sestdiena, 2014. gada 31. maijs

Šis dārzenis attīra aknas, kā sūklis - ķirbis

Mēs visi esam dzirdējuši un lasījuši, ka ķirbji ir veselīgi. Kur slēpjas tās labums? Un
ko ir iespējams izārstēt, ja regulāri ēst ķirbjus?

Ja jūs regulāri ēdīsit ķirbjus - varēsiet būtiski paārstēt savas aknas. Ķirbju attīra aknas
un atjauno tās. Kā pareizi ēst ķirbjus, lai no tiem būtu labums? Jums ir nepieciešams
ēst svaigus salātus no ķirbjiem ar olīveļļu.

Lūk, kā pagatavot salātus: ķirbjus sagriež gabalos, ņemot vienu lielu daļu un sarīvēt
uz rupjās rīves. Tad sarīvētus ķirbjus pārlej ar olīveļļu, samaisa un atstāj uz piecām
minūtēm. Šos salātus ir veselīgi ēst no rīta tukšā dūšā. Ķirbjus var (un pat vajag) cep
cepeškrāsnī ar svaigiem garšaugiem. Ceptos ķirbjos ir daudz glikozes un vitamīnu.