pirmdiena, 2014. gada 12. maijs

Raduga2005 - JAUNO PROGRAMMU AFIŠA


Ielūdzam Jūs uz nodarbībām, kuras palīdzēs iegūt jaunu dzīves kvalitāti, atsegt organisma slēptās rezerves, attīstīt intuīciju, viedumu un radošo potenciālu.

14.-15. Maijā, plkst. 18.15. SAZIŅAS MĀKSLA

Apmācītu programmā:
- Kompetenti padomi. Kā otram dot atgriezenisko saiti, kā analizēt citu cilvēku izteikumus, kā mācīties no citiem saziņas prasmju meistarību un iemaņas, lai bagātinātu savas zināšanas un prasmes.
- Runas tehnikas parametri. Kā runāt, lai tiktu uzklausīts, kā ieinteresēt cilvēkus ar savu runu un manierēm publiski uzstājoties, kā ērti sazināties ar saviem sarunu biedriem, un pašam gūt apmierinājumu no sarunas vai savas uzstāšanās publikas priekšā.
- Runas enerģētika. kā būt interesantam sarunājoties ar dažādiem cilvēkiem, no kā tas ir atkarīgs.
- Publikas iesaistīšana. Kā uzvesties sabiedrībā, ķermeņa poza, stāja, roku stāvoklis, žesti.
- Ticība saviem spēkiem. Paņēmieni kā noņemt uztraukumu un bailes jebkurā situācijā. Atstrādājam jaunas prasmes
- Verbālā improvizācija. Runāt un improvizēt brīvi par jebkuru tēmu - viegli, jautri un "garšīgi".
PASNIEDZĒJS: Natālija absolvējusi Latvijas Valsts universitāti Rīgā. Ekonomkas fakultātes ekonomikas maģistratūru. Filoloģijas fakultāte. Runas tehnika. Profesionāla biznesa treneris, licienzēta "Retorikas un runas mākslas universitātes" Maskavā pasniedzēja Lietišķā psiholoģija, Sanktpēterburga, sertificēts treneris Eriksona Koučinka universitāte.


 

15. Maijā, plkst.11.00. "DZIEDINĀŠANĀS CAUR TAUTASDZIESMU" VECĀKIEM AR MAZUĻIEM
Kopīgi sadziedāsim latviešu tautasdziesmas, šūpuļdziesmas, lai ienestu sauli un mieru sirdī!


Sveiksim vasaru, kas tepat solīti priekšā! :) Tiekamies mājīgajās "Raduga 2005" telpās!
Vada dziedātāja Inga Karpiča


NORISES VIETA: Rīga, Lāčplēša iela 125 ( ieeja no pagalma)
DALĪBAS MAKSA: 9 Eur



16.-18. majā. ĀTMA KRIJA JOGAS KURSS AR ŠRĪ SVAMI VIŠVAŠARADAANANDU

Šrī Svami Višvananda un Mahavatārs Babadži pasaulei deva Ātma Kriju Jogu, lai uzlabotu cilvēces veselību, un lai palīdzētu cilvēces garīgajai attīstībai.
Kursa laikā jums mācīs dažādas tehnikas – āsanas (ķermeņa pozas), mantras, mudras, elpošanas vingrinājumus un meditāciju.
Beidzot kursu, studenti saņems iniciāciju - Šaktipātu. Tās laikā tiks pārnesta garīgā enerģija, kas aktivizēs jums nodotās tehnikas. Tā iekvēlinās jūs, ejot pa Ātma Krija Jogas garīgo ceļu, un padarīs šo ceļu īsu un drošu. Ātma Krija Jogas skolotāji šo garīgo enerģiju saņēma no Himalaju joga Matavatāra Babadži, un iniciācijas laikā šo enerģiju saņems visi studenti.
Ieguvumi no Ātma Krija Jogas:
Enerģijas pieaugums
Stresa līmeņa samazināšana
Vairāk pozitīvisma un lielāka motivācija dzīvei
Fiziskās veselības un vitalitātes uzlabošanās
Sevis un Mātes Zemes dziedināšana
Mīlestības atmodināšana
Šrī Svami Višvašaradaananda ir Satguru Šrī Svami Višvanandas māceklis, kas Latvijā pārstāv sava Garīgā Skolotāja dibināto organizāciju Bhakti Marga un ir arī Ātma Krija Jogas un Vienkārši Meditācijas skolotājs.
Ievadlekcija: 16. Maijā, plkst. 18:00
Maksa: ziedojumi
Kurss: 17.05.14. - 18.05.14, plkst. 9:00
Maksa: 120 €; ģimenes pārim par abiem 200 €; studentiem, pensionāriem, bezdarbniekiem – 90 €. Maksājumus iespējams veikt pa daļām.
Vieta: Garīgās attīstības centrs RADUGA 2005, Lāčplēša iela125, Rīga , Latvija.



