piektdiena, 2014. gada 30. maijs

Horoskopi jūnijam - by Andis Geste


  Horoskops Auniem jūnijam.


Jūnijs Auniem paranojas mēnesis. Auns ir viena no četrām Kardinālajām zīmēm, bet Kardinālās zīmes visu 2014. gadu debesjums ir jājis visos caurumos, bet te pēkšņi - klusums! Jājēju nav! Un tas ir aizdomīgi! Tā vietā atnāk mīlīga medmāsa ar sarkanu krustu uz cepurītes un pieliek jums dēles pie sakarsušajām smadzenēm...
Par jūniju nav viegli rakstīt, jo jūnijā nekas TĀDS nenotiek. Ir viena mīlīga un dziedējoša enerģija, un tas praktiski ir viss. Tā sakārtos jums mājas/ģimenes, emocionālās labklājības un finansu lietas. Respektīvi, lietas kārtosies klusi un mierīgi, bet tas arī nav īsti Aunu stilā, jo lietas nokārtosies neatkarīgi no jūsu piedalīšanās procesos. Tas, protams, var pielikt klāt vēl nelielu paranojas porciju. Jo var rasties sajūta, ka lietas pašļukušas ārā no jūsu kontroles... uz aizdomīgi labo pusi.
Bet tas ir tieši tas, kas vajadzīgs! Mēs esam pieraduši pie kariem, bēdām u.c. musora, bet tagad arvien vairāk sāks nākt pozitīvā un NIANSĒTĀ. Bet viss lielais slēpjas tieši niansēs. Un Auni, lai vai ko par jums melstu pārējais Zodiaks, ir ļoti niansēti cilvēki. Auniem ir Zivs iekšpasaules musturs, bet Zivis ir par niansēm.
Auniem jūnijā ir lieliska mēness ass. Rosība, darbība, ceļojumi, tusiņi utt., tiši kā radīts vasaras sākumam! Vajadzētu visu saplānot un ceļojuma biļetes sapirkt līdz 07.06., kad aizmieg Merkurs. Tas bremzēs lietas. Ja pēc 07.06. dodaties ceļojumos vai jums ir kādi svarīgi pasākumi, ieplānojiet sev vairāk laika, tā teikt - ar rezervīti.
Mēneša pirmās 3 nedēļas būs priecīgas, bet pēdējā nedēļa, ieskaitot jāņus, tāda knosīgāka. Nu besīs jūs ārā daži pilsoņi, īpaši - ūdens radības - Vēži, Skorpji un Zivis. 25.06. - 27.06. vispār būs nepanesamas... Neliela lietus sezona, bet tas nav uz ilgu laiku, ticiet man. Auni jau tādi pacietīgi.
Jūs jau varat sākt reāli gavilēt. 14. jūlijā Jupiters pamet jūsu nedraugus Vēžus un uz veselu gadu ieiet Lauvās, kas ir jūsu kolēģi. Un Lauvenieki ir jūsu līksmes, azarta, radošuma un bērnu prieka sektors. Sākas REĀLI saulains gads jums. Ticiet man, tas nebūs nekas līdzīgs iepriekšējam gadam. Lietas putos un par augusta vidu vispābā paklusēšu... Būs reāls ugunszīmju fests...
Bet pagaidām, pabaudiet mieru un paranojāli paskatieties, kā lietas jūsu vietā (un jums par labu) kārto citi. Steidziet jūnija pirmajā nedēļā sakārtot līgumus, lielos pirkumus, saplānot ceļojumus, jo pēc tam visiem viss būs po un relax un lietas vairs neputos kā tām būtu jāputo. Jāņos noslīkt būs pagrūti, bet ielekt ugunskurā (un tur kādu brīdi palikt) - vienkārši. Pēc jāņiem 3 dienas valdām mēli un kulakus... nu, ja izdodas. Vēžus, Zivis, Skorpionus neaiztikt! Tas jūsu pašu labā, jo dabūsiet TĀ atpakaļ, ka maz neliksies. Citādi, viss čilā! Jauku jūniju/vasaru, Ugunīgie! Priekā!

  Horoskops Dvīņiem jūnijam.
Daudz laimes DzD, jūnija Dvīņi!! Sagaidījāt, beidzot! Ja Zodiaks jūnijā sēdēs samērā piezemētā enerģijas apgabalā un gremdēsies zināmā nostaļģijā, tad ar Dvīņiem būs savādāk. Jums būs pat ļoti jautri.
Jums attiecību, sava smukuma, labu finansiālo labumu un līksmības mēnesis. Un par līksmību, tas nopietni! Līksmība ir ceļš uz jūsu laimi un nākotni vēl pusotru gadu. Un tagad jautrībai ceļš vaļā un varat dot gāzi grīdā.
Jauns mēness maija beigās iepludināja lielisku enerģiju Dvīņos. Šī enerģija vairosies un rezultēsies pilnmēnesī (13.06.) līksmajos Strēlniekos, kas ir jūsu vistuvāko attiecību sektors. Tas jau ož pēc papardes zieda...
Aizsteigšos notikumiem priekšā un minēšu, ka 25.-27. jūnijs ir visam Zodiakam, ar nelieliem izņēmumiem, slimas dienas. Savukārt, Dvīņiem tās ir īstās papardes zieda dienas. Jums mīlas dieviete svaigi kā būs iegājusi jūsu vispersonīgākajā sektorā un jūs spīdēsiet par visiem 100%.
Dvīņiem jau patīk, kad ir mērens tracis, šoreiz tračos var izpeldēt kādi interesanti mīlas objekti. Vispār visu jūniju jūs spīdēsiet un būsiet ļoti redzami. Ja līdz jāņiem jūsu spīdums būs maķenīt noslēpumains, tad pēc jāņiem tas jau paliks - ļoti konkrēts.
Jūs uz veselu gadu (no 14. jūlija) gatavojaties ieiet ļoti aktīvā sektorā, kurā valdīs nebeidzama jezga, rosība un komunikācija. Tas jums būs ļoti labvēlīgs gads, kurā varēsiet daudz ko sasniegt.Jūs būsiet savā teritorijā. Katrā ziņā tas būs aktīvākais un dinamiskākais gads Jupitera 12 gadu ciklā un tas jums reāli patiks.
Bik man jūs jābrīdina par jūniju. Būs viena spriedzīte, kas izriet no sekojošā. Jūs esat tagad uzlādēti, bet jūsu draugi (pārējais Zodiaks) būs ieslīguši zināmā apcerībā. Var rasties zināma disonanse starp jūsu dinamiskajām vibrācijām un draugu nostaļģiju un apcerību. Nu ko, ziniet, ka jūs tagad esat zirgā un jums tagad bik tas jautrības vezums jāvelk. Ja jau draugi ir tādi nīkuļi un bremzes, tad ir viņiem jāsakurina zināma jezgas pirts...
... un tracis šoreiz būs attaisnots, jo tajā ļoti jauki varēs izpausties mīlas dieviete Venēra. Galvenais ir saprast, kas notiek un nevajag apvainoties, ka pārējie bremzē un rūc (tāda tendencīte var būt). Es jums ieteiktu rīkot draugiem visādas provokācijas, tipa, bez viņu akcepta iegāzties pie viņiem ciemos utt. Būs jautri. Ja gribat reālas jautrības, atrodiet sev kompanjonus - Ūdensvīrus, labu seksu tagad izsniedz Vērši. Vēži, Mežāži tagad nekam neder, jo pārāk aizņemti ar sevi. Nu un jāmodina no miega Lauvas, tie varētu ļoti labi piedalīties jautrībās, tikai tās jautrības varētu pārkāpt vispārpieņemtās normas.
Līdz 07.06. steidziet kārtot darba, finansiālās u.c. lietas, kas prasa zināmu precizitāti, taimingu utt. Tālāk Zodiaks sāks buksēt (Merkurs retrogrāds/aizmieg).
Jāņos uzmanīgi ar uguni. Ūdeņi šoreiz ir pofig. Vēl jums jāsaprot, ka tagad jūs būsiet pārējam Zodiakam kaitinoši skaļi. Visi skatās indiešu 2-sēriju melodrāmu, bet jūs kinoteātrī zviedzat. Nu ko? Tas jau bik piederas Dvīņiem, provocēt citus. Ja jūsu virzienā lido rupji vārdi par sabiedriskā miera traucēšanu, palieliniet troksni! Tas citiem būs laba mācību stunda, bet laba mācību stunda uzlabo karmu, un jūs būsiet darījuši labu darbu.
Dvīņi! Tagad sākas reāli jūsu laiks - dinamisks, aktīvs, jautrs. Šī vasara ir jūsu un ballīte tikai pieņemsies spēkā. Augusta vidus vispār ir kkas nereāls. Lai notiek, veiksmi jums! Lai priecīgi, līgo-līgo!!

