sestdiena, 2014. gada 17. maijs

Par Edvarta Grifina grāmatu „Dzīve bez vēža”


•GeoMed.lv
•Tautas veselība


Amerikānis Edvarts Grifins savā grāmatā „Dzīve bez vēža” stāsta par atklājumu, kurš tiek cilvēkiem slēpts un noklusēts - par vitamīnu B17, kuru arī vēl sauc par laetrilu vai amigdalinu.  Šī viela ātri un veiksmīgi nogalina vēža šūnas. Autors grāmatā dara zināmus gadījumus, kad pacienti, kuriem ir bijis vēzis, veiksmīgi izveseļojušies, zinātniski pamatojot B17 iedarbību. Tiek uzdots jautājums, kāpēc mūsdienu medicīna to neizmanto cīņā pret šo postošo slimību. No B17 atklāšanas brīža slimnīcās tika izārstēti neskaitāmi pacienti, līdz B17 pielietošanu aizliedza farmaceitiskās kompānijas.

E.Grifins saprot, ka problēma nav tajā, ka Vitamīns B17 nav pietiekoši izpētīts, bet gan sasistīta ar pasaules elites politiku onkoloģijas jomā. Miljardi dolāru katru gadu tiek iztērēti vēža pētniecībai un ārstēšanai, miljardi dolāru tiek tērēti, lai saražotu ķīmiskus preperātus, kas it kā cīnās ar vēzi, bet B17 tur slepenībā, jo tas ir ekonomiski neizdevīgs vadošajām farmācijas kompānijām. Ja pasaulē uzzinātu par B17, tad ievērojami samazinātos peļna farmaceitiskai industrijai. Tādēļ farmaceitiskās kompānijas nekad neveiks šī vienkāršā vitamīna izpēti, kuru var pārdot pat pārtikas veikalos,  un  nevar šo vitamīnu B17 patentēt, jo tas vienkārši atrodas dabā.

Vitamīnu B17, kurš nogalina vēža šūnas,  lielā daudzumā atrodas aprikožu kauliņu kodolos. Tas jau tika 35 gadus atpakaļ pasludināts par vēža pretlīdzekli. Pēc Otrā pasaules kara Dr. Makss Gersons veiksmīgi ārstēja pacientus ar to, un B17 bija iekļāvis pretvēža ārstēšanas kursā.

Vitamīnu B17 vēl sastopams ķiršu, persiku, plūmju kauliņos, mandelēs, rūgtajās mandelēs, ābolu sēkliņās, prosā, linsēklās, lēcās, dažos pākšaugos, vīnogās, atsevišķās tējās un daudzos citos poduktos, kurus mūsdienu cilvēks vairs nelieto savā pārtikā, ēdienkartē.

Mūsdienu dzīvesveids piespiež ēst produktus, kuri ir attīrīti (milti, cukurs, augu eļļas utt.). Naturālie produkti jau sen tiek pilnībā izslēgti no ēdienkartes. Mūsu vecmāmiņas un vectētiņi ēda nerafinētus, dabīgus produktus, tāpēc vēzis bija ļoti reta slimība. Viņi ēda kaltētus augļus, maizi, kurā bija daudz šo vielu, kas satur amigdalīnu, tā saņemot B17 vitamīnu pietiekošā daudzumā, lai neslimotu ar vēzi.

Un tad, 35 gadus atpakaļ, vitamīnu B17 kā pretvēža līdzekli aizliedza! ASV farmācijas giganti un Veselības Ministrija radīja spiedienu uz attiecīgajām iestādēm, kas atbild par produktu kvalitāti un paziņoja, ka B17 tirgot ir nelikumīgi, jo tas satur cianīdu, kas var izraisīt saindēšanos. Mandeles, aprikožu, ķiršu, plūmju kauliņi patiešām satur cianīdu, bet neviens pasaulē vēl nav ar tiem saindējies, lai arī cik lielā daudzumā tos būtu lietojis pārtikā.

Aizdomājoties par to, kas notiek pasaulē, tad gribētos teikt, ka patiešām valda kāds spēks vai apvienība, tādi kā iluminātu, masonu, bildenbergu u.c. stratēģija. Tā uztur varu pār cilvēkiem, tiek kontrolēts cilvēku skaits uz pasaules un ievieš jauno pasules kārtību. Zāles, pārtika,  ĢMO un vēl citi līdzekļi ietilpst to arsenālā, lai piepildītu plānus.

Kā B17 iedarbojas uz vēža šunām
Vitamīns B17-unikāls, dabīgs ķīmisks savienojums, kuru satur aprikožu kauliņi, kas spējīgs nogalināt ļaundabīgās vēža šūnas, tajā pašā laikā saglabājot pārējās, veselās.

Katra B17 molekula satur vienu cianīda, vienu benzaldehīda, un divus glikozes (cukura) savienojumus, kas cieši savā starpā ir saistīti. Lai cianīds kļūtu veselībai bīstams, pirmkārt, nepieciešams šo saiti saraut. To spējīgs izdarīt enzīms beta-glikozīds. Šis enzīms vesela cilvēka organismā ir ļoti nelielā daudzumā, bet gandrīz 100 reizes vairāk tas ir vēža šunās, audzējos. Tātad cianīds atbrīvojas tikai vēža skartajos ķermeņa orgānos ar pārsteidzošiem rezultātiem-iznīcinot vēža šūnas, jo benzaldehīds arī atbrīvojas tieši tajā pašā brīdi. Pēc savas būtības tā ir nāvējoša inde un kopā ar cianīdu ir 100 reizes spēcīgāka. Efekts- vēža šunas iet bojā, bet veselās šunas paliek neskartas, pateicoties enzīmam rodanazi, kurš neitralizē cianīdu un benzaldehīdu. Tā rezultātā organisms pats dabiskā ceļā cīnās ar vēzi.

P.S. Mēs visi labi zinām, ka dzīvojam pārmaiņu laikā. Un vēlos pateikt, ka pasaule mainās tik strauji, ka tas  kas bija nesen it kā neiespējamais, tad tagad jau realitāte. Vitamīns B17 tiek atdzīts oficiāli par pret vēža profilaktisko līdzekli un ir iespējams iegādāties.

Edvarta Grifina grāmata „Dzīve bez vēža” drīz būs pieejama izlasāma (krievu val. tulkojums) internetā geomed.lv

http://www.draugiem.lv/blogs/#/user/1409873/blog/?p=11915764