šo dienu pareizajā stavoklī un kļūtu redzams Pasaulei?
– esiet akurāti un uzmanīgi pie automašīnas stūres, atcerieties, šodien sarkanā krāsa ir jūsu Zīme Pasaulei – tam, ka jūs esat gatavi kustēties uz priekšu, taču tas neattiecas uz luksofora signālu! (Šodien, tāpat kā citas dienas, tas nozīmē to, ka jāapstājas).
– nopērciet kaut ko JAUNU un SARKANU. Sarkana lūpu krāsa, sarkana nagu laka, sarkana veļa, telefona maciņš – galvenais, lai šis priekšmets visu šo dienu būtu ar jums.
– noteikti nopērciet sarkanu, cilindrisku sveci (falla formā) un aizdedziet to istabās, kurās atradīsieties (no rīta darbā, vakarā – mājas). Jo vairāk vietās to izdosies aizdedzināt, jo labāk. To var darīt visas šīs dienas – no 28. marta līdz 30. martam (kaut vai uz 5 minūtēm).
ideāli, ja Jauna mēness dienas vakarā (bet var arī jebkurā no trim dienām pēc Jauna mēness) uzvāriet jebkuru tēju, noteikti tai klāt pieberot dažus zariņus timiāna (jau no senseniem laikiem uzskata, ka timiāns dod vīrisķību – tāpēc romiešu karavīri pirms kaujas dzēra timiāna dzērienu un gāja timiāna vannās, lai paceltu tonusu un drosmi). Es saprotu, ka šodien ir ļoti daudz informācijas, kas vedina domāt par sievišķības attīstīšanu, taču no astroloģijas viedokļa, šajā Jaunā mēness dienā tā jums nepalīdzēs.  Lai izietu caur šī Jauna mēness Portālu būs nepieciešama drosme un vīrišķība – tātad vīrišķās rakstura īpašības.
– sāciet Jauna mēness dienas rītu aktīvi, aizejiet uz sporta zāli, vingrojiet, skrieniet, vai ejiet ātrā solī līdz darbam, izmantojiet kontrasta dušu.
Galvenā šīs Jauna mēness dienas tēma ir MĪLESTĪBA UN NAUDA!
Jā-jā, nebrīnieties! Iespējams, jums ilgu laiku ir šķitis, ka jāizvēlas starp šīm divām – vienu vai otru.
Tā tas nav! No astroloģijas viedokļa (tātad atbilstoši galvenajiem Pasaules uzbūves likumiem) šie jēdzieni ir vienoti un atrodas vienā enerģijas plūsmā, ko vada Venēra. Un jūsu veiksme un labklājība Mīlestībā kā arī veiksme finansēs un biznesā, ir atkarīgas no tā, cik labi jūs ziniet šos likumus un cik efektīvi protat uizmantot šo enerģiju.
Laimei mīlestībā un labklājībai finansu plānā ir vieni un tie paši likumi! Tāpēc jums nav jāizvēlas. Šīs tēmas vajag apvienot un atklāti paziņot par to šajā Jaunā mēnesī – kas jums vajadzīgs, ko jūs vēlaties vienlaicīgi abās šajās jomās.
Labā ziņa. Venēra jau labu laiku ir jums retrogrāda un jums bija laiks, lai parvertētu savas vertības attiecībā uz šo tēmu. Iespējams, jūs jau to izdarījāt. Tādā gadījumā – ir pienācis laiks sākt šīs jūsu vērtības iemiesot dzīvē.
Sliktā ziņa. Ļoti bieži sabiedrības viedokļi, iekaltās patiesības, totāla neziņa un jau iepriekš paredzētie smagie scenārīji, mēdz būt tik spēcīgi, ka daudzi no jums, iespējams, šobrīd atrodas tādā kā šaurā bezizejā, kad ir skaidrs, ka pa vecam vairs nevar, bet nav skaidrs, kā rīkoties pa jaunam un ko darīt.
Tāpēc ir pienācis laiks iemācīties no sākuma gribēt daudz, bet pēc tam iemācīties to arī saņemt – bez kauna sajūtas, bez vainas apziņas, tikai izjūtot prieku, mīlestību, labsajūtu un pateicību.
Šī Jauna mēness uzdevums ir sadūšoties un droši un atklāti paziņot par savām vēlmēm un šī gada laikā iemacīties visu to, kas ļaus kļūt par ekspertu šajās, pa īstam sievišķīgajā tēmās – radīt jaunu, spilgtu savu tēlu. Tādu tēlu, kas iederēsies tajā jūsu Likteņa laukā, kurā Mīlestība un Nauda nenaidojas, un nav pretrunā viena otrai. Tās eksistē jūsu dzīvē vienlaicīgi, darot to skaistu un piepildītu.
Šīs dienas ir vispiemērotākās pirmajam solim! Speriet to tūlīt. Negaidiet!
Izlasiet šos četrus apgalvojumus. Izvēlieties, kurš no tiem šobrīd jums vislabāk der. Pāris reizes ieelpojiet un izelpojiet un skaļi izrunājiet šo frāzi. Diennakts laikā atkārtojiet to 7 reizes – skaļi un pārliecināti.
Pēc tam pieņemiet stingru lēmumu, ka šī Jaunā mēness diena kļūs par to dienu, kurā sāksiet rīkoties!
Lūk, šīs frazes, Kura no tām ir jūsējā?
1.Es zinu absolūti visu par Mīlestības un Naudas likumiem un jau sen veidoju savu dzīvi atbilstoši tiem. Es droši varu nosaukt sevi par ekspertu. Manā dzīvē valda pilnīga harmonija un labklājība. Mans mērķis – iziet jaunā līmenī. es pieņemu lēmumu darīt!
2. Es saprotu, ka ļoti daudz ko zinu, taču man vēl daudz kas jāiemācās. Mans mērķis ir kļūt par ekspertu un jau pēc gada dzīvot Mīlestības un Labklājības telpā. Es pieņemu lēmumu mācīties un darīt!
3. Es neko nezinu un nesaprotu šajā tēmā par Mīlestību un Naudu. Es nezinu, ar ko sākt. Tāpēc es pieņemu lēmumu izmantot visas iespējas un uzzināt pēc iespējas vairāk. Es pieņemu lēmumu mācīties, lai trīs mēnešu laikā saprastu, kā rīkoties!
“Pagaršojiet” šīs trīs frazes. Tikai esiet godīgi pret sevi. Tāpēc, ka no šī jūsu pirmā soļa ir atkarīgs tas, kurā jomā šis būs jūsu gads. Uzvaru vai zaudējumu.
Tagad atcerieties visus jums pazīstamos Auna zīmes pārstāvjus, iedvesmojieties no viņu neapturamās enerģijas, lēmumu pieņemšanas ātruma un gatavības doties uz priekšu, neskatoties ne uz kadām grūtībām un šķēršļiem! Sāciet!
Tāpēc, lai pēc gada jums nenāktos nožēlot, ka neesat sācis šodien!
Mēs esam ar jums! Mēs esam par jums!
Autors: Olga Davidova – taro meistare un astroloģe
Avots: http://soulseasons.ca
Tulkoja: Ginta FS