18. maijā, plkst. 10.00. СELTNIECĪBAS DARBIEM SVĒTGRĪVĀS

Dārgie draugi!
Turpinoties celtniecības darbiem Svētgrīvās, mums ir nepieciešama jūsu palīdzība. Tāpēc 18. maijā tiek organizēta grupa no brīvprātīgajiem, kuri varētu palīdzēt veidot ēkas apmetumu. Darbs nav grūts, to var veikt arī sievietes.
Lūdzam visus kas vēlas piedalīties šajos darbos pieteikt savu dalību (tas mums palīdzēs labāk organizēt darbus) pa tālr. 25272022.


 

18. maijā, plkst. 18.00. DZĪVES GRUPA
Tiek veidota Dzīves Grupa.
Mērķis – šodien uzvarēt vakardienas sevi, kļūt veselākam, stiprākam, pārliecinātākam par sevi un saviem spēkiem,
pieņemt jebkuru situāciju un godīgi iziet no tās, no autsaidera pārvērsties par līderi, demosntrējot sev līdzi šim neredzētas savas organisma spējas.
Dzīves grupa – tā vieta, uz kuru nevajag braukt vai ilgi doties ar kājām, jo, tur kur Jūs atrodaties šeit un tagad, un izjūtat savu līdzdalību ar Visumu un citiem dalībniekiem, tad Jūs jau esat grupā, un tālāk Jūsu ceļš būs saistīts ar pilnīgu personības realizāciju, izpildot dažādus ikdienas vingrinājumus un pilnīgu (taču pakāpenisku) organisma atveseļošanos un atjaunošanos.
Šī kursa unikalitāte (atšķirībā no līdzīgiem kursiem) ir tajā, ka tas nav mēģinājums pārdot kārtējo “zivi”, tas ir instruments, lai iemācītos pašam izgatavot “makšķeri”. Sistēma, kura ļauj katram gribētājam uzstādīt pašus pārdrošākos mērķus, sasniegt tos un pārspēt vakardienas sevi.
Katrs jūsu mērķis ir sasniedzams. Pilnīga realizācija – tikai laika jautājums.
Dalība Dzīves Grupā pirmkārt būs noderīga tiem cilvēkiem, kuri grib uzlabot savu pašsajūtu un veselību, tikt skaidrībā ar stresu un hronisku nogrumu, sabalansēt savu svaru, ēdienkarti un dienas režīmu, atbrīvoties no kaitīgajiem ieradumiem, uzlabot savus personīgos sporta rezultātus.
PASNIEDZĒJS Vadims Dubovs
NODARBĪBU VIETA Rupniecības iela 9, dz. 3, Rīga, Latvija
DALĪBAS MAKSA ziedojumi. Ieteicamais ziedojuma apmērs par dalību nodarbībā: 5 Eur


 

