ceturtdiena, 2017. gada 16. marts

Ieiešana ugunīgajā aspektā

http://www.sanatkumara.lv/index.php/22-raksti-2017/1109-ieiesana-ugunigaja-aspekta

2017.02.17.
Ievads
Dārgā Diženā Dieviete! Kā cilvēkā izpaužas pāriešana uz nākamo dimensiju? Kā tā izpaužas konkrēti, un kā pārvarēt domāšanas un ķermeņa veselības inerci transformācijas procesos?
DD: Tā pirmām kārtām ir pāriešana uz citu enerģētiku. Neatkarīgi no pierastajām enerģijām, kurās jūs piedzimāt, uzaust jauna enerģētika, kura nāk uz planētu. Tie ir viļņi, un tie nav pastāvīgi. Vilnis te uzplūst, te samazinās, un jūsu organisms pagaidām nespēj pieņemt to visu, ko nes viļņi, kuri jūs pārveido. Tajā pašā laikā, kad notiek viļņa atplūšana, visas organisma rezerves iesaistās, lai pieņemtu izmaiņas šūnu apziņas sfērā, viņu saiknē ar kosmosu, lai iekārtotu organismu jaunajos informācijas un programmēšanas apstākļos, laikā, kad ir fiziskā plāna enerģiju deficīts un pieaug mentālā plāna enerģijas.
Nevis astrālā?
Mentālā.
Bet mēs taču teicām, ka planēta pāriet uz astrālu?
Planēta pāriet, taču daudzi cilvēki uz viņas, kuri ir jau diezgan attīstīti apziņas ziņā, tieši uz planētas, kura pāriet uz vielas astrālo apgabalu, pāriet mentālajā apziņā. Tā kā mums ir klātesošas attīstītas apziņas, un seanss ir domāts viņām, tad var teikt, ka jūs sevi atradīsiet augstos apziņas stāvokļos, iekārtojušies astrālā. Starpība patiesībā ir neliela, un blīva robeža neeksistē. Kā mēs sakām, mentālais apgabals izplatās pa visiem rajoniem apkārt planētai, dažādos mentālās apziņas spektra līmeņos. Mēs jau esam runājuši par astrālo mentālu, un jūs šo jaunumu uztvērāt normāli. Viss mainās, bērniņ, un arī jūsu ezotēriskā zinātne mainās atbilstoši informācijas pieņemšanas līmeņiem.
Izdziedināšanās pašlaik ir kļuvušas iespējamas ne tikai caur ārstiem, bet arī patstāvīgi caur dziedniekiem. Enerģētika ir pieaugusi, taču salīdzinājumā ar vajadzībām, tā vēl arvien ir nepietiekama. Tas ir, kad mēs sakām, ka planēta iet pa priekšu cilvēcei, tad arī enerģētikas jomā viņa apdzen, un cilvēks jūt, ka salīdzinājumā ar normu viņam nepietiek enerģijas, viņš ir miegains, paēdis, bieži apjucis, un cer uz labāko, kas atnāks no debesīm uz zemi.
„Izdariet priekš manis” – to vien dzirdi – „radiet, dodiet, palīdziet, apgūstiet manā vietā, izdziediniet” u.c.
Bet, ja paskatāmies, tad izdziedināšanu sev var veikt katrs, nu, katrs otrais. Jums vienkārši negribas strādāt ar savu veselību pašiem. Jūs zināt, ko vajag un kā. Bet labāk taču ir neko neizdarīt fizikā, cerot uz Diženo Dievieti, Ercenģeļiem un Debesu Tēvu.
Bet mēs pielietojām arī citas dziedināšanas metodes, visas metodes, kuras tad arī ved mūs pie veselības.
Šodien mēs mācīsimies dziedināt sevi un citus. Mēs pielietosim kvantu dziedināšanas, iziesim cauri programmām, kuras ved jūs pie slimībām dēļ cēloņiem, kuri vēl arvien liek jums ciest vai cerēt kļūt veselākiem. Tas būs pats noderīgākais jums, visiem tiem, kas ir jūsu apkārtnē, un visiem mums.
Pirmais vājumu cēlonis – krasa enerģiju izmainīšanās apkārt planētai. Planēta nav tāda, kāda bija pirms diviem gadiem. Ķermenis nav paredzēts pašreizējo lauku ātrai izmaiņai, un mēģina paspēt neatpalikt no izmaiņām atmiņas, iekšējo enerģiju, uztveres, domāšanas un reakcijas ātruma jomā.
Tie, kas nodarbojas ar sportu, sāk izjust pārslodzes, bet tie, kuri maz kustas, vispār atpaliek no izmaiņām. Kustības ir ļoti svarīgas, arī pastaigas ir ļoti svarīgas, arī pietiekams miegs, arī mazs barības daudzums.
