trešdiena, 2015. gada 7. janvāris

no 5.janvāra līdz 11.janvārim

Ja neskaita pilnMēnesi 5.janvārī Vēža un Mežāža zīmēs, kas šoreiz ir ļoti enerģētiski piesātināts,tad šī nedēļa vairāk uzrunā tieši emocijas, jūtas, bet kopumā aina izskatās jauka.  Emocijas, kuras bija apslēptas jeb neizrunātās, pēdējās dienās rāvās un vēl rausies laukā, manuprāt šā pilnMēness enerģētiku izjuta ikviens. Īpaši Vēža, Skorpiona un Zivs zīmes. Daudziem izdevās atrisināt pašus grūtākos uzdevumus, kas krājās gadu gadiem. Par to parūpējās arī savstarpējā Merkura un Venēras aspekta mijiedarbība, kas palīdzēja izrunāties.
Šajā nedēļā Mēness ripos pa Vēža, Lauvas, Jaunavas un Svaru zīmēm un nedēļas sākumā vairāk tiks akcentētas ģimenes lietas, un būs labs laiks bērniņa ieņemšanai. Otrdien noskaņojums daudz rotaļīgāks un optimistiskāks. Daudziem patiks uzmanības apliecinājumi un tiks izteikti komplimenti. Labs laiks apmeklēt izklaides pasākumus. Nedēļas nogalē emocijās būs vairāk kašķīguma nianse, jo Jaunavai burtiski „acīs krīt” visas nepilnības, bet alkohols būs kā inde, kas spēcīgi ietekmēs nervu sistēmu. Toties svētdienā Mēness būs Svaros, kur emocijās jau vairāk valdīs harmonija un līdzsvarotība. Būtu jauki šo dienu izmantot pastaigām jeb sportojot svaigā gaisā.


5.janvārī – pirmdiena – pilnMēness -  cilvēki būs daudz jūtīgāki, ievainojamāki, var pat apvainosies, bet tajā pašā laikā var būt viltīgāki un žēloties par dzīvi, kad tas nemaz nav vajadzīgs. Noskaņojums nestabils, iespējamas kaprīzes, kas pēc būtības nozīmē to, ka kāds vēlēiess piesaistīt sev uzmanību. PilnMēness šodien akcentē ģimenes problēmas, kuras prasa paaugstinātu uzmanību un var izsit no ierastajiem dienas darbiem.

6., 7., 8. janvārī - radīsies vēlēšanās parādīt sevi visā pilnībā, kas var izpausties kā lielīgums un ticība tikai sev. Tam sekos maldīgi secinājumi un neapdomīgi gājieni. Daudzi kļūs daudz jūtīgāki pret to, ka apkārtējie pret viņiem neizturas kā viņi vēlētos. Dažus var aizskart tas, ka viņus neievēro un to viņi uztver kā nevērīgu attieksmi pret sevi. Tieksme uz baudām radīs izšķērdību, tāpēc daudzi viegli šķirsies no naudiņas, piemēram, iegādājoties lietas, kuras patiesībā nav vajadzīgas. Viegli uzķeries uz pārdevēju lišķīgajiem padomiem. Viegli palaidīs naudu vējā azartspēlēs. Bet kādam var būt radikulīta saasinājums. 8.janvārī Mēness būs savienojumā ar Jupiteru un cīkstēsies ar Marsu – kas radīs spēcīgas ekspansīvas enerģijas un norāda, ka šī diena būs īpaši darbīga un aktīva. Lieks optimisms jeb pārāk liela lielība var dārgi atmaksāties, bet tie, kuri „po žizņi” ir optimisti, šī enerģija radīs papildus prieku un pārliecību par sevi un saviem spēkiem.

9., 10. janvārī – Jaunavas zīmes klātbūtnē tiks pamanītas jebkādas kļūdas. Šī diena laba, lai sakārtotu dokumentus, piemēram, pie notāra. Tomēr Mēness saspringtie aspekti saka, ka lieka piesardzība, apmeklējot valsts iestādes, gan noderētu. Pārlasiet vairākas reizes, to ko parakstāt. Tomēr, ja kādam nāksies taisnoties par iepriekšējā dienā pieļautajām kļūdām, kad Mēness atradās Lauvas zīmēs, dzirdīgas ausis no priekšniecības puses nesagaidīs. Nebūs nekādas atlaides, tieši otrādi tiks uzlikti papildus pienākumi vai uzlikti sodas veidi, piemēram, prēmijas atņemšana. Šodien cilvēkos vairāk modīsies skaudīguma jūtas. Tāpēc neplātieties ar saviem panākumiem. Nav ieteicama alkohola lietošana, jo tā neizbēgami sabojās nervu sistēmu.

11. janvārī – svētdiena -  ap pusdienlaiku uzlabosies oma, un būs vēlme tikties ar draugiem vai paziņām. Ieteicami kopīgi pasākumi svaigā gaisā. Vai dodieties uz labu izrādi, izstādi vai koncertu. Padejojiet! Daudzi vēlēsies dzirdēt glaimus un darīt tikai patīkamas lietas, jo pastiprināsies tieksme pēc skaistuma. Krasāk izpaudīsies interese par pretējo dzimumu. Uzlabosies attiecības ar radiniekiem, tuviem cilvēkiem un draugiem. Iespējamas jaunas tikšanās. Noskaņojuma uzlabošanai lieliski noderēs ziedi, romantiska un klusa mūzika, viegls vīns, saldumi. Tuvākās dienas domātas skaistumam, harmonijai un veselības uzlabošanai.  

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12800997

Lai sokas labajos darbiņos!
 
Sniedzu kunsultācijas astroloģijā t.25919536, skaipā - undine45