17.-18. maijā, plkst.19.00. SEMINĀRS "LĒDIJAS UN DŽENTELMEŅI: KOPĀ PRETĪM LIKTENIM", VADA RUSLANS NARUŠĒVIČŠ
Galvenās tēmas:
Vai vientulība ir liktenis? Laulība, kurā pietiek ar vienu cilvēku.
Kā vīrietim iemācīties nejusties kā neveiksminiekam.
Mīlestība un planētas. Kurš stiprāks?
Kad šķiršanās ir liktenis, bet kad – izvēle?
PASNIEDZĒJS: Ruslans Narušēvičš
CENA 10 Eur, semināru abonementa cena 15 Eur
NORISES VIETA: Rīga, Lāčplēša iela 125, 1.stāvs (ieeja no pagalma)


 

16. maijā. KURSA "AJŪRVĒDISKĀ KOSMĒTISKĀ SEJAS MASĀŽA - MUKHABJANGA” SĀKUMS
Ko mums dod ajūrvēdiskā sejas masāža:
-baro un attīra audus, kas piedod sejas ādai skaistu nokrāsu un mirdzumu,
-uztur labu tonusu un elastīgumu visos ādas slāņos, kas ļauj saglabāt jaunavīgu sejas kontūru,
-pareizi novirza smalkās enerģijas, tādējādi noņemot spriedzi visā ķermenī,
-nogludinot grumbas un piedodot sejas izteiksmei maigumu, noņem muskuļu sasprindzinājumu un stresa sekas,
-ļauj sajust rūpes, kas, savukārt, rada vēlēšanos rūpēties par citiem, attīsta iekšējo skaistumu.


Kursā iekļauta:
Sejas, roku, dekoltē zonas, plecu un muguras augšējās daļas masāža, ķermeņa un sejas kopšanas ajūrvēdiskie kosmētiskie līdzekļi.


Iegūtās iemaņas var izmantot arī pašmasāžai.
PASNIEDZĒJS Natālija Jakovļeva
NODARBĪBU VIETA Rīga, Elizabetes iela 45/47 (ieeja no Jeruzālemes ielas), semināru zāle
DALĪBAS MAKSA 60 Eur par 5 nodarbībām
PIERAKSTĪŠANĀS pa telefonu 29643294
 


24.-25. majā NIMITTA- GJANA – ZINĀŠANAS PAR LIKTEŅA ZĪMĒM
Apspriežamās tēmas:
1. Runāsim par labvēlīgām un nelabvēlīgām likteņa zīmēm. Universālas pareģošanas metodes; to efektīva analīze.
2.Materiālie un garīgie mērķi, kurus sasniegt pateicoties likteņa zīmju zinātnei. Nimitta – gjana. “Nimitta – matra” – māksla harmonizēt savu dzīvi saskaņā ar Visuma vēlmēm. Zīmes,kā nāves priekšvēstneši, kā notikumu atkārtošanās, dvēseles iekšējā potenciāla atvēršana.
3. Tiks izskaidroti astoņi zīmju veidi : “zemes”, vēstījumi kā svarīgi notikumi ierastajā dzīves ritmā, “debesu vēstījumi”, kataklizmas, sapņu tulkojumi, kā izskaidrot negaidītas izjūtas savā ķermenī, pareģojumi ieklausoties elpošanas ritmā, ķermeņa zīmes, to nozīme radošā potenciāla atklāšanā.
4. Apspriedīsim zīmes, kuras attiecas uz tik svarīgiem dzīves notikumiem, kā : a) likteņa zīmes ceļojumu laikā; b) nejauša šķaudīšana kā notikumu paredzējums, zīme c) nākotnes paredzēšanas metode balstoties uz putnu un dzīvnieku uzvedības vērošanu d) veiksmes pareģojumi lauksaimniecībā.
Seminārs balstīts uz “Khanar – vačana” motīviem, kur tiek apraksīti vienkārši un visai efektīvi veidi, kā paredzēt nākotnes notikumus.
PASNIEDZĒJS: Gādadhara Pandits - rakstnieks un ceļotājs, 10 gadus dzīvojis Indijā. Pārzin indiešu seno valodu, sanskritu. Autors 10 grāmatām par Vēdu tematiku, kuras izdotas krievu un angļu valodās. Ir ieguvis balvas un atzinību no Šrī Lakšmivaras Tirthi, Brahmanu vadītāja DienvidIndijā.
NODARBĪBU VIETA Rīga, Lāčplēša iela 125, 1.stāvs (ieeja no pagalma)
LAIKS: 24 un 25 maijs, 2014. gads, no plkst. 10.00 līdz 12.00
СENA: abonements uz 2 lekcijām – 20 Euro, vienai lekcijai – 15 Euro