Taču pats galvenais visiem, arī jums, protams, – atrasties mīlestībā un mierā, atslābinātā stāvoklī, sapratnē, ka viss atnāks, un jūs būsiet vietā.
Seanss
Atslābināšanās…
Šodien mēs turpināsim mācīties diagnosticēt un ārstēt. Pirmais, kas tiek ieteikts: iemācieties savienot savus mentālos laukus ar tiem, kurus jūs ārstējat.
Es redzu attēlu, kā mēs ieejam cita cilvēka laukā, un tā kā mums ir ļoti augstas vibrācijas, tad mūsu lauki neiesūc cilvēka negatīvās (slimības) enerģijas, bet vienkārši lasa cilvēka mentālās programmas.
Man pašlaik Vladimirs būs objekts, un jūs varat izvēlēties sev jebkuru objektu (vīru, bērnu, tēvu, māti utt.)
Cik lielā mērā mēs pašlaik varam ārstēt vecākā gadagājuma cilvēkus, kuri atrodas uz dzīves un nāves robežas?
Ja jūs redzat, ka notiek pāriešana, tad nav vērts aizturēt cilvēku viņa ceļā, tāpēc ka viņu sāk aicināt Dvēsele. Viņš jūt šo aicinājumu, neapzināti jūt, un ķermenis sāk atbildēt šim aicinājumam. Aizturēt šeit aizejošus cilvēkus nav vērts.
Bet, ja cilvēks interesējas par dzīvi, taisās dzīvot un nevada veģetatīvu eksistences veidu, tad tādiem cilvēkiem vajag un ir noderīgi palīdzēt, vācot prom programmas, kuras jūs pazīstat. Dabiski, bez viņu piekrišanas neko darīt nav vērts, tas ir, tā vienmēr būs uzticības pilna saruna (jaunības vai bērnības atmiņas, kuras var novākt un piedot, kļūdas, kuras viņi sev piedot nevar), un jūs palīdzat viņiem apzināties un piedot sev. Nepatīkamus traucēkļus, kuri dur viņiem.
Pamazītēm vāciet prom viņu negatīvu, kuru viņi ir savākuši dzīves laikā, un tad viņu dzīves atlikums būs ļoti gaišs, un viņi nodzīvos daudz ilgāk. Ja mēs aizvāksim viņu enerģētiskos bloķējumus, tad būs enerģijas pieplūdums. Un jūs atvieglosiet viņiem eksistenci.
Bet, kas attiecas uz jums pašiem, tad bieži mēs jūsos pašos lasām programmējumu: „es vairs nevaru, tas man ir smagi, labāk es pagulēšu, esmu nogurusi utt.” Tās nav tās programmas, kuras ved pie veselības. Pamaniet tās sevī.
Visums uz katrām tādām vaimanām saka: Lai notiek tā! Tu esi nogurusi. Tu nevari. Jā, tev labāk pagulēt. Lai notiek tā!
Pretojieties tam. Apzinieties to.
Nupat man atgādināja gadījumu, reiz es atnācu no koncerta vakarā un sajutu, cik nogurusi esmu. Apgūlos un pat kustēties nevarēju, tā biju nogurusi. Un tūlīt pat Skolotāja iekšējā balss saka – tas nav tiesa. Tās ir tavas domas. Ej, celies, tu neesi nogurusi, un es piecēlos un gāju. Es sapratu, ka, patiešām, ja pamaina mūsu domas, tad ļoti daudz kas mūsu iekšienē izmainās.
Kurš kontrolē mūsu domas? Mūsu emocijas? Mūsu enerģijas? Kurš tās vada?
Mēs pierasti atdodam sevi kā marioneti vedējam, kādam, kurš rausta aukliņas. Mēs varam aukliņas pārgriezt un saprast, ka visu, ko es daru, izvēlos pati, arī domas tajā skaitā.
Mēs sākam diagnosticēt tos, kurus izvēlējāmies. Jums pašiem ir jābūt ļoti atslābinātiem. Arī fantomu var diagnosticēt, ja jūs labi pazīstat cilvēku un stādāties viņu priekšā. Jūs varat viņus diagnosticēt, bet jāārstē jums ir ar viņu atļauju.
Mēs pašlaik cenšamies pa centrālo kanālu pacelties pēc iespējas augstāk, pieiet pie Diženās Dievietes. Tas ir Ercenģeļu plāns, augstāk nekā SB.
Vai var ārstēt no Saules Brālības?
