ceturtdiena, 2017. gada 23. marts

Par vecākiem...


“Cilvēkam, kuram ir labas attiecības ar vecākiem, tam uz šīs planētas garantēta veiksme, panākumi un izdošanās. Bez vecākiem mēs te nebūtu, nebūtu tādi, kādi esam, nebūtu tie, kas esam... apziniet visu, ko devuši vecāki. Sajūtiet pateicību. Tāpēc Pasaules Vienotības universitāte tādu uzmanību velta attiecībām ar vecākiem. Viss pārējais dzīvē, visas pārējās attiecības ir saistītas ar šīm. Ja būs labas attiecības ar tēvu, tad dzīvē nebūs finansiālu problēmu. Ja būs labas attiecības ar māti, tad nebūs šķēršļu.
Kā noteikt, vai attiecības ir sakārtotas? Ja, iedomājoties tēvu vai māti, sajūtat sirdī smeldzi vai sāpes, tad attiecības nav kārtībā. Tas nozīmē, ka ir sāpes. Tas nozīmē, ka kaut kas nav izsāpēts. Ir jāpieredz tas vēlreiz. Tad atnāk prieks un vieglums. Katru reizi, satiekot vai iedomājot vecākus, ja iesāpas, tas nozīmē, ka nav kārtībā. Sakārto vienas attiecības, atklāj tajās mīlestību, tad sakārtosies visas attiecības un šī mīlestība izpletīsies visās.”
Pasaules Vienotības universitātes pasniedzēji
Kurss "Fenomens & Dāvana" ikvienam palīdzēs dziedināt attiecības ar vecākiem. Vairāk par F&D skatīt mājas lapā: fenomenslatvija.com