svētdiena, 2015. gada 4. janvāris

GUDRĪBAS VALDOŅU VĒSTĪJUMU ZIEMAS CIKLS


http://www.sirius-riga.lv/diktati2014.12.html

Visos laikos visās reliģijās ir bijuši cilvēki, kas stāvējuši nomaļus no oficiālās baznīcas vadības. Svētie, jogi, pravieši, mistiķi... Dažiem no viņiem bija autoritāte, ar kuru oficiālā reliģija rēķinājās, bet biežāk gan viņus vajāja un pat nogalināja.
Katrā reliģijā ir divas pieejas: ārējais ceļš – noteiktu dogmu un rituālu izpildīšana un iekšējais ceļš – tiešas, personiskas saites ar Dievu meklēšana.
Pa pirmo ceļu iet 90% ticīgo. Maz ir to, kas riskē iet pa otro ceļu. Tas ir iesvētījumu, slepeno zināšanu, personīgās mistiskās pieredzes ceļš.
 
Dažādos laikos uz Zemes pastāvēja slepenās iesvētīto skolas. Mēs zinām Pitagora kopienu, Eseju kopienu, Mistēriju skolu senajā Ēģiptē.
19. gs. beigās tika mēģināts daļu no slepenajām zināšanām dot plašākai auditorijai. Tas tika īstenots ar J. Blavatskas un Teozofijas biedrības palīdzību.
20. gs. zināšanas tika dotas ar Jeļenas un Nikolaja Rērihu starpniecību.
Pēc tam – caur virkni organizāciju Amerikā: Brīvības Tiltu, Kustību ES ESMU, Summit Lighthouse.
Kas būs tālāk?
Lai kļūtu saprotama to zināšanu jēga, kas tika dotas caur šiem cilvēkiem un šīm organizācijām, ir nepieciešama pastāvīga tādu cilvēku klātbūtne uz Zemes, kas uztur iekšējo kontaktu ar Dievu. Tas ir ļoti svarīgi tieši tagad, kad ir parādījušies ļoti daudzi viltus skolotāji, ekstrasensi.
Kādam ir jāuztur īstā, dievišķā vibrācija. Kādam ir jāsaglabā sava apziņa pastāvīgi saskaņā ar Dievu. Tikai no šī saskaņas punkta ar Dievu var novērtēt daudz ko, kas tagad notiek uz Zemes, un saprast to, kas bija dots jau agrāk un uzrakstīts grāmatu lappusēs.
Es ceru, ka vietnē "Sirius" (www.sirius-ru.net) ievietotie materiāli palīdzēs saglabāt iekšējos orientierus un iekšējo saskaņu ar Dievu mūsos.
Tatjana Mikušina   


Izsenis austrumos ir zināms par Šambalas Valdoņiem. Dažādās mācībās viņus dēvē dažādi: par cilvēces Skolotājiem, Dievišķajiem Valdoņiem, Gudrības Skolotājiem, Lielo Balto Brālību.
Šie Skolotāji ir sasnieguši nākamo evolūcijas pakāpi un turpina savu attīstību smalkākos plānos. Par savu pienākumu šīs Augstās Būtnes uzskata palīdzēt Zemes cilvēcei tās apziņas attīstīšanā.
Veids, kādā Dievišķie Valdoņi sazinās ar cilvēci, ir Vēstījumu (diktātu) nodošana, kurus pieraksta Sūtnis, kas izmanto speciālu metodi, kura nodrošina Vēstījumu pieņemšanu no augstākajām, ēteriskajām Gaismas oktāvām. Tādi cilvēki bija Jeļena Blavatska, Jeļena un Nikolajs Rērihi, Elizabete un Marks Profeti un citi.
2004. gadā Valdoņi sava Sūtņa mantiju pasniedza Tatjanai MIKUŠINAI. Vēstījumi, kas doti ar Tatjanas Mikušinas starpniecību, publicēti grāmatu sērijā "Gudrības Vārds". Desmit gadu laikā viņa ir pieņēmusi 20 vēstījumu ciklus, kas satur vairāk nekā 450 diktātu.
"Es izdarīju visu, kas ir manos spēkos, lai pēc iespējas labāk paveiktu savu darbu Vēstījumu pieņemšanā. Bet patiesībā visu darīja Dievs.
Es nekad iepriekš nezināju, kura no Gaismas Būtnēm atnāks, lai dotu Vēstījumu. Nezināju arī, par kādu tematu būs Vēstījums. Līdz šim laikam es nevaru saprast, kā notiek šis Vēstījumu nodošanas brīnums. Vēstījumu pieņemšanas darbs norit uz cilvēka iespēju robežas, un var tikai nojaust, cik pūļu pielika Dievišķās Būtnes, lai šis daudzu gadu darbs būtu sekmīgs."
T. Mikušina
Informācija, ko satur Vēstījumi, nepieder pie kādas noteiktas ticības sistēmas un nepieder pie kādas konkrētas reliģijas.
Valdoņi runā par pašreizējo vēsturisko momentu uz planētas Zeme. Stāsta par enerģijām un vibrācijām, par šīs pasaules ilūziju un Dievišķo Realitāti, par cilvēka Augstāko Es un viņa zemākajiem ķermeņiem. Iepazīstina ar jaunām Karmas likuma (Cēloņu un seku likuma) šķautnēm un Reinkarnācijas likumu. Sniedz konkrētas rekomendācijas, kā tieši cilvēks spēj mainīt savu paša apziņu, lai nenokļūtu evolūcijas ceļa nomalē.
"... kad jūs esat apbruņoti ar zināšanām par notiekošajiem procesiem, tad jums ir vieglāk orientēties un vieglāk pārdzīvot to haosu, kas ir, bet ko drīz nomainīs jaunā kārtība.
... no tā, cik lielā mērā jūs būsiet sevī pārliecināti par to, ka nākotnē jūs gaida daudz priecīgāki un gaišāki laiki, ir atkarīgs pārejas perioda ilgums.
Jums būs jāmaina sava apziņa un jāmaina attieksme pret visu, kas ir ap jums. Tāpēc, ka jaunajam laikmetam pamatā būs pavisam citi principi! Ja jūs turēsieties pie bailēm, pie individuālisma, pie ierobežojumiem, jūs paliksiet iepakaļus, jūs atpaliksiet no evolūcijas vilciena.
Jo Jaunajam laikmetam būs raksturīgs kolektīvisms, brīvība un tādas attiecības, kurām pamatā ir draudzība un mīlestība!
Mainīt apziņu un domāšanu – lūk, ko pašreiz ir svarīgi izdarīt vispirmām kārtām! Jo ātrāk jūs būsiet spējīgi pārskaņot savu apziņu, jo ar mazāku kataklizmu daudzumu un mazākām grūtībām cilvēce sastapsies tuvākajā laikā."
Sen Žermēns
"Mēs nākam reizi pēc reizes ne jau tādēļ, lai parādītu jaunu Patiesību, bet tādēļ, lai jūs atcerētos to Seno Patiesību, ko jūs zinājāt sen, bet esat aizmirsuši, jo esat pārāk iegremdējušies materialitātē. Lūk, tagad ir pienācis laiks atcerēties savu Sākotni un atgriezties pie tās...
Šī ir tā Patiesība, ko jūs mācījāties senajā Lemūrijā un Atlantīdā, visās jebkad pagātnē un tagadnē uz Zemes eksistējušajās Mistēriju Skolās."
Serapis Bejs