  Horoskops Ūdensvīriem jūnijam.
Sveiki, foršie Ūdensvīri un Ūdenssievas! Varu jūs apsveikt ar līksmu jūniju. Jūnijs visam Zodiakam ir lēns mēnesis, bet ne jums un ne Dvīņiem. Jūsu zīmes spridzinās, bet nu tagad par jums.
Jauns mēness maija beigās ienesīs jūsos vieglu, dzirkstošu enerģiju jūsu azarta, romantikas un prieka sektorā. Tas ir tā, itkā kāds beidzot būtu atvēris istabā logu. Un jūnija pirmā nedēļa ir jāvelta lietu sakārtošanai, jo vēlāk viss Zodiaks sāks bremzēt. Ir jānokārto lietas, jāveic lielie pirkumi utt., jo vēlāk (līdz jūlija sākumam) panesīsies visādi brāķi, termiņu neievērošanas utt. (Merkurs aiziet retrogrādā/aizmieg).
Jo tālāk jūnija mēnesī, jo lietas jums uzņems apgriezienus. Pilnmēness jums draudzības un dzīves sapņu teritorijā. Tagad labas ziņas. Jūlijā (14.07.) jums sāksies jauns Jupitera gads, kas būs daudz naudīgāks, veiksmīgāks un konkrētāks. Ūdensvīri ir pati izturīgākā Zodiaka zīme, bet NAFIG VISU LAIKU KKO TURĒT UN IZTURĒT, tagad sāks veikties un iet no rokas. Jupiters, kas ir vislielākais debesjuma labvēlis, no jūlija jums veselu gadu svētīs sadarbības un partnerības lietas. Tapsiet slaveni un visu atzīti, kā arī mīlēti. Varbūt būs jāprecās. Un tas tā forši!
Jau jūnijā manīsiet, kā stress mazinās. Neredzama, maiga, bet ļoti spēcīga enerģija sāks kārtot naudas lietas un veselību. Tie ir PIRMIE VEIKSMES STARI jūsu virzienā pēc diezgan ilgas pauzes. Un tas būs ļoti patīkams starojums. Debesjuma varenie: Jupiters, Saturns un Kairons vienosies, ka Ūdensvīri ir gana cīnījušies un tagad jūs ir kādu gabaliņu jāpanes uz veiksmes viļņa. Un galvenais... lai kā jūs spirinātos pretim savai veiksmei, jums nāksies ar veiksmi sadzīvot. Saprotu, nav viegli...
Šī jaunā veiksmes enerģija jums nemaz nav tik vienkārša. Skan absurdi, bet tā tas ir. Ūdensvīri ir slaveni ar to, ka vienmēr lietas nokārto citu vietā (kur vajag, bet biežāk - kur nemaz nevajag). Tagad citi lietas kārtos JŪSU VIETĀ. Nu ko, atslābstiet un izjūtiet baudu no tā.
Nedaudz par Jāņu svinēšanu. TIEŠI JĀŅU NAKTĪ MĪLAS DIEVIETE VENĒRA IEPELD JŪSU ROMANTIKAS SEKTORĀ.... NEKĀDAS GULĒŠANAS!!!!!! PAPARDES ZIEDS! Pat ja papardes ziedam ir cita ādas krāsa (ļoti ticams).
Un kad papardes zieds jūs noķer (nevis jūs viņu) - ĻAUTIES! Te nu arī ir tā veiksmes enerģija. Jums nekas daudz nav jādara, jums tikai jābūt nomodā un jāļaujas. Nu atļaujiet arī pasaulei jums palīdzēt.
Jūs tagad (īpatnējā veidā) dodaties pretim zināmai slavai un atpazīstamībai. Pašā gada nogalē jums no darba/karjeras/misija/slavas sektora nokrīt važas un ierobežojumi. Ko jūs ar visu to slavu un veiksmi darīsiet? Der padomāt! Katrā ziņā - lidojuma augstums būs jau pavisam cits un ātrumu jūs sāksiet uzņemt jau jūnijā. Pamēģiniet sajust to un izbaudīt. Un obligāti fiksējiet visas tās lietas, kurās kaut nedaudz, bet ir noveicies. Tā ir tā klusā, bet spēcīgā enerģija, kas jūs tagad sāk nest. To lolojiet gan!
Jūnija beigas un jūlija pirmās 3 nedēļas būs veselības laiks. Šis ir laiks, kad savās mājās vajadzētu ienest veselīgus paradumus. Vispār veselīgs dzīvesveids jums tagad paliks diezgan izdevīgs. Tas vairos veiksmi un labsajūtu ilgtermiņā.
Ūdensvīriem ir īpatnēja spēja just - ne tāda kā citiem. Jūs jūtat nevis pašas lietas kā tādas un notikumus kā tādus, bet jūs jūtat lietu kārtību un likumsakarības. Jūs jūtat pagātni un nākotni, jūs jūtat kā lietas ir izvietotas laikā un telpā. Jums ir uzdevums tagad sajust veiksmi un savu pievilcību un kā šīs lietas ir izvietotas jūsu personīgajā telpā un jūsu personīgajā laikā. Gan jau sapratāt. Un veiksmīgs Ūdensvīrs ir trakoti pievilcīgs cilvēks, kuru visi grib. Lai jums lielisks šis jūnijs! Veselīgā priekā, foršie!