DD: Jā. Jūs varat pienākt pie jums pierastā apzinātā SB līmeņa, un tur jūs neesat būtne, kura eksistē tikai tajā plānā. Jūs esat būtne, kura ir daudzdimensionāla, no apakšējā fiziskā plāna līdz Ercenģeļu plānam. Jūs esat tik liela būtne, jums ir visas enerģijas, visi slāņi, ir visas programmas, visi apziņas līmeņi, kuri ir jūsu iekšienē, un jūs varat viņus izmantot, pārejot no viena plāna uz citu.
Tātad jūs esat būtne, kura ietver sevī to, kuru jūs diagnosticējat, tāpēc ka jūs esat liela būtne, un šis cilvēks mums atrodas fiziskajā ķermenī vai varbūt fiziski astrāli mentālajā.
Ieslēdzam savu sirdi, mēs pašlaik saprotam ar galvu, bet sajūtam šo cilvēku. Ja mēs tur atrodam kaut ko, kas kliedz par kaut ko, par to, ko cilvēks nesaprot, nevar sasniegt, negrib vai pretojas, tas uzreiz būs redzams. Tā tad arī ir cilvēka galvenā programma. Tas ir tas kontrakts, kurš ir jādziedina, tāpēc ka tas, par ko runā cilvēka ķermenis, tas ir piespiests ķermeņa stāvoklis. Tas ir ar kaut kā zaudējumu – brīvības zaudējumu, veselības zaudējumu utt. Cilvēks kaut ko ir upurējis, lai kļūtu tāds, toties viņam ir ļoti ērti. Toties viņš ir drošībā, toties viņam nekas nav jādara, toties viņš ir norobežots no kaut kā.
Jebkurš kontrakts, kurš nav pabeigts, ir piespiests kontrakts, tāpēc ka kaut kādā dzīvē cilvēks ir cietis. Un, lai vairāk neciestu, viņš paziņo: ņemiet manu brīvību, ņemiet manu spēku, enerģiju, tikai ļaujiet man mierīgi te eksistēt, pamazītēm un nevienu neaiztiekot…
Vai otrādi, es gribu visu, bet man nekas netiek dots. Un kāpēc viņam netiek dots? Tāpēc ka viņš grib pārāk daudz. Kaut kur viņš ir bijis bagātnieks, un tagad viņam ir tādas pašas vēlēšanās: es gribu visu, taču dzīvē viņam tas neizpaužas, un tā ir programmas otra puse.
DD: Un, lūk, tagad jūs šīs programmas varat nolasīt no saviem radiniekiem vai no tiem, ar kuriem jūs strādājat, un daudzas citas programmas. Ieslēdziet sirdis, un jūs pēc tām emanācijām, kuras nāk no cilvēka, sajutīsies visas šīs destruktīvās programmas-kontraktus, tie iet uz augšu kā lūgšanas, kā ķermeņa programma, ar kuru cilvēks dzīvo. Un jūs no augšas tās lasāt.
„Esmu apvainojusies uz visiem, tāpēc ka es sevi nemīlu, es neesmu pietiekoši laba.” Vai „esmu pārāk laba, lai būtu cilvēks, tāpēc man sen ir laiks aiziet”. Var būt dažādas programmas, un ķermenis to dzird un sāk pamazītēm iet prom. Un ja jūs esat tādas programmas atklājuši, tad varat tagad uzrakstīt.
- Paskatījos māmiņu, viņa vienmēr lūdz viņu paārstēt. Ieraudzīju sākumā smadzenes ar tumšiem ielāsmojumiem, pēc tam mani pārnesa uz mentālo plānu, es pat nesāku iedziļināties viņas programmās, vienkārši novācu tās (Irina).
Es Vladimirā atradu izmisušu bērnu, kuru spiež kļūt pieaugušam. Nu negrib viņš. Vienīgais, kas man atliek – pieņemt un mīlēt viņu tādu, kāds viņš ir. Mēs ar viņu ar šīm programmām jau esam strādājuši. Es domāju, ka viņš vienalga, apzinoties tās, arvien vairāk sāk piedalīties fiziskajā dzīvē, nevis vienkārši palīdzot man mājas darbos, bet arī veicinot savus paša projektus.
- Tur, kā rādās, ne vienu reizi vien nāksies iet iekšā un tīrīt (Irina).
Protams, mēs varam iet iekšā un tīrīt, mēs varam palīdzēt, taču kurš šīs programmas producē? Te ir jāmaina kontrakts, un jāapzinās tas. Jāliek cilvēkam saprast, kā viņš uzvedas saskaņā ar kontraktu, un, ja tas viņu apmierina, tad viņš nemainīs. Kā mēs varam uzspiest viņam citas programmas? Un, lai kā kā tu nestrādātu ar cilvēku, ja viņš negrib manīties, tad ir ļoti grūti viņu izmainīt. Un, zinot, kādēļ viņš ir tāds, mēs varam tikai pieņemt viņu tādu, kāds viņš ir. Visi cilvēki ir dažādi, katram ir sava programma.
