ceturtdiena, 2017. gada 16. marts

Apziņas līmeņi un problēmu risinājums

Apziņas līmeņi
Visas problēmas rodas tāpēc, ka smadzenes nav kārtībā, jo cilvēka apziņa ir zema. Zemākie apziņas līmeņi ir tie, kas saražo visa veida problēmas. Tieši tāpēc cilvēkam individuālajā līmenī, ģimenes līmenī, sabiedriskajā, nacionālajā un globālajā līmenī ir tik daudz problēmu. Tas viss ceļas no zemajiem apziņas līmeņiem.
Cilvēks, atrodoties zemākajos apziņas līmeņos, cenšas atrisināt problēmas. Bet tur arī ir tikai problēmas. Kā gan zaglis varētu atrisināt zādzības problēmu, ja pats zog. Tas nav iespējams. Cilvēks tiek ierauts maģiskā aplī, cenzdamies atrisināt problēmas, atrodoties zemajos apziņas līmeņos.
Pasaules Vienotības universitāte saka, ka mainot smadzenes, paaugstinās apziņas līmeņi. Kā? Ar dievišķās svētības palīdzību, ar Dievišķā palīdzību. Kad mainās apziņas līmenis, tad cilvēks kļūst pavisam citādāks. Problēma pazūd pati no sevis. Tā aiziet. Kad notiek pēdējās izmaiņas smadzenēs, tad cilvēks sajūt beznosacījumu mīlestību. 
Ja cilvēkam ir bojātas smadzenes, tad nevar saņemt mīlestību. Tas nav iespējams. Mīlestību tad cilvēks tikai iedomājas. Visu kontrolē smadzenes. Un tad, kad smadzenēm pievienojas sirds, tad sirds gūst virsroku.”

Šrī Bagavāns