pirmdiena, 2014. gada 26. maijs

Ilarions 25.maijs-1.jūnijs

Viedas Meistars Ilarions


25.maijs- 1.jūnijs/2014

Mīļie!
Enerģija turpina pienākt viļņveidīgi, tāpat to pieredz arī jūsu ķermeņi. Kad domājat, ka nu jau vairs sliktāk nevar, tad sākas jauns raunds. Mīļie, tad ziniet, ka pēc tam, kad no dzīlēm būs pacēlusies un atbrīvojusies senā šūnu atmiņa, drīz nāks sirds vieglums. Visas skumjas un bēdas mazināsies un to vietā ienāks daudz smalkāka un vieglāka gaisma. Jūs, kuri atrodaties šīs kustības pirmajās rindās, darāt brīnišķīgu asimilēšanas un izplatīšanas darbu. Pacēlumi un kritumi, kam izejat cauri, ir daļa no procesa. Klausieties savā ķermenī un ļaujiet tam atpūsties, kad vajag un varbūt kādam tas atgādina Irvinga Vašingtona stāsta varoni Rip Van Vinklu, kurš klejoja pa kalniem un aizmiga uz 20 gadiem. Arī tas reiz beigsies.

Sekojiet savai sirdij visās lietās, jo tā ir patiesais barometrs, lai uzzinātu, kas ir īstā darāmā lieta dotajā brīdī. Daudzi dodaties dziļi sevī, lai sastaptu savas būtības kodolu un sakni un apzināti apjaušat, ko patiešām vēlaties pieredzēt un radīt savā dzīvē. Ļaujieties tam priekam, ko šīs aktivitātes ienes jūsu būtībā un fokusējieties uz šo būtības stāvokli. Katrā momentā rodama bezgalīgu iespējamību sēklas un tas esat jūs, kuram tās jākopj un jāļauj tām uzdīgt, augt, un pilnībā atplaukt. Jaunrades aka jūsos ir dziļa, un jums tajā ir jāieliek tapa. Ieejiet savā iekšējā bērnā un ar entuziasmu sajūtiet brīnumu un maģiju. Nav svarīgi, cik jums ir gadu, svarīgi ir sajust brīnumu un maģiju sevī, kad sākat šķetināt savas dzīves sapņus, kas nu sāk parādīties realitātē.

Ļaujiet paplašināties savai apziņai un sekojiet priekam. Tā tas ir, daudzi jums apkārt tikai tagad sāk pacelšanās procesu uz augstāku apziņu un tas dažkārt var jūs kavēt doties tālāk, jo jūs pacietīgi gaidāt lielāku atmodu citos. Ziniet, ka jums jāseko savai degsmei un ticiet, ka tie sekos jums. Ziniet, kad esat kopā ar tiem, viņu dzīvei parādās cita vērtība. Jūsu entuziasms vairo viņu enerģiju un vada viņu ceļojumu. Jūs varbūt neapjaušat, bet kad paši meklējat atbildes uz dzīves mistērijas jautājumiem, tad iedvesmojat citus ar savu piemēru. Jūs tiekat apbrīnoti un esat dzīvi piemēri drošsirdīgiem cilvēkiem, kuri dzīvo saskaņā ar augstākajiem principiem un būtības vienotību.

Cilvēki mostas aizvien lielākā skaitā, un šis fakts ietekmē visu apziņu. Cilvēce kā vienots veselums vēlas atbrīvoties no tā, kas to turējis tumsā un iet gaismas ceļus. Viss slēptais atklājas, un atkrīt tas, kam vairs nav jēgas un nozīmes. Tas ir nebeidzams izaugsmes un izplešanās process. Pēdējo sešu mēnešu laikā notikusī izaugsme jūsos ir brīnumaina un mēs ar aizturētu elpu redzam jūsu pārmaiņas kādas tās būs vēl pēc sešiem mēnešiem. Mēs zinām, ka jūs nespēsit vairs nonākt neatmodinātajā stāvoklī, lai kāds būtu iemesls, kaut arī vēl kādas jaunas ilūzijas tiktu sagrautas.

Garīgais ceļojums tupinās, atrodiet laiku sevi paslavēt par to, ka dodaties uz priekšu un dariet tik ļoti vajadzīgo darbu. Uzsitiet sev uz pleca un nosviniet sasniegumus, lai cik jums tie šķistu sīki vai maziņi. Pērciet sev ziedus un priecājieties tos vērojot, bagātiniet savu dzīvi, esot labiem pret sevi un tiem, ar kuriem dalāt savu dzīvi. Viss notiek dievišķi noliktā laikā, un jūs atrodaties tieši tur, kur jums šajā laikā jābūt. Mēs pateicamies jums par to, ka mūs apzināties, un mēs esam un būsim tuvumā, lai jums palīdzētu.

Līdz nākamajai nedēļai


ES ESMU Ilarions


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante