trešdiena, 2017. gada 29. marts

2 Etznab - Tu un Es esam Viens

2 Etznab / 16 tarot / Othala rūna
Tu un Es esam Viens.

Mīlestība, jūtas, romantika, kaisle, itkā jau tie ir sinonīmi, bet bieži vien tā ir bijusi patiesība uz ī...su laiku un katrs no šiem vārdiem ir atšķirīgs. Mīlestību mēs patiesībā neizjūtam, tā ir tik viegla kā gaiss un tā caurstrāvo visu, bet pēkšņi kāda dvēsele norauj jumtu un viss, šķiet esam iemīlējušies. Ilūzija par Mīlestību ir spēcīga, jo tās spēku ir patiesi grūti piedzīvot pilnībā un nepazaudēt tajā sevi, nepazaudēt savu brīvību. Jo patiesām attiecībām būtu tev jādod vairāk nekā tās tev atņem.
Attiecības bieži vien ir izbēgšana, savu caurumu un ikdienas trūkumu aizlāpīšana vai nomainīšana itkā ar labāku laika patēriņu. Kuru tavas ikdienas laiku tu vēlies iemainīt pret attiecībām? Mēs atņemam patiesās jūtas un iekonservējam tās atmiņās un tad gaidām, cerot tos piedzīvot atkal un atkal, paturot tās atmiņas par motivātoru turpināt attiecības. Bet laikam ejot tie izbāl un paliek vairs tikai tagadne, tas ko jūs ar katru mirkli radāt...
Pirmajā satikšanās mirklī enerģiju mijiedarbībā iekustējās karmisko attiecību ritentiņi, jūsu enerģijas saplūda un iespējams pat rodas apziņas izplešanās sprādziens un momentāls sašaurinājums lieki pieķeroties kārtējajam likteņu krustpunktam, kur otrs iedod daļu sevis. Paiet laiks lēnām sarunas pieplok un jūtas tiek apzināti radītas balstoties uz pagātnes pieredzi. Pievēršot pārāk daudz laika un uzmanības attiecībām, tās sāk palikt sarežģītas un uzspiestas. Īstas attiecības ir brīvas attiecības, kad cilvēks dzīvo savu dzīvi, neko smalki neplānojot, ļaujas savam jūtu un vēlmju lidojumam.
Mums trūkst spēja atvērt sevi pilnībā, atvērt savu sirdi un dvēseli visai pasaulei, jo tikai tā tu vari izbēgt no lamatām vārdā "attiecības", kuras patiesībā ir glābiņš no realitātes, glābiņš no sevis vai neziņa ar ko labāk mēs varētu aizpildīt laiku. Ja tava dvēsele un sirds ir atvērta pasaulei, tad attiecības vai sasaistes ar cilvēkiem vienmēr veidojas uz kādas mijiedarbības rezultāta, tās veidojas uz rezonansi un uz to, ka tu daļu sevis atpazīsti citos un lēnām pieredzi visu sevi. Apkārtējie tev tikai var palīdzēt šajā iepazīšanas procesā un jo attīstītāks tu paliec, jo retāk izjūti šīs neapvaldāmās pievilkšanās sajūtas.
Patiesa Mīlestība ir, kad tu sevi redzi ik vienā cilvēkā un viss ko tu dari ar otru notiek arī ar tevi. Ko otrs reiz ir jutis un izdzīvojis, tu arī tu esi pieredzējis, nav ne mans ne tavs, ir tikai milzīgs dvēseļu pieredzes mākonis un katrā ir daļiņa atbildes uz visiem dzīves jautājumiem. Ja uzdrīksties atvērties un ieraudzīt šo patiesību, ka mēs visi esam maza daļiņa no kā lielāka, tad tikai tavs ceļš uz Mīlestību var sākties. Vispirms ir jāiemīl sevi, lai spētu uztvert netveramo, lai kļūtu par daļu no brīvības, kas kā tauriņš lido apkārt samīļojot visas puķītes, tauriņam nav īpašas puķītes, viņam visas puķītes ir mīļas. Un jo tuvāk patiesībai tu nonāc, jo retāk rodas ilūzijas un jo grūtāk ir sastapt kādu līdzvērtīgu cilvēku vai kādu, kas var dot tik daudz, ka mēs varam apreibt no otra.
Es esmu daļa no tevis, kā arī tu esi daļa no manis, ar Mīlestību Merlins.