svētdiena, 2017. gada 12. marts

Mūsu zemei dota kāda īpaša svētība


Mūsu zemei dota īpaša svētība. 
Iepriekšējā gada laikā Fenomens jau aplidoja visu pasauli. Tas pabijis visās lielākajās valstīs un kontinentos – ASV, Ķīnā, Austrālijā, Krievijā, Brazīlijā, Meksikā, Urugvajā, Vācijā, Zviedrijā un daudzviet citur. Nu pienākusi arī mūsu kārta. Fenomens ienāks un paliks Latvijā, mūsu cilvēkos un zemē. Tāda veida enerģija Latvijā būs pirmo reizi. No tās iegūs ne tikai dalībnieki. Fenomens sniegs labumu visai mūsu zemei, visiem līdzcilvēkiem. Tāpēc arī Tev ir jābūt te. Ir jāpiedalās arī Tev.
Patlaban dzīvojam īpašā laikā ar īpašām enerģijām. Un patiesībā tikai jāpastiepj roka, lai tās saņemtu. Šīs divu dienu mācības, kurās būs arī procesi un meditācijas, sniegs saslēgumu ar jaunā Zelta laikmeta enerģijām. Dalībnieki gūs dziļāku sapratni par to, kas patlaban notiek, un, kā rīkoties, lai gūtu labumu arī sev. Daudziem dziļi iekšēji ir sajūta, ka jādara citādi. Bet kā? Kā izmantot šo laiku maksimāli efektīvi un ienesīgi! Kaut kas TĀDS cilvēcei tiek dots ar vairāku tūkstošgadu starplaikiem. Līdzīgi kā ražas laikā – augļi ienākas tad, kad pienācis īstais brīdis. Patlaban ir īstais laiks, lai saslēgtos ar jaunajām enerģijām, ar Fenomenu, un sāktu ievākt ražu, gūstot sev labumu. Cilvēkam ir sevi jāpiepilda. Koks aug visu laiku, bet augļi ienākas tikai noteiktā laikā. Tagad ir šis laiks, šis īpašais un Augstāko spēku noteiktais laiks! Vai esam gatavi saņemt augļus? Izmantosim šo laiku, jo viss dzīvē ir mainīgs un pārejošs.
Jaunās enerģijas sāka apņemt mūsu planētu 1987. gadā, tad ar jaunu spēku no 1989. gada, bet lielais vilnis, kad visi planētas iedzīvotāji izdzirdēja vārdus Zelta laikmets, mūs sasniedza 2012. gadā.
Šis 2017. gads nāk ar jaunu sparu, lai sagatavotu tam, kas notiks 2018. gadā. Arī cilvēcei ir “uzstādīts” plāns par veicamo. Tāpēc laikam ir nozīme. Augļi var arī nobirt, un mēs tos nebūsim pat pagaršojuši.
Lai cik tas šķistu neiespējami, bet Fenomens katram dalībniekam pasniegs savu dāvanu – vieniem fiziskajā pasaulē, citiem smalkajā pasaulē, vēl citiem - abās. Tas atkarīgs tikai un vienīgi no mums pašiem. Bet dāvana, ko pavisam noteikti saņems katrs – ir atbilde uz saviem jautājumiem. Katrs atradīs savu! Katrs gūs savu!


“Ne visi, lai izietu mācību procesus, var doties uz Pasaules Vienotības universitāti.
F&D piedāvā iespēju nebraukt tik tālu, bet savā zemē apmeklēt šādu transformāciju procesu.
Mēs ilgi gaidījām, līdz kļuva iespējami šāda veida kursi. Agrāk tam nebija Augstākās gaismas svētības.”

Čandra džī, pasniedzējs

Fenomens & Dāvana Latvijā notiek 13.-14.maijā, Jūrmalā, viesnīcā Lielupe
Skaties, uzzini vairāk un piesakies:
fenomenslatvija.com
riga.thephenomenon.se