pirmdiena, 2017. gada 20. marts

MAZĀS ASTROZIŅAS 20.-26.03.


Jau pirmdienā svētki! 12:29 pēc Latvijas laika sākas pavasaris un jauns astroloģiskais gads. Lai interesants un izdevies šis jaunais astro gads! Enerģijas līdz rudenim būs ļoti neparastas, tad ap oktobri tās sāks pārslēgties un ap Ziemassvētkiem, kad Saturns būs apmetis pilnu apli un atnācis mājās Mežāžos, pasaulē un mūsu dzīvēs izjauktās un sabangotās lietas sāks kārtoties jaunā un daudz sakarīgākā kārtībā. Kopumā gads būs ļoti, ļoti krāsains, krāšņs un notikumiem bagāts.
Šī nedēļa noritēs dilstoša Mēnestiņa gaismā. Tātad gudra nedēļa. Vēl šī ir tendenču nedēļa. Sāk veidoties interesants aspekts, ko veidos Venēra, Lilita un Saule. Latviski runājot - uz razborku sanāks kopā Laimdota, Spīdola un Lāčplēsis. Razborkas vietā gan būs visnotaļ mīļa pasēdēšana. Šī ir absolūta intuīcijas enerģija, kas būs aktuāla visu nedēļu un maksimumu iegūs sestdien. Visu nedēļu mēs varam meklēt un atrast taisnību. Lieki pieminēt, ka šī arī ir veiksmes enerģija un kaisles enerģija. Meklējam arī romantiku, galu galā ir sācies pavasaris!
Nedēļas nogale noritēs zemapziņas uzplaiksnījumu gaismā. Labs laiks meditācijām. Ja domājat iet ielās, tad nakts uz sestdienu vairāk ir par draudzību, bet nakts uz svētdienu jau par padziļinātu lietu skatījumu - reibs un skurbinās nesalīdzināmi stiprāk. Nedēļas nogalē sevišķi jaudīga būs intuīcija. Enerģijas vedināt vedinās uz veiksmīgiem romantiskajiem risinājumiem. Lai lielisks Jaunais Gads un šī pavasara pirmā nedēļa! Priekā!
Andis
geste.astro@gmail.com