ceturtdiena, 2017. gada 2. marts

Kursa mērķis ir veidot izpratni par maiju kalendāra Sakrālo gadu jeb colkinu

MAR30

Thursday, March 30 at 7 PM - 8:30 PM


  • Tolteku Laiks
    Vecpilsētas iela 19, Riga, Latvia-LV-1050

    Ievadnodarbība jaunajam mācību ciklam. 

    Kursa mērķis ir veidot izpratni par maiju kalendāra Sakrālo gadu jeb colkinu no dažādiem aspektiem - gan no laika ritējumu, gan tā ietekmes cilvēka dzīvē.
    Ievads. Uzzināsiet mazliet par maiju kalendāra vēsturi, kā arī ieskatu par to, kāpēc katrs no dalībniekiem ir ieradies uz šīm mācībām.


  • Jauns apmācību kurss
    Ir atvērta pieteikšanās jaunajam apmācību kursam!
    Kursa mērķis ir veidot izpratni par maiju kalendāra Sakrālo gadu jeb colkinu no dažādiem aspektiem - gan no laika ritējumu, gan tā ietekmes cilvēka dzīvē. Kursa beidzējiem būs iespēja izprast dienas notikumus un savu vietu tajos, kas veicina dzīves harmonizēšanos, sevis dziļāku izpratni un spēju sākt dzīvot šeit un tagad. Papildus kursa beidzēji spēs izprast savas stiprās puses un aspektus, kuri ietekmē konkrētas dzīves sfēras. Spēs analizēt savstarpējās attiecības starp sevi un saviem līdzcilvēkiem, kas palīdz līdzsvarot un pilnveidot tās.
    Ieguvēji būs tie kursanti, kas ne tikai būs nodarbībās, bet paši strādās ar šīm zināšanām ikdienā. Tikai individuālā pieredze ļauj ne tikai iegūt zināšanas, bet arī tās piedzīvot un izprast caur savu prizmu. Mūsu uzdevums ir dot jums zināšanas, dot jums iespēju tās apgūt, bet jūsu - tās piedzīvot caur sevi.
    Nodarbību kurss ir sadalīts 16+2 nodarbībās.
    Pieteikties šeit
    Sīkāk info par precīziem laikiem, norises vietu, u.c. jautājumiem tiks izsūtīta uz Jūsu norādītajiem e-pastiem.