trešdiena, 2017. gada 22. marts

Spēja pateikt - "NĒ"



Cilvēkam, ja tas ir destruktīvās attiecībās, nepietiks ar to, ka tas strādā ar šo tēmu psihoterapijā, vai apskata un risina to Reinkarnāciju terapijā, Apzinātības praksē, izejot cauri karmiskajiem mezgliem, kas radušies, esot dažāda veida attiecībās ar konkrēto dvēseli iepriekšējās dzīvēs - atrisinot, piedodot, pārskatot, sāpīgos attiecību momentus vai konfliktus, kas palikuši neatrisināti. Kad viss būs saprasts ar prātu, process būs tikai pusē...

      To visu izdarot, lai dzīvē būtu uzlabojumi, būs nepieciešams nākamais etaps - lietot brīvo gribu, izdarīt izvēli, pasakot "Nē" šāda veida attiecībām reālajā dzīvē. Visums, neko neuzspiež, un nepieprasa, tas gaida apliecinājumu, ka cilvēks tiešām vairs to nevēlas, tas ir tik dāsns, ka vēl kādas reizes 3 piedāvās "Veco grābekli" - destruktīvo sāpīgo attiecību scenāriju, lai cilvēks saskaņā ar gribu, pats radītu jaunu veselīgāku dzīvi attiecībās - atsakoties. Bez šī soļa nenotiek iziešana jaunā garīgās attīstības un attiecību kvalitātes līmenī, nebūs tā, ka varēs savienot vecās zemās vibrācijas ar ieintegrētām, jaunas kvalitātes veselīgām attiecībām, kas atbilst citām un augstākām frekvencēm. Cilvēkam ar darbību un vārdiem ir jāapliecina sava gatavība, sava ticība tam, ka Dievs tam ko labu ir sagatavojis, pierādot, ka tam ir augsti ideāli, un ka tas mīl Sevi pilnībā, pieņemot gan savu miesu, nenododot dvēseli attiecībās, un sevi kā personību cienot, atsakoties no nelaimīgām attiecībām, lai jaunas labākas varētu ienākt dzīvē.Tas prasa drosmi, jo nekādi rezeves "glābšanas riņķi" nevar tapt  noslēpti, un bailes no vientulības, paturot  "Kaut ko, ka tik ir"  Visums neatalgos ar to, ka kaut kas labāks tāpat paralēli atnāks, un tad varēs "glābšanas riņķi "atlaist...neatnāks...Remdenums rada remdenumu. Bailes rada bailes. Drosme atteikties, un lekt nezināmajā, - tā ir  uzticēšanās Dievam, Sev, un liktenim, un tas dod iespēju pozitīvām pārmaiņām atnākt.

      Debesis ir gudras, tās nemet pērles miskastē, tās tās paglabā, līdz cilvēks ir gatavs tās novērtēt, tās rūpējas, lai dāvana un saņēmējs būtu atbilstoši un viens otra cienīgi, lai Mīlestība varētu tapt. Mēs satiekam cilvēku un šķiramies, jo mācamies mīlēt, tas ir šī laika uzdevums...katra pieredze parāda kādu šķautni,kura jāpgūst, jānoslīpē. Tāpēc ir vērts atcerēties, ka katrs "Nē" , kurš teikts tur, kur kāds nemīl Tevi pilnībā, atspoguļodams Tev sevis paša nepieņemšanu, ir solis pretī kam labākam.

       Visur tur, kur Tu nevari runāt to, ko domā, jo baidies no reakcijas, vai tur, kur Tevi kritizē par izskatu, vai izsmej Tavu viedokli katru dienu, u.t.t. tur ir vieta vispirms tam, lai cilvēks ieskatītos pats Sevī un Otrā, kas ir tas ko nododu, nepieņemu Sevī, kāpēc nodaru to Sev? Kas jādziedina? No kā Es baidos?

      Apzināsimies, ko tieši mums rāda konkrēto attiecību ciešanas, pateiksimies par to, ka tagad, caur šo pieredzi, saprotam un zinam, kas vēl Sevī ir jādziedina ,atvadīsimies un dosimies tālāk pretī Sevis pieņemšanai un mīlestībai, lai kļūtu tā cienīgi, lai mūsos augtu īstās katra unikālās dvēseles pērles, kas ir kāda ilgi meklētais dārgums. Katrs ir neatkārtojams, un dvēsele ir tā dārgumu glabātava, kas rada tādu mirdzējumu, kuru nevar sajaukt, vai aizvietot ar citu.

      To noliedzot, neļaujot izpausties saviem talantiem, domām, jūtām, dziesmām, mākslai - ikkatra īpašajam radošumam, cilvēks sevi asociē tikai ar ķermeni, kļūst ļoti ievainojams, atkarīgs, bailīgs...neradošs, un pakļaujas sabiedrības un svešam viedoklim - nav pats. Tāds cilvēks ir ļoti nedrošs, baidās no visa, ir atkarīgs no apkārtējo viedokļiem. Ko kāds teica?! Kā tas izskatīsies.?! Cik man gadu, un gan jau ar kādu citu "jaunāku ķermeni" mani piekrāps... jāiet pie plastiskā ķirurga, jānotievē... Mēģina izpelnīties, visādi ,lai tik viņu mīlētu , jo pats jau nezin, kas īstenībā ir.  Bet mīlestības te nav, ir atkarība un līdzatkarība, ciešanas, bailes un vientulība. Un bailēm arī ir reāls pamats, tās arī nekad nebeigsies, jo jaunāki un skaistāki ķermeņi arvien piedzimst. Cik labi, ir apzināties, ka cilvēks tomēr nav tikai ķermenis.

      Tie kuri aizbēgs, kad būsiet īsti, un sāksiet runāt to, ko tiešam domājat - kļūsiet neērti - tie nekad pa īstam nav bijuši ar Jums.  Meli pievelk melus, izlikšanās rada pretī izlikšanos...tiešām dariet Sev un savam tuvākajam to, ko vēlaties saņemt un just, jo viss ir spogulis. Debesis vienmēr priecājas par destruktīvas darbības pārtraukšanu. Un atalgojums būs atspoguļojumā attiecībās. Un būtiski, ka arī otrs, tad būs brīvs, un būs vieta izaugsmei, un Jūs abi neturpināsiet radīt arvien jaunu negatīvo karmu paši priekš sevis, mēģinot otru pārtaisīt, dusmojoties, pārmetot un tā bez gala, un izejas.

     Mīliet Sevi, radiet, rādiet katrs savus talantus pasaulei, lai izpaužas, katra unikālā būtība...bailes atkāpsies, mīlestība vairosies...Pērles satiksies.

https://www.draugiem.lv/groups/gaismasberni_16019359/?f_tid=6385023