piektdiena, 2014. gada 23. maijs

Kvantu lauka dziedināšana



Atveseļošanās iespējama ar apziņas spēku. Apziņa un doma savukārt ietekmē bioloģiju.

Ja mēs ieskatītos savā ķermenī, tad redzētu šūnas. Ieskatoties iekšā sūnās, mēs ieraudzītu molekulas, un viena no tām ir DNS. Ja mēs papētītu, no kā sastāv DNS, tad atklātu, ka to veido atomi. Taču, palūkojoties iekšā atomā, izrādītos, ka tas lielākoties ir tukšs. Visi esam dzirdējuši par protoniem, neitroniem un elektroniem- subatomu daļiņām, kas veido atomus (patiesībā pastāv vēl daudz, daudz vairāk daļiņu)-, bet mums nav ne jausmas, pēc kā tās izskatās un cik tālu cita no citas tās atrodas.

Ja protons būtu vīnogas lielumā, tad elektrons būtu mazāks par vissmalkāko matu un atrastos aptuveni divu jūdžu attālumā no protona. Tik daudz telpas starp tiem ir atoma iekšpusē. No atomiem ir veidots mūsu ķermenis. Šajā „kvantu” līmenī realitāte lielākoties ir tukša telpa. Mēs lielākoties esam tukšums.

Tālāk kļūst vēl dīvaināk- subatomu daļiņas (protoni, neitroni, elektroni un citas) patiesībā nemaz nav daļiņas, proti, tās nav cietas vielas lodītes, bet gan enerģijas vibrācijas. Jaunākie pētījumi kvantu fizikā parāda, ka īstenībā tās ir smalkas vibrējošas stīgas. Kad stīga vibrē noteiktā ātrumā, mūsu instrumenti uztver vibrācijas kā noteiktu daļiņu (piemēram, protonu). Ja tā vibrē citādā ātrumā vai ja divas vibrācijas mijiedarbojas, tad uztveram citu daļiņu (piemēram, elektronu). Iedomāsimies, ka viena vibrācija rada sarkanu daļiņu, bet otra- citādā ātrumā- zilu.

Būtiskākais ir tas, ka realitāte nav kompakta, bet gan veidota no enerģijas vibrācijām. Šīs enerģijas rodas lielākā enerģijas laukā, reizēm sauktā par kvantu lauku. Tātad- subatomu daļiņas, kas veido atomus, kas veido molekulas, kas veido šūnas, kas veido mūs (un mūsu slimības)- tas viss rodas kvantu laukā.

Šī ir tā vieta, kur domas mijiedarbojas ar matēriju- līmenī, kurā matērija tiek radīta, jo galu galā apziņa ir tas instruments, kas rada mūsu priekšstatu par realitāti. Apziņa liek mums saskatīt matēriju tur, kur patiesībā ir tikai enerģijas vibrācijas. Ja mēs varētu nostatīt apziņu šajā līmenī, mūsu domām būtu daudz lielāka vara. Mēs apzināti varētu veidot realitāti un novērst saslimšanu. Mūsu neapzinātās domas vienmēr mijiedarbojas šajā līmenī, kamēr apzinātās domāšanas kvalitāti izkropļo mūsu uzskati un pieņēmumi par realitāti. Tāpēc, ja runājam par ārstēšanās rezultātiem, tad parasti saņemam to, kam esam gatavi. Kad ticam vai pieņemam, ka kaut kas ir iespējams (kā tad, kad nostrādā placebo efekts), mēs ignorējam agrākos uzskatus un pieņēmumus un pilnīgāk saplūstam ar savu bezapziņu un realitātes dziļāko līmeni.

Ar ticības lielo spēku var izskaidrot brīnumus, ko paveic mistiķi un izcili garīgie skolotāji. Viņu apziņas līmenī (zināšanu un izpratnes līmenī) viņu domas, nepārblīvētas ar vispārpieņemtiem uzskatiem un pieņēmumiem, iespaido matēriju daudz spēcīgāk nekā vairākuma cilvēku domas.