- Mazmeita lūdz brīvību (Tatjana).
Un pats interesantākais ir, kā mēs aizvācam. Mēs aizvācam tikai ar mīlestību no sirds. Mēs neko neizdedzinām, nenosodām, šeit ir pilnīga cilvēku pieņemšana, līdzcietība un vēlēšanās viņiem palīdzēt.
Nekad nenosodiet neko, ko jūs ieraudzīsiet cilvēkos (negatīvu). Mēs no augšas nevaram nosodīt, mums nav tāda mehānisma, metodes mūsu iekšienē, tādas nav. Un mēs vienkārši dziedinām to, ko mīlam. Un šis paņēmiens der pat tiem, kurus jūs nepieņemat. No šejienes mēs mierīgi varam visu dziedināt ar milzīgu mīlestību.
Un, lūk, tagad DD dod mums rokās instrumentu.
Man iedeva mikroskopu, tādu garu un ar mērķekli, lai es detaļas varētu saskatīt.
Jā, kopumā tu ainu redzi, bet vienas un tās pašas problēmas var sastāvēt no pilnīgi citādām detaļām. Viens un tas pats simptoms var sastāvēt no dažādām puzlēm. Dažādiem cilvēkiem tās var būt dažādas. Es tev dodu instrumentu, lai tu uzmanīgāk aplūkotu cilvēka slimības vai kādas psiholoģiskas problēmas, lielā mehānisma visas sīkās detaļas. Lai tu būtu uzmanīgāka, nevis izdarītu pārsteidzīgus secinājumus un neliktu cilvēkiem nepiekrist tev.
Jā, es patiešām visu daru ļoti ātri un vienmēr steidzos.
- Pacēla uz augstākiem plāniem un parādīja spilgtu telpu un daudz, daudz galvu, bet es skatos no augšas. Uzdevu jautājumu – vai tas nav mikroskops? Tas nav mikroskops (Irina).
Un kas tas ir? Es ieraudzīju kā tālskati.
- Mācīties ieraudzīt kopējo ainu (Irina).
- Es arī steidzos, un man DD uzdāvināja lupu telpiskam redzējumam un plašākam (Natālija).
- Es ieraudzīju šķēpu (Tatjana).
Reiz mums DD dāvāja dāvanas, un kādai sievietei iedeva kristāla šķēpu, no kura nāca dziedinoša enerģija. Es palūdzu vērst pret mani šo šķēpu, un uz mani tāda lieliska plūsma sāka nākt! Tas ir atsevišķu orgānu, atsevišķu rajonu dziedināšanai, punktveida.
- Man rāda platu ceļu. Manu dārgo meitenīt, tu jau esi izaugusi. Tev vajag iet savu ceļu (Ludmila).
- Man spārnus iedeva, lai lidotu pāri ikdienišķajam un justu vairāk brīvības (Tatjana).
Principā mēs visi, kuri esam šeit pulcējušies, ejam savu ceļu un lidojam virs ikdienišķā. Un, kad mēs nodarbojamies ar mājas uzkopšanu un gatavojam virtuvē, mēs vienalga esam kanālā un programmējam barību, kuru mēs gatavojam. Un nodarbojamies ar kosmosa uzkopšanu, kad nodarbojamies ar telpas uzkopšanu! Mēs esam kā kosmosa tīrītāji!
Mani pārsteidz tā mīlestība, kura pašlaik plūst no manas sirds pret visiem jums, pret Vladimiru. Diženā Dieviete ienāk kā ugunīgs kanāls no sirds čakras no aizmugures, iziet man cauri, un no manas sirds čakras iziet tāda neparasta, visaptveroša, visu piedodoša un līdzcietīga mīlestība. Un no šejienes es saprotu, cik daudz mums ir kļūdu, nepatikšanu, cik daudz mēs pretojamies, nepieņemam, atrodamies sadalītībā. Un izdziedināmies mēs no tā tieši šajā plānā, kad mēs skatāmies no augšas uz sevi, uz savām kļūdām, vājumiem, nepieņemšanu, pretestību, nevēlēšanos kaut ko darīt, pat sevis labā.
Un atkal skan – SKAISTUMS! Šajā plānā viss ir skaistums.
Un tagad mēs mācīsimies strādāt caur saviem instrumentiem.
- Man ir apmēram kā kauss, no kura līst gaisma-uguns (Nadežda).
- Parādīja visu ugunīgā krāsā. Signāla nolaišanās cilvēkam par viņa slimībām notiek no šī ugunīgā plāna. Un, lai ieraudzītu cēloni, ir jāpaceļas uz šejieni, tā ir viena no iespējām ieraudzīt cilvēku pilnībā (Irina).
Es pat teiktu tā – mēs paši atrodamies ugunīgajā plānā un skatāmies uz cilvēka programmām.
Dvēsele nolaiž šīs programmas cilvēkam. Dvēseles iekšējos aizliegumus, iezīmes un īpašības (piemēram, aizvainojamību vai niknumu), viņa taču ieiet cilvēkā un visas šīs programmas nes. Tas ir ugunīgais plāns.
Man paskaidroja, ka vienmēr ir pati labākā izeja no jebkuras dzīves kolīzijas. Nav ieliktas ciešanu programmas. Tā tad arī ir cilvēka apmācīšana – meklēt to ceļu, kurš tevi ved prom no ciešanām, nevis meklēt to ceļu, kurš palielina tavas ciešanas. Kamēr cilvēks to nesapratīs un neiemācīsies patstāvīgi piedot, neslinkot un darīt to, ko viņam pienākas darīt un dēļ kā viņš atnāca uz Zemi (dažreiz mēs no tā izvairāmies, domājot, ka priekšā vēl ir daudz laika), viņš nevarēs augšupcelties no planētas.
Un vēlreiz man paskaidro, ka ļoti bieži tas ir atkarīgs no cilvēka kontraktiem, jo kontrakti tiek slēgti Dvēseles līmenī vai augstākajā mentālajā plānā. Un vienmēr, slēdzot kontraktu, ja tam ir kāds trūkums, piemēram, aizvainojamība, tad sākotnēji cilvēks piedzims ievainojams, ļoti asi un smalki jūtošs, tāpēc bieži aizvainojams. Taču vienmēr eksistē veids, kā cilvēku izdziedināt. Un tā var būt uzstādīta kā dzīves programma – izdziedināties no iedzimtām īpašībām, no kontrakta, no ieradumiem dažu iemiesojumu laikā uz noteiktu dzīvesveidu.
Kas ir signāls par slimībām? Tas ir, kad Dvēsele cilvēkam ziņo, ka viņš kaut ko ne to dara, neiet saskaņā ar savu uzdevumu un neseko saviem kontraktiem.
- Tā ir doma par to, ka cilvēkam vajadzētu aizdomāties par savām darbībām, kuras viņš veic. Tā teikt, esi uzmanīgs, tas var novest pie slimības, bet, kā likums, cilvēks reti uztver šīs domas, pareizāk sakot, neaizdomājas par to (Irina).
Jā, piemēram, es redzu, ka dvēsele ir atnākusi iemācīties mīlēt, taču stiprs mentālais aspekts atkal nodarbojas ar zināšanām un negrib mīlēt, nesaprot, kādēļ viņam mīlēt, neapzinās sevi, nedzird dvēseli. Dvēsele caur mentālo aspektu vada fizisko dzīvi. Taču mentālais aspekts bieži pārsver dvēseles sākotnējo programmu.
Jā. Nav apzināšanās. Mēs ar jums ejam uz apzināšanos, mums ir kanāli, Skolotājs, bet parastiem cilvēkiem tā nav, un viņi uz Zemes ļoti stipri apmulst. Viņi nezina, kāda ir dzīves jēga, kādēļ viņi dzīvo: kas tas ir – darbs – mājas – darbs – mājas… Vai tad tādēļ es šeit atnācu? No tā ir gan depresijas, gan aiziešanas.
DD: No šejienes izdarām secinājumu, ka visas zināšanas, kuras mums ar jums ir, cilvēkam ir ļoti svarīgas, tās viņam saglabā dzīvību, palīdz viņam saprast, kas ir laime, kā to sasniegt, atnāk izpratne par tām programmām, kur cilvēks „buksē”, un ka tas traucē viņam būt laimīgam.
Un vēl tas var būt saistīts ar dzimtas programmām, kuras arī var izdziedināt un attīrīt.
Tas vēl ir saistīts ar daudzimensionalitāti, tāpēc ka, kad cilvēks palīdz sev un citiem, viņš paceļas pa apziņas pakāpēm un palīdz citiem. Un, lūk, tagad mēs runājam par pašdziedināšanos.
Mēs atkal paceļamies uz ugunīgo aspektu, un paskatīsimies uz sevi tāpat, kā skatījāmies otru. Mēs pašlaik savienojam sevis mentālās un fiziskās enerģijas. Skatāmies uz sevi no augšas. Un pacentīsimies saprast, kas mūsos ir tāds, kas man nepatīk no augšas. Vajag izjust un saprast.
