piektdiena, 2014. gada 16. maijs

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2014.gada maijam

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2014.gada maijamhttp://www.metasintez.ru/material_gryppa
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Aprīļa mēnesis bija viens no saspringtākajiem šī gada pirmās puses mēnešiem, kā to jau pareģoja visi – gan astrologi, gan tie, kuri veic visa veida enerģētisko darbu. Mēs iesakām turpināt būt vērīgiem, maksimāli līdzsvarotiem un saprātīgiem, pieņemot lēmumus attiecībā uz jebkuru darbības sfēru, un balstīties uz prāta un sirds harmoniju. Daudzi ir pieredzējuši problēmas finanšu un biznesa jomā. Ir vērojamas veselību problēmas, kas ir bijis saistīts ar krasu imunitātes līmeņa pazemināšanos uz spēcīga emocionālā viļņa fona, kas saistīts ar situāciju Ukrainā, kā arī ar citiem vietēja un daudz plašāka mēroga faktoriem. Turklāt, slimības ir bijušas „dīvainas”, attāli līdzīgas saaukstēšanās simptomiem, tomēr tām raksturīgs vispārējs nespēks un intereses trūkums par dzīvi.

Arī enerģētiski līdzsvarotiem cilvēkiem aprīlis arī ir bijis visai saspringts, taču tas attiecināms uz pašizpausmi, turklāt daudzos tās virzienos. Ir atvērušās jaunas garīgās attīstības iespējas, kas ātri vien kļūst par realitāti. Ir nākušas daudzas atklāsmes, kas skārušas attiecības – ar cilvēkiem, sevi, planētu ... Dzīvošanas ātrums ir strauji palielinājies. Un vispār, dažkārt šķiet, ka dažu aprīļa dienu laikā ir izdzīvota vesela dzīve!

Kas tad mūs sagaida maijā?

Debesjumā klātesošā Lielā Krusta konfigurācija, ko veido Plutons, Urāns, Jupiters un Marss, noturēsies līdz 2014.gada 19.-20.maijam. Tā ir viena no spēcīgākajām un grūtākajām konfigurācijām, kas piespiež cilvēci vienlaikus risināt vairākas sen samilzušas problēmas: varas struktūru maiņa, valstu pašnoteikšanās, valstu robežu maiņa, diplomātisko attiecību veidošana ar jauniem subjektiem, jaunu lietu kārtības, robežu, likumprojektu atzīšana. Šo problēmu risināšanā šīs planētas pieprasīs paust: jaunu viedokli par pasaules kārtību, savas pozīcijas un rīcības veida nelokāmību, cieņu un jaunu subjektu atzīšanu. Faktiski šī konfigurācija skar visus dzīves aspektus - kā individuālos, tā arī grupu (nacionālos).

Pašnoteikšanās turpināsies attiecībā uz visiem aspektiem. Un mums ir jāatbild uz sakrālo jautājumu – Kas Mēs Esam? No tā, par ko mēs sevi uzskatām, ir atkarīga mūsu iedarbība uz apkārtējo telpu/izplatījumu un šīs telpas/izplatījuma atbilde mūsu būtībai. Jo patiesāki mēs kļūsim, jo tīrāka un konkrētāka būs planētas un cilvēces reakcija uz mūsu plāniem, pieprasījumiem un sajūtām. Dualitāte sevi izpauž ļoti spēcīgi, sadalot cilvēkus divās pretējās nometnēs, taču tajā ir arī tās [dualitātes] vājuma pazīme, jo šodien, kā nekad agrāk, cīņa nenes veiksmi un opozīcijā/pretnostatīšanā nav uzvarētāju, ir tikai zaudētāji.

Lielā Centrālā Saule maijā ieņems „attālināti nogaidošu” pozīciju, t.i. – tās enerģija noteiks zemāko mūsu planētas un cilvēces evolūcijas diapazona robežu. Taču tas nenozīmē, ka tās enerģijas dinamika būs stabila, nebūt ne, enerģija no mūsu Galaktikas centra turpinās pieaugošu virzību uz augšu, izdarot strauju lēcienu maija beigās.