Zemāk seko iedarbīga vizualizācija, ko var izmantot ikviens, tā neaizņem daudz laika un simboliski liek apziņai saplūst ar realitātes dziļāko līmeni, tādējādi ignorējot mūsu ierobežojošos uzskatus un pieņēmumus.

Kvantu lauka dziedināšana darbojas simboliski slimības rašanās līmenī. Dziedināšanas pamatprincips ir raudzīties uz slimību nevis kā uz fizisku lielumu, bet kā uz enerģijas viļņiem (vai vibrācijām), no kuriem tā rodas kvantu laukā. Tātad slimība nav jāuztver kā fiziska parādība, bet kā enerģijas vibrāciju raksti, kurus iespējams izmainīt, tāpat kā mēs varam izmainīt viļņu kustību dīķī, iemetot tajā akmeni. Kvantu lauka dziedināšanā šis akmens ir doma.




Kvantu lauka dziedināšanas vizualizācija

Pieņemsim, ka jums ir kāda specifiska slimība, medicīnisks stāvoklis, sāpes vai jūs vēlaties atbrīvoties no nepatīkamām emocijām vai mainīt kādus iesakņojušos viedokļus vai novecojušus uzskatus. Vizualizējiet cietušo ķermeņa daļu vai orgānu un iztēlojieties, ka ejat tajā iekšā, it kā ievadītu sevī speciālu aparātiņu, lai redzētu kaulus, muskuļus, miesu, cīpslas un locītavas. Dodieties dziļāk līdz redzat šūnas, no kurām attiecīgā ķermeņa daļa ir veidota. Tad ieejiet šūnā un aplūkojiet tur mītošos proteīnus, enzīmus un DNS. Dodieties iekšā DNS un apskatiet tur veidojošos atomus. Izvēlieties vienu atomu un ieejiet tajā. Aplūkojiet subatomu daļiņas- protonus, neitronus, elektronus un pārējās. Iztēlojieties tās kā zvaigznes naksnīgās debesīs.

Kvantu lauks ir enerģijas lauks. No šīs enerģijas kondensējas daļiņas- līdzīgi kā no mākoņiem kondensējas lietus lāses. Tā kā daļiņas sāk savu dzīvi kvantu laukā, tad mēs neiesim iekšā daļiņās, bet dosimies uz pašu kvantu lauku.

Iztēlojieties kvantu lauku kā rāmu ezeru rīta agrumā. Iedomājieties, ka to ieskauj pilnīgs klusums.

Tad iztēlojieties ezerā slimības viļņus (vibrācijas) un domās apraujiet to skrējienu, tādējādi simboliski iznīcinot slimību, savu medicīnisko stāvokli vai sāpes.

Domās sakiet: „Parādi, lūdzu, man manas kaites (ja tai ir zināms nosaukums, tad te miniet tās vārdu) viļņus (jeb vibrācijas)!” Tā jūs savai bezapziņai lūdzat simboliski parādīt slimības viļņus. Iztēlojieties tos kā vien vēlaties. Tā varētu būt bangojoša jūra vai kādi citi sabangoti ūdeņi.

Domās dodiet komandu „Atcelt!” un noraugieties, kā viļņi izšķīst un pagaist. Atkal valda pilnīgs klusums, un jūs tikko esat atcēlis slimību.