24. majā, plkst.19.00. GONGU TERAPIJA
Gongu skaņas - tas ir milzīgs informācijas avots, kuru laižam plūst caur sevi, tieši no Patiesības avota, kas iekļūst dziļi mūsu sirdīs, apejot barjeras, kuras salicis mūsu nenogurstošais prāts, kuru nevar apklusināt, kurš analizē un liek atzīmes visam. Gongs, kuram piemīt augsts svārstību līmenis (augstas vibrācijas) izšķīdina mūs aptverošās zemās enerģētisko lauku vibrācijas. Tātad, tīra cilvēka enerģētisko lauku un telpu, veicina harmonisku enerģijas apmaiņu. Tāpēc Gongu var uzskatīt par dziednieku daudzām slimībām.
PASNIEDZĒJA : Diāna Tūla
NORISES VIETA: Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma)
CENA : 10 Eur



2. jūnijs, plkst. 18:30. TIKSANAS AR TEVU JOHNU NO MELBURNAS
Unikāla iespēja tikties ar katoļu mācītāju no Austrālijas, kas vienlaicīgi ir arī ir zinošs indiešu tantrisko tradīciju iniciēts praktiķis.
Džons Dupuche dzimis 1940. gadā Melnburnā, Austrālijā. Viņš ir vecākais lektors MCD Teoloģijas Universitātē, kā arī Autrālijas katoļu Universitātes Teoloģijas un Filozofijas fakultātes goda biedrs starpkonfesiju attiecību veidošanā.
Tēva Džona unikalitāte ir viņa absolūti neduālajā pasaules redzējumā.
Savu doktora disertāciju viņš ir veltījis Kašmiras Šivaismam. Džons ir Kašmira Šivaizsma doktrīnas labākais speciālists Austrālijā. Vairāku gadu garumā Džons ir pētījis Kašmira Šivaizsma doktrīnu kopā ar tādiem augstas klases speciālistiem kā Bettina Baumer un Ande Padu. Pēdējo trīs ar pusi gadu laikā Džons Dupuche veic kopējus pētījumus ar Jogi Matsyendranath Maharadž. Doktoram ir plašs redzesloks visdažādākajos reliģijas un misticisma jautājumos, un ir arī vairāku unikālu publikāciju autors.
Unikāls ir arī Tēva John ikdienas gaitu apraksts. Tēvs Austrālijā dzīvo zem viena jumta kopā ar Indijas hinduisma praktiķi un Tibetas budistu mūku, vienlaicīgi pildot mācītāja ienākumus savā draudzē, kas tikai pierāda to, ka dažādu reliģiju pārstāvji var būt vienoti ne tikai idejas, bet arī ikdienas sadzīviskā līmenī.
Viņš reizi gadā dodas uz Indiju, kur ir izveidojis nelielu ašramu Džons Austrālijā ir nodibinājis starpkonfesionālo asociāciju MELA, kas ir atvērta visiem interesentiem neatkarīgi no to reliģiskās pārliecības. Asociācijas biedri draudzīgos nolūkos vēršas pie citu reliģiju kopienām, lai veidotu savstarpēju dialogu un kā galveno līdzekli izmanto meditāciju kā vienojošo praksi. Asociācijas biedri ar dažādām reliģiskām tradīcijām satiekas, lai dalītos savā ticībā un pārstāvētajās reliģijas tradīcijās, lai mācītos un novērtētu labākos aspektus, kas piemīt katram reliģiskajam virzienam, nezaudējot savas ticības uzskatus.
NODARBĪBU VIETA: Hotel Augustine, 2 stava konferencu zale (no pagalma ). Alauksta iela 1, Rīga, LV-1012
CENA 10 EUR, mazturīgajiem - ziedojums
Tulkojums no angļu valodas uz krievu valodu


 

21.-24. jūnijs. FESTIVĀLS «SVĒTGRĪVAS»
Dārgie draugi !
Aicinām Jūs sagaidīt Saulgriežus domubiedru vidū! Šajā dienā uz Zemes nonāk daudz smalko enerģiju, kuras aktivizē visus procesus uz planētas! Visām darbībām būs īpašs spēks, pateicoties tam, ka viss noritēs saskaņā ar dabas ritumu.

