trešdiena, 2017. gada 22. marts

Atslēgas sameklēt … Eņģeļi caur Ann Albers

Atslēgas sameklēt …
04.03.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
------------------------------------------------
Katrs jūs esat bezgala dārgs priekš mums. Ikviens no jums ir unikāls Dievišķās Mīlestības iemiesojums. Ikviens no jums ir tik skaists. Ikviens no jums tiecas atrast ceļu atpakaļ pie savas Patiesās Būtības. Mēs vienmēr un mūžīgi jūs redzam, kā nevainojami tīru Gaismu, neatkarīgi no tā, atceraties jūs šo Patiesību vai nē.

Mēs vērojam jūsu domstarpības šeit, uz Zemes, un saredzam tikai to, ka labā roka apstrīd kreiso, jo nesaprot, ka abas tās ir viena ķermeņa daļas. Mēs redzam cilvēkus, niknuma pārņemtus, jo viņi tikai vēlas būt saprasti un pieņemti savās izvēlēs. Karus būtu iespējams novērst, ja jūs ieklausītos cits citā daudz dziļāk. Vibrāciju ziņā karus var novērst, ja vairums no jums ļauj galvai uzklausīt savu Sirdi.

Sirds vienmēr cenšas sameklēt Mīlestību, ieraudzīt Mīlestību, un BŪT Mīlestība. Galva cenšas aizsargāties, aizstāvēties, un izvairīties no sarežģījumiem, vai arī izzina, ļaujas, un rada, atkarībā no tā, vai viņa kalpo Sirdij vai nē. Sirds, kura kalpo galvai, ir patiešām bēdīga Sirds. Galva, kura kalpo Sirdij, ir prieka pārņemta par to, ka viņas potenciāls un oriģinālās idejas rod pielietojumu.

Jūs varat censties iekļūt telpā, sagraujot sienas, laužoties caur logiem, vai piespiežot kādu citu ar varu jūs tur ielaist, vai arī … jūs varat vienkārši sameklēt atslēgu, un ieiet pa durvīm. Līdzīgi jūs varat izmainīt kaut ko savā dzīvē – vai nu ar brutālu spēku un manipulācijām, vai arī sameklējot ”atslēgu”, lai atvērtu savas Vadības un Iespēju durvis.

”Atslēga” uz jūsu dzīves izmaiņām ne vienmēr ir meklējama jūsu pagātnes programmās. Dažkārt tomēr ir. Kad vēlaties atrast jaunu darbu, jums vajadzētu vispirms izdarīt sev pārskatu par iepriekšējo. Kad vēlaties nomest ”lieko” svaru, jums vispirms vajadzētu izlemt par izmaiņām savās nodarbēs vai ēšanas paradumos. Kad vēlaties vairāk miera, jums noteikti jau ir zināmas dažas lietas, kas varētu palīdzēt.

Daudz biežāk tomēr ”atslēgas” ir rodamas, vienkārši apstājoties, ieelpojot dziļi, saņemot Dievišķo Mīlestību, saņemot Eņģeļu atbalstu, un pavaicājot vienu vienkāršu lietu … ”Līdz ar to, ka es vēlos šīs izmaiņas – kāds būtu mans nākamais solis?” Uzticieties pirmajai atbildei, kas radīsies.

Atstājiet savas rūpes Debesīm, dārgie. Jums nav jāgrauj sienas. Atstājiet savas stratēģijas, savas mentālās manipulācijas, un iedomas – kā ”ir jābūt” vai kam ”ir jānotiek,” lai jums būtu tas, ko jūs vēlaties. Jums nav jāpavēl Visumam, jums nav jāpavēl savai Sirdij, lai jums būtu tas, ko jūs vēlaties. Jums tikai jāpaliek klusiem, jāieelpo, jāsaņem Mīlestība, un jāvaicā pēc ”atslēgas,” pēc sava nākamā paveicamā soļa.

Mēs vēlamies palīdzēt jums atrast ”Debesu atslēgas,” jo, kā jūs jau zināt, ”Debesu valstība rodama Sevī.”