  Horoskops Skorpioniem jūnijam.
Skorpioniem gana saraustīts mēnesis. Un būs jums jūnijā, ko noņemties. Ir arī ļoti labas ziņas jums.
Maija pašās beigās jūsos ieplūda svaiga enerģija iedvesmas lietās. Šī enerģija jums ir diezgan grūti noķerama un paņemama. Ja izdodas to noķert, tad to vislabāk būtu izmantot pirmajā jūnija nedēļā, kad jāsteidz sakārtot finansu jautājumus: kredītus, līgumus utt. Var uzsākt jaunus darbus un jaunus biznesus. Veiksies ilgtermiņā. Otrs virziens, kur šo jauno (Dvīņu) enerģiju lietot, ir savā hobijā. Jūs varat iedot jaunu skanējumu visam, kas jūs aizrauj. Tā ir arī samērā kaislīga enerģija, kas mudina uz nebēdnībām, bet tas nu tā. Jums ir iespēja šo enerģiju palaist nopietnās un svarīgās lietās
Pēc 07. jūnija jums paveras iespēja tekošās lietas un dzīves plānus pārskatīt. Ja kkādi jautājumi buksē, ja kkādā dzīves sfērā esat 'iesprūduši', tagad ir īstais laiks lietas izanalizēt. Jums atvērsies informācijas kanāli, kas šīs lietas ļoti labi izskaidros un paskaidros. Tā var būt kāda grāmata vai TV pārraide, vai arī vnk gaisā noķerta frāze, kas palīdzēs izkļūt no iesprūšanas. Es neteiktu, ka jūnija pirmās trīs nedēļas jums būs specifiski vieglas vai grūtas, bet darbīgas un gana saspringtas gan.
Pilnmēness (13.06.) jums nopelnītās naudas un pašapziņas sektorā un tas sakritīs ar lietu pārskatīšanu. Ļoti iespējams, ka jums būs jāpārskata arī savas pašapziņas jautājumi. Te nu ir svarīgi pārstāt sevi salīdzināt ar Holivudas aktieriem. Ļoti bieži jūs esat labāki par to, kādus jūs sevi iedomājaties esam. Bet nu par labo...
Jūnijs nes sev līdz vienu ļoti interesantu enerģiju, kas jums ļoti palīdzēs sakārtot attiecības ar sevi un savu pašapziņu. Tā ir arī smalka veiksmes enerģija, kas ilgtermiņā jūs pacels jums atbilstošos augstumos. Šī enerģija būs pieejama visu jūniju un tā jums būs īpaši labvēlīga pēdējās 10 jūnija dienā, kad Saule ieies Vēžu zīmē.
Vēži ir jūsu tuvākie radinieki un tagad būs īsts Vēžu fests. Jāņos jums ir vnk lieliska iespēja atrast papardes ziedu! Ja tāds jau atrasts iepriekš - tad sviniet Jāņus kopā ar savu otro pusi. Šie būs nereāli forši Jāņi jums. Pēc tiem...uzmanīgi!
25.06.-27.06. būs trīs saspringtas dienas. Jūs jutīsiet, ka esat enerģētiski tik uzlādēti, ka varētu kalnus gāzt, bet neviena kalna tuvumā nebūs. Sataupiet šo enerģiju! Jūlijā tā noderēs. Jauns mēness Vēžos jums pavērs milzīgus plašumus un iespējas izpausties.
Jums un tikai jums jūnijā ir trīs svarīgas dienas. 17.06.-19.06., kad vajadzētu izrunāties ar savām otrajām pusēm un/vai saviem biznesa/sadarbības partneriem par to, kā dzīvot/strādāt labāk. Šajās dienās saruna būs viegla un var atrast daudzus ļoti interesantus risinājumus.
Jūlijs jums jau būs pagalam aktīvs un atraktīvs mēnesis ar lielu aktivitāti un lielu kaisli. Augustā lietas putos jau uz paraušanu, it sevišķi, biznesā un karjerā.
Jūnijā vēl padomājiet šādu te lietu (saprotu, ka ir vasara un domāt slinkums, tomēr..). Skorpioni ir slaveni ar to, ka ir gana principiāli pilsoņi. Daži jūsu principi rullē, daži - rullē mazāk. Jūnijā, sakarā ar veiksmes enerģijas pastiprināto starojumu, ir jēga apskatīt neordināras idejas. Ļoti iespējams, ka jūsu veiksme slēpjas neordināros risinājumos un tajās sfērās, kuras jūs pat normā neesat apskatījuši. Īpaši mēneša beigās jums atvērsies domas plašumi (arī reālā pasaule - tipa labi būs ceļot). Neordinārās idejas, kas varētu pat nest jūs ārā no jūsu komforta zonas, var izrādīties vnk lieliskas ilgtermiņā. Tie ir neordināri biznesi, neordināri risinājumi esošajām situācijām, neordināri apģērba gabali, galu galā.
Pasaulē tagad lēnām uzsākas konstruktīvs laiks. Sākas lietu būvēšana, nevis graušana, bet kas pirmais brauc, tas pirmais maļ. Un kāpēc gan tas varētu nebūt viens skaists Skorpions? Lai veiksme un līksmība, jaukie!! Ak, jā!... Gads no jūlija vidus līdz nākamā jūlija vidum būs ļoti brangs un bagāts. Bet nu gan viss! Veiksmi!

  Horoskops Strēlniekiem jūnijam.
Hehe... es saprotu, ka Laimes putns ar lietošanas instrukcijām jums jau zb, bet nu paciešaties - vēl tikai pusotrs mēnesis un to m-ērglēnu varēsiet nodot Mežāžiem. Nu gana jautrs jums būs jūnijs (maigi izsakoties).
Sāksies jau ar to, ka maija beigās bija jauns mēness Dvīņos. Tas iepludināja gana nebēdnīgu un viegli (maigi izsakoties) skurbinošu enerģiju jūsu vistuvākajos: otrajās un trešajās pusēs un sadarbības partneros. Strēlniekiem, kas ir slepenie dubultie aģenti vai atrodas mīlas trijstūru situācijās, šī enerģija varētu šķist makan dīvaina. Iepriekš nīgrās otrās un trešās puses (Strēlnieki parasti meklē sev nīgras otrās un trešās puses), kā arī nīgrie sadarbības partneri pēkšņi var tapt bezgala laipni, priecīgi un jautri. Un tie var pieprasīt izklaides (jo taču vasara!), bet Laimes putns ar lietošanas instrukcijām nesnauž... tas gaida no Strēlnieka izvilinātos solījumus, lai nabaga Strēļķi turētu pie vārda...
Karoč, jūnijā bēgat no savām otrajām, trešajām pusēm un atrodiet laiciņu (pirmajās 3 nedēļās), kad varat vienatnē ar ričuku pabraukāt vai suni vest ārā pastaigās. Varat iet iznest miskasti un nākt mājās pēc 3 nedēļām. Bet NEVIENAM NEKO NESOLIET!!!!!!!!!! Būs ziepes citādāk. Tas LP ar lietošanas instrukcijām... nesnauž...
Vienatnes laiks ĪPAŠI NO 7.06. LĪDZ 20.06. ir IDEĀLS, lai izdomātu LIELĀS DZĪVES STRATĒĢIJAS ilgam laikam uz priekšu. Pirmām kārtām, domāsies labi, bet pats galvenais - gaisā ir veiksmes enerģija, kuru vajag obligāti noķert. Un jums vēl pusotru mēnesi ir Laimes putns ar lietošanas instrukcijām, kas savienojumā ar šo veiksmes enerģiju var sagādāt LIELO VEIKSMI.
Tagad ir sācies lielais konstrukcijas laiks, un jebkura konstrukcija sākas ar iedvesmu un ideju. Jūs tagad varat izanalizēt esošo situāciju un ģenerēt idejas nākamībai. Un, ja šīs idejas savienosies ar ilgtermiņa veiksmes enerģiju (lasi - lielām naudām un lielām baudām), tad jums ir iespējas uzbūvēt kko patiesi grandiozu. Jums gads no jūlija līdz jūlijam būs lielo plašumu, augstā lidojuma un tālo ceļojumu gads. Tas ir ļoti, ļoti viegls un skaists gads un jūnijā IR TAS LAIKS, KAD VAR SAĢENERĒT IDEJAS UN RADĪT ĢENERĀLO PLĀNU ILGTERMIŅA ATTĪSTĪBAI. Nu nav man uz klaviatūras lielāku burtu, lai jums to uzrakstītu. Savas otrās, trešās un ceturtās puses apmierināsiet pēc tam. Tagad jādomā par SEVI un SAVU nākotni.
13. jūnijā jums ir JŪSU PERSONĪGAIS PILNMĒNESS!!! Tas ir nereāli kruta! Lieciet to lietā, izsakot debesjumam savas personīgās vēlēšanās. Tas jums ir vismaģiskākais pilnmēness 12 gados!!
Ja jums būs labi, visiem būs labi! Citiem vārdiem - ievēlaties sev kko labu un lielu un dodaties svinēt Jāņus, bet...
...bet nedomājiet Jāņos piedzerties un sasolīt visiem visus labumus. Es neteikšu, kas jums sēž uz pleca, paši ziniet. Lai visi labumi tiek jums!! Dzert varēs (cik uziet) pēc 14. jūlija. Un varēsiet tad visiem solīt visu, kas vien ienāk prātā un vēlāk visus savus solījumus norakstīt uz filozofisko noskaņojumu. Un tā - veselu gadu. Tagad ir pārāk vērtīgs laiks, kurš nākamreiz atnāks tikai pēc 12 gadiem.
Lai jums pasakaini silts, mīlīgs un radošs šis jūnijs! Pašās mēneša beigās jums jauns mēness vislielāko plašumu sektorā. Tad jau sajutīsiet sava jūnija darba augļus. Un kādi būs šie augļi, šoreiz atkarīgs tikai no jums, lieliskie un jautrie Strēlnieki! Lai labi un bagātīgi, līgo.


