ceturtdiena, 2017. gada 30. marts

Kas ir KAS IR (2)

Turpinājums vakardienas tēmai par KAS IR. Lūgums lasīt un pārdomāt, dziļi izprotot sacītā jēgu. Un tad pielietot savā dzīvē. Kamēr kaut kas netiek pielietots vai izmantots, tikmēr no "plikas zināšanas" nav nekādas jēgas.:) Lai veicas un izdodas!

“Sākumā palikšana ar to “kas ir” var prasīt kādas zināmas pūles. Vēlāk jau cilvēks var palikt ar to bez piepūles.
Vispirms tas nozīmē pielikt visu savu enerģiju un vērst uzmanību uz to “kas ir”. Cilvēks pārsvarā izkliedē un zaudē savu enerģiju. Bet vajag sakopot visu enerģiju, un te to pielietot.
Ja uz kaut ko iedarbojas, pielietojot enerģiju, tad tas iziet transformācijas.
Piemēram, ja virzām kādu noteiktu enerģija uz ledu, tad ledus kļūst par ūdeni. Ja uz ūdeni, tad tas kļūst par tvaiku. Lai kas tas būtu, ja uz to iedarbojas ar kādu enerģiju, tad tas iziet transformācijas. Ledus kļūst par ūdeni, ūdens par tvaiku. Līdzīgi notiek ar cilvēku.
Ja visu enerģiju veltī tam, lai paliktu ar to ‘kas ir”, tad “kas ir” iziet transformācijas. Un tas jāizdara bez piepūles.
Kas attiecas uz transformācijām. Mēs par tām nedomājam. Transformācijas ir kas līdzīgs blakusproduktam. Vienkārši paliekot ar to, “kas ir” vai, esot ar to, “kas ir” bez piepūles, pats process par sevi sniedz brīvību. Tas sniedz prieku. Tas sniedz laimi. Tā cilvēkam ir jādzīvo. Tad “kas ir” iziet transformācijas. Un tas jau līdzinās bonusam. Mēs tik ļoti šajā blakus ieguvumā neesam ieinteresēti.  Vairāk gan fokusējamies uz palīdzēšanu palikt ar to “kas ir” bez piepūles. Vai nu ar dievišķā svētību vai pārprogrammējot vai svētajās istabās, vai vēl kā citādi. Un tad tas viss kļūst par spēli. Un kļūst tik dabiski kā elpošana. Palikšana ar to “kas ir”, līdzinās elpošanai. Tik vienkārši.”

Šrī Bagavāns

Kursa Fenomens & Dāvana viena no dāvanām būs saiknes ar Augstāko Es izveidošana nolūkā atvērt Dievišķās svētības plūsmu katrā dalībniekā.
Reģistrējies kursam: fenomenslatvija.com
FB SAULES TEMPLIS
FB Oneness Latvia