ceturtdiena, 2014. gada 1. maijs

Vislielākā Dāvana, kuru jūs varat sniegt - Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel

Vislielākā Dāvana, kuru jūs varat sniegt
30.04.2014 … Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel
http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/No angļu valodas tulkoja Maija Čepule



Gabriēla vēsts šai nedēļai:

Nekautrēties PAŠAM BŪT ir vislielākā Dāvana, kuru jūs varat sniegt.

Atceros no savas dzīves vienu gadījumu pirms daudziem gadiem, kad biju sanervozējusies par gaidāmo uzstāšanos auditorijas priekšā. Cenšoties mani atbalstīt, kāds toreiz man ieteica: ”Vienkārši esi pati. Viss būs kārtībā.”

Taču priekš manis toreiz tā nebija laba ziņa. Tanī laikā man nebija ne jausmas – kas esmu. Pie tam es ne visai toreiz mīlēju sevi, es patiešām nezināju, kā man izpausties, kā sevi pasniegt, jo domāju, ka manī nav nekā ievērības cienīga.  Bez tam vēl man bija bēdīga pieredze no saviem jaunības gadiem, – nekas no tā, ko es uzskatīju par patiesu, nebija pieņemams manai ģimenei, vai arī tiem, kuri toreiz šķita man autoritātes. Kā gan lai es to izpaužu?

Tādēļ pirmo reiz, kad es saņēmu šo vēsti no Erceņģeļa Gabriēla, tas tiešām lika manai Sirdij stipri salēkties. Tam bija nepieciešama ārkārtīgi liela drosme no manas puses, lai uzdrīkstētos savu dziļāko patieso ES parādīt pasaulei. Tikai tagad, jau daudzus gadus vēlāk, es sāku vairāk atraisīties, lai būtu es pati. Tagad es esmu sapratusi, cik svarīgi ir – izteikties/izpausties dabiski no visas savas Sirds, pat ja man ir bail to darīt.

Šis dabiskums ir tas, kas pasaulei visvairāk tagad  ir vajadzīgs, jo tas nāk no tās vietas, kurā mēs ļaujam šai unikālajai sēklai, kas ir mūsu Dvēseles Dāvana, atklāties, lai padalītos ar to. Man tika teikts, ka ikvienai Dvēselei ir sava īpaša unikāla Dāvana, tikai viņai piemītoša, kas būtiski papildina Veselo, un ir kā Svētība pasaulei.

Jūsu Dvēseles Dievišķā Radošā Dzirksts, kas ir tikai jums vien piemītoša, jums vienīgajam – tas ir tas, kas pasaulei šobrīd nepieciešams. Nevienam citam tādas Dāvanas nav. Un līdz ar to, ka tā ir tik ārkārtīgi svēta jums, reizēm tik tiešām ir grūti padalīties šinī īpašajā dārgumā ar citiem. Jā, patiesi, tā ir dārga sēkla, jūsu Sirdī atrodama, ar ko jūs tiekat lūgti padalīties, un iesēt auglīgajā Zemes augsnē.

Es lūdzos, lai man būtu iespējams izpaust šo savu unikālo Dāvanu. Es lūdzu, lai jūs pievienojaties man šinī lūgšanā, lai mēs vairs nekautrējamies izpaust katrs savas Sirds patieso skaistumu. Par cik šī padalīšanās ar mūsu Siržu izstarotajām Dāvanām piepilda visu mūsu kopīgo enerģētisko lauku – tas Vienotajam palīdz daudz pilnīgāk izpausties šeit uz Zemes, lai pasaule būtu līdzsvarā. Un brīnumainā kārtā – mūsu Siržu Dievišķās dzirksts BRĪVA IZPAUŠANA ir tieši tas, ko mūsu Dvēsele ir vēlējusies piepildīt, nākot uz Zemi šinī laikā.



Gabriēla vēstījums #7
Nekautrēties PAŠAM BŪT ir vislielākā Dāvana, kuru jūs varat sniegt.

Dārgie,

Savā Sirdī jūs esat brīvi. Brīvības enerģija var izpausties jūsu ikdienā, un tik pat labi tā var glabāties kā svēta patiesība jūsu iekšienē. Ieelpojiet, un jūs sajutīsiet, kā Dievišķā Klātbūtne strādā caur jums, aicinot jūs pašiem Savu Gaismu izstarot.

Kad jūs izjūtat brīvību PAŠAM BŪT, tas ir tas laiks, kad jūsu Gaisma staro visspožāk. Tas ir tad, kad jūs esat nesasprindzis un laimīgs, tas ir tas stāvoklis, kādā jūsu Gars ir novēlējis jums dzīvot.

Kad jūs ļaujat savai Gaismai starot šinī pasaulē – tumsa tiek apgaismota. Tā sabiedrības daļa, kura sagādā vislielākās problēmas – patiesībā tā ir tā, kurai nepieciešams visvairāk Gaismas. Gaismas enerģija satur Dievišķās Mīlestības un Dievišķā Saprāta frekvences. Ļaujiet Dieva Mīlestībai lieties caur jums, par cik Dievišķā Gaisma ir vispateicīgākais veids, lai radītu izmaiņas, kuras jūs vēlētos savā pasaulē. Šī Mīlestības piepildītā Gaismas enerģija var ienest Pilnību un Dziedināšanu jebkurā situācijā.

Kad jūs nonākat šinī savas Iekšējās Gaismas laukā, jums tas atgādina priecīga Bērna laimīgo valstību. Jūs degat nepacietībā izpaust šo prieka enerģiju savā ģimenē un pasaulīgajā dzīvē. Tā ir neparasta brīvība – pateikt savā Sirdī mītošo Patiesību – labestīgi un līdzcietīgi. Tas ir radošs entuziasms – darīt to, ko jums visvairāk gribētos darīt, zinot, ka tiekat Dievišķi iedvesmots ik katru mirkli. Tās ir Dāvanas, ko lūdzam jūs sniegt pasaulei.

Dodiet pilnīgu brīvību Dievišķajai Gaismai strādāt caur jums. Nekautrējieties palūgt tik daudz Mīlestības, ka tā pārpilnībā varētu strāvot arī uz citiem. Palūdziet tik daudz Prieka sev, lai varētu to dāvāt arī citiem. Palūdziet iespēju pateikt savu augstāko patiesību ar Eņģelisku Līdzcietību. Palūdziet patiešām Zināt savā Sirdī to, kas tieši jums būtu jāizdara un jāpasaka. Izvēlieties būt Gaismas vadītājs šinī pasaulē. Tas viss jums dos pilnīgu brīvību Sevis izpaušanai, paļaujoties, ka jūsu iekšienē vienmēr atradīsies Dievišķie resursi, kurus jūs varēsiet izmantot.

JŪS esat Dāvana pasaulei – kad izpaužat visu to Skaistumu, kas ir jūsos. Padalieties ar vissvētāko sevī, kad sajūtat iekšēju nepieciešamību to darīt. Ļaujiet Dieva Gaismai starot caur jums, un atcerieties:

Nekautrēties PAŠAM BŪT ir vislielākā Dāvana, kuru jūs varat sniegt.


http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5345485