Un, lūk, man tagad ir programma, ka es pārāk „noteiktā” veidā skatos uz cilvēkiem. Jā, man ir kas tāds, kas saucas par pašas programmu „uzspiešanu”. Es ļoti ātri esmu izdarījusi secinājumu un pateikusi par to cilvēkam. Dažreiz var arī noklusēt, tāpēc ka daži var apvainoties. Rezultātā cilvēks nonāk pie tā paša, pēc mēneša vai diviem, bet tikai pats.
Elastības man pietrūkst. Un vienmēr ir pietrūkusi, es tāda taisna arī esmu atnākusi. Un tādu sevi arī esmu pieņēmusi. Ātri visu daru un ātri pieņemu lēmumus.
Mūzika man mācīja būt maigākai, jūtošākai, elastīgākai un augsti apzinošai. Lūk, es tagad ieraudzīju savu neelastību un taisnumu, un apzinos to. Dziedinu sevi. Mierīgi un maigi koriģēju sevi ar apziņu, ka mēs nesam sev tikai labumu.
- Var mirdzēt gan sēžot, gan guļus. Mirdzēt ir mūsu galvenais uzdevums (Svetlana).
- Tu esi gatava iet tālāk. Kāpēc „stāvi”? Manas sajūtas, ka es vienkārši „nobriestu” līdz galam. Iespējams, ka tas ir mans pārliecības trūkums par to, ka esmu gatava. Runa ir par centra atvēršanu (Ludmila).
- Piesaistīšanās pie citu cilvēku, īpaši pie to, kuru viedoklis man ir dārgs, programmām un vārdiem (Irina).
Mūs visus ir jāapmāca klausīties sevi, savu dvēseli, savu iekšējo balsi, un saprast, ka katram ir savs ceļš. Mēs ejam, mēs neapstājamies. Visi, kuri apmeklē šos seminārus, ļoti labi virzās, atšķirībā no tiem, kuri „sēž”.
Nav ierobežojumu. Mēs varam iet pie jebkuriem Skolotājiem – pie Debesu Skolotājiem. (Šeit es pie visiem skolotājiem es neiesaku iet.) Pats galvenais, ko dod mūsu skola – apzināties savu Skolotāju, kurš no augšas tevi virza un vada. Parāda tavas kļūdas, „iegrūž” tajā tavu degunu: tu jau apzinājies, ka izdarīji ne tā, un atkal tā rīkojies.
- Programma ar neapmierinātību par savu attīstību, lēni (Natālija).
Mums vienmēr liekas, ka mēs lēni ejam. Katrs no mums iet savā tempā. Nevajag sevi ne ar vienu salīdzināt.
- Salīdzināšana ar citiem, pašpielūgsme (Nadežda).
- Neiecietība (Nikolajs).
- Sava viedokļa neaizstāvēšana (Tatjana).
Dažreiz mēs nevaram saprast, ka mūsu nepielaišana pie kaut kā, mūsu atstādināšana no kaut kā – tas ir labums mūsu dzīvei…
DD: Ir jāskatās plašāk – gan no vienas, gan otras, gan no trešās puses. Neviennozīmīgi. Un vajag saprast, kas viss kaut kā dēļ ir vajadzīgs. Un visa mūsu cīņa, konfrontācija – tā vienkārši ir mūsu domāšanas šaurība. Tā varbūt ir pati labākā izeja uz to momentu, kad tas ir noticis.
DD: Es redzu sevis nosodījumu jūsu „nolasījumos”. Un es tagad pievēršu jūsu uzmanību: pieņemiet sevi tādus, kādi esat. Pieņemiet savu ceļu. Nekādā gadījumā nekad sevi ne ar vienu nesalīdziniet, izņemot sevi pašu. Un mēs vēlreiz sakām, ka nav uzdota tempa, cik ātri vajag iet, cik augstu vajag pacelties. Cik Gaismas jūsos ir pieņemts? Kādus augstus Skolotājus jūs pieņemat?
Nav nekādu rangu. Jūs vienkārši sekojat sev, ko jūs darījāt pagājušajā gadā, aizpagājušajā gadā, un pašlaik jūs varat ieraudzīt perspektīvu, kā jūs ejat. Un ka tas ir ļoti svarīgi priekš jūsu apzināšanās. Cik daudz jūs esat pacēlušies šo gadu laikā? Ko jūs esat darījuši, lai apzinātos sevi?
Salīdzināsim sevi 2014., 2015., 2016. gadā. Uzstādiet vai nu figūras, vai diagrammas. Tas tikai tā liekas, ka jūs lēni ejat.