  Horoskops Vēžiem jūnijam.

Var jau būt, ka kkādu brītiņu esat pamanījuši, ka vētra pēkšņi norimusi un ir iestājies tāds kā miers, vai drīzāk, pēkšņi nekas TĀDS vairs nenotiek. Tā arī ir! Nekas nenotiek un, visticamāk, tuvākajā laikā nenotiks.
Jūniju varētu nosaukt par garlaicīgu vai pat nūģisku mēnesi, ja nebūtu daži bet... Jūnijs dažam labam arī būs pilnīgi nekāds mēnesis, bet tad ir dziļi un izjusti draudi, ka arī tuvākā piecgade būs viņiem pilnīgi nekāda...
Jūnijs Vēžiem ir SVARĪGĀKAIS UN NOPIETNĀKAIS MĒNESIS TUVĀKO 3 GADU LAIKĀ!!!
Tāpēc jau jūnijs ir tāds 'nūģisks', lai nūģi uz to 'uzrautos' un turpinātu nūģot savā nūģijā. Un turpinātu ķērkuļot par politiku, ekonomiku, nepareiziem eirodeputātiem, tiesnešu netaisnībām sportā un dzīves netaisnību kopumā. Tas rada ierastu dunoņu un murdoņu ausīs un tad var un drīkst NEDZIRDĒT BŪTISKO.
Ja pēkšņi ārpasaulē viss apstājas, tad tam ir kkāda nozīme, vai ne? Un nozīme šoreiz ir tāda, ka nāks NEREĀLI SVARĪGA INFORMĀCIJA UN ZIŅAS UN ATKLĀSMES UN SAPRAŠANA PAR LIETĀM.
Tas nozīmē, ka ir jābūt nosacītā klusumā un informatīvajā vakuumā, lai sadzirdētu to, kas nāks. Un nāks gan no ārienes, gan no iekšienes. Un pastiprināti uzpeldēs pagātnes rēgi un atmiņas. Tas viss ir dizainēts tālabadās, lai Vēzis varētu paņemt precīzu kursu uz nākamajiem pāris gadiem, jo jau jūlija vidū Vēžiem sākas pilnīgi jauns Jupitera gads, kad būs iespējas raust lielas naudas, spodrināt talantus, lidot pašapziņas augstumos. Bet var jau arī ar seju pret galdu... mūsdienās nekas nav neiespējams. Tomēr iespēja ļoti augstu uzlidot un TUR ARĪ NOTURĒTIES ir pārāk vilinoša un ir jēga saspringt.
Vēži, lai arī ir uzmācīga un gana garlaicīga Zodiaka zīme (jo visiem uzbāžas ar savu mīļumu un bieži ber savas pērles cūkām), tomēr nebūt nav idioti. Drīzāk - tieši pretēji. Vēži ir AUKSTI UN GANA CINISKI APRĒĶINĀTĀJI, neraugoties uz pasaules glābšanas idejām un piemīlīgajiem purniņiem. Un kā Vēži māk melot (pirmkārt jau sev)!!!! Nu nav mīļākas un ciniskākas zīmes Zodiakā par Vēžiem. Bet tagad nav laiks cinismam un batonēšanai sev. Tagad ir laiks sadzirdēt būtisko. Pasauli varēs glābt vēlāk.
Tagad ir laiks savākt visu iespējamo info un precīzi aprēķināt kursu TUVĀKAJIEM GADIEM. IR IDEĀLI ASPEKTI, LAI DOMĀTU ILGTERMIŅA LAIMES KATEGORIJĀS. Un tad VISS būs, gan nauda, gan slava, gan mīlestība, gan citi materiālie un nemateriālie labumi.
Jūnijs sākas 28. maijā ar Vēžiem ārēji neizteiksmīgu jauno mēnesi Dvīņos, t.i. Vēžu zemapziņā. Vēža galvā nosprakšķīs dažas elektrības dzirkstelītes. Lai tas ir signāls sākt klausīties. Citkārt es teiktu, Vēzīt, atpūties, dodies ceļojumā, pameditē, jo tev drīz sākas jauns aktivitātes gada cikls, ko iezvanīs Vēžu laika sākums ap 20. jūniju, kad Saule ieiet Vēžos. Bet šoreiz - NĒ!!! Nekādas atpūtas! Laimes likmes ir pārāk augstas!!
Vēl līdz jūlija vidum Jupiters ir Vēžos. Tātad ir palicis vēl tikai 1,5 mēnesis, kamēr kosmosa bagātnieks, labvēlis un dievu dievs ir ar Vēžiem. Un jūnijā notiks tā, ka retrogrādi (aizmigs) aizies gan ziņnesis Merkurs, gan dzīļu valdnieks Neptuns. Kad tas notiek, tad ārpasaule tā kā palēninās. Tam ir nozīme, lai iekšpasaule spētu veikt svarīgus pārkārtojumus. Man nepatīk lietot dziļi nojāto vārdu - 'garīgums', bet tieši tagad šim plastam būs būtiska nozīme, ja jums interesē ilgtermiņa un nopietna laime.
Un faktiski ir tikai 2 pilnas nedēļas, kamēr varēs izveikt NOPIETNUS PĀRBĪDĪJUMUS SAVĀ IEKŠPASAULĒ. No 07. jūnija līdz 21. jūnijam. Kā jau teicu, tas ir nospraust kursu tuvākajiem gadiem, jo tagad būs iespēja sakārtot savas attiecības ar saviem talantiem un ar naudu/bagātību. Decembrī Saturns uz 2,5 gadiem paliks gauži stingrs. Un nevarēs vairs Vēži lietot neveselīgu pārtiku un dzīvot neveselīgu dzīves veidu. Tad ātri viss beigsies, bet paņemot pareizo kursu viss ātri ies uz augšu, pie kam uzlidot varēs ļoti augstu.
Pilnmēness 13. jūnijā Vēžiem veselības, rutīnas sektorā. Bet tas ir tikai loģiski! Tas parādīs Vēžiem, kādu rutīnu lietot viņu individuālajā virzienā uz laimi.
Mēneša pēdējā dekāde būs jau ļoti līksma, jo sākas Vēžu laiks. Un Tas nav vnk Vēžu laiks, bet tas ir Vēžu super-superlaiks, jo Jupiters vēl ir Vēžos un tur ir arī Saule. Superlaiks ir tikai 1 reizi 12 gados. Nu ko, būs lieliski!
Superlaikā, starp citu, ir jāsarīko Vēžu festivāls: 'Pludo Rīga'. Varbūt, ap 27. jūniju, kad jauns mēness Vēžos, kas ir Vēžiem svarīgākā diena 12 gadu ciklā, jo tā ienesīs Vēžiem enerģiju nākamajiem 12 gadiem. Katrā ziņā Vēžiem ir sava domubiedru grupa. Tā ir slēgta un pieņem tikai Vēžus. Un ir gana aktīva un atraktīva. Varat grupu atrast un pieteikties pie moderatora.
Jā un daudz laimes DzD, jūnija Vēži!!! Vairāk neko nerakstīšu. Mīla būs, laime būs, veselība būs (ja daudz bulciņas neēdīsiet), valūta ripos, BET ir jāsakārto baška tagad, jo infa nāks pagalam svarīga. Viss, gan jau paši visu sapratāt. Lai dzīvo Super-Vēži, pasaules valdnieki!!!