Tomēr priekšplānā izvirzās mūsu Saule, kura uz visām planētām un uz mūsu Zemi blīvajos plānos veiks tiešu un daudz spēcīgāku iedarbību. Saules enerģija no galaktiskā centra saņemtās enerģijas „ielādes” ietekmē pieaugs, turklāt šis pieauguma grafiks ir visai nozīmīgs.

Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, uz maija vidu Saule, uzsūcot nepieciešamo enerģētisko informāciju, sāks no centra translēt visai saules sistēmai visos diapazonos, tostarp, radot, spēcīgus uzliesmojumus un plazmas izvirdumus.

Maijā Zeme atradīsies tieši ļoti spēcīgā mūsu gaismekļa ietekmē, un šāda iedarbība izraisīs kārtējo zemestrīču, ugunsgrēku un vulkānu izvirdumu sēriju. Uguns stihija sevi izpaudīs pilnā mērā. Tam sekos Ūdens stihija ar iespējamām anomālām lietavām, kas izraisa plūdus. Klimats, tāpat kā aprīlī, nodemonstrēs neprognozējamību un strauju dabas parādību maiņas tempu. Enerģētiskās spriedzes augstākās robežas ir attiecināmas uz 10.-11. un 19.-20.maiju. Pašās mēneša beigās uz laiku atjaunosies harmonija.

Ievērojama kopējās enerģētikas paaugstināšanās Saules sistēmā nevar neietekmēt cilvēku apziņas līmeni. Spriedze planetārajos aspektos turpināsies, projicējoties uz cilvēku darbības emocionālajām un mentālajām sfērām, un situācijas saasināšanās jau kuru reizi nostādīs viņus izvēles priekšā. Tāpat kā aprīlī, izvēli ieteicams izdarīt, pieturoties pie iekšējās harmonijas, bez steigas un darot to visu visaugtākajam labumam. Citādi neharmoniski risināta situācija atkārtosies burtiski jau nākamajā dienā, vēl daudz smagākā variantā.

No enerģētiskā viedokļa raugoties, gandrīz viss maijs tiks veltīts problēmu un situāciju, kas saistītas ar zemākajām čakrām, izstrādāšanai. Tas attiecas gan uz cilvēkiem, gan egregoriem. No Kosmosa nākošā enerģija noteikti ir jālīdzsvaro sirds čakrā, kura gudri novirzīs šo enerģiju karmisko jautājumu, galvenokārt to, kuri skar attiecības starp cilvēkiem, attiecības ar finansēm, materiālo pasauli, garīgumu, utt., izstrādāšanai.

Nekā jauna – jūs teiksiet. Protams, nekā jauna, taču daudzi atkal izies pierasto apli, uzkāpjot saviem grābekļiem. Un tikai jūsu apziņas lēciens palīdzēs jums izkļūt no šī apburtā loka. Apziņas lēciens nozīmē kardinālu savas pozīcijas un pasaules redzējuma maiņu, un tas noteikti ietver sevī iekšējās dualitātes pārvarēšanu.

Cilvēka ēteriskais ķermenis turpinās transformēties lielākas izlādēšanās un apjoma palielināšanās virzienā, kas iespējams neatlaidīgi koncentrējoties uz sirds čakru. Ja šāda fokusēšanās nenotiek, tad ēteriskais ķermenis būs nestabils, un ārējās (emociju vai domu) ietekmes rezultātā var saritināties fiziskā ķermeņa iekšienē.

Šādi stresi ietekmē imūnsistēmu, izraisot somatiskus traucējumus un fizisku saslimšanu. Maijā ir iespējamas sirds un asinsvadu un uroģenitālo sistēmu  saslimšanas, kas netieši ir