pirmdiena, 2014. gada 12. maijs

By Andis Geste – 12.maijs-22.maijs

Tauta, gaidiet brīnumus. Venēriskus brīnumus. Mīlas dieviete pamazām paliks aplam traka un nereāli spēcīga. Aptuveni 10 dienas. Tagad tā ir pat ļoti dinamiskos aspektos ar Marsu un Lilitiņu (iekšējā kuce/kucēns).

Vēl-jo-vairāk, Venēra bīstami un nenovēršami tuvojas fiksētai zvaigznei Alferazai, kas ir tā točka, kur mīlas dieviete 1x gadā uzēdas enerģiju. Un uz Alferazas tagad sēž Urāns... Urāns ir tas, kas ienes mūsu dzīvēs tos brīnumus, no kuriem ir ilgi jā-attopas. Un tas vēl viss notiek Aunos, kuri nenoņemas ar dziļu lietu analīzi un ilgstošu lēmumu pieņemšanu.

Karoč, tagad rokas bagāža jānēsā līdzi prezervatīvi vai svētie raksti, vai abi divi. Kaut kas jau no tām lietām nostrādās. Nopietni, šī ir seksa un mīlestības brīnum-enerģija. Nākamā tāda sazin kad būs. Un, vadzi! Kādam/kādai noteikti nopietni noveiksies ar satikšanos.

Debesīs tagad iet ņigu-ņagu, bet arvien košāk un skaistāk iemirdzas Jupitera un Saturna savienība. Tie ir kosmosa lielie un varenie. Un tā ir 1000x spēcīgāka enerģija par visu pārējo debesjuma dievu kakafoniju. Šī enerģija mums visiem nesīs ilgtermiņa nopietno laimi.

Šonedēļ nesēžam mājās, bet dodamies ielās. Skraidām maratonus, pusmaratonus. Ejam iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Dibinām tos un arī biznesa kontaktus, jo drīz būs ilgtermiņa un biznesa superlaiks, kas būs gana īss. Lietas jāpaspēj nodarīt līdz 07. jūnijam, kad aizmieg Merkurs.

Lai seksīga, veiksmīga un lieliska šī nedēļa!