otrdiena, 2017. gada 14. marts

MAZĀS ASTROZIŅAS 13.03.-19.03.


Kāda brīnišķīga nedēļa! Mēness visu nedēļu būs dilstošs, tātad šī ir prāta nedēļa, kurā varēsim pieņemt labus un gudrus lēmumus. Jau pirmdien enerģijas dievs Marss, kurš tagad atrodas pamatīgajā un naudīgajā Vēršu zīmē, mums palīdzēs pavirzīties pretī savai laimei. Nedēļas sākumā jaudīgi un pamatīgi lēmumi nesīs labumus.

Pirmdienas pievakarē redzēsim debesjuma pirmo bezdelīgu - ziņnesis Merkurs dodas uz pavasara zīmi Auniem. Informācija tagad ritēs pulka raitāk un mūsos būs lielāka apņemšanās rīkoties. Nedēļas vidus ir par informāciju un prieku. Ļoti vajadzētu meklēt iespējas lietas racionalizēt, lai izbrīvējas laiks pavasarīgiem priekiem. Prāts būs ārkārtīgi ass un skaidrs šonedēļ, tā kā domājiet, analizējiet, racionalizējiet.
Nedēļas nogalē būs plašas iespējas izvēlēties tusiņu formu. Ja nakts uz sestdienu vairāk ir par smagajām izklaidēm ar sūro reibumu un smago seksuālo pieredzīti, tad nakts uz svētdienu pilnīgi pretēja - viegla, gaiša. Tāda pati būs arī visa atlikusī nedēļas nogale. Šī ir gudro iespēju nedēļa ar gaišiem pavasara akcentiem. Baudīsim to, lai līksmi!
Andis
geste.astro@gmail.com