  Horoskops Jaunavām jūnijam.
Dažām Zodiaka zīmēm jūnijs ir svarīgs, nozīmīgs un tehniski sarežģīts mēnesis, citām - pagalam vienkāršs, kas nav slikti, ņemot vērā, kāds musors pie debesīm karājās pirms tam.
Jaunavām jūnijs ir ekstremāli tehniski sarežģīts mēnesis, kurā nevajadzētu nolažoties un iziet šo mēnesi pa precīzu trajektoriju, tad var dabūt labus ieskaites punktus nākamajam Jupitera gadam.
Viens variants ir visu jūniju kost, bet tad ir jākož viss jūnijs, nu varbūt, atpūšoties kādu dienu ap pilnmēnesi 13. jūnijā. Kāds labums ir no šmigošanas/košanas? Lieta tāda, ka daudzām Jaunavām pēdējā laikā ir pārkarsusi galva, kurā var ienākt daudz murgainu domu jūnijā. Un tā kā jums mēness ass jūnijā ir nopietna: darbs - mājas un ir specifisks Dvīņu laiks - tad viens labs kodiens 3 nedēļu garumā nemaz netraucētu. Tikvai tā neko gudru jūs neizdomāsiet un...
un jūnijā Jaunavām-kodējām veiksies. Jūs iznesīs labos krastos, jo ilgtermiņš veiksies un labais draugs Kairons kopā ar Jupiteru un Saturnu gādās, ka JŪS BŪSIET LAIMĪGAS UN LAIMĪGI!! Jaunavas ir Zodiaka precīzākās un interesantākās būtnes un ar Jaunavām ikviens būs drošībā. Un Zodiaks to zina, lai arī skaļi nesaka, drīzāk smīkņā par Jaunavām. Un VELTI!!
Jaunavām tieši Jupitera, Saturna un Kairona savienība tagad izveidos fantastisku pamatu laimei attiecībās un nav jēgas debesīm traucēt ar savām prāta konstrukcijām, tāpēc, ja galva pārkarsusi, var un vajag kost un nopietni kost.
Ja galva darbā/attiecībās nav pārkarsusi, tad jāskatās vai nav kkādi aizvainojumi iekrājušies, jo JAUNAVAS 14. JŪLIJĀ IET GULĒT SAVĀ KOSMOSA RAĶETĒ UZ VESELU GADU. JŪSU PRIVĀTĀ KOSMOSA RAĶETE STARTĒS TIEŠI 14. JŪLIJĀ. Šajā kosmosa raķetē jūs varēsiet ienest savas personīgās noskaņas, bet no raķetes jūs tiksiet ārā tikai 2015. gada jūlijā, KAD JAUNAVAS KĻŪS PAR PASAULES VALDNIEKIEM UN MĒS (pārējais Zodiaks) VARĒSIM BEIDZOT MIERĪGI UZELPOT. MIERS TAD BŪS UZ ZEMES UN BŪS VISIEM KO ĒST.
Tātad, jūlijā jūs tehniski aizmiegat un pazūdat no apvāršņa. Jums būs iespējas ienest sevī labas noskaņas. Ja tagad ir +/- ok un galva strādā, tad steidziet sakārtot darba lietas līdz 07. jūnijam, veiksies ļoti. Tālāk maksimāli atslābstat un ļaujiet debesīm sakārtot jūsu dzīvi - līdz 20. 06. Tiešām lidiniet ārā visus aizvainojumus! Kam jums tie kosmosa raķetē būtu vajadzīgi??
Ja kādai/kādam tomēr ir jāatriebjas vai vismaz jāsarunā riebeklības, tad to var darīt jūnija pēdējās 10 dienās, tad ar garantiju šos cilvēkus pazaudēsiet no savas dzīves (kopā ar dažu labu draugu).
Jaunavām ir jāsāk mācīties citus nedzirdēt, jo pamatu pamatos jūs esat pārsūkušies informāciju un nav ko savu galvu un savu kosmosa raķeti, kurā būs jādzīvo veselu gadu, no jūlija līdz jūlijam, pārvērst par miskasti.
Jūs ejat gulēt uz gadu un paši ziniet, cik salds miegs ir svarīgs. Un kad 2015. gadā modīsieties pasaules valdīšanai, būsiet svaigi kā gurķīši, vai arī būs d...sā uz 12 gadiem. Likmes skaidras, man domāt.
Lai lielisks jūnijs. Sīkāk par gulēšanas laiku pastāstīšu jūlija horoskopā. Jūs tiešām varat jautroties un nesatraukties, galvenais, lai ir jaukas un gaišas domas, PĀRĒJAIS UZ JUMS NEATTIECAS!!!
Priekā, foršie un foršās!!!


