sestdiena, 2017. gada 25. marts

27.marts – 8.aprīlis – 2017 - Maiju kalendārs, colkins - Viļņa apraksts_13vilnis_ Kaban_Akbal_Muluk


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.








Austrumu  vilnis

Kaban – Akbal – Muluk

27.marts – 8.aprīlis   2017





27.marts
Kaban 1
28.marts
Etznab 2
29.marts
Kawak 3
30.marts
Ahaw 4
31.marts
Imix 5
1.apr.
Ik 6
2.apr.
Akbal 7
3.apr.
Kan 8
4.apr.
Chikchan 9
5.apr.
Kimi 10
6.apr.
Manik 11
7.apr.
Lamat 12
8.apr.
Muluk 13





Austrumu  vilnis

Kaban – Akbal – Muluk

27.marts – 8.aprīlis   2017







Jau ar šodienu sākas jauns 52-vu dienu virpulis, ko varam saukt par Rezultāta virpuli. Šajās 52-ās dienās saņemsim kaut kādu rezultātu mūsu darbībām un soļiem, ko esam veikuši iepriekšējos trijos 52-vu dienu virpuļos.



Katrs virpulis sastāv no četriem 13-mit dienu cikliem. Uzsākas virpulis ar Austrumu vilni, turpinās ar Ziemeļu un Rietumu vilni, un noslēdzas ar Dienvidu vilni.

Un šodien iesākas jauns Austrumu 13-mit dienu vilnis.

Visa viļņa režisors ir Austrumu Kaban enerģija. Un tas nozīmē, ka visu vilni mūsu ego mācīsies pārliecību un mācīsies pieredzi pārvērst zināšanās.

Kaban simboliskā nozīme ir Zemestrīce, Zemes enerģija, Pārliecība, Griba, Pieredzes uzkrāšana, Evolūcija un Attīstība, Pieredzes pārvēršana zināšanās.

Kaban enerģija ir kā zemestrīce, tā ir pārliecība, kura spēj satricināt visu zemeslodi un izkustināt visu ap sevi.



Šajā vilnī izmantojiet visu savu pieredzi un ejiet uz priekšu kā zemestrīce, esiet pārliecināti par to, ko darāt un ja pārliecība nav tik liela kā gribētos, iedziļinieties savā zemapziņā, kurā ir iesēdies kāds pasaules uzskats, kurš traucē noticēt saviem spēkiem.

Dariet visu pārliecināti, laižot pa priekšu domas ar tādu rezultātu, kādu vēlaties iegūt.

Piemēram, ja tikšanās ar partneriem vai kolēģiem vienmēr ir bijušas nepatīkamas, tad palaidiet domu, ka tikšanās būs patīkamas un nonāksiet pie abām pusēm patīkamiem rezultātiem.



Ja būsim pārliecināti un modri, vērojot sevi, atmetīsim visas domas par to, ka var neizdoties un ka būs neveiksmes, kuras parasti mēs savām domām fonā nodomājam. Tad viss ies uz priekšu lieliem soļiem.

Izvēlieties tādu pieredzi, kādu vēlaties piedzīvot, kurā ir tikai veiksmīgi notikumi, kurā visu ko gribat, sasniedzat un izdarāt secinājumus, ka dzīvot ir prieks un viss ir skaisti:).



Šajā vilnī centieties būt modri, ieskatīties apkārtējās pasaules dotajās zīmēs, tā objektīvi parādīs, kas Jūsu darbībās un domās ir lieks. Zīmes parasti ir praktiski nemanāmas un visbiežāk prāts tās vēlas ignorēt, taču tās ir svarīgas un neizbēgami parāda, kāds būs rezultāts tam, ka neievērosiet tās.

Šajā vilnī jāpievērš uzmanība savām sajūtām un intuīcijai, kura teiks priekšā, ko darīt un kad darīt. Centieties padot impulsus tur, kur vajag un kad vajag, taču nesasteigt to, ko darāt. Pirms darāt, ieklausieties sajūtās - ko tās saka!

Visam savs laiks.

Viss notiksies un notiks pat tad, kad procesu neredzēsim aktīvā darbībā.



Šajā vilnī lielu lomu spēlēs mūsu zemapziņa un viļņa beigās ieraudzīsim to, kas traucējis mums pārliecinoši doties uz priekšu.

Ieraudzīsim tās situācijas, kuras mums likušas domāt, ka mēs kaut ko nevaram. Un pat ja varam - tad nevaram atļauties vai vēl ir traucējusi kāda doma, kura parasti atceļ mūsu labās un produktīvās domas.



Vilnis noslēdzas ar Muluk enerģiju un tas nozīmē, ka šī viļņa beigās iegūsim informāciju gan par sevi, savu pagātnes pieredzi, gan par procesiem, kurus darām.

Tāpēc šo vilni var izmantot, lai iegūtu nepieciešamo informāciju kādā jomā!

Ja pārliecinoši Visumam pieprasīsim to, kas vajadzīgs, tad noteikti to saņemsim.

Šajā vilnī visvairāk rezultātu noteiks mūsu griba. Cik spēcīgs būs mūsu gribas impulss, tik liels un labs būs rezultāts.



Ļoti labi ir uzsākt ko jaunu savos radošajos procesos, ielaist jaunas domas un idejas, un sākt pie tām strādāt.

Tāpēc ķerieties klāt tam, ko visvairāk gribas. Tam, pēc kā esiet ilgojušies! Atmodiniet sevī gribu. Gribiet un esiet pārliecināti!





1 Kaban





Austrumu vilnis - Austrumu diena – Kaban 1 - zemestrīce, evolūcija un attīstība, pieredzes pārvēršana zināšanās!

Ar šo enerģiju laiktelpā sākas jauns 13-mit dienu cikls, kura tēma ir evolūcija, pieredze un pārliecība.

Šī ir pirmā diena. Diena, kad visi procesi notiek mūsos un Kaban enerģija ir tā, kura virza mūs uz priekšu. Kaban ir mūsu uzkrātā pieredze, kura veido mūsu pārliecību un Kaban ir arī evolūcija, un evolūcija notiek, mainot savu pārliecību.



Mēs esam daudz pieredzējuši un pārliecināti par to, ko esam pieredzējuši, taču ja nemainām savu pārliecību, arī mūsu pieredze diži nevar mainīties. Parasti mainām savu pārliecību tikai tad, kad dzīve ir apnikusi un novedusi tādā stāvoklī, no kura šķietami nav izejas.

Taču ir jāapzinās, ka pasauli ap sevi radām mēs paši ar domu palīdzību un visbiežāk to darām caur nepatīkamu un destruktīvu domu raidīšanu Visumā.



Protams, visas domas piepildās - arī tās destruktīvās! Un mēs gūstam pārliecību, ka tā Visums strādā. Ka mēs daudz ko nemākam un mums nav tāds potenciāls, kādu vajag, lai iemācītos, radītu, utt.. Taču šo pārliecību radījušas ir mūsu pašu domas, jo esam izvēlējušies iet nepatīkamo ceļu, domājot par nepatīkamām lietām.

Lai evolucionētu, mums ir jāmaina domas, ir jādomā to, ko gribas, atmetot visas versijas, kuras jau ir pieredzētas.



Daudzi dzirdējuši, ka uzņēmejdarbība ir ļoti grūts process - ir liela atbildība, lieli nodokļi un valsts struktūras vispār neatbalsta uzņēmējdarbību. Ja ar tādām domām fonā vērsim vaļā uzņēmumu un centīsimies ko darīt, tad uzņēmums ir nolemts bankrotam. Un gūsim pārliecību, ka uzņēmējdarbība ir neiespējama, jo tā ved uz bankrotu. Un no tā izriet, ka šo informāciju stāstīsim apkārtējiem un arī tie sāks domāt līdzīgi. Taču tā ir bijusi mūsu pārliecība un tas ir tas, ko esam pasūtījuši un paši radījuši, ieklausoties apkārtējos.



Taču ja ieklausāties savā sirdī un sirds saka, ka tas, ko darāt ir super - pašiem tas sagādā lielu prieku un gandarījumu, tad nav izdevīgi noticēt tam, ka uzņēmējdarbība ir neiespējama.

Ja būsim pārliecināti, ka viss izdosies, ka valsts atbalsta projektus kā iecerēts, ka nodokļus nomaksāt ir viegli, ka cilvēkiem un mums pašiem šis bizness ir vajadzīgs, tad noteikti viss izdosies.



Jo tas, ko mēs pieredzam un piedzīvojam, ir atkarīgs no mūsu ģenerētajām domām, un domas rodas no mūsu pārliecības.

Esiet vērīgi un modri, ieklausieties savās domās, ieklausieties savā pārliecībā un jautājiet saviem enģeļiem un Garam, lai viņi palīdz pārliecību mainīt. Lai palīdz iegūt skaistu, patīkamu pieredzi un atgādina, kad atkal sākat ģenerēt to, ko nemaz negribat piedzīvot.



Izvēlieties paši, kādai versijai gribat ticēt - tādai, kurai iznākums ir bēdīgs vai tādai, kādu patiesi gribat piedzīvot.

