ceturtdiena, 2017. gada 30. marts

MAZĀS ASTROZIŅAS 27.03.-02.04.


Šī būs ļoti raiba un interesanta nedēļa, kuras pirmajās pāris dienās sajutīsim ļoti spēcīgu enerģiju, ko veidos kareivīgais Marss un filosofiskais Neptūns. Pirmdiena ir izcila diena, lai no kkā veca un nevajadzīga atteiktos. Minētā enerģija mums dos idejas un spēkus veikt reālus soļus savas fiziskās un emocionālās telpas attīrīšanai no liekā.

Otrdien būs jauns mēness Aunu zīmē. Tagad pavasaris sākas pa īstam un cilvēkos ieplūdīs jauni spēki un dzīvības enerģija. Būs zināma lidojuma sajūta, kuru būs arī iespējas pārkonvertēt reālos projektos. Sākot ar otrdienas pašu rītu būs vēlēšanās visu panākt ātri un daudz. Jokainā kārtā pasaulei būs tendence visu arī dot. Tā kā izmantojam šo laiku savā labā!

No trešdienas vakara 18:47 līdz piektdienas vakaram 19:40 Mēnestiņš būs Vēršos. Būs izcili labs emocionālais fons, kad labi domājas par ilgtermiņa lietām. Nedēļas nogale ļoti laba priekam. Mēnestiņš visu vīkendu dzīvosies pie jautrīšiem Dvīņiem, tā kā varat ieplānot jau kādu jautrāku ballīti. Ja akurāt nevēlaties iet ielās, tad nedēļas nogalē labi ir komunicēt. Derēs visi komunikāciju veidi: varat runāt, rakstīt, sasaukties, stāvot augstajā kalnā. Būs ļoti līksma nedēļa. Lai priecīgi!

Andis
geste.astro@gmail.com