Nākamais solis ir aizstāt slimību ar jaunām vibrācijām. Iztēlojieties, ka rāmajā ezerā metat akmentiņus. Tikai tie ir nevis parasti akmentiņi, bet gan gaismas akmentiņi, kas simbolizē jūsu nolūkus. Akmentiņi var būt balti vai jebkurā citā krāsā. Atrodoties paaugstinātā apziņas stāvoklī, kādā jūs nonāksit, nodarbojoties ar kvantu lauka dziedināšanu, iespējams, redzēsiet parādāmies krāsas vai pat simbolus. Varbūt jums parādīsies kādas sejas. Domās piedēvējiet akmentiņiem jebkādas īpašības- vispārīgas vai specifiskas. Šīs īpašības ļautu piepildīties jūsu nolūkiem. Varat ezerā mest „ideālas veselības” vai „izdziedināšanās” akmentiņus. Varat ezerā mest akmentiņus, kas simbolizē mieru, mīlestību, līdzjūtību, labsirdību, piedošanu vai kādu citu īpašību, ko vēlaties sevī redzēt un kas varētu palīdzēt tikt galā ar slimību.

Iztēlojieties, ka iemetat ezerā pirmo akmentiņu. Pievērsiet uzmanību, vai nedzirdat kādu skaņu, kaut vai šļakatu troksni. Dažkārt „miera” akmentiņš rada troksni, kas līdzinās OM mantrai.

Noraugieties akmentiņa radītajās šļakatās un tad skatieties, kā gaisma (jūsu izvēlētajā krāsā) līdzīgi vēdeklim izplešas pār ezeru. Gaismas viļņi simbolizē „ideālu veselību”, „mieru” vai jebkādu citu jūsu nolūku.

Pēc tam iemetiet nākamo akmentiņu un vērojiet atkārtojamies to pašu. Metiet tik akmentiņus, cik vēlaties. Varat iemest vairākus akmentiņus, kas simbolizē vienu un to pašu nolūku. Metiet tik daudz un tik bieži, cik jums tas šķiet vajadzīgs. Tas ir jūsu ziņā.

Šobrīd esat likvidējis slimības viļņus un aizvietojis tos ar veselības viļņiem. Dziedināšana tehniski ir pabeigta. Bet iesaku šo jauno stāvokli kārtīgi nostiprināt. Tāpēc palēnām atgriežamies izejas punktā, pa ceļam vērojot, ka viss izskatās citādi, jo visa pamatā tagad ir citādi viļņi. Tas pastiprina pārliecību, ka dziedināšana ir veikta.

Iztēlojieties, ka iznākat no kvantu lauka un ieraugāt subatomu daļiņas. Domās sakiet: „Parādiet man, ka tas ir paveikts!” Tā jūs saņemat apstiprinājumu, ka dziedināšana ir notikusi. Iztēlojieties daļiņas nedaudz citādas nekā iepriekš- piemēram, nevis baltas kā zvaigznes naksnīgās debesīs, bet gan tajā krāsā, kādā bija jūsu mestie gaismas akmentiņi. Tagad tās ir daļiņas, kas veido nu jau izdziedināto ķermeni. Varat pat iztēloties, ka tās mirgo vai veido smalku gaismas plīvuru, kas pārklāj debesis līdzīgi ziemeļblāzmai.

Tad dodieties tālāk pie atomiem. Domās sakiet: „Parādiet man, ka tas ir paveikts!” Nolūkojieties, kā atomi pieņem gaismas akmentiņu krāsu. Ja vēlaties, varat iztēloties, ka tie mirgo.

Tālāk ejiet pie DNS un sakiet: „Parādi man, ka tas ir paveikts!” Noraugieties, kā DNS mirgo gaismas akmentiņu krāsā. Varat pat iztēloties, ka daži dziedinošie gēni iemirdzas pilnā spožumā.

Turpiniet atpakaļceļu, dodoties pie šūnām, un sakiet:” Parādiet man, ka tas ir paveikts!”
Nolūkojieties, kā šūnas mirgo gaismas akmentiņu krāsā.

Visbeidzot nonāciet pie kādreiz slimās ķermeņa daļas un sakiet:„Parādi man, ka tas ir paveikts!” Nolūkojieties, kā tā atmirdz jūsu izvēlētajās krāsās. Nav obligāti katrā pieturas punktā iztēloties krāsas. Varat pārmaiņas attēlot arī citādi, piemēram, iztēlojoties, ka atomi vai DNS sparīgi vingro. To pašu varētu darīt arī spēkus atguvušās šūnas.