Es pašlaik redzu, ka esmu izaugusi par daudzām pakāpēm, apbrīnojami. Pēc ugunīgās slimības esmu izaugusi par 1/3.
Planēta taču vēl iet!
DD: Nav daudz pasaulē tādu, kuri iet tādos tempos. Mēs redzam jūs no augšas, un jūs paceļaties gan uz SB, gan uz DD rēķina, gan uz apmācības citās vietās rēķina. Paplašiniet savu diapazonu, kāpiet uz augšu un dziedinieties, tas ir pats galvenais. Arī jūsu fiziskajai veselībai jūs varat izsekot pa gadiem, kādā mērā jūs esat kļuvuši mierīgāki un veselīgāki.
- 2016. gads bija spēcīgs apzināšanās un iekšējo pārveidojumu ziņā (Ludmila).
- !!! (Svetlana).
Kaut kā mēs to neapzināmies – mūsu apmācību, nodarbību nozīmi.
DD: Pats galvenais ir iet un neapstāties. Un, kā jūs iesiet un ar kādiem paņēmieniem, un cik jūs meditēsiet, tas vairs nav tik svarīgi. Pats galvenais ir, lai jūs neapstātos un ietu savu ceļu, ietu turp, kurp sauc jūsu sirds, kur jums ir patīkami un priecīgi. Kur jūs jūtat, ka iegūstat kaut ko jaunu, augat. Virzieties uz „uguntiņu”, turp, kur jūs ved Dvēsele.
- Pa augšupejošu līkni (Tatjana).
- Neapšaubāmi izmaiņas uz labo pusi, īpaši kā pārim (Nikolajs).
- Kopš 2014. g. esmu kļuvusi divreiz lielāka, taču parādīja nākotni 2018. g. – atkal 2 reizes lielāka. Priecājos, ka ir iespēja augt tālāk. Bet lūk veselība – nav ātra augšana (Irina).
Vladimiram ir ļoti vienmērīga apziņas izaugsme, arī veselībā tāpat, ļoti līdzīgas divas diagrammas.
- Ļoti jūtami ir izmainījies (Romāns).
- Esmu labi izaugusi 2016. g. – priecīgi ap sirdi (Natālija).
Tagad mēs uzdosim jautājumus veselības sakarā. Ja mūs neapmierina ne garīgā izaugsme, ne veselība, tad katrs pašlaik pacentīsies noskaidrot, kādā veidā viņam vislabāk virzīties uz veselību. Dažreiz vienkārši nepietiek tā, ko mēs saucam par veselīgu dzīves veidu, pastaigas, pietiekams miegs, vieglas barības un laba noskaņojuma un tonusa uzturēšana. Mēs ne vienmēr pievēršam tam uzmanību. Jā, mēs zinām, bet nedarām.
- Jā, visam ir jābūt vieglam un priecīgam (Irina).
DD: Cik daudz ir atkarīgs no jums! Cik daudz jūs zināt, kas vedīs jūs pie veselības. Jūtiet savas vajadzības. Ķermenis grib kustēties. Dzert. Klausieties savu ķermeni, viņš jums visu pastāstīs un paskaidros.
Ja ķermenis nerunā, jautājiet DD: kā es varu sev palīdzēt?
Lūk, pie kā mēs esam nonākuši – varam sevi ārstēt no Diženās Dievietes aspekta. Mēs varam lasīt cilvēka programmas no šī ugunīgā aspekta – cilvēka mentālā, astrālā varam apzināties negatīvu un iztīrīt.
Tagad DD aicina mūs uz tikšanos. Viņa uzklāj mums galdu. Katrs no mums paceļas uz to līmeni, lai līdz galam izjustu šīs lieliskās brīvības, maiguma, smalkuma enerģijas, kad katra šūniņa dzied, kad apziņa mirdz, kad tu esi ievīstīts DD neparastajā mīlestībā un pats izstaro tādu pašu mīlestību. Un, lūk, mēs ar jums sēžam pie kopēja galda, raugāmies cits uz citu un priecājamies kā Dievi, un viss negatīvais, un tas, ko mēs gribējām un neizdarījām, ir palicis tur… Vērtējumi, neapmierinātība – uz leju, uz leju…
Šeit ir palikusi, pati, pati Gaisma, smalkums, caurspīdīgums, vieglums. Nav kņadas un blakus domu, tikai sava paša ķermeņa izbaudīšana, saziņa, mīlestība, kuru mēs šeit jūtam…
Pilnīga atpūšanās, uzplaukuša zieda tīrība, brīnišķīgs aromāts apkārt, maiga saule. Lielisks ķermenis un drānas – lejupkrītošas, no zīda un ļoti smalkas, no maigiem, maigiem ziediem. Mums ir lielisks noskaņojums, un mēs kaut ko viegli apspriežam, un apmaināmies ar saviem atklājumiem. Palīdzam cits citam, mīlam cits citu, labi jūtam cits citu.
