piektdiena, 2014. gada 9. maijs

Laiks no 09.maija līdz 21.maijam

Laiks no 09.maija līdz 21.maijam

Dienvidu vilnis KAN – 09.maijs līdz 21.maijs!
 
Šodien ir sācies 13 dienu vilnis, kura vadošais spēks ir Dienvidu spēks KAN. Kan ir Ķirzaka, Dzīvesprieks, Gandarījums un iedvesma. Kan ir Atjaunojošs un reģenerējošs spēks.

Šīs 13 dienas vadīs prieka enerģija. Un šī ir Dienvidu enerģija, kurai nav noteikta virziena vai vektora. Ja Austrumu enerģijai ir konkrēts virziens, kuru nosaka mūsu griba. Ziemeļu enerģijai ir virziens, kuru nosaka apkārtējie impulsi un zīmes! Rietumu enerģijai virzienu dod sajūtas.


Tad Dienvidu enerģija ir tā, kas IR! Tā ir mīksta un pūkaina un tai nav virziena! Tā ir „šeit un tagad. Viss notiek pats par sevi, jo esam iepriekšējos trīspadsmit dienu viļņos daudz saģenerējuši, daudz sapratuši un izdarījuši!


Visas šīs 13 dienas ir kā rezultāts sajūtu virpulim, kas ar šīm 13 dienām noslēgsies un atnesīs prieku par paveikto!

Dienvidu vilnis ir tas laiks, kad mēs ESAM! Mēs esam „šeit un tagad” un izbaudām katru mirkli, kas mums ir dots! Mēs neprātojam ar prātu izdomātas shēmas un necenšamies ielikt kaut ko rāmī. Mēs atslābināmies un ļaujam visam notikt, nevis turam grožus un kontrolējam savu dzīvi! Taču protams, mēs neizmirstam paši par sevi – mums tāpat ir griba, tāpat ir Gara doti impulsi un sajūtas, kas viss kopā veido notikumus un situācijas.

Šis vilnis ir prieka vilnis. Viss atjaunojas un reģenerējas. Atjaunojas mūsu šūnas, mūsu domas un mūsu Pasaule! Un caur prieku tas viss notiek daudz ātrāk un vieglāk!
Prieks ir šī viļņa spēks!


Ķirzaka ir prieka enerģija! Ķirzaka simbolizē šo Kan enerģiju! Un ķirzaka ir tā, kas izlien uz akmens un sildās – tā bauda saules starus, kas staro viņas virzienā un tā priecājas, izbauda mirkli un ļaujas... Ķirzaka nes sevī prieka enerģiju – tā ir prieks un gandarījums! Pati par sevi Ķirzaka nekur nesteidzas un neskrien, taču jebkurā mijiedarbībā tā zina, ko grib un neaizmirst par savu gribu.

Komunikācijā un mijiedarbībā tā izpauž savu gribu un iedziļinās, tā izpēta detaļas un nianses un tad, kad ir saņēmusi impulsu – tad Ķirzaka sāk kustēties un rodas sajūtas, kas ļauj sajust to, ka viss notiek!

Tāpat arī mums šajās 13 dienās ir jābūt Kā Ķirzakai - jāļaujas, jābauda, jāpriecājas un jābūt „šeit un tagad” mirklī! Un caur to, ka mēs esam un baudām, dzimst griba izprast un izzināt pasauli. Dzimst griba komunicēt, griba saprast, griba uzzināt. Pasaule un visas tuvākās attiecības šajā vilnī provocēs mūsu gribu un mums tā ir jāpauž. Griba ir tā, kas virza mijiedarbību šajā vilnī!

Un ja izsakām gribu, tad Gars mūs novirza tajā virzienā, kas mums ir vajadzīgs savu vēlmju piepildīšanai! Darbības tēmā ir jāatmet bailes, jo šajās 13 dienās darba lietas pacelsies pavisam jaunā līmenī! Un ja nenobīstamies no impulsiem – nonākam pie tā, kas mums patiesi patīk! Un tajā mirklī rodas sajūtas, kas nostabilizē mūs un mēs sajūtamies pareizajā vietā un pareizajā laikā!

Izbaudīsim šo prieka vilni! Izteiksim savu gribu mijiedarbībā ar pasauli! Ļausimies impulsiem lietās, kas skar mūsu nodarbes un darba lietas. Un caur to saņemsim patīkamas sajūtas, kas mums ļaus atsperties un sajust patīkamu lidojuma sajūtu!

Lai prieks virmo gaisā!