Tik daudz stāstu, radošuma, pašatdeves, tiecības pie Gaismas bija jāsaliek kopā daudzām paaudzēm, lai piesātinātu šo vārdu ar nepārspētu spēku un enerģiju! Kultūru var pielīdzināt Saulei, jo Saule sūta mums dzīvības siltumu un pašu dzīvību. Katram no mums tā ir vienlīdz devīga. Kultūra – arī saule, tikai cilvēku.
Šalva Amonašvili

Jau vairākus tūkstošus gadu šai dienai ir milzīga nozīme mūsu visu pasaules tautu dzīvē, visiem tiem, kuri dzīvo harmonijā ar dabas cikliem, un organizē savu dzīvi saskaņā ar tiem. Kopš seniem laikiem cilvēki ir godinājuši Sauli, saprotot, ka no Saules gaismas un siltuma ir atkarīga viņu dzīve uz Zemes.
Šajā laikā ir jāatbrīvojas no visa nevajadzīgā, savu laiku nokalpojošā – gan savās mājās, gan dvēselē. Festivāls tiks atvērts 21.jūnijā, vasaras saulgriežos, kas tiks sagaidīts ar seno slāvu, baltu un vēdiskajiem rituāliem, kuri veltīti tam, lai piesaistītu laimi, zināšanas un visu labvēlīgo mūsu dzīvē. Ceremonija norisināsies mūzikas un dziesmu pavadībā.
Jūs aicina:
Aleksandrs Hakimovs- Filozofs, psihologs, mākslinieks, grāmatu autors, un vienkārši brīnišķīgs sarunu biedrs. 30 gadus savas dzīves veltījis Vēdu izpētei, Indijas senajai kultūrai, ir ieguvis iesvētību pie garīgā skolotāja, un daudziem pazīstams kā Čaitanja Čandra Čaran das.
Grupa Shanti People - Shanti People mūzika visādā ziņā iedarbojas gandrīz maģiski, ar skaņas vibrāciju palīdzību tiek atvērtas dziļākās emocijas, un atbrīvota dziļi ķermenī snaudošā enerģija.
Ludmila Bihanova- Vēdiskās kulinārijas pasniedzēja
Jeļena Bičkova- festivāla vadītāja.
Irina Kuzņecova-Indiešu deju pasniedzēja
Diāna Tūla- Gonga meistare, dziedniece
Damodars Pandits (Baltkrievija) - garīgais sludinātājs.Vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar jogu, meditāciju, studē Vēdisko filozofiju un kultūru.
Mahadev Prabu (Baltrievija)- bramanis, garīgais sludinātājs.
Dalības maksa festivālā
CENA vienam cilvēkam – 70 Euro, ģimenei (divi cilvēki) – 125 Euro, bērniem līdz 14 gadu vecumam – 30 Euro. Maksa par vienu dienu, vienam cilvēkam– 30 Euro. Cenā ir iekļauta dzīvošana teltīs, ēdināšana, dalība visās programmās. Transporta izmaksas līdz norises vietai cenā nav iekļautas.
Uzmanībai! Ja veiksiet apmaksu par dalību festivālā līdz 15.maijam, tad samaksa ir – 55 Euro. Apmaksu veiciet uz mūsu norēķinu kontu, ar atzīmi “festivāls”
"RADUGA 2005", Nr. 40008094254
Banka: Swedbanka AS
SWIFT: HABALV22
Norēķinu konts: LV90HABA0551032164858


