piektdiena, 2017. gada 31. marts

Fenomens & Dāvana

Īsumā par kursu

Kurss "Fenomens & Dāvana" divu dienu laikā harmoniskā gaisotnē sniegs transformācijas un atvērs ikvienu dalībnieku viņa patiesajam potenciālam.
Kurss notiek 13.-14. maijā Jūrmalā.
Pirmo reizi Latvijai un Baltijai tiek dota iespēja piedalīties "Fenomens & Dāvana". Tā ir tiešraides translācija no Pasaules Vienotības universitātes (PVU) Augstākās gaismas tempļa Indijā un to vada universitātes pasniedzēji.
Abu dienu laikā dosimies prasmīgi vadītā, dziļā un transformējošā iekšējā ceļojumā, kas sniegs mieru un dziļu sevis apzināšanās stāvokli.

Beidzot arī Tu saņemsi to, ko tik ilgi esi vēlējies! Fenomens Tev pasniegs dāvanu!
Un Tu sāksi redzēt dzīvi pavisam citādāk!

Nedēļas nogalē piedalīsimies un saņemsim:
~ senas zināšanas
~ īpašas meditācijas, kas sagatavo dāvanas saņemšanai
~ dziļus un dziedinošus procesus, kas attīra nevēlamas programmas
~ iespēju uzdot jautājumus (diskutēt ar) PVU pasniedzējiem
~ Zelta lodes meditatora iniciāciju
Šis kurss sniegs dziļus, skaistus un neaizmirstamus mirkļus neatkarīgi no tā, vai esat raduši meditēt vai arī tik tikko uzzinājāt par Fenomenu.
Šī būs patiešām īpaša nedēļas nogale. Reģistrējies jau tagad!
www.fenomenslatvija.com

Fenomens pasniedz Dāvanas visiem, kuri
~ vēlas izbaudīt un būt augstākos apziņas un pateicības stāvokļos
~ vēlas pārpilnību visās dzīves jomās, uzlabotas attiecības, veselību un svētību
~ vēlas apgūt jaunas zināšanas un ir ieinteresēti pozitīvās dzīves pārmaiņās
~ savā dzīvē kaut ko meklē, taču īsti nespēj to atrast
Tiekamies!

Pirms pusgada grupa no Latvijas devās uz Stokholmu un tur piedalījās līdzīgā kursā "Fenomens & Dāvana".
Te dažas atsauksmes par to.
Pēc atgriešanās no Stokholmas bija vajadzīgas vairākas dienas, lai saprastu savas jaunās sajūtas. Bet galvenā un noteicošā sajūta - jūtu ļoti spēcīgu enerģijas plūsmu. Kad aizveru acis, tad tūlīt varu meditēt. Jūtu, ka manam fiziskajam ķermenim ir jāpierod pie jaunajām enerģijām. Arī miegs kļuvis ciešāks. Pirmajās dienās pēc kursa gribējās ēst tikai ļoti vieglu ēdienu. Arī smaržas sajūtas kļuvušas intensīvākas. Jūtu visapkārt daudz un dažādu smaržu un aromātu. Smaržu uztvere kļuvusi daudz spēcīgāka. Kopumā jūtos citādāk. Šķietami it kā tā esmu es, bet tajā pašā laikā redzu sevi no malas. Tā ir lieliska un interesanta pieredze.
Paldies
Dina
~~~
Vispirms gribu teikt vislielāko paldies organizatoriem, kuri bija darījuši visu, lai šis pasākums noritētu tik raiti un saskanīgi. Šīs divas dienas bija piepildītas ar skaistām un dziļām enerģijām.
Kursa laikā veicu arī tulka pienākumus tāpēc neatlika daudz laika aizdomāties par sevi. Bet rezultāts mani pārsteidza. Tagad jau ir piektā diena kopš esam atgriezušies no Stokholmas, un pirmo reizi mūžā tik noturīgi izbaudu dziļu iekšēju rāmumu un klusumu. Atrodos iekšējā stabilitātē un mierā. To varētu saukt par iekšējā konflikta pierimšanu. Katrā brīdi zinu un jūtu to, kas ir jādara. Un manī ir šī stingrā un dziļā sajūta - viss notiek vislabākajā veidā un tieši tā, kā tam ir jābūt. Katrs brīdis ir perfekts. Pat ļoti satrauktas situācijas nespēj traucēt šo iekšējo rāmumu. Paldies Fenomenam! Es lūdzu šo rāmumu saņemt kādā vienā dzīves jomā, bet esmu saņēmusi daudz, daudz vairāk. Paldies, paldies, paldies. Saņemtā dāvana ir lielāka, nekā gaidīju!
Visdziļākajā pateicībā,
Māra