Ja zināt, ko gribat piedzīvot, tad vērojiet sevi un nelaižiet Visumā tās domas, kuras ģenerē nepatīkamu rezultātu. Domājiet par patīkamo un pozitīvo, visu laiku centieties pieķert sevi tad, kad sākat domāt to, ko negribat un aizvietojiet domas ar to, ko gribat.

Šis darbiņš ar sevi nav no vieglajiem, jo inerce liek domāt vecās domas, taču ja piedomāsiet un prasīsiet Visumam, lai atgādina par to, ka jādomā tikai tās versijas, kuras patiesi gribat piedzīvot, tad rezultāts viennozīmīgi būs.



Domas ir materiālas, tamdēļ jau ar šodienu ģenerējiet tikai tādas domas, kuras patiesi gribat redzēt materiālajā pasaulē.

Lai jums jauka diena un domājas tikai tās domas, kuras Jums ir patīkamas !!! :))



Lai vieglāk būtu izprast laiktelpu, katras dienas beigās ir noderīgi pārdomāt dienas notikumus.

Apsēdieties un padomājiet - kādas domas ir raisījušās šodien, kādās tēmās tās ir?

Pārdomājiet - kādi notikumi šodien notikuši. Kā mūsu domas un darbi ir saistīti ar pārliecību, pārliecības trūkumu vai pārlieku lielu pārliecību?

Ko šī diena ir atnesusi Jums? Ko esat jaunu uzsākuši? Kādas pārdomas radušās?

Varbūt guvāt kādā tēmā pārliecību par sevi? Varbūt pārliecība mainījās kādā no jomām?



Lai vai kādas ir atbildes, jebkurā gadījumā šodien ir 1 Kaban diena, kad mijiedarbībā ar Visumu tika atvērta jauna tēma, kurā turpināsies evolūcija turpmākos ciklus. Visticamāk, kāds to jau mana un kāds cits to nemaz neredz, taču agri vai vēlu tas dos par sevi ziņu:)!!



Noderīgi, katru dienu ir pierakstīt spilgtākos dienas notikumus, lai pēc 13-mit un 20-mit dienām salīdzinātu, kāda ir nākamā viļņa pirmā diena un kāda ir nākamā Kaban diena. Iespējams, tēma turpināsies vai pacelsies jaunā līmenī. Katram tas ir diezgan individuāli, taču noteikti paralēles varēs vilkt, jo viss ir ciklisks. Arī mūsu attīstība un evolūcija ir cikliska, un ja sāksim pierakstīt kaut mazas piezīmes par aizgājušo dienu, ar laiku ieraudzīsim savu ciklisko attīstību un dzīvosim jau pavisam apzinātu un prieka pilnu dzīvi!

Patīkamas pārdomas:)





2 – Etznab





Otrā diena 13-mit dienu ciklā ir mijiedarbība ar apkārtējo pasauli un šodienas aktīvā enerģija ir Etznab. Etznab ir kramakmens, patiesība, objektivitāte, statiskā elektrība, zibens.

Šī diena un visu šo vilni apkārtējā pasaule, mums rādīs un atspoguļos objektīvi mūsu radīto realitāti.

Esiet modri un vērojiet zīmes, kādas šodien parādīsies apkārtējā pasaulē. Tās objektīvi parādīs, kas jāmaina domāšanā, kas var noiet greizi un kas materializēsies no mūsu tagadējām domām.



Šī diena ir kā spogulis un ass asmens, kurš atspoguļos patiesību un rādīs - ko nogriezt un uzlabot caur atbrīvošanos.

Arī mums šodien būs jānogriež kaut kas apkārtējās pasaules uzskatos un tas viss tikai uz labu.



Diena vedinās uz to, ka ir jānogriež liekais mijiedarbībā ar apkārtējo pasauli, lai mēs kļūtu skaistāki, pievilcīgāki, patiesāki, patīkamāki un produktīvāki. Esiet šodien kā tēlnieki, kuri skatās uz sevi kā uz savu mākslas darbu un objektīvi izpētat sevi, lai nogrieztu to, kas padarīs šo unikālo mākslas darbu vēl pievilcīgāku, starojošāku, veiksmīgāku un jaukāku. Esiet kā mākslinieki, kuri veido sevi kā savu mākslas darbu, kurš ir unikāls un ar savu unikalitāti apburs apkārtējo pasauli.



Šī diena ir laba, lai atteiktos no lietām vai īpašībām, kuras esat pieņēmuši apkārtējās pasaules stereotipu iespaidā.

Un pats svarīgākais, no kā vajadzētu atteikties - ir duālisms.

Šodien tas ir izdarāms jo īpaši veiksmīgi.

Duālisms mums nedod iespēju paskatīties objektīvi uz lietām. Nav Visumā labu un sliktu lietu, tās vienkārši ir. Ir pieredze un nekas vairāk!

Šī pieredze var būt patīkamāka un nepatīkamāka, taču tā nav nedz laba, nedz slikta. Nav labais un sliktais, tas viss vienkārši ir, lai mēs spētu gūt pilnvērtīgu pieredzi.

Domājot, ka ir labas un sliktas lietas, mūsos rodas vainas sajūta, jo izdarījām ko sliktu un tagad netiekam ar to galā. Rodas aizspriedumi un cilvēku vērtēšana, iedalīšana un salīdzināšana.



Tas viss vienkārši ir - nav labs un nav slikts. Viss ir gaisma, tikai cita ir gaišāka, cita tumšāka un neviena no tām nav nedz laba, nedz slikta.

Mums ir jāizkāpj no duālisma, lai ieraudzītu patiesību un beigtu spēlēt "kariņus" viens ar otru.

Mēs visi esam nākuši pēc pieredzes, kuru apgūstam līdzīgi kā skolā. Vai var teikt, ka skolnieks pirmajā klasē ir sliktāks par skolnieku 6.klasē, vai tieši otrādi ?



Domāju nē! Viens vienkārši ir mazāk pieredzējis par otru un tas nekādi neattaisno mērīšanos mūsu starpā ar muskuļiem.

Izkāpiet no duālisma un dzīve Jums dos daudz vairāk iespēju priecāties, būt laimīgiem, mīlēt vienam otru, pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir un attīstīties straujāk un produktīvāk.

Lai vieglāk laisties pa laiktelpas upi:)



Tiem, kuriem otrajā pakāpienā personīgajā laiktelpā ir Austrumu enerģija - tiem ir jādara to, ko gribas, jāieklausās savos iekšējos impulsos un jādara.

Tiem, kuriem otrajā pakāpienā ir Ziemeļu enerģija - ir jāļaujas vides impulsiem un zīmēm, tās aizvedīs pie patiesības.

Tiem, kuriem otrajā pakāpiena ir Rietumu enerģija - tiem jāsajūt, kur sajūtas ved un ko tās saka - tas vedīs pie objektīvas patiesības.

Un tiem, kuriem otrajā pakāpienā ir Dienvidu enerģija - tiem ir jābauda diena un patiesība pie Jums atnāks pati.

Lai patiesības un objektivitātes pilna diena!!!



Kā Jums ir pagājusi šī burvīgā diena? Cik apstiprinājumu vai pretsitienu esat saņēmuši?

Veltiet pāris minūtes atslābumam un apceriet šo dienu. Izkāpiet ārpus dualitātes un novērtējiet šīs dienas notikumus - ko tie ir iemācījuši un apstiprinājuši?

Padomājiet, kādās tēmās risinājās notikumi un uz ko vedināja šodienas domas. Pavērojiet, cik dziļas tās bija, cik daudzslāņainas un cik pretrunīgas, vai varbūt tieši pretēji - cik harmoniskas ar Jūsu gribu!



Ja uz visu paskatāmies ārpus duālisma, tad visi notikumi ir veduši uz priekšu attīstībā. Daudzi nepatīkamie nesuši uz priekšu pat lielākiem soļiem, nekā patīkamie. Visi notikumi ir mūsu pieredze un tieši tik, cik pieredzam, tieši tik bagātāki kļūstam. Evolūcija notiek ik mirkli, ik minūti, ik stundu.



Ja sāksiet pierakstīt dienas notikumus, būs ļoti interesanti atskatīties jau pēc neliela laika. Jau pēc 13-mit dienām varēsiet salīdzināt to, kas savādāks nākamajā vilnī otrajā dienā! Jau pēc 20-mit dienām - kas savādāks Etznab dienā un kas kopīgs šīs enerģijas dienām.

Un ja būsiet tik centīgi un apņēmīgi, ka pierakstīsiet visas turpmākās 260-mit dienas, tad šis process kļūs daudzkārt interesantāks, jo jau varēsiet atskatīties uz notikumiem visa cikla garumā un salīdzināt nākamo 2 Etznab ar šo 2 Etznab.



Ja atceraties pagājušo dienu notikumus, iesakām tos arī pierakstīt. Vēlāk tas viss pāraugs Jūsu pieredzē un Jums būs pieejama zemapziņas informācija. Varēsiet ar laiku novērot, kā attīstās tēmas, cik ātri ideja pāraug domā un cik ātri tā materializējas.