Iepriekšējs pieraksts ir obligāts!!! Теl. 28224475, 29905421. Info www.svetgrivasfestival.lv


28. jūnijā- 2. julijā. ČAITANJA ČANDRA ČARANA SKOLNIEKU RETRĪTS
Viņa Žēlastība Čaitanja Čandra Čaran prabhu – iniciējošais guru vaišnavu tradīcijā brahma-madhva-gaudija-sampradajā. Vairāk kā divdesmit gadus viņš praktizē šo seno brāmanisko kultūru un apmāca citus.
VŽ Čaitanja Čandra Čarana prabhu mācekļu ģimene ar katru gadu kļūst arvien lielāka, paplašinās arī tās geogrāfija. Tāpēc šāds retrīts tiek pirmo reizi organizēts Latvijā.
Lūdzu, brauciet uz retrītu, iedvesmojaties paši un iedvesmojiet citus! Mēs būsim ļoti priecīgi Jūs redzēt!
Vieta: Naukšēnu novads, Naukšēni
Valoda – krievu.
Dalībnieku skaits ierobežots.
Maksa (par retrītu): pieaugušais – 120 EUR (maksājot līdz 15. maijam - 95 EUR), 2 pieaugušo ģimene – 205 EUR, bērns līdz 14 gadu vecumam – 60 EUR, bērns līdz 6 gadu vecumam – bez maksas.
Cenā iekļauta dalība visās retrīta programmās, ēdināšana un dzīvošana savā teltī retrīta norises vietā. Transporta izmaksas līdz retrīta vietai un dzīvošana cenā nav iekļauta.
Papildus izmaksas: dzīvošana kopējā istabā retrīta norises vietā - 40 EUR (rezervēt reģistrējoties).
Iepriekšējā reģistrāciija obligāta!

Reģistrācijas, transporta un dzīvošanas jautājumos griezties pa tālr. +371 29905421,
email: rasamritadevi@gmail.com.
Kalpošanas jautājumos griezties pa tālr. +371 26024579, email:
ekachakradhara@gmail.com.

 

7.-8. julijā, plkst. 18:30. SEMINĀRS "ATTIECĪBU ZINĀTNE", VADA ALEKSANDRS HAKIMOVS
Pamatprincips. Likumi un noteikumi.
Attiecību zinātne ir svarīgākā mūsu dzīves zinātne. Kopš neatminamiem laikiem cilvēki ir tiekušies pēc laimes, harmonijas un mīlestības attiecībās ar līdzcilvēkiem. Šie centieni ir cilvēka lielākā nepieciešamība, un tā nāk no pašiem viņa dvēseles dziļumiem. Mēs visi vēlamies izveidot dziļas, patiesas, uzticības un mīlestības pilnas savstarpējās attiecības. Mēs vēlamies saskaņu gan ar mīļoto cilvēku, kurš kopā ar mums noietu visu dzīves ceļu ar visiem tās priekiem un bēdām, gan ar radiniekiem. Mēs vēlamies draugus, kuriem atvērt savu sirdi, gribam pareizi izaudzināt bērnus un nododot viņiem savu dzīves pieredzi, vēlamies atrast savu vietu sabiedrībā, kā arī izjust prieku, ko sniedz kopā darbošanās ar kolēģiem un domubiedriem.
Lekciju plāns:
1. Attiecības pašam ar sevi
2. Attiecības ar tuviniekiem
3. Savstarpējās attiecības kolektīvā
4. Attiecības ar draugiem un līdzgaitniekiem
5. Attiecības ar Dievu