  Horoskops Svariem jūnijam.
Svariem bik aktīvs mēnesis, bet summā - pa mierīgo. Jums lietas aktīvi notiks (it sevišķi pirmajā un pēdējā nedēļā), bet sirsniņā būs mierīgi un stabili. Tā kā - pretrunu nav.
Svari ir viena no 4 kardinālajām zīmēm, pret kurām pavasaris bija visnotaļ nežēlīgs. Kardinālais krusts pluinīja darbu, attiecības un šūpoja drošības sajūtu. Jau agrāk rakstīju, ka Svariem nekas īpaši nav jādara, lai būtu laimīgi. Tā arī būs! Un tagad sāksies īstā Svaru augšupeja.
Jūnijā jums diezgan aktīva mēness ass. Mēnesis sākas jau 28. maijā ar jaunu mēnesi Dvīņos, kas jums ir lielo plašumu, domas lidojuma un ceļojuma sektors. Jūnijā tiešām būtu labi paceļot un satikt cilvēkus. Tikai jāņem vērā, ka 07.06. aizmieg Merkurs un ir iespējamas visādas aizķeršanās. Vnk ir jāieplāno vairāk laika, piemēram, lai nokļūtu lidostā utt.
Jums gandrīz visu mēnesi būs viena ļoti pozitīva enerģija, kas sakārtos darba, naudas un veselības lietas. Tā būs ļoti sakārtojoša un barojoša enerģija. Un tā nomierinās ilgtermiņā.
Vispār Svariem ir un būs tagad neliela īpatnība. No vienas puses, jūs tagad esat netipiski noteikti un agresīvi, no otras puses - jūs esat mierīgi un aukstasinīgi. Tā tāda bik psihopātiska kombinācija. Bet tai ir sava jēga un loģika. Tā veido stiprāku Svaru, kas drošāk un stabilāk dodas pretim kkam interesantam.
Jāņi šogad jums būs jestri. Tie ieskandinās nākamo Jupitera gadu, kas jums būs viens no jautrākajiem gadiem pēdējos 10 gados. Un Jāņos būtu jauki satikt radus, kaimiņus un kolēģus. Tie būs tādi šašliku cepamie jāņi. Tālāk gan sāksies bik sviests.
No 25.06. līdz 28.06. Svariem labāk ceļā netrāpīties, jo atštaukāsiet jebkuru. Varēsiet paši par sevi pabrīnīties, cik daudz nejauku vārdu esat iemācījušies. Runāsiet lielajiem burtiem un visvairāk tas attiecas uz vīriešu Svariem un ja vēl būs jārunā ar saviem tēviem vai dēliem... Labāk nerunājiet! Jūsu parasti laipnās un nosvērtās acis bik zvēros.
Pēc 18. jūnija, iespējams, būs jāpārskata kkādi līgumi un kredītu/banku jautājumi, bet iznākums revīzijai solās būt labs. Jūlijā atrisināties kādas sen 'uzkārušās' lietas.
Svariem pačukstēšu. 16.-18. augusts ir datumi, kas visiem būs nereāli interesanti, bet jums tie sola kko pārsteidzošu. Mīlu, draudzību uz mūžu vai vēl kko šajā jomā. Un tas būs romantiski un NEREĀLI jautri, gluži kā filmās. Paši nespēsiet noticēt tādai notikumu attīstībai, tāpēc es jums no sirds tagad ieteiktu savest savu veselību, darba lietas utt. kārtībā. Noderēs.
Un izpētiet tagad sevi. Ir atelpas laiks, kad pasaule ļoti samazinās tempu. Es saprotu, ka enerģija tagad jūsos vārīsies un to gribēsies likt lietā, bet davai vienu kāju uz bremžu pedāļa. Nevajag tagad izjaukt savu mieru un līdzsvaru. Jūs ar jaudu, NOSVĒRTI tuvojaties kkam lielam. Ja temps būs pa lielu - varat tam pašaut garām.
Pasaule tagad apstāsies. Jūnijā pasaule skatīsies, kādu figņu ir sastrādājusi, bet Jūlijā sāks pār pasauli valdīt Lauvinieki. Miera jau tad nebūs, bet jautrība - gan. Un jums būs jautri. Tad būs tik aktīvs laiks, ka nebūs laika sevi pētīt. Tā kā, izmantojiet šo atelpas brīdi, lai sakārtotu savas lietas un veselību. Lai mīlīgs jūnijs jums, varenie Svari!

  Horoskops Lauvām jūnijam.
Uzminiet, kura Zodiaka zīme tagad zīmju tirgū maksā visvairāk, pie kam ir dārgāka par pārējām zīmēm vismaz 2 reizes? Pareizi, tie ir Lauvenieki!! Un ne jau tāpēc, ka jūs tur kkādi baigi labie būtu, bet tāpēc, ka jūlija vidū jums sākas pilnīgi jauns dzīves rīts - jauns 12 gadu Jupitera cikls.
Principā žaba dušī aprakstīt visus tos labumus, ko Jupiters jums dos, kad 14. jūlijā ieies jūsu zīmē un par 18. augustu es vispābā paklusēšu. Vienīgais, kas mani kā īstenu latvieti mierina, ir tas, ka... nu patiesībā nekas mani nemierina - jums viss būs superīgi! Pat nav kur techniski piesieties.
Jūnijs sākas 28. maijā ar jaunu mēnesi Dvīņos. Nu šis jaunais mēnesis jums patiks, jo jums nez kāpēc patīk Dvīņi ar visu viņu vieglo attieksmi pret lietām. Jauns mēness jums iekrīt draudzības un sapņu sektorā. Vispār jums mēness ass jūnijā ir tā pati vieglākā un līksmākā.
Caur draugiem jūsos ieplūdīs daudz vieglas un svaigas enerģijas. Ņemot vērā to, ka jums noslēgumam tuvojas pēdējais Jupitera cikla gads, kas ir miega gads, jūs tagad reāli sākat mosties dzīvei un cik jauki ir mosties, kad apkārt svaigs gaiss un vēl zini, ka tuvumā kkur ir lieliski draugi!
Pilnmēness ir jautrajos un jums radniecīgajos Strēlniekos. Šajā laikā Jupiters veidos superīgus aspektus ar mīlas dievieti Venēru. Nu jautri, ko lai saka... un pilnmēness jums iekrīt vislīksmākajā un romantiskākajā sektorā... Kad bija tas papardes zieds jāmeklē? Pareizi! Kkad vasarā, ziemā tipa papardes nezied. Varat sagaidīt romantisku vasaru!
Ai, nu ko es jums te daudz ko vairs stāstīšu! Vēl tikai pieminēšu, ka Jāņos noslīkt būs grūti, toties uzgāzt sev virsū šašliku cepamo ierīci vai ielekt ugunskurā būs gana vienkārši. Dzērumā braukt būtu vnk stulbi, jo pārāk labi izskatās pārītis dzīves gadu uz priekšu, it sevišķi, pēc decembra, kad šausmonis Saturns aiziet prom no jūsu bāzes sektora un tad jums paliks reāli gaiši.
Summā tas izskatās tā, ka jūlijā jūsu lidmašīna sāks ieskrējienu un decembrī jūs pavisam reāli sāksiet lidot. Tikai neuzspridziniet pasauli! Un tas 18. augusts...
Ilgtermiņš jūnijā veiksies, romantika būs, nauda/darbs - ok. Nokārtojiet atlikušās lietas pirms jūlija (nevajag vecos gružus un vecās astes ņemt jaunajā dzīvē līdz). No sirds apsveicu ar 12-ā Jupitera gada pārciešanu! Laiks sākt mosties jaunajai dzīvei! Lai līksmi un laimīgi!!

