trešdiena, 2017. gada 15. marts

25.-26. martā Jaunā Oļega Gadecka programma Rīgā


25.-26. martā Jaunā Oļega Gadecka programma Rīgā! 2-U DIENU intensīvs-TRENINGS "IEKŠĒJAIS SPĒKS jeb dzīve pārmaiņu laikā"


Oļegs Georgevičs Gadeckis - Krievijā, Amerikā, NVS valstīs un Eiropā pazīstams psihologs, Starptautiski izglītojoša Projekta « Trešās tūkstošgades psiholoģija» vadītājs. Izstrādājis unikālas psiholoģijas programmas, kas veltītas cilvēka personīgajai izaugsmei. Grāmatu «Labākās psiholoģiskās metodikas, vai ko darīt, ja neveicas?», «Likteņa likumi, vai Trīs soļi ceļā uz veiksmi un laimi» autors. Strādājis Krievijas valdībā. Vairāk nekā 17 gadus praktizē kā profesionāls psihologs. Viņa vadītais Projekts ir nekomerciāla struktūra, kas palīdz risināt sabiedrības un cilvēku aktuālākās programmas.


Treniņš izskaidro, kā atrast savu iekšējo personības kodolu un atvērties tam, kā rezultātā cilvēks var pārvarēt stresu un jebkuras grūtības. Jūs varēsiet atklāt visu savu potenciālu un būt gandarītam jebkurā dzīves situācijā.


Dalības maksa: Sektors А no 1 - 3 rindai --70 eiro ( 1 diena-40 eiro) , sektors В no 4 - 8 rindai -- 55 еiro (1 diena - 30 eiro), sektors С - no 9 rindas -- 40 eiro ( 1 diena - 25 eiro) .

Atlaides pensionāriem un pilna laika studentiem (uzrādot apliecību) -20%.

Aicinām pasteigties, jo vietu skaits ir ierobežots.


Norises vieta: Viesnīca Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, 2.stāvā, konferenču zālē «Alfa»,

Elizabetes 55, LV-1010, Rīga, Latvija


PIERAKSTS un informācija pa telefoniem: 29478239, 29570973.