PASNIEDZĒJS Aleksandrs Genādija d. Hakimovs -filozofs, psihologs, mākslinieks, grāmatu „Karma” un „Reinkarnācija” autors un vienkārši brīnišķīgs sarunu biedrs. Trīsdesmit savas dzīves gadus viņš ir veltījis Vēdu, Indijas garīgās kultūras, pētīšanai, saņēmis iesvētību no Garīgā skolotāja un daudziem ir pazīstams tieši kā Čaitanja Čandra Čaran das. Gandrīz katra viņa dzīves diena ir lekcijas, apaļie galdi, tikšanās ar zinātniekiem, filozofiem un māksliniekiem, uzstāšanās radio un televīzijā. Taču neskatoties uz blīvo grafiku viņš turpina gleznot, tādā veidā izpaužot savus filozofiskos meklējumus uz neskaitāmiem audekliem, kas piepildīti ar dziļām pārdomām par dzīvi, nāvi, garīgo realitāti un dievišķo mīlestību.
NORISES VIETA: Rīga, Skolas 6, Rīgas ebreju kopiena, liela zāle
DALĪBAS MAKSA: dalības maksa 20 Eur; nestrādājošiem pensionāriem – 5 Eur. Abonements 30 Eur
Uzmanībai! Ja veiksiet apmaksu par abonementu līdz 1. junijam, tad samaksa ir – 20 Euro. Apmaksu veiciet uz mūsu norēķinu kontu, ar atzīmi “Attiecību zinātne"

"RADUGA 2005", Nr. 40008094254
Banka: Swedbanka AS
SWIFT: HABALV22
Norēķinu konts: LV90HABA0551032164858


 

18.-20. jūlijs. PĒTERBURGAS SVĒTVIETAS UN BALTĀS NAKTIS
Brauciena laikā Jums pārsteidzošā veidā atklāsies Pēterburgas daudzveidība. No vienas puses tā ir slēptā un garīgā pilsētas dzīve: stāsti, leģendas par dievnamiem, kā arī ievērojamāko svētvietu un pareizticīgo vietu, kas saistītas ar svēto Pēterburgas pilsētas aizbildņu vārdiem, apmeklējumi. Jūs apmeklēsiet Trīsvienības katedrāli Svētā Aļeksandra Ņevska Lavrā, kur glabājas Aleksandra Ņevska pīšļi, Svētlaimīgās Pēterburgas Ksenijas kapelu un Sv. Kronštates Jāņa klosteri, kur atrodas Svētā taisnā Kronštates Jāņa kapliča, izbaudīsiet Spas-na-Krovi Dievnama, Kazaņas Katedrāles un citu pilsētas dievnamu ansambļu skaistumu, iekšējo iekārtojumu un unikālo atmosfēru.
No otras puses Jūs iepazīsiet Pēterburgu kā īstu mākslas un kultūras muzeju zem atklātām debesīm. Un, protams, pilnīgu iespaidu par pilsētu Jūs iegūsiet, ieraugot Pēterburgu naktī un visunikālāko pasākumu Balto nakšu laikā – Ņevas tiltu pacelšanu.
BRAUCIENA CENA: Vienam cilvēkam – 130 Eur,
pensionāriem - 120 Eur.
ģimenēm no diviem vai vairāk cilvēkiem – 120 Eur par cilvēku
Iepriekšējs pieraksts ir obligāts. Pierakstīšanās pa tel. 29507206. Vietu skaits autobusā ir ierobežots, rezervācija tiek garantēta, ja ir veikta priekšapmaksa.

Cenā iekļauts: brauciens tūrisma klases autobusā, grupas vadītāja pavadība visa brauciena laikā, maltītes svētceļnieku viesnīcās (brokastu un vakariņu galds), nakšņošana svētceļnieku viesnīcā (2 naktis), apskates ekskursija, tēja un karstais ūdens autobusā pārbraucienu laikā.



Nodarbības notiek krievu valodā


Mēs ļoti priecāsimies, ja mūsu programmas būs Jūs ieintresējušas un ceram būt Jums noderīgi.

 

Plašāku informāciju Jūs atradīsiet mājas lapā
www.raduga2005.lv un www. radugamira.org
Draugiem.lv
http://www.draugiem.lv/gacraduga2005/
Facebook https://www.facebook.com/radugamira
Mēs vēlam visiem laimi.
Ar cieņu un pateicību
‘Garīgās attīstības cents RADUGA 2005’