  Horoskops Zivīm jūnijam. Ihtioziņas.
Zivīm jūnijā spēcīgi nomainīsies dzīves akcenti, un es pat teikšu, ka nomainīsies ūdeņi, kuros Zivis tagad peldēs (šovasar, gadu un trīs gadus uz priekšu).
Ir Zodiakā tikai divas zīmes, proti, Zivis un Vēži, kas spēj dzīvot dūņās vai dziļos, necaurredzamos ūdeņos. Un tieši Zivis tagad dosies dzīlēs, kur principā ir viņu iemīļotākā vieta.
Jau iepriekš rakstīju, ka Zivīm ir Zivju loģika, kas paredz to, ka Zivīm vnm ir taisnība - Zivju taisnība, bet ar to jau stāsts nebeidzas. Neatklāšu visas Zivju kārtis, jo tas principā nav iespējams, bet pastāstīšu par vienu vārdiņu no Zivju repertuāra, kas pārējo Zodiaku noved ārprātā 10-15 minūšu laikā. Tas ir slavenais Zivju: "Varbūt!"
Ja jums tuvumā ir Zivs, paklausieties viņu tekstus, un cik bieži vārdiņš "Varbūt!" tajos tiek iepīts. Apkārtējiem tas šķitīs, ka Zivs ir neizlēmīga, trausla vai citādi nejēdzīga. Ņe figa! Zivs nav vis' neizlēmīga vai stulba, Zivs dodas dzīlēs - DOMĀT. Un ja Zivs dodas dzīlēs, tas ir nopietni.
Un Zivis tagad dodas dzīlēs. Pašām Zivīm tas ir gana viegls laiks un svētīgs laiks. Nolaisties dzīlēs neprasa tādu piepūli kā celties augšā no dziļumiem. Dzīlēs valda mierīgas un spēcīgas straumes, kuras Zivis labi pārzina.
Jums, Ihtiandri, jūlija vidū uz gadu nomainīsies enerģijas uz ļoti mierīgām, stabilām un samērā bagātīgām. Bet, lai iestātos bagātīgi laiki, ir jāveic sagatavošanās darbi, un visvairāk - darba/karjeras jomā.
Zivij ir jābūt turīgai vai bagātai, citu variantu nav. Ja neesat bagāti, turīgi vai vismaz finansiālajos plusos, ir jāsabož olas, jo citādi varat iepeldēt galīgi ne tur. Nopietni.
Jūnijs ir mēnesis, kad jākārto lietas mājās un darbā. It sevišķi pirmā jūnija nedēļā. Rakstiet darba pieteikumus un atlūgumus, skaitiet naudu vai pērciet lidmašīnas, jo sākot ar 07.06. izslēgsies divi nopietni Zivju spēlētāji - Merkurs un Neptūns. Un var sākt parādīties dīvainas lietas (visvairāk darbā), kad jums neuzticas, nedod ierastos darba uzdevumus, nogriež naudas utt. NEKRĪTIET PANIKĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tās ir ZĪMES, ka ir JĀDOMĀ. LASIET ZĪMES!!!!!!!! Virziens viens - Zivij ir jābūt bagātai. Un visi tie bla, bla, bla par 'garīgajām vērtībām' tagad lai paliek tiem, nu labi - neteikšu kam. Decembrī jums iestāsies zināms moments, kas liks pret karjeru un darbu izturēties ļoti nopietni un tas būs uz ilgu laiku. JA JUMS TAGAD DARBA VIETĀ NĀK ZĪMES, KAS SAKA, KA KKAS NAV KĀRTĪBĀ - TINIETIES NO TURIENES!! Tur pēc laika būs nabadzība un drupas.
Zivis aprīlī izglāba pasauli un ir pelnījušas mega-kompensāciju. Un kompensācija, iespējams, atrodas citos okeānos, ne tajos, kuros tagad peldat. Patiesībā ir jādara tā - ir visiem un visur jāpasaka: "Varbūt!" un brutāli jāpaosta gaiss, kur ož pēc naudas. Ciniski un vienkārši. Jums būs jābaro ģimenes un pašiem jāsaved sevi kārtībā. Un kādēļ gan sevi nesavest kārtībā Bāden Bādenē vai kādā Monako atpūtas/izklaides namā. Ķemeru dūņas lai paliek LV dziedniekiem, kuri domā, ka tās ir veselīgas. Gan jau veselīgas tās ir, bet...
...bet Zivīm veselība, skaistums un seksapīls tagad savīsies kopā ar bagātību. Tā tas vnk būs. Neko darīt.
Nu, ja jums nereāli vajag tieši Ķemeru dūņas, paņemiet tās līdz uz Monako!
Gads no jūlija līdz jūlijam tehniski būs viegls. Tas būs veselības gads, kur BAUDA būs ļoti svarīga sastāvdaļa. Un ir skaisti, kad okeānā peld daiļas un priecīgas Zivis, nevis tās depresīvās asakas, kas biezā slānī pēc aprīļa pierakstījās uz konsultācijām.
Tieši bauda būs tas atslēgas vārds, sākot ar jūliju. Kur nebūs baudas, būs... Tas attiecas kālabadās uz darbu, tālabadās uz ģimeni, partneriem utt. Tāpēc ostiet gaisu! Kur ož nelāgi, peldiet prom! Un meklējiet, kur smaržo labi un bagātīgi.
Jūnija pirmajā nedēļā var slēgt ilgtermiņa līgumus un vispār pieņemt ilgtermiņa lēmumus. Jūnija vidus ir domāts domāšanai. Kad saule ietecēs Vēžos (pēdējā jūnija dekāde) domāšanai paredzētais laiks lēnām ies uz beigām un beigsies ar 01. jūliju, kad būs atkal jāsāk rīkoties.
Jūlijs jums būs līksms. Viegli būs pieņemt lēmumus. Augustā būs dienas (16.-19. augusts), kad būtu LIELISKI pieņemt life-time lēmumus. Ja kāda Zivs grib precēties/šķirties, pirkt kosmisko raķeti vai kko tml., ieplānojiet to uz šiem datumiem.
Savelkot kopā augstāk rakstīto, ir tā: ja jums jūnijs šķiet riebīgs, tad ne tur jūs peldat. Jums ir leģitīmas tiesības pamest tos, kas jums dara pāri, jo sunim suņa nāve. Jums ir jāpeld tur, kur ir labi un bagāti, pat ja kāds grib iestāstīt, ka bankrotējušajos Ķemeros ir labāk. Jūs esat gudrākie visā Zodiakā, tad tā arī izpildaties un atbilstoši gudrībai - arī dzīvojiet! Peace&Harmony, Zivs!!

  Horoskops Mežāžiem jūnijam.
Mežāžiem jūnijs ir tehniski samērā viegls mēnesis. Pamata notis būs: veselība, dzimta/radi, prieks.
Jauns mēness maija beigās ienesīs Mežāžos svaigu un vieglu enerģiju vitalitātes, veselības un ikdienas soļa sektorā. Tas ir samērā jauki, ņemot vērā, ka ir vasara. Šī enerģija ieplūdīs arī Mežāžu iekšpasaulē un rezultēsies pilnmēnesī, kas notiks jūsu kaimiņu zīmē - Strēlniekos (13.06.). Interesanti piezīmēt, ka 'kaimiņu' pilnmēneši bieži ir tādi aktīvi un nes sev līdz daudzas dīvainas atklāsmes. Piefiksējiet tās, noderēs!
Jūnijs ir neparasti mierīgs un mīlīgs mēnesis un jūsu atklāsmes būs pamatā par tēmu, kas ir jūsu galvenās vērtības dzīvē. Jūnijā valdīs viena samērā klusa, bet fantastiska enerģija, kuru nodrošinās Jupiters, Saturns un Kairons. Šī enerģija aicinās jūs tikties ar radiem, īpaši brāļiem/māsām, kā arī kaimiņiem un kolēģiem, draugiem un vistuvākajiem jums cilvēkiem.
Šī ir ļoti dziedējoša un pacilājoša enerģija. Tas būs tā, ka vienkārši velk pie cilvēka/cilvēkiem. Un te nu ir iespēja apskatīties, vai pēkšņi šie cilvēki un šī komunikācija nav tas pats galvenais dzīvē. Varbūt ir, bet varbūt nav..
Jūnijs jums būs lēns mēnesis. Tas tā kā kūrortā, kur neviens nesteidzas. Un kāpēc gan steigties, ja jau ir veselības mēnesis ar patīkamo komunikāciju. Ir viena uts jums. Marss jums ļoti aktīvs, ņemas pa jūsu darba/karjeras sektoru. Nu tas tā, itkā jūs būtu paņēmuši uz kūrortu līdz mobilo telefonu, kurš ik pa brīdim iezvanās. Nu pofig, varat celt to telefonu, varat necelt. Kaut gan labāk ir celt, jo jums Nākotnes/laimes vārti ir darba sektorā un tas nozīmē, ka laime/nākotne jums darbā.
Un te nu mēs nonākam pie jautājuma par vērtībām dzīvē. No vienas puses darbs/karjera, no otras puses draugi, radi, tuvākie. Hehehe... jūnija pēdējā dekādē, kad pie šprices nāk Vēži (jūsu pretējā zīme), tieši jūsu tuvākie nāks un klauvēsies tipa: "Aļo! Es arī te esmu!" (tas gadījumā, ja būsiet aizrāvušies ar savām darba lietām).
Mēneša beigās ir trīs klaji riebīgas dienas: 25.,26.,27.06. Tās ir ļoti labas lai sarunātu tuvākajiem nejaucības ar rupjības elementiem, ko vēlāk nāktos ilgi nožēlot. Šajās dienās arī neko dižu nevajadzētu plānot, jo ir neaspektēts labvēlis Jupiters. 26. jūnijs varētu vispār pretendēt uz gada ne-dienu. Bet galvenais, ka šīs nedienas izpeldēs pilnīgi kā no zila gaisa, bet tam ir sava loģika. Mežāzis būs jāņos pārtempis jēgu, dvēsele atvērsies un pārējie dabūs dzirdēt to, ko Mežāži slēpj. Un Mežāži, kā partizāni, slēpj daudz ko. Bet nu uzskatīsim, ka šīs nedienas ir zināmi pipariņi citādi visnotaļ saldajam jūnijam.
Jūnijā Mežāžiem būs kkādas darīšanas ar saviem asinsradiniekiem. Kkas no pagātnes, bet tas būs patīkami. Tas tā kā aizbraukt uz radinieku/dzimtas salidojumu.
Jūnijs, kā jau teicu, būs ļoti lēns mēnesis un tas Mežāžiem būs pagātnes mēnesis. Sauciet kā gribat: dzimtas mēnesis, radinieku mēnesis, ģimenes mēnesis. Katrā ziņā tikšanās ar savu primāro ģimeni (vecāki, brāļi/māsas), braukšana uz dzimtas mājām utt. būs īpaši svētīta jūnijā. Man grūti teikt, kas tur notiks, bet kā jau minēju - tas būs jautājums par pamatvērtībām un dziļām/niansētām sajūtām. Nejauciet šīs lēnās/niansētās sajūtas ar garlaicību!
Jūlijs jau būs pavisam citāds. Tur jūs no Strēlniekiem dabūsiet Laimes putnu ar lietošanas instrukcijām. Strēlnieki gan būs priecīgi no tā tikt vaļā, jo nav jau viegli, kad piepildās VISAS vēlēšanās. Par jums esmu šajā jautājumā drošs, jūs savu nepalaidīsiet garām. Jo jūs taču esat varenie Mežāži, vai ne? Lai jums niansēts un mīlīgs jūnijs! Līgo!

