piektdiena, 2014. gada 30. maijs

Skaņa - 432Hz - atgriešanās pie dabas

Kad tu tiec laukā no pilsētas un dodies uz laukiem, tu jūties atjaunojies - krāsu gamma, skaņas, putni, vardes, tekošs ūdens, u.t.t., tam visam ir grandioza ietekme uz prātu. Šīs skaņas sastāv no vibrāciju frekvencēm, kuras ir izmērītas hercos (Hz).Visas šīs dabas skaņas vibrē 432Hz un tā ir visuma frekvence.

Būt uz viena viļņa ar šo visuma frekvenci ir neatņemama mūsu sastāvdaļa, jo mēs esam dabas daļa. Ieguvums, esot noskaņotam uz pareizo vibrāciju, ir milzīgs - DNS un kaišu dziedināšana, kļūstam veselīgāki.

Šamaņi un arī citas reliģijas izmanto 432Hz frekvenci savās dziesmās Ayahuasca dziedināšanas ceremonijā. Pat Tibetas skanošās bļodas ir noskaņotas 432Hz frekvencē un  arī daudzi citi senie instrumenti ir saskaņoti ar šo dabīgo vibrāciju frekvenci. Es pievienošu adresi, kurā atradīsiet vairāk informācijas par dziedināšanu ar 432Hz.

Tātad ieguvumi mums, cilvēkiem, no 432Hz ir skaidri. Tagad iedomājieties, ka visa populācija, nezinot ir noskaņojusies uz citu, pretdabīgu frekvenci, 440Hz. Ja bušana vienotā vibrācijā ar visumu sniedz mums daudz pozitīvā, vai esamībai disharmonijā ir negatīvas sekas?

Jā, bet sāksim ar to daļu, kā mēs desinhronizējāmies ar zemes, visuma un visa, kas nav cilvēka radīts, vibrācijām. 1939.gadā Nacistu propogandas ministrs Joseph Goebbel noteica, ka 440Hz ir mūsu naturālā frekvence. Tas tika darīts ar mērķi, lai cilvēki domātu un justos noteiktā veidā, lai turētu tos ieslodzītus noteiktā apziņas stāvoklī.

Kaut gan daudzi prominenti mūziķi un Parīzes konservatorijas profesors Dussaut protestējot savāca 23 000 franču mūziķu parakstus, kuri vēlējās saglabāt 432Hz frekvenci, tomēr 440Hz tika noteikts kā standarts visiem koncertiem un mūziķiem. Dīvainā kārtā, 1950.gadā Amerikas valdība noteica 440Hz kā standartu visiem mūzikas instrumentiem, mūzikai televīzijā, radio pārraidēm.
Leonard D. Horowitz, DMD, MA, MPH, DNM (hon.), izveidoja tēzi par šo tēmu un, kā Rokfellera Fonds ir sācis karu par apziņu, mānot, ka 440Hz ir standarta frekvence. Te būs mazliet teksta no svarīga dokumenta.

Mūzika A=440Hz ir pretrunā ar cilvēka enerģētiskajiem centriem jeb čakrām no sirds līdz muguras lejas daļai. Savādāk ir ar čakrām no sirds uz augšu. Teorētiski vibrācijas stimulē ego un kreisās smadzeņu puslodes darbību, apspiežot “sirds prātu”, intuīciju un kreatīvo domāšanu.

Daudzi mūziķi jūtās labāk intuitīvi noskaņojoties augstāk vai zemāk par 440Hz “standarta frekvenci”. Vairāk naturāla alternatīva ir A=444Hz (C=528Hz) un 432Hz, kas kļūst arvien populārāka.

Brian T. Collins izveidoja mājaslapu, kurā tie ievietoti atbalstoši raksti pieaugšajai muzikāli-metafiziskajai kustībai, lai atgūtu maksimālu apgarotību caur mūzikas terapiju.

Collins raksta:”Mūzika, kura bāzēta uz A=440Hz frekvenci nevienā līmenī neharmonizē ar kosmiskajām kustībām, ritmu un dabiskajām vibrācijām. Mocarts un Verdi bāzēja savu mūziku uz dabīgajām vibrācijām A=432Hz, kas tika nosaukta par “Verdi skaņu”. Lielākā daļa rietumu mūzikas, tai skaitā populārā New Age mūzika, vēl aizvien ir noskaņota uz nedabīgo 440Hz frekvenci. Atšķirība starp A=440Hz un A=432Hz ir tikai 8 vibrācijas sekundē, bet tā ir jūtama atšķirība cilvēka apziņas pieredzē.”

Daudzi mūziķi, matemātiķi, ārsti, fiziķi un pat ģenētiķi svin patiesības izplatīšnu par A=444Hz (C(5)=5285Hz) kā mīlesības viļņa nesēju, kuŗš universāli tiek raidīts no elektromagnētiskās enerģijas matrices. Lielākā daļa no pētniekiem uzlūko šīs atklāsmes kā iespēju no jauna atklāt mūsu garīgās saknes mūzikā saskaņā ar paātrināto Garīgo Renesansi.

http://fractalenlightenment.com/13839/sp
*** No angļu valodas tulkojusi Kristīne Gubska