trešdiena, 2015. gada 7. janvāris

Izsakiet Atzinību Sev

Izsakiet Atzinību Sev
Gabriēla vēsts #51
04.01.2015 … publicējusi Shanta Gabriel
http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
---------------------------------------------------
Izsakiet atzinību sev par to, cik tālu esat tikuši, nevis cik tālu pēc jūsu domām jums bija jānokļūst.
Dārgie, jūs esat izauguši un izmainījušies tik ļoti … Jūs esat tik aizņemti šobrīd ar visa tā pielietošanu, ko esat iemācījušies, un ar savu talantu dāvāšanu, ka jums neatliek laika, lai pavērtos, cik tālu patiesībā jūs esat tikuši.
Paskatieties uz visu to, ko jūs esat devuši citiem un pasaulei. Novērtējiet to, cik ļoti jūs esat izmainījušies, un cik cītīgi jūs esat strādājuši pie sevis. Ieraugiet, ka jūsu tieksme pēc labākas dzīves ir virzījusi jūs visu šo laiku uz priekšu. Jūs esat nogājuši garu ceļu un esat atklājuši sevī daudz ko jaunu. Par visu, KAS JŪS ESAT – jūs varat izteikt Sev vislielāko atzinību.
Izsakiet atzinību par to, ka esat pieturējušies pie savas dzīves Augstākā mērķa. Izsakiet atzinību savai gatavībai ik brīdi dot. Izsakiet atzinību Sev par savu dāsno un mīlošo Sirdi, kas sev neprasa gandrīz neko.
Ir viegli sapīties panākumu un sasniegumu pasaules mērauklās. Tās liek jums raudzīties tikai uz priekšu, uz nākotni, steigā izskrienot cauri tagadnei. Lai jūs būtu vairāk integrēti un pilnīgāki – īstenībā jums būtu biežāk ar pateicību jāparaugās uz aizvadīto. Izturieties līdzcietīgi pret sevi, skatoties uz tām mācībām, kas tagad jau ir izietas, uz tām lietām, ko tagad būtu darījuši savādāk, un apzinieties, ka jūs bijāt darījuši pašu labāko, ko tobrīd spējāt. Tad atgriezieties atkal tagadnē, un izsakiet atzinību sev par to, cik tālu jūs esat tikuši.
Izsakiet atzinību sev par to, kas jūs esat TAGAD. Ziniet, ka jums vēl savā dzīvē būs jāiziet daudzām mācībām cauri, taču jūs varēsiet pielietot visu jau apgūto, lai tagad spētu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Godājiet Garu sevī. Godājiet Mīlestību savā Sirdī. Respektējiet Sevi – to, kas jūs esat patlaban, un ziniet, ka Eņģeļi un Dievs jūs vada ik brīdi.
Kad jūs izturaties ar cieņu pret sevi un godājiet sevi – Debesu vārti atveras, lai jūs varētu piepildīt savu augstāko mērķi šeit, uz Zemes, mierā dzīvodami.
Neaizmirstiet izteikt sev atzinību par to, cik tālu esat tikuši, nevis cik tālu pēc jūsu domām jums bija jānokļūst.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5615258