Pierakstot 520-mit dienas, jau sevi pazīsiet ļoti labi un iepazīsiet aizvien vairāk - spēsiet atskatoties paanalizēt likumsakarības, kuras varēs ieraudzīt ik dienas.

Atskatieties pagātnē, lai radītu skaistāku nākotni !!!





3 Kawak





Austrumu vilnis - Rietumu diena – 3 Kawak - pērkona negaiss, sajūtu pārpilnība, emocionāla transformācija.

Šajā pārliecības un evolūcijas vilnī laiktelpā jau ir pienākusi 3-šā diena un 3-šais pakāpiens ir darbība, kustība un ritms.

Ja pirmais pakāpiens rādīja, kādi procesi notiek mūsos.

Otrais pakāpiens mums rādīja, kā šajā vilnī notiek mijiedarbība ar apkārtējiem.

Tad trešais pakāpiens rāda - kā un caur ko notiek darbība. Un darbība šajā vilnī notiek caur Kawak enerģiju.

Kawak enerģija ir emociaonāla pārpilnība, emocionāla transformācija, paātrinātājs, pērkona negaiss un tornādo.



Šajā vilnī darbosimies ar emocijām un mūsu emocijas ir būvmateriāls, no kura rodas matērija. Ja domas ir kā režģis, kuras satur kopā matēriju, darbība un kustība ir tā, kas veido matēriju, tad emocijas ir tās, kas piepilda matēriju.



Emocijas izkrāso, piepilda, padara dzīvas mūsu domas un ved tās uz materializāciju. Saģenerētās domas mūsu dzīvē piepildās ar tādām emocijām, kādas esam ielikuši savās domās. Vislabāk tas redzams un materealizējas notikumos, kuri mums nemaz tā nepatīk - tie ir strīdi un kašķi par konkrētu tēmu, kura tiek pacelta atkal un atkal.



Ja kāds mums kaut ko pārmet un lamā par to, ka esam tādi nevis šitādi, tad visbiežāk konstatējam faktu, kuru piepildām ar dusmām, neapmierinātību, aizkaitinājumu utt. Un caur šo situāciju mēs radām atkal tieši tādu pašu situāciju. Nākamā situācija materealizējas ļoti ātri, jo domas, kuras piepildām ar spēcīgām emocijām, aiziet uz materealizāciju un piepildās ļoti ātri.

Lai šīs situācijas izmainītu, ir jāapzinās šī situācija, tajā jābūt modram un jāpagriež emocijas un domas pretējā virzienā. Domas ir jāpalaiž tajā virzienā, kādu šo situāciju gribas redzēt nākamo reizi. Tās piepilda ar tām pašām spēcīgajām emocijām, kuras radušās, protams, jau pieliekot klāt patīkamās emocijas, kuras gribat saņemt vislabākajā rezultātā:).



Emocijas nav sliktas, tās visas ir labas. Piemēram, dusmas un agresija ir domu paātrinātāji ar milzīgu potenciālu, taču tās jāvērš tajā virzienā, kādā gribam. Ja vēršam šīs spēcīgās emocijas konstruktīvā virzienā un radām ko skaistu un patīkamu, tas tā arī materializēsies, taču ja laižam emocijas destruktīvā virzienā, tās tikai visu iznīcinās.



Izmantojiet šos emociju uzplūdus lietderīgi radot savu dzīvi. Pat ja pirmajā reizē nesanāks, sagatavojieties nākamai reizei, jo tās situācijas, kuras nepatīk, atkārtosies tik ilgi, kamēr ar šo sotuāciju radīto enerģiju radīsiet ko jaunu.

Kawak enerģija ir paātrinātājs un visam dod paātrinājumu, kā turbīna mašīnā, kā reaktīvais dzinējs lidmašīnā. Emocijas ir degviela un domas ir virziens.

Izmantojiet šo enerģiju lietderīgi un paātriniet savu ceļu uz mērķi. Esiet pateicīgi tiem, kas Jūs spēj nokaitināt un izvest, jo tieši pateicoties viņiem spējat mainīt savu dzīvi.



Šī diena ir laba, lai iztīrītu māju. Ja sāksiet to darīt, tad process pāraugs ģenerāltīrīšanā un ja vēl tīrīsiet ar domu, ka attīrāt arī sevi no visa liekā, sanāks ļoti produktīvs pasākums.

Šī diena ir arī laba, lai transformētu kādu emocionālu nastu sevī, atlaistu notikumus ar milzīgu emocionālu piesaisti.

Ja izkāpsim no duālisma, tad pagātnes notikumus un emocijas transformēt un palaist būs vēl vieglāk.

Nodarbojieties ar ģenerāltīrīšanu visos līmeņos, lai atbrīvojas vieta - Dieviņam, mīlestībai un laimei. Attīriet savu fizisko ķermeni, savas emocijas, savas domas, savu apkārtni un savu dzīvi no visa, kas Jums nepatīk un palaidiet domas ar emocijām, ar kurām gribat piepildīt atbrīvojušos vietu.



Lai šajā dienā nonāktu pie emocionālas transformācijas, ir jāvadās pēc savām enerģijām. Tiem, kuriem šodien aktīva Austrumu enerģija - dariet visu caur savu gribu un rezultāts būs sajūtu pārpilnīaba.



Tiem, kuriem aktīva ir Ziemeļu enerģija - tiem jāļaujas vides impulsiem un nonāksiet pie emocionālas transformācijas.

Tiem, kam šodien ir Rietumu enerģija - tiem šodien jāļaujas savām sajūtām, dariet to, ko jūtat un nonāksiet pie vajadzīgā rezultāta.

Tiem, kam šodien Dienvidu enerģija aktīva - baudiet dienu un transformācija emocionālā līmenī pati pie Jums atnāks.

Šodiena var sagriezties dažnedažāda, jo Kawak enerģija velk emocijas ārā:) un vai notikumi būs patīkami vai nepatīkami, taču tie vedīs pie patīkama rezultāta. Tāpēc esiet gatavi šodien un šajā dzīvē uz visu!

Lai fantastiska diena:)





4 Ahaw





Austrumu vilnis - Dienvidu diena - Ahaw 4 - Dieviņš, Nesavtīga mīlestība, Apgaismība, Atklāsme.

Ceturtā diena, kā jau katru vilni, ir stabilitātes diena. Tā ir diena, kad sasniedzam pirmos mazos, vai pat lielos rezultātus tam, ko kādu brīdi esam ģenerējuši.

Ahaw eneģija ir beznosacījumu mīlestība, kura mums ir kā rezultāts un kura mūs ved pie vislielākā rezultāta "Laimes".

Šodien visās darbībās un atpūtā ir jāizpauž mīlestība, galvenokārt pret sevi un, protams, arī pret apkārtējiem. Mīliet sevi un visu ap sevi, bez nosacījumiem, mīliet visu tādu, kāds tas ir.



Ja atmetam duālismu, par kuru jau daudz esam runājuši šajā vilnī, tad ir daudz vieglāk pieņemt sevi, savus tikumus un netikumus. Ir vieglāk pieņemt un mīlēt apkārtējos.

Šī diena ir jābauda nesteidzoties, jābūt modriem un ik uz soļa jāatceras par to, ka viss ir jādara caur mīlestību. Mīlestības spēks ir pats lielākais radošais spēks Visumā. Mīlestībā ir visas krāsas un visas emocijas kopā. Mīlestība ietver sevī visu - gan priekus, gan bēdas. Tā ietver visu, kas izkrāso mūsu dzīvi un piepilda to.



Aizdomājieties par lietām vai cilvēkiem, kuri Jums nepatīk. Padomājiet kas būtu tad, ja viņu šajā Visumā vispār nebūtu, vai tas Jūsu dzīvi padarītu krāsaināku? Iedomājieties, ja nebūtu sastrēgumu, vai vispār nebūtu citu autovadītāju, kuri brauc kā pagadās, vai ja visi brauktu 100% pēc noteikumiem. Domāju, ka dzīve tad kļūtu pelēka un pelēkā krāsa pati par sevi nav mīlestība.

Visu šo vilni priecājieties un izbaudiet visu, kas Jums nāk pretī un piepildiet to ar savu mīlestību, kurai nav nosacījumu.

Ar Ahaw enerģiju noslēdzas 20-mit dienu cikls, kad atkal visas 20-mit enerģijas ir izgājušas pilnu apli. Ar Ahaw enerģiju tas noslēdzas - tamdēļ nāk jaunas atziņas un atklāsmes, lai sāktu dzīvē ko jaunu.



Apceriet šodien visu, ko esat uzzinājuši, sapratuši, atklājuši pa pēdējām 20-mit dienām un gūsiet spēcīgu iedvesmu, lai atkal turpinātu ceļu pie Dieva un savas pilnības.

Lai mēs kļūtu pilnīgi, mums ir jāmīl savas nepilnības. Tikai mīlestība ir tā, kas spēj dziedēt visas mūsu rētas un piepildīt tās ar tīru gaismu.