Šajā brīdī varat vizualizēt slimību, vai medicīnisko stāvokli vai sāpes iznīkstam, izšķīstam, izkūstam, izgaistam, vīrusu atstājam ķermeni, orgānus vai audus atjaunojamies. Uzburiet pats savu ainu- kā tas notiek. Šāda vizualizācija kalpo kā acīmredzams apstiprinājums, ka dziedināšana patiešām ir notikusi.

Nobeigumā ar skatienu aptveriet visu ķermeni un sakiet: „Parādi man, ka tas ir paveikts!” Noskatieties, kā to apņem jūsu izvēlētās krāsas. Varat pat iztēloties, ka savu izdziedināto ķermeni kārtīgi izvingrināt.

Pašās beigās domās sakiet: „Paldies. Paldies. Paldies. Tas ir paveikts. Tas ir paveikts. Tas ir paveikts.”

Tagad vairākas reizes dziļi ieelpojiet un lēni izelpojiet, tad atveriet acis.
Tas ir paveikts!





Metodes kopsavilkums

  1. Vizualizējiet slimo ķermeņa daļu.
  2. Dodieties tajā iekšā un aplūkojiet šūnas.
  3. Dodieties dziļāk un aplūkojiet DNS.
  4. Dodieties dziļāk un aplūkojiet atomus.
  5. Dodieties dziļāk un aplūkojiet subatomu daļiņas.
  6. Dodieties uz to rašanās vietu un iztēlojieties sevi kvantu laukā, ko ieskauj pilnīgs klusums.
  7. Sakiet: „Parādi man.... (slimības, medicīniskā stāvokļa, sāpju) viļņus/vibrācijas!”- un iztēlojieties bangojošu jūru, kas tos/tās simbolizē.
  8. Dodiet komandu: „Atcelt!” un noraugieties, kā viļņi izšķīst un pagaist.
  9. Sakiet: „Parādi man..... (piem., ideālas veselības, izdziedināšanās, piedošanas, miera) viļņus!”- un iedomājieties spožas gaismas akmentiņus (jebkādā krāsā) iekrītam rāmā ūdenī un to saviļņojam. Pievienojiet vēl vienu vai vairākus akmentiņus.

10.Atgriezieties pie subatomu daļiņām un sakiet: „Parādiet man, ka tas ir paveikts!” Vērojiet, kā tās pieņem jūsu izvēlēto krāsu vai kā citādi izmainās (piemēram, atmirdz debesīs kā ziemeļblāzma).

11.Atgriezieties pie atomiem un sakiet: „Parādiet man, ka tas ir paveikts!” Vērojiet, kā izmainās atomu krāsa vai kā tie sāk mirgot.

12.Atgriezieties pie DNS un sakiet: „Parādi man, ka tas ir paveikts!” Vērojiet pārmaiņas.

13.Atgriezieties pie šūnām un sakiet: „Parādiet man, ka tas ir paveikts!” Vērojiet pārmaiņas.

14.Ja vēlaties, noskatieties dziedinošo ainu.

15.Atgriezieties pie kādreiz slimās ķermeņa daļas un sakiet: „Parādi man, ka tas ir paveikts!” Vērojiet pārmaiņas.

16.Ar skatienu aptveriet visu ķermeni un sakiet: „Parādi man, ka tas ir paveikts!” Nolūkojieties, kā ķermenis ieskauj jūsu izvēlētās krāsas un kā tas, ieguvis ideālu veselību, izvingrinās.

17.Sakiet: „Paldies! Paldies! Paldies! Tas ir paveikts! Tas ir paveikts! Tas ir paveikts!”





Pēc Deivida R.Hamiltona grāmatas materiāliem „Domā vesels!”