Atlaižam visas mūsu problēmas, visas nesaskaņas un nesapratnes. Mēs dziedinām sevi. Sajūtiet sevi, savas vibrācijas šajā plānā.
ES ESMU!
Šeit nav ne loģikas, ne salīdzinājuma. Ir liels dzīvīgums, augsti patiesības jēdzieni, likumu zināšana, augsts intelekts un vissmalkākās jūtas. Tā mums ir pilnība. Mēs redzam šo daļu, un tā patiešām eksistē. Un mēs pašlaik viņā esam klātesoši.
Cik jūs esat skaisti! Viss, par ko mēs sapņojām, šeit ir. Mēs esam izpildījuši visas savas misijas visās dzīvēs – mentālajā, astrālajā un fiziskajā. Mēs visu esam izdarījuši, un esam apmierināti ar sevi – tas nav miesisks, bet garīgs apmierinājums… un atpūšamies. Tā ir visa pilnība.
Var teikt, ka viss, uz ko tiecas cilvēks, šeit ir. Un ir svarīgi labi izjust sevi šajā līmenī, lai palīdzētu sev izdziedināt sevi apakšējos līmeņos. Šeit mums ir pilnība. Un translējiet un projicējiet šo pilnību uz visiem apziņas līmeņiem, lai justos pilnvērtīgs, pilns, vesels, tīrs, skaists, veiksmīgs, apzinošs, lielisks. Ļaujiet sev būt laimīgiem un veseliem! Veltiet sev pietiekošu uzmanību un laiku, lai savestu sevi kārtībā, pastaigātos, pakustētos, iekārtotu pareizu barību.
Kļūstiet pieauguši! Uzziniet savas vajadzības un apmieriniet tās. Palīdziet sev paši! Un mums ir ļoti svarīgi, lai jūs būtu veseli gan garīgi, gan fiziski. Lai justos kā lielisks cilvēks! (Nav daudz tādu, kuri teiks, ka „es esmu lielisks cilvēks”.) Jums tas nav jāsaka, bet jājūt. Un ar to jādzīvo!
Jūs sajutāt, kāda veselība ir šajā plānā? Visa organisma noskaņošana notiek tieši šeit. Un jūs tagad varat paskatīties uz tiem orgāniem, kuri jums nepietiekam labi strādā fiziskajā plānā, un šeit „pielāgot” viņus kopējai sistēmai, visu orgānu vienotībai.
Es jūtu, kā mūsu grupa pašlaik paceļas, ķermenī ir parādījušās ugunīgas enerģijas, mēs esam sākuši strādāt ar sevi. Šajos plānos, kopējā informācijas slānī ir pats labākais „internets”, jūs jautājat un telepātiski saņemat atbildi. Dziedinot savus orgānus, jūs „lejupielādējat” pašas pēdējas un pašas pilnīgākās dziedināšanas programmas.
Sajūtiet, kā jūsu orgāni atbild un reaģē, kā ķermenī kaut kas izmainās, kā jūsu stāja iztaisnojas, kā vairāk enerģijas ir sācis plūst ķermenī, iespējams, ir izpaudusies apzināšanās.
- Viss ir sniegbalts un skaists. „Izvilku” uz šī sniegbaltā fona programmu, ka gribu būt laba citiem ar zaudējumu sev. Šajā plānā es jūtos harmoniska, noskaņota uz nākotni un laimīga, man sagribējās, lai man mājās būtu tāds tīrības, miera, līdzsvarotības stūrītis, bet vēl labāk visu māju tādā stāvoklī sakārtot. Man nācās piecelties, lai pieņemtu šo programmu (Irina).
- Es redzu brīnišķīgas Dievietes, katrai ir sava krāsu vibrācija, bet kopā viņas veido brīnišķīgu pušķi! (Ludmila).
- Ķermenī kā viens spēcīgs pulss, viss unisonā (Nikolajs).
Šajā plānā mēs papildinām cits citu, izsakot viena un tā paša uzdevuma dažādas šķautnes.
Uz šīs lieliskās nots Diženā Dieviet pabeidz savu programmu.
Dieviete pateicas mums un svēta tālākajam ceļam! Un mūsu plānu realizācijai!
DD: Un pārējais ir atkarīgs tikai no jums, savu daļu es izpildīju. Viss ir atkarīgs tikai no jums, no jūsu vēlēšanās, izlēmības un mīlestības pret sevi.
Pateicības.

Pievienots 14.03.2017
Tulkoja Jānis Oppe