trešdiena, 2017. gada 22. marts

Sirdij ir savi iemesli - Eņģeļi caur Ann Albers

Sirdij ir savi iemesli
11.03.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------------
Kaut arī nav nekā slikta, ka jūs esat ”ieradumu cilvēks,” jūsu ieradumi ir tie, kas vai nu atdzīvina jūs, vai arī lēnām atņem jums jūsu dzīves enerģiju. Dzīve ir domāta, lai jūs dzīvotu to atvērti, kā Sevis izpētes piedzīvojumu.

Dzīve ir mūžīgi nebeidzama TAGAD momentu rinda, katrā no kuriem jum ir piešķirta iespēja izvēlēties savu pieredzi, balstoties uz Dievišķo vadību un savas Dvēseles vēlmēm.

Jūsu vēlmes rosina jūsu izaugsmi. Jūsu vadība tiecas palīdzēt jums augt labvēlībā un maigumā.

Par piemēru, teiksim, ka jūs vēlaties attiecības. Tas ir lieliski. Šī vēlme jau pati par sevi sāk piepildīt jūs ar dzīvības spēku. Tomēr jūsu prāts arī nesnauž. ”Tam jābūt tam cilvēkam, un nevienam citam. Viņam ir jāizskatās tā, un ne savādāk.” Bet gadās arī ļaunāk, ”Aizmirsti par to. Attiecības tikai sāpina. Labāk izvairies no tām.”

Tad jūs satiekat kādu. Jūsu intuīcija iesaka jums iepazīties ar šo cilvēku tuvāk, bet prāts iejaucas, ”Viņš taču nemaz nelīdzinās tam, ko bijām iztēlojušies. Ja nu tas nemaz nav tas īstais? Tu taču zini, ka attiecības sāpina. Labāk atsakies.” Neskatoties uz savu dabisko intuīciju, jūs atrunājat sevi no šī cilvēka tuvākas iepazīšanas. Šādi jūs atņemat sev dzīvības spēku, kas tika jums piešķirts.

Šeit var būt vesela rinda iemeslu, kādēļ jūs tiekat vadīts iepazīt labāk šo cilvēku. Iespējams, viņš jums varētu palīdzēt karjeras jomā. Iespējams, ka viņš jums kļūtu par draugu, kas palīdz jums sajusties drošam šinī pasaulē. Iespējams, viņš būtu bijis tieši tāds cilvēks, ar kādu jūs bijāt kopā iepriekš, un tas dotu jums iespēju uzticēties sev vairāk, un pamest viņu, kad jau saredzat brīdinājuma signālus vairākas nedēļas pēc kārtas. Iespējams, tās būtu īstas mīlestības attiecības. Potenciālu ir bez gala.

Iespējams, jums ir vēlme izmēģināt kaut ko jaunu – citādu nodarbošanos, savādāku ēdienu, jaunu karjeru vai hobiju. Jūsu Sirds jūt saviļņojumu. Bet jūsu prāts sāk izdomāt visādus ieganstus, lai noignorētu Sirdī sajusto, ”Jūs esat par vecu. Jums nepietiks laika. Jūs esat lasījuši internetā, ka jums tas nav piemērots. Nekas neliecina, ka jums tas būtu pa spēkam.” Jūsu prāts iebilst, un jūs jau padodaties, pirms vēl dodat savai Sirdij kādu iespēju.

Var jau būt, ka jums nebūtu paticis jaunais ēdiens, tomēr jūs vismaz būtu uzzinājuši sev kaut ko noderīgu pārtikas veikalā vai restorānā. Var jau būt, ka jums neiepatiktos jaunais hobijs, tomēr jūs būtu satikuši labu draugu pa ceļam. Var jau būt jūs pamēģinātu, bet jums neizdotos jaunā karjera, tomēr tas būtu atspēriena solis ceļā uz darbu, par ko esat sapņojuši.

Atsakoties uzklausīt savu Sirdi, jūs varat arī nekad neuzzināt viņas aicinājuma iemeslus. Ik brīdi noraidot dzīves, un savas intuīcijas piedāvāto, jūs varat palaist garām pašu pilnīgāko dzīvi, kādu būtu varējuši piedzīvot.

Dārgie, mēs respektējam jūsu vajadzību pēc izaugsmes šeit, uz Zemes, un mēs vienmēr cenšamies jūs vadīt, lai jūsu izaugsme noritētu tik maigā un mīlošā veidā, cik vien tas iespējams. Mēs cenšamies vadīt jūsu izaugsmi tādā veidā, kādā jūs bijāt iecerējuši, kad tas ir iespējams. Mēs cenšamies palīdzēt jums augt Mīlestībā.

Izmantojiet savu prātu, kad vēlaties atskatīties pagātnē, taču vienmēr pievērsiet uzmanību tam, kā jūs jūtaties šeit un tieši tagad. Kaut arī prāts var sameklēt neskaitāmus iebildumus – Sirds vienmēr zina pašu labāko un Mīlošāko ceļu … ik brīdi.


https://www.draugiem.lv/groups/gaismasberni_16019359/?f_tid=6396258