Jo mīlestība ir Gaisma!

Piepildiet ar Gaismu visas nepilnības sevī un sajutīsiet kā kļūt vēl pilnīgākiem.

Mīlestība ir vienīgais patiesais spēks, kurš mūs ved uz priekšu, neskatoties ne uz ko.

Konkurence, sāncensība, balva par pirmo vietu vai citam atņemts labums ir īslaicīgs dzinējspēks, kurš drīzāk mūs nogalina, kā liek attīstīties un pilnveidoties. Ja mīlat sevi, vienmēr gribas tiekties uz pilnību un pilnveidot sevi visās jomās.

Pavērojiet šo dienu un centieties visu darīt ar mīlestību sirdī, palaižot to katram notikumam pa priekšu un redzēsiet, ka visas durvis, kurās Jums patiesi ir jāieiet, atvērsies līdz galam un aicinās Jūs iekšā.

Mīlestība atbruņo jebkuru, pat vislielāko ienaidnieku!

Ielaid šodien sevī un it visā mīlestību, un Tu ieraudzīsi, cik viegli ir dzīvot uz mīlestības viļņa:)...grūtākais uz tā ir noturēties!

Lai Mīlestība šodien ir katra Jūsu sirsniņā un visapkārt Pasaulē:)



Tiem, kam 4.dienā ir aktīva Austrumu enerģija - tiem šodien jāieklausās savā gribā un jādara tas, ko gribas, un Jūs nokļūsiet mīlestības upē, kurā sajutīsiet patiesu mīlestību.

Tiem, kam 4.dienā ir aktīva Ziemeļu enerģija - tiem šodien ir jāļaujas vides impulsiem, lai Tie jūs vada, un jūs nokļūsiet pie Apgaismības un nesavtīgas mīlestības :)

Tiem, kam šodien aktīva ir Rietumu enerģija, tiem šodien jāļaujas savām sajūtām un sajūtas aizvedīs uz mīlestības upi:)

Tiem, kam aktīva ir Dienvidu enerģija, tiem jābauda šī diena nesteidzoties un jāļaujas. Tikai ļaušanās ļaus sajust mīlestības pieskārienus :)

Šī ir diena, kad Jāmīl sevi, tamdēļ, lai ko Jūs darītu, ieklausieties savā sirdī!!





5 Imix





Austrumu vilnis - Austrumu diena - 5 Imix - Pirmsākums, Griba, Avots, Krokodils.

Ir iesākusies 5-tā diena šajā vilnī, kas nes sevī radošo iedvesmu, individualitātes izpausmi un visu, kas saistīts ar mūsu radošajiem procesiem :)!



Šodien Imix enerģija 5-tajā pakāpienā iedod impulsu kam pilnīgi Jaunam! Taču viss sākas no mūsu Gribas. Ja vakardien nostabilizējāmies caur nesavtīgas mīlestības apzināšanos sevī, tad šodien vakardienas rezultāts rada mūsos ko jaunu.

Dzimst griba, dzimst idejas, dzimst jauns pirmsākums kaut kam mūsu radošajā jomā... Imix enerģija modinās mūsos gribu radīt ko jaunu, un tas var būt jebkurā tēmā, ja vien tā ir radoša nodarbe mūsu dzīvē.



Ja iepriekš esat aizsācis kādu projektu, šodienas enerģija radīs impulsu ieviest tajā ko jaunu, kas vēl līdz šim nav pat domāts.

Ja esat kāda mākslas darba veidotājs - iekšējais impulss caur gribu radīt izveidos ko vēl nebijušu.

Šī diena ir kā Avots, kas iztek no kalnu grēdas. Tam ir pirmsākums zemes dzīlēs. Un tāpat arī mums katram ir savs pirmsākums. Mūsu pirmsākums ir mūsu dzīlēs, tas veidojies daudzu dzīvju un pieredžu rezultātā. Tāpat kā avots sākās zemes dzīlēs un zemes garā, un dvēselē, tāpat arī mūsu idejas, domas un visi procesi sākās mūsu dzīlēs.



Mēs visi, sen iepriekš, esam ielikuši pirmsākumu šīs dienas idejām caur to, ka esam nodomājuši - man arī tā gribētos, vai to gan es gribētu pamēģināt, vai tieši pretēji - radot citiem situācijas, kuras paši uz savas ādas vēl piedzīvosim.

Šodien mostas mūsu griba, musu brīvā griba, kuru nedrīkstam paši sev ierobežot. To noteikti centīsies izdarīt kāds no apkārtējās vides, taču nedrīkst ļauties šim spiedienam. Mēs visi drīkstam gribēt visu, tikai jārēķinās, ka tas, ko radīsim citiem, būs jāpiedzīvo arī uz savas ādas.



5-tais pakāpiens ir radošums un Imix ir griba jaunam sākumam.



Šī pasaule pēdējos gadu tūkstošus ir balstījusies uz zagšanu - mainās valdības un apzog tautas. Lielvaras iekaro citas valstis, lai izlaupītu resursus. Cilvēki zog idejas un realizē tās sava labuma gūšanai.

Tas viss nekur neved.

Mēs visi esam domājuši, kā gūt ātru un lielu peļņu, taču to bez zagšanas un korupcijas nav iespējams izdarīt.

Mēs esam radītāji, nevis zagļi, tāpēc sāksim domāt par to, ko mums gribas radīt, nevis nozagt!

Un pasaule mainīsies!

Šodienas enerģija ved uz to, lai mēs beidzot gribam radīt savu dzīvi, savu paradīzi uz šīs zemes. Mēs visi esam unikāli un katrs gribam ko līdzīgu, tomēr tas atšķiras un tāpēc, pat nozogot jau gatavu paradīzi, mēs tajā nejutīsimies laimīgi, jo tur viss būs tā, kā gribas citiem.

Sāciet domāt par savu paradīzi Zemes virsū, paskatieties uz šo Planētu Dieva acīm un padomājiet - ko uz Zemes gribat redzēt, ko gribat piedzīvot, ko radīt tādu, kas Jūs darīs laimīgus un liks apkārtējiem priecāties.

Mēs visi drīkstam gribēt visu. Aizmirstiet par sabiedrības stereotipiem un uzspiestām domām. Atmetiet visus uzstādījumus un padomājiet, ko patiesi gribat, bez visiem cilvēces izdomātajiem ierobežojumiem.

Mēs visi esam radītāji un radām to, ko domājam. Domas ir materiālas, un akumulējoties tās materializējas.

Tāpēc beidzot sāksim domāt tikai par to, ko gribam un radīsim savu paradīzi!!

Gribiet, esiet un radiet!!



Ja Tev 5-tajā dienā ir aktīva Austrumu enerģija - dari to, ko gribi, izpaud savus iekšējos impulsus, un Tevī radīsies griba radoši uzsākt ko jaunu.

Ja Tev šodien aktīva ir Ziemeļu enerģija - vēro vidi un ļaujies vides impulsiem, un Caur vidi atnāks griba sākt ko jaunu.

Ja Tev šodien aktīva ir Rietumu enerģija - dari to, ko sajūti, vadies pēc savām sajūtām, un nonāksi pie tā radoši jaunām idejām.

Ja Tev šodien aktīva ir Dienvidu enerģija - izbaudi šo saulaino dienu un esi gandarīts, un Tevī modīsies griba radīt ko jaunu.

Tu esi tas, kas rada savu pasauli!!:)





6 Ik





Austrumu vilnis - Ziemeļu diena – 6 Ik - Vējš, Kustība, Kosmiskā elpa.

Sestais pakāpiens ir tas, kad mūsu domas tiek harmonizētas, lai 7-tajā pakāpienā tās padotu uz realizāciju savam Augstākajam "Es".

Sestais pakāpiens ir arī mūsu tuvākā pasaule - mājas, ģimene, draugi un kolēģi. Un Ik enerģija ir Kosmiskā elpa, Vējš, kurš visu iekustina. Ik enerģija ir arī garīgais spēks, kuru saņemam no Augstākā "Es".



Šajās dienās impulsus varam saņemt gan pa tiešo no Gara, ja saikne un kanāls ir spēcīgs, gan no apkārtējās vides, caur kuru tad atkal darbojas mūsu katra Augstākais "Es".



Šī dienas enerģija izkustinās pilnīgi visu, ko esam uzsākuši darīt. Ik enerģija aizvedīs tur, kur vajag, lai ieraudzītu un izdarītu to, ko vajag. Vējš vai Ik enerģija ir tā, kas spēj aktivizēt caur kustību jebkuru procesu.



Ja esat staigājuši vējainā laikā vai pat vētrā gar jūru, tad zinat to sajūtu, ka atnākot mājās vai ieejot aizvējā, mūsu aura ir aktivizējusies, iztīrijusies no liekā un esam gatavi uzņemt jaunu informāciju. Pat spēcīgas galvas sāpes un sliktu pašsajūtu aizmirstam pēc vējainas pastaigas, jo vējš izkustina mūsu energo lauku un aizpūš visu lieko. Ja vēl sarunājam ar Vēju, piemēram, lai iekustina kādu jautājumu vai attīra mūs no liekām domām, tad process ir vēl daudz produktīvāks.



Šī diena ir laba, lai pieķertos darbiem un citiem procesiem, kurus gribat izkustināt. Ja sinhronizējat tos ar Augstāko "Es", saprotiet, ko no procesa Gars grib iegūt vai arī saprotiet, kā šo procesu Gars grib veidot, tad viss izkustēsies.



Piemēram, Buru kuģis :) Ja tas zina, kur tam ir jānokļūst un zina, kas viņam jāiegūst no ceļojuma, tad vējš to aizved tiešā ceļā uz mērķi.

Šodien katrs no mūsu Gariem (Augstākiem "Es") centīsies parādīt kādu pieredzi viņš no uzsāktajiem procesiem grib iegūt un uz kurieni tie vedīs. Ja ļausimies Vēja spēkam un Vēja impulsiem, bildi ieraudzīsim daudz skaidrāk un caur apkārtējo vidi sapratīsim, kur tas viss ved.



Vējam ir milzīgs spēks un tas spēj izkustināt jebko. Mēs varam tam nodod domas, kuras gribas izkustināt, varam tam atdot problēmas, no kuram gribas tikt vaļā. Varam šodien visu palaist pa Vējam.



Šī diena būs aktīva, daudz kustības un uz vietas būs grūti nosēdēt. Vējš liks kustēties visiem, taču Vējš var gadīties arī izklaidīgs un dienas gaitā var piemirsties darāmie darbi.



Esiet modri, vērojiet, kā diena attīstās, ļaujieties impulsiem no vides un kustieties Vējam līdzi. Palaižiet pa Vējam visu, ko gribat realizēt un visu, no kā gribat atbrīvoties. Izvēdiniet māju, lai tajā var ienākt Dieviņš, izvēdiniet sevi, lai Jūsos var ienākt Dieviņš, izvēdiniet visu savu tuvāko apkārtni un redzēsiet, kā caur kustību viss sakārtosies un harmonizēsies.

Pameditējiet un saslēdzaties ar savu Augstāko "Es", un diena būs vēl produktīvāka



Ja Tev 6-tajā dienā ir aktīva Austrumu enerģija - dari to, ko gribi un Tava griba caur vides impulsiem Tev dos zīmes un iekustinās procesus.

Ja Tev šodien aktīva ir Ziemeļu enerģija - vēro vidi un ļaujies vides impulsiem, un Vide izkustinās visus procesus.

Ja Tev šodien aktīva ir Rietumu enerģija - dari to, ko sajūti, vadies pēc savām sajūtām un vide atnesīs ko tādu, kas dos impulsu kustēties kā Vējam!

Ja Tev šodien aktīva ir Dienvidu enerģija - izbaudi šo dienu un esi "šeit un tagad", un vide Tevi pati par sevi izkustinās:)

Esi šodien brīvs, kusties un ļaujies Vēja enerģijai!!





7 Akbal





Austrumu vilnis - Rietumu diena - 7 Akbal - sapņu pasaule, veļu māja, bezgalīga pārpilnība, apslēptais potenciāls.

7-tā diena ir tā, kurā saikne ar Augstāko "Es" ir visspēcīgākā. Visu dienu mēs nododam savam Garam informāciju par to, ko vēlamies. Mēs nododam savu uzkrāto pieredzi, kā arī saņemam no sava Gara jaunu informāciju, kura papildina mūsos jau esošo.

Akbal dienās visiem notikumiem ir daudz dziļāka nozīme, nekā to var sākotnēji iedomāties. Nekas nenotiek tāpat vien un visam ir savas likumsakarības, kuras pamanīsim tikai vēlāk. Akbal enerģija ir tā, kura visās tēmās liek ieiet padziļināti. Tā ir kā sapņu pasaule, kurā iegrimstam savās pārdomās.



Akbal enerģijai ir neierobežots potenciāls un 7-tā diena ir kā Saulgrieži, kuros domas vieglāk nonāk pie Augstākā "Es" uz materializāciju.

Visas iepriekšējās sešas dienas Visums mūs uzvedināja uz jaunām domām, jaunu gribu kaut ko uzsākt un šī ir tā diena, kad izteikt Visumam savu gribu.



Akbal enerģija ir pārpilna ar iespējām, tā pieļauj pilnīgi visu, tāpēc šodien ir ļoti labi pasapņot par to, ko gribam savā dzīvē radīt un kā gribam izpausties.

Iedziļinieties savās visdziļākajās vēlmēs un izvēliet tās uz āru, izstāstiet savam Garam visu, ko vēlaties. Pat visneparastākās lietas:)! Piepildiet tās ar sajūtām un emocijām, kuras ir kā būvmatereāls mūsu domām un ar spēcīgu impulsu padodiet uz augšu savam Augstākajam "Es".



Šī diena būs sapņaina un neparasta, cilvēkiem lauzīsies uz āru neparastas izpausmes un vēlmes, iespējams redzēsiet dīvainus notikumus vai tikšanās ar cilvēkiem būs dīvainas. Jo no mums lauzīsies ārā visdziļākās vēlmes, tādas, kuras iespējams paši vēl nemaz neapzināmies.

Ieklausieties sevī un neliedziet sev neko.

Mums visiem ir milzīgs, neierobežots, apslēpts potenciāls. Mēs esam kā tumša aka, kurā, sākotnēji ieskatoties, redzam tikai savu atspulgu, taču ja nebaidāmies ielūkoties dziļāk, tur var atrast visādus dārgumus.

Akbal ir kā melnzeme, kura pēc skata ir nekas īpašs, kas daudzkārt pat ir nepatīkama, jo var sasmērties.



Taču tajā ieliekot sēklu, izaug brīnum skaistas lietas.

Pilnīgi viss skaistais izaug no melnzemes. Visas skaistās puķes aug no tās. Tai ir bezgalīgs un apslēpts potenciāls, jo tā spēj sēklu transformēt skaistās puķēs vai gardos augļos.

Būsim kā melnzeme:) ieskatīsimies sevī un ļausim, lai mūs uzirdina, un iesēsim sēklas, kuras pārtaps skaistā rezultātā.

Sajūtiet šo dienu.. Iedziļinieties un esiet!:)



Ja Tev 7-tajā dienā ir aktīva Austrumu enerģija - dari to, ko gribi un Tava griba aizvedīs Tevi pie savām visdziļākajām sajūtām:)

Ja Tev šodien aktīva ir Ziemeļu enerģija - vēro vidi un ļaujies vides impulsiem un Tevī sāks mutuļot dziļas sajūtas, kas liks ieskatīties it visā dziļāk:)

Ja Tev šodien aktīva ir Rietumu enerģija - dari to, ko sajūti, vadies pēc savām sajūtām un sajūtas Tevi ievedīs Tavā sapņu pasaulē, kurā mājo pilnīgi viss:)

Ja Tev šodien aktīva ir Dienvidu enerģija - izbaudi šo dienu un esi "šeit un tagad", ļaujies vides impulsiem un Tu iekļūsi savās dziļākajās sajūtās:)

Lai vai ko mēs darītu šajā dienā, it viss ir ar dziļāku nozīmi!

Viss sapņotais, viss dziļi sirdī gribētais kļūst par realitāti:) viss rodas mūsos.. Tamdēļ Sapņojiet...





8 Kan





Austrumu vilnis - Dienvidu diena – 8 Kan - Ķirzaka, Dzīvesprieks, Atjaunošanās un reģenerācija.

Astotā diena ir garīgās stabilitātes diena un KAN enerģija ir dzīvesprieks, kurš atjauno visu mūsos. Principā, šī ir garīgās stabilitātes atjaunošanas diena.

Patiess prieks un gandarījums par padarīto, par vienkāršām dzīves situācijām, par visu labo, kas notiek mūsu dzīvē, atjauno mūs un mūsu enerģētiku.



Vai mēs mākam priecāties kā bērni? Bieži vien to esam aizmirsuši! Esam aizmirsuši, cik daudz lietas mums bērnbā sagādāja prieku. Kad esam ierauti sociuma ritenī, dzenamies tikai pēc jauniem sasniegumiem un jauniem atzinumiem, un ne mirkli neapsēžamies un nenovērtējam jau paveikto, tad Ego, kurš vienmēr kaut ko grib, nav spējīgs priecāties, kamēr nav sasniedzis to, ko vēlas. Taču tad, kad sasniedz, ir jau daudzi citi iemesli, kāpēc nevar priecāties, jo atkal kaut kas nav sasniegts.

Šī Kan enerģija palīdz apstāties un atskatīties, un novērtēt katru mazo lietiņu, kuru esam izdarījuši vai ieguvuši.



Paskatoties uz cilvēkiem, kuri dzimuši Kan enerģijā, tie ir dzīvespriecīgi un gandarījuma pilni, tie spēj priecāties par pretim nākošiem cilvēkiem uz ielas un par dziedošiem putniem parkā.



Paskatīsimies arī mēs, cik mums apkārt ir daudz iemeslu, par ko priecāties. Piemēram, tādi sīkumi, ka esam dzīvi, ka elpojam un ēdam, ka redzam apkārtējo pasauli, ka apkārtējā pasaule ir pilna ar iedvesmu un prieku, ka no rītiem ir rasa un vakaros migla.

Dzīve un pasaule ir pilna ar skaistām, patīkamām lietām. Apkārt ir draugi, kolēģi un ģimene. Arī tas ir gana labs iemesls, lai priecātos.

Taču ja skrienam, neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi, domājot tikai par saviem sasniegumiem, mēs nevaram visu Pasaules burvību pamanīt.

Tāpēc ir vērts kaut uz mirkli apstāties un paskatīties apkārt, cik īstenībā daudzas lietas spēj sagādāt prieku! Ir vērts paskatīties atpakaļ un novērtēt to, ko esam jau sasnieguši, un priecāties par to.

Uzdāviniet šodien prieku arī apkārtējiem, kaut vai pasmaidiet pretī nācējam, vai palīdziet tantiņai iekāpt sabiedriskajā transportā vai pāriet ielu.



Izdarīsim katrs šodien kādu pavisam mazu darbiņu, kurš spēj iepriecināt kaut vai tikai vienu cilvēku un ieraudzīsim, kā visa pasaule kļūst priecīgāka. Kaut vai tikai šodien novēlēsim cilvēkiem jauku dienu un pateiksim paldies par to visu, kas mums ir.

Aizdomājieties, cik daudz enerģijas, cik daudz cilvēku darba ir ieguldīts katrā lietā, vietā un priekšmetā, kurš ieskauj mūs ik dienas. Pateiksim paldies visiem, kas to ir palīdzējuši mums sagādāt.

Padomājiet par rīta kafijas vai tējas krūzīti, no kuras dzerat. Tā kaut kur ir izgatavota ar cilvēku palīdzību, tā ir iepakota ar citu cilvēku palīdzību, atvesta līdz veikalam, kurā to nopirkāt. Tā ir pārdota ar kāda cilvēka palīdzību. Paskatieties, cik patiesībā cilvēki un darbs ir iesaistīti, lai mēs no rīta varētu ar prieku iedzert kafiju. Pateiksim visiem paldies un ieraudzīsim, kā uzlabojas garastāvoklis un kā rodas gandarījums.

Prieks vairojas ar to daloties.

Šī diena ir kā rezultāts iepriekšējām trim dienām! Un mums visiem tas būs iepriecinošs rezultāts, jo tas atjaunos mūsos prieku!



Jūtieties garīgi stabili un gandarījuma pilni, novērtējiet to, kas jau Jums ir un tas atjaunos spēkus doties tālāk.

Lai prieks valda Jūsu sirdīs :))





9 Chikchan





Austrumu vilnis - Austrumu diena – 9 Chikchan -Čūska, Dzīvības enerģija, Kundalini enerģija, Mikrokosmoss.

Devītā diena aktivizē mūsu Dievišķumu. Devītais pakāpiens ir dievišķais pakāpiens, kad sākam apzināties sevi kā Dievu, jeb radītāju, kurš rada pilnīgi visu savu dzīvi.

Tā nav augstprātība tā domāt, jo mēs patiešām radām pilnīgi visu savā dzīvē ar savu domu, emociju un darbību palīdzību. Pilnīgi visas, pat pašas mazākās tagadnes domas, emocijas un darbības summējas un veido mūsu nākotnes realitāti. Un pilnīgi visas tagadnes domas, emocijas un darbības esam radījuši savā pagātnē. Protams, daudz šo realitāti ietekmē mūsu zemapziņa, kurā ir pilnīgi viss, ko esam piedzīvojuši, pilnīgi visās inkārnācijās, kurās esam bijuši. Katra neveiksme ir radījusi nosacījumu refleksu un tā mums ieperināstās domas, ka mēs kaut ko nevaram vai mums jau tas neizdosies.



Taču, ja esam modri un ļoti uzmanīgi vērojam savas domas it visos līmeņos, tad pamanīsim, kurā brīdī palaižam tās domas, kuras padara mūsu dzīvi nepatīkamu un kuras domas ieliek mūsu nākotnē neveiksmes.



Šī ir Chikchan diena, un Chikchan ir enerģija, kura, iedziļinoties pat vissmalkākajās niansēs, iedzīvina to, kam ir pieķērusies. Chikchan ir kā ar mikroskopu izpētīt kādu lietu un caur to, ka tik daudz uzmanības un enerģijas fokusējam uz kādu no situācijām vai lietām, iedzīvinām to dzīvu:)!

Šodien enerģija liek mums būt modriem visos sīkumos, niansēs un detaļās. Šodien jāzina, ko gribas, jo tikai caur gribu šī enerģija dzīvo! Šodien Visums iedzīvinās kaut ko jaunu, esiet kā Čūska, kas sajūt pilnīgi visu...



Chikchan ir tā enerģija, kura radīja Visumu un Chikchan pats par sevi ir viļņu forma. Kā jau zinām, tad šajā Visumā pilnīgi viss ir vibrācijas vai frekvences.

Vienkārši viļņi ir enerģija, kura pārvietojas cauri Visumam un stāvviļņi veido visu matēriju. Ja zinām, ka pilnīgi viss ir viļņu formas, tad apzināmies, ka arī mūsu domas, mūsu emocijas un darbības rada viļņus ap mums, un šie viļņi ir tie, kas ar laiku pārtop realitātē, savākuši nepieciešamo enerģijas daudzumu.

Kvantu fiziķi n-tajos ekspermentos ir pierādījuši, ka smalkās matērijas daļiņu uzvedību nosaka ekspermenta veicēja domas. Tas nozīmē, ka ar savām domām liekam grupēties un veidoties matērijai.



Paņemsim piemēru. Ja mums ir griba iedzīvināt kādu projektu un mēs palaižam domas, ka tam projektam ir jābūt veiksmīgam, pelnošam, ka cilvēkiem tas patīk! Un te pēkšņi no zemapziņas izlaužas doma, ka man tas nekad nav sanācis un nekad nesanāks, jo ...

Kas notiek šajā mirklī?

Cilvēks pat nepamana savas domas!

Protams, viss izgāžas, jo esam padevuši informāciju, kas atceļ visas iepriekšējās domas.

Un tādas domas mūsos ir daudz.



Pat ar prātu mēs zinām, ka mums var nesanākt, tad zemapziņa pievieno vēl kaudzīti ar domām, kuras ved uz neveiksmēm. Un tā mēs, labu gribot, piedzīvojam neveiksmes.

Tāpēc ir jāapzinās pilnīgi visas domas, pilnīgi katru sīko un smalko domu, kuru nodomājam, domājot par to, ko gribam piedzīvot.



Ja gribam radīt paši sev paradīzi uz zemes, tad lielākais traucēklis esam mēs paši.

Šodien ir ļoti laba diena, lai pavērotu, ko mēs patiesi nodomājam katrai patīkamai domai līdz. Visbiežāk tur nekā patīkama nav. Esiet šodien un vienmēr modri, ja gribat ko iedzīvināt, vērojiet un mainiet domas pat vissmalkākajos līmeņos. Pavērojiet apzināti sevi, kad domājat par ko skaistu, piemēram, ja gribat skaistu māju skaistā vietā pie dabas. Tur birs ārā kaudzēm destruktīvu domu. Piemēram, es to nevaru atļauties. Un pat ja varētu, tas ir tālu no darba, izbraukāt būs grūti, māja vienmēr pieputēs un visu brīvo laiku tā būs jātīra, visi draugi būs tālu un nevarēs atbraukt ciemos, kaimiņi būs slikti... un tā tālāk un tā joprojām.



Katram no mums tā bagāža ir savādāka un mūsu domas materializējas kopā ar tām destruktīvajām domām, un beigās sanāk kaut kas ar ļoti daudz problēmām.

Tāpēc ir jāatmet visi ierobežojumi, jāatmet visi stereotipi. Uzmanīgi un modri jāvēro savas domas, lai neģenerētu to, kas mums nepatīk un tad var sanākt jau kaut kas skaists.



Vērojiet sevi kā radītāju, kurš ar katru domu rada savu dzīvi un izmainiet destruktīvās domas pret konstruktīvajām.

Domājiet - Man viss izdosies, process būs viegls un ātrs, viss notiks patīkami, es visu varu atļauties, man nav ierobežojumu, es varu visu izdarīt, nav nepārvaramu šķēršļu, apkārtējie un sabiedrība būs priecīgi par mani, visiem patiks tas, ko es radu, utt..



Iedzīviniet savu dzīvi tādās krāsās, kā patiesi vēlaties! Iekustiniet visu, ko gribat un tā kā gribat! Neļaujieties destruktīvām domām.

Pasaule ir mainījusies un viss ir kļuvis iespējams, atļaujiet sev beidzot būt laimīgiem un radīt tikai to, ko paši savā sirdī vēlaties.

Tiem, kam aktīva 9-tajā dienā ir Austrumu enerģija - spēcīga griba un pārliecība Jūs aizvedīs pie gribas iedzīvināt! Ir jāieklausās savā gribā, jādara tas, ko gribas :)



Tiem, kam aktīva ir Ziemeļu enerģija - vērojiet vidi, ļaujieties vides impulsiem... Piemēram, ja izskan piedāvājums no apkārtējiem ko darīt, kaut kur doties utt.., tad pieņemiet un šis vides impulss Jūsos aktivizēs gribu ko iedzīvināt!

Tiem, kam aktīva ir Rietumu enerģija - sajūtiet sevi un savas sajūtas, dariet tikai to, ko jūtat. Un sajūtas Jūs aizvedīs pie spēcīgas gribas ko iedzīvināt!

Un visbeidzot:) tiem, kam aktīva ir Dienvidu enerģija - esiet "šeit un tagad", ļaujieties vides impulsiem un saņemsit gandarījumu no šī brīža:) Un... Griba iedzīvināt atmodīsies pati par sevi:)



Lai Visums būtu harmonisks un līdzsvarots, mums katram katra diena ir pilnīgi citādāka:) ir dienas, kas ir aktīvas. Ir dienas, kas ir pasīvas:) taču nav labu vai sliktu dienu, ir tikai mūsu izpausme tagadnē, kas rada pilnīgi visu nākotnē.

Tamdēļ katru dienu, ik rītu, sajūtiet sevi, un sajūtas Jums pateiks, vai gribas skriet un aktīvi darboties, vai gribas paslinkot, vai apdarīt ko neapdarītu... Vai ļauties...

Mēs katrs sevī iekšēji zinām un jūtam.. Ko sirds šodien grib darīt, taču nez kāpēc domājam, ka tai var nepievērst uzmanību.

Ieklausieties sirds balsī:)))





10 Kimi





Austrumu vilnis - Ziemeļu diena – 10 Kimi - Nāve, Baltās lapas diena, pacelšanās jaunā līmenī.

Desmitā diena ir diena, kurā saņemam rezultātu. Šis rezultāts ne vienmēr ir pats situācijas rezultāts, taču tas vienmēr ir solis uz priekšu kādā no tēmām.

Šodien aktīvā enerģija ir Kimi un tā izpauž nāvi. Šodienas rezultāts būs tāds, kurā nomirs kaut kas, kas sen jau mums ir traucējis iet tālāk un pacelties jaunā līmenī.



Piemēram, ja gribam ko darīt un mums ir daudz versijas, kā to varētu izdarīt, tad šodien visas liekās versijas atkritīs. Vai arī ir bijusi kāda lieta, kuru neesam spējuši palaist vaļā un tas ir kavējis mūsu attīstību.

Kimi - nāve, pacelšanās jaunā līmenī. Par nāvi esam iebiedēti gadu tūkstošu garumā, taču tas nav nekas tāds, no kā vajadzētu baidīties. Šajā Visumā nekas nekad nenomirst, tikai iegūst jaunu formu. Ja runājam par cilvēku, tad arī cilvēki nemirst, tikai atdalās no fiziskā ķermeņa un ceļu turpina citā formā. Kad smalkie ķermeņi atdalās no fiziskā ķermeņa, arī fiziskais nenomirst. Neviens atoms fiziskajā ķermenī neapstājas, pat nesabremzējas, tie visi turpina griesties ar 99,99% no gaismas ātruma.

Šajā Visumā nekas nenomirst, nomirst tikai forma, kādā tas eksistējis. Nekas nekad neapstājas un nepazūd, tas tikai pāriet jaunā līmeni, tāpat arī mūsu domas un mūsu virzītie projekti. Šajā dimensijā tie uz brīdi varbūt pārstāj eksistēt, un tas tikai tāpēc, lai atgriestos jau pilnīgi jaunā formā un turpinātu savu attīstību.



Tā kā šī ir Kimi diena, tad šodien būs vieglāk atteikties no vecā, no nevēlamiem ieradumiem vai atkarībām, no sabiedrības atzinuma un stereotipiem, vai apkārtējo viedokļa.

Tā kā desmitais pakāpiens ir ne tikai rezultāts, bet arī statuss gan Visumā, gan sabiedrībā. Tad vadošajām personām gan uzņēmumos, gan valstīs, būs jāatsakās no kaut kā, kas viņiem traucē. Ja neatteiksies viņi, atteiksies no viņiem.

Un tie, kuri vēlas lielāku atbildību, vadīt lielākus projektus uzņēmumus un valstis, tiem jāatsakās no tā, ko šodien vide parādīs. Šodien vide visiem parādīs caur impulsiem, no kā mums visiem jāatsakās un kas ir jāpalaiž vaļā, lai pāršķirtu jau pilnīgi baltu lapu mūsu attīstībā.



Ja šodien uzņēmumā pieņems kādu jaunu darbā, tad kādam būs jāaiziet. Ja šodien uzsāksiet ko jaunu, kaut kas no vecā būs jāpalaiž vaļā.

Šodien nesteidzieties ar pieņēmumiem, esiet modri, vērojiet apkārtējo vidi, vērojiet tos, par kuriem esat atbildīgi, vērojiet zīmes un vadieties pēc tām, un līdz vakaram sapratīsiet, kas ir tas, kas ir jāatlaiž. Ja atlaidīsiet to, kas nekalpo vairs šī brīža attīstībai, būs liels atvieglojums un ar jaunu sparu varēsiet doties uz priekšu.



Šī diena būs interesanta visās jomās, tāpēc esiet modri un vērojiet pasauli, un pats galvenais - ar atvērtām acīm un atvērtu sirdi.

Ļaujieties un nepretojieties.. Ja kaut kas aiziet, vietā vienmēr ir paredzēts jau kaut kas labāks:)!





11 Manik





Austrumu vilnis - Rietumu diena – 11 MANIK – briedis, ieguvums, loma, roka, kas noķer vēju.

11-tā diena ir tā diena, kad mūs izteikti vada Augstāki spēki, un, tā kā šodien ir Manik Rietumu enerģijas diena, tad ikkatram no mums, ir jāieklausās sajūtās un Intuīcijā.

Tikai sajūtas un intuīcija šodien mūs virzīs uz priekšu.



Sauc šo par lomu spēles dienu, kad mēs iejūtamies lomā un spēlējam spēli – mednieks vai medījums. Šodien ir jāiejūtas vides piespēlētā lomā, un, ja būsiet tajā pārliecināts, apkārtējie pieņems spēles noteikumus.

Esiet uzmanīgi, ja šaubas un bailes ir jūsos - apkārtējie to visu jūt un var izmanot savā labā!



Tā kā šodien ir 11-tā diena, tad mūs jo ļoti sargā Augstākie spēki, līdz ar to, ja ir jādara praktiskas lietas, paļaujieties uz spēkiem, kas mūs balsta. Galvenais, ko nedrīkst piemirst, ka katrā no mums ir radītājs, Dievs, kas augstāks... līdz ar to tas, kas to sajutīs sevī, laimes ratu iegriezīs savā veiksmes virzienā!



MANIK enerģija kopā ar 11-to atslēgu ir šīs dienas kombinācija, ar ko atvērt šīs dienas vārtus!

Tā ir spēcīga atslēga, ko virza Augstāki spēki UN MANIK enerģija, kas spēj notvert netveramo! Kopā tas viss izveido eksplozīvu kombināciju, kas mums spēj iedot skaidru un līdzsvarotu virzienu.



Izmantojiet pareizo virzienu - ar to mēs šodien varam paveikt ļoti daudz! Varam pakāpties uz nākamo līmeni, varam atrisināt ko neatrisināmu, it īpaši, ja mums ir kaut kādas personiski neatrisinātas lietas.



Esi šodien pārliecināts sevī, ka šīs dienas intensitāte neaizvedīs Tevi pie dominējošas un valdonīgas attieksmes pret apkārtējiem! Esi pārliecināts, ka caur šīs dienas sajūtām nonāksi pats pie sevis - ieklausīsies daudz spēcīgāk savā sirds balsī, paļausies daudz vairāk uz savu intuīciju un būsi Tu pats!

Dzīvo šo dienu caur smaidu, sajūtām un gaismu!!





12 Lamat





Austrumu vilnis - Dienvidu diena – 12 Lamat - magnētisms, pievilkšanās spēks, gravitācija, zaķis.

Divpadsmitais pakāpiens ir pašpietiekamības pakāpiens, kurš māca mūs būt pašpietiekamiem.

Pašpietiekamība ir ļoti svarīga lieta dzīvē, lai kaut ko sasniegtu, lai justos laimīgi un spētu sevi mīlēt.



Pašpietiekamībai nav nekāda sakara ar apkārtējo novērtējumu, tā slēpjas mūsos un ir atkarīga tikai no tā, kā paši sevi novērtējam.

Apkārtējie var teikt, ka esam tādi vai šitādi, taču tikai mēs paši zinām, kādi mēs esam.

Protams, apkārtējos ir jāieklausās un jāņem vērā tas, ko viņi saka, taču mēs nedrīkstam akli tam ticēt.



Apkārtējie nav tie, kas nosaka, kas mēs esam. Mūsu pieredze, zināšanas un mūsu darbi ir tie, kas parāda, kas mēs tādi esam. Ja paši sevi nemākam novērtēt, arī apkārtējie nekad nenovērtēs.

Lamat enerģija ir kā zvaigzne vai zieds, kurš staro un pievelk uzmanību.

Mums jāmācās no ziediem vai zvaigznēm starot, taču ne jau priekš apkārtējiem!

Mums ir jāstaro pašiem sev.

Mums jāapzinās, ka esam skaisti no iekšienes, ka spējam starot un izstarot intensīvu gaismu un mīlestību. Mums jānotic pašiem sev, nevis apkārtējiem.

Mums jāvairo mīlestība pret sevi. Jāmīl sevi no sirds tādus, kādi esam, un tas ļaus mums mainīties uz tādiem, kādi gribam kļūt. Un tikai tad apkārtējā pasaule atspoguļos to, kas patiesībā esam.

Lamat enerģija ir kā spēcīgs domu magnēts. Ko domājam, tas pievelkas, tāpēc domāsim par sevi un savu dzīvi to labāko.

Mainīsim domas no destruktīvām uz konstruktīvām.



Ja kaut ko nemākam, tad iemācīsimies! Ja mūsos kaut kas neapmierina no tā, kas tur ir, tad to izmainīsim!

Patiesi mīlot sevi, mēs spējam ieraudzīt sevi tādu, kādi esam un atzīt sev to, ko gribas izmainīt.

Nemīlot sevi, sāksim sev melot, ka labi izskatāmies, taču patiesībā tā var nemaz nebūt, un sāksim dzīvot ilūzijā.

Pieejiet katru rītu pie spoguļa un uzslavējiet sevi par to, cik Jūs labi, cik skaisti un ka kļūsiet vēl labāki un skaistāki, un pavērojiet kādas sajūtas Jums rodas tajā brīdī, kad sakāt sev ko labu. Noteikti pamēģiniet arī pretējo - droši vien gribēsies acis no sevis novērst.

Mīliet sevi! Ja mīlēsiet patiesi, redzēsiet - ko gribat izmainīt un uzlabot. Ja redzēsiet ko gribas izmainīt, tad sāciet darbu ar sevi. Ja gribas kļūt skaistākam, tad sakiet, ka topat skaistāki vai gudrāki, vai viedāki, vai kļūstat mīlošāki pret sevi.



Svarīgi ir tas, lai tā būtu darbība, kuru izsakāt! Jo, ja teiksiet, ka jau esat tādi, kā gribētos, tā būs melošana. Ja teiksiet, ka būsiet tādi, tad tas paliks nākotnē un nekad līdz tai netiksiet. Tāpēc ir svarīgi sev teikt - Es topu! Es kļūstu pievilcīgāks, spēcīgāks vai kā citādi!



Ja patiesi mīlēsiet sevi un spēsiet paskatīties uz sevi objektīvi, tad tas ļaus apzināties patieso realitāti un tajā mirklī to jau var mainīt. Pamēģiniet pie spoguļa visas šīs darbības un redzēsiet, kā smaids uzplaukst Jūsu sejā un ja Jūs smaidīsiet, cilvēki ap Jums sāks smaidīt un viss skaistais un patīkamais sāks pie Jums pievilkties

Lai Jums skaista un patīkama šī burvīgā svētdiena, kuru var veltīt tikai sevis mīlēšanai.





13 -Muluk





Šodien ir trīspadsmitā diena vai trīspadsmitais pakāpiens šajā ciklā, kad noslēdzas Kaban vilnis, lai, jau rīt, sāktos jauns Ok vilnis.

Trīspadsmitais pakāpiens ir pāreja jaunā līmeni! Tā ir diena, kad apkopojam visu, kas bijis šajā vilnī, paņemam vajadzīgo un atstājam nevajadzīgo. Trīspadsmitā diena ciklā ir tam, lai savienotos ar savu Augstāko "Es" un palūgtu viņam enerģiju jaunam nākamajam 13-mit dienu ciklam.



Muluk enerģija ir kā informācijas upe, kura nes sevī visu informāciju. Katram tā ir sava upe! Mēs visi atrodamies Visuma informācijas upē, taču mums katram vēl ir sava upe. Tā ir mūsu pieredze, mūsu karmiskā informācija un zemapziņas informācija.

Šajā laikā visa civilizācija vairāk sliecas uz lineāru domāšanu, dzīšanos kaut kādā vienā virzienā. Vai tā būtu zinātne vai medicīna, vai astranomija, taču tas viss ir vienvirziena! Astronomi nepārzin medicīnu, mediķi un santehniķi astranomiju. Visi cenšas uzzināt pēc iespējas vairāk, taču meklē vienā virzienā.



Protams, Visumu un sevi izprast var arī santehniku remontējot, taču tas paplašina apziņu tikai vienā virzienā. Tā kā mūsu apkārtējo realitāti un mūsu dzīvi lielākoties rada mūsu zemapziņa, tad tas, ka uzzinām ko jaunu kādā konkrētā virzienā, maz ko dod.

Mūsu apziņa plešas ļoti strauji, ja saslēdzamies ar virsapziņu un ienirstam zemapziņā.

Lai izprastu savu dzīvi un tajā notiekošo, mums jāiepazīst sevi. Mēs esam bezgalīgas, dievišķas būtnes ar simtiem, tūkstošiem vai pat miljoniem inkarnāciju, kurās, iespējams, esam pieredzējuši visu, kas vien iespējams uz Zemes. Taču no tā ir maza jēga, ja neapzināmies to.



Mūsu uzdevums ir iepazīt sevi, plest apziņu gan uz iekšu, gan uz āru. Apzināties sevi un izprast to, kāpēc mūsu dzīve ir tāda, kāda tā ir. Kāpēc paklūpam visu laiku uz tā paša grābekļa un kāpēc ejam pa apli vienās un tajās pašās situācijās.



Ja gribam radīt sev paradīzi uz Zemes, gribam pilnībā kontrolēt savu dzīvi, mums apziņa ir jāizpleš un jāapzinās gan zemapziņa, gan virsapziņa.

Savienojoties ar virsapziņu un izprotot dievišķo plānu, varam sakārtot savu zemapziņu! Un tikai tad, kad apzināsimies gan zemapziņu, gan virsapziņu, varēsim sakārtot savu dzīvi.

Cilvēki vēl joprojām meklē brīnumzāles savai dzīvei - grib iedzert tabletīti un lai viss sakārtojas, vai arī gaida supervaroni, kurš sakārtos viņu dzīvi.

Taču tā kā savu dzīvi esam radījuši mēs paši, tad tiesības to sakārtot ir tikai mums pašiem.



Un atslēgas uz to ir mūsu ZEMAPZIŅĀ, kurā glabājas mūsu pieņēmumi par Visuma likumiem, kuri nav izprasti līdz galam, un VIRSAPZIŅĀ, kura ved mūs pa to ceļu, kurā šos pieņēmumus varam mainīt uz patiesajiem Visuma likumiem.

Ir jāiedziļinās sevī un jauzdod jautājumi savam Augstākajam "Es"!

Kāpēc manā dzīvē ir tā, kā ir? Kāpēc nav tā, kā ego gribētu? Kāpēc man neiet kādā no jomām? Kāpēc radot kaut ko vienu, sanāk kas cits? Kāpēc man ir veselības problēmas un kāpec finansiālas?



Visas atbildes slēpjas mūsos, mums tikai sevī ir jāiedziļinās un jāgrib saprast. Pie tā, kur esam šobrīd, vainīgo nav, ir tikai mūsu kļūdas. Un tikai caur kļūdām mēs mācāmies un sākam uzdot jautājumus saviem enģeļiem un Augstākajam "Es".



Šīs dienas enerģija Muluk ir mūsu zemapziņas un virsapziņas informācija, un Muluk spēj atnest visas atbildes uz jautājumiem, kurus uzdodam.

Tāpēc uzdodiet jautājumus paši sev - savam Visumam, jo tur slēpjas visas atbildes. Nokomandējiet savu Visumu - kādu informāciju gribat uzņemt un kādu negribat.



Piepildīt sevi ar televīzijas reklāmām un dažādu produktu izpārdošanas akcijām nav jēgas. Mums, protams, palīdz valdošā iekārta piepildīties ar bezgalīgi daudz nesvarīgu informāciju, palīdz radīt mums bezgalīgi daudz problēmas, kuras risināt, lai nesanāk laika pašiem priekš sevis.



Taču tikai un vienīgi mūsu ziņā ir izkāpt no tā riteņa, kurā skrienam pēc kaut kā dzenoties, un katru vakaru vai rītu pabūt kopā ar sevi - pameditēt un iedziļināties sevī, jo tur ir it visas atbildes uz Mūsu jautājumiem.

Ir jāprasa un tiks atbildēts J

Mēs varam uzzināt visu par sevi un savu dzīvi, tikai jautājot un esot pacietīgi. Atbildes atnāk vienmēr:)











1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.