pirmdiena, 2017. gada 13. marts

Sirds atmodināšana

Sirds atmodināšana
“Kad runājam par sirds atmodināšanu, tad attiecinām to uz sirds fiziskajām izmaiņām; smadzenes un sirds patiesībā ir fiziski saistītas.
Sirds patiesais mērķis ir pieņemt lēmumus. Smadzenes var apstrādāt informāciju, bet jāizlemj ir sirdij. Bet patlaban ir tā, ka, pateicoties cilvēkos esošajām smagajām nosacītībām, sirds pamazām ir panīkusi un sakaltusi; lēmumus pieņem galva.
Kad runājam par sirds atmošanos, tad tas līdzinās sirds ieiešanai galvā. Kad lēmumi nāk no sirds, tad cilvēks sāk pa īstam dzīvot. Kamēr visu lemj galva, tikmēr cilvēks tikai eksistē. Jādzīvo no sirds. Tas var notikt tikai tad, kad vispirms ir mainījušās smadzenes. Pamazām mainoties smadzenēm, mainās arī sirds. Un kādā brīdī cilvēks saprot, ka kaut kas ir noticis. Attiecībās ar sievu, bērnu, biznesā vai profesijā cilvēks pēkšņi redz, ka viss nāk no sirds.
Kad cilvēks sāk dzīvot no sirds, tad dzīvē ienāk ievērojami panākumi; neveiksmes pazūd. Sekmējas gandrīz vai visu laiku. Cilvēks ir priekā un tad arī apjauš faktu, ka Dzīvo.  Cilvēks atklāj, ka visa pasaule ir brīnums; katra lieta ir brīnums, katra diena ir brīnums; tā būtu jādzīvo; patlaban gan cilvēki vēl tikai eksistē.”

Šrī Bagavāns
Facebook SAULES TEMPLIS