Horoskops Vēršiem jūnijam. (Ilgi domāju un izdomāju šo)

 Kad rakstu horoskopus, tad izrakstu tabulā planētu stāvokļus un man pietiek uzmest tabulai acis, lai zinātu kas un kā. Nu šoreiz apskatīju jūsu cipariņus un izplūdu platā un sirsnīgā smaidā. Vērsis varēs gan plūkt laurus porno biznesā, gan sērdieņu apčubināšanā, gan, es nezinu, kur vēl... varēs kaut vai taisīt sabiedrisko ēstuvju ķēdi. Viss veiksies. Nu jābūt taču arī kādai figņai, bet neatrodu. Eh... latvieša sirds man sažņaudzas, ka kādam var tā iet... neskauž nemaz.
 Vērsi, jūnijs ir TAVS!! Jauns mēness maija beigās iepludinās enerģiju pašapziņas un naudas sektorā. Pašapziņa augs un dolāru zīmītes Vēršu acīs paliks izteiksmīgākas. Ja citām zīmēm jūnijs ir gana ‘izplūdis’ mēnesis, tad Vēršiem tas ir visnotaļ konkrēts: nauda, kas pārtop kaislē un kaisle, kas pārtop naudā. Dārgas lietas un labi draugi. Vajag vnk art un viss būs.
 13. jūnija pilnmēness Strēlniekos izgaismos lielo naudu un ilgtermiņa līgumu lietas. Jācenšās gan lietas sakārtot pirmajā jūnija nedēļā, jo 07.06. Merkurs aiziet čučēt līdz 01. jūlijam un tad lietas visādi buksēs. Ja kko lielu pērkat, tad arī 1-ajā nedēļā, jo citādi jums iešķiebs brāķi ar iztecējušu lietošanas termiņu un neesošām garantijām. Ja nu kkas tomēr jāpērk vai līgums jāslēdz pēc 07.06., tad 3x izlasiet to, kas rakstīts ar mazajiem burtiem.
 Tālākais paliek interesanti. Nu labi, jūsu valdniece ir mīlas dieviete Venēra, tāpēc jau esat paši seksīgākie visā Zodiakā. Nu labi, Venēra tagad jums ir jūsu vispersonīgākajā sektorā un tas nozīmē, ka tagad esat ūber-seksīgi un starojoši. Bet kā tas sanāk, ka taisni Jāņu naktī Venēra pamanās jums iekāpt savā pašā iemīļotākajā vietā – uz naudas čupas ar spogulīti rokās! Jūs droši vien esat zvaigžņu bīdītājiem kādu kukuli iedevuši!
 Jāņos jūs būsiet papardes zieds Nr.1. Tas bez variantiem. Jums jūlijā (14.07.) sākas fantastisks Jupitera gads, kad tas svētīs jūsu mājas, ģimeni un labsajūtu. Jau jūnijā debesjums piegādās jums fantastisku enerģiju, kas sagatavos ceļu ilgtermiņa laimei un labsajūtai.
 Stāsts ir par jums un jūsu draugiem. Vientuļie Vērši var tagad apskatīties uz saviem draugiem. Mīlestība, starp citu, jums nav tālu jāmeklē. Un mīlestība šajā vasarā jums būs nopietna sezonas aktualitāte. Viss Zodiaks tagad sāk intensīvi gribēt Vēršus, kas jau tā ir deficīta prece, bet nu sākot ar jūniju... Es saku, jūs tagad varat sākt Erotu 2014/2015. Apmeklētāju būs pilna Ķīpsala un tauta peldēs pāri likteņupei kā vien mācēdama...
 Principā, jūnijs ir viens no labākajiem mēnešiem šajā tūkstošgadē. Pirmkārt, tas ir lēns mēnesis. Jūs jau esat diezgan lielas bremzes, un ne jau tāpēc, ka jūs būtu kkā specifiski lēmēti, bet drīzāk tāpēc, ka jums patīk lietas izbaudīt. Laiks jūnijā jums pietiks itvisam. Otrkārt, gaisā sāk virmot seksīga veiksmes enerģija, kas savienos jums mīlestību un pārticību. Nē, nu normāli, vai ne...
 Tagad par laiku pēc Jāņiem. Jūs esat seksīgi, enerģijas pilni, gatavi kalnus gāzt utt., bet jums būs diezgan skaidrs viedoklis par to, kam-kā ir jābūt un jānotiek. Un ja nu kāds/kāda jums stāsies ceļā (ļoti nerekomendēju!!), jūs varat šo nelaimīgo viegli (kā jums šķitīs) pastumt malā. Tikai pastumtais nevis pastumsies, bet aizlidos un notecēs gar sienu. Diez vai jūs apjaušat, kāds spēks būs jums un jūsu vārdiem. Arī, ja jūs kādu jūnija beigās savā aizgrābtībā un mīlestības uzplūdos apkampjat, tad klausieties, vai apkamptais vēl elpo un vai tur jau nelūzt kauli. Nopietni! Jūsu vitālā un enerģētiskā jauda līdz augustam būs vnk ahūna. Citādi viss ok. Baudiet lēnām un nesteidzīgi. Un viss jums būs! Lai super-ūber jauks jums šis jūnijs un laiks pēc tam! Priekā!!