trešdiena, 2017. gada 22. marts

Nav stiprāka nekā! Eņģeļi caur Ann Albers

Nav stiprāka nekā!
07.01.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
----------------------------------------------
Sviniet, dārgie! Ir atkal Jauns gads! Ir atkal pienācis laiks sākt visu no gala! Kaut arī mūsu realitātē mēs saprotam, ka tas ir tikai patvaļīgi izvēlēts marķieris pastāvīgi notiekošo momentu nebeidzamajā virknējumā, mums ir prieks redzēt, ka cilvēce izlemj – visi kā viens – dzīvot labāk, justies labāk, rīkoties labāk, un Mīlēt pilnīgāk!

Lai sajustos labāk un mierīgāk jaunajā gadā, būtu nepieciešams atcerēties šo Vienkāršo Patiesību, un proti – nav ārpus jums nekā stiprāka par to Mīlestību, kas dzīvo jūsu iekšienē.

Jūsos, dārgie, ir Dieva Gaisma un Mīlestība. Jūsos ir spēks radīt Visumus, jūsos ir spēks pārmainīt visu savu dzīvi – vienkārši pārslēdzot savu enerģiju uz Mīlestību, kad iznāk sastapties ar dusmām, bēdām, tumsu un bailēm, šādi to visu transformējot!

Vai gan vilnis iedomāsies baidīties no kāda cita viļņa, ja zina droši, ka okeāna spēks slēpjas viņā pašā? Kā gan jūs varat baidīties no kaut kā, dārgie, kad jūs aptverat šo Vienkāršo Patiesību. MĪLESTĪBA, kas Visumus rada, DZĪVO JŪSOS, un vēlas augt un pieņemties caur jūsu vārdiem, jūsu darbiem, jūsu cerībām, sapņiem un vēlmēm! Mīlestība, kas Visumus rada, ir bezgalīga! Tai nav robežu! Tai visas iespējas ir zināmas! Tā zina, ka jūs sevī iekļaujat Viņas visuresošo Klātbūtni, un visi citi tāpat. Tā vēlas Mieru. Tā vēlas Harmoniju. Tā vēlas jums pārsteidzošu un priekpilnu dzīvi!

Tad kā jums to ieviest praktiski savā dzīvē?
Kad bailes jūs māc – elpojiet dziļi, lai sajustu mūsu Mīlestību.
Kad dusmas pārņem – sameklējiet Mīlestību, kas slēpjas zem tām, un cenšas izlauzties virspusē.
Kad skumji jūtaties – dodiet sev komfortu.
Kad jums ir kas sakāms – padalieties ar to, kas uz Sirds, neuzbāzīgi.
Kad slikti pret jums izturās – iebilstiet laipni, vai arī ejiet prom.
Kad vēlaties ko vairāk – sapņojiet vairāk. Ticiet sev vairāk. Lūdziet palīdzību, lai radītu vairāk.

Jūsu bērni nezina ierobežojumus savai iztēlei. Viņi nezina nevienu iemeslu nemīlēšanai. Viņi zina pietiekami labi, kā izvairīties no tā, kas izraisa sliktas sajūtas. Viņi atrod sev komfortu, viņi pieņem savas mirkļa kaprīzes. Viņi aptver to, ka viņi ir perfekti, tieši tādi, kā viņi IR. Un arī jūs, šinī gadā, dārgie … ESIET kā Bērni, un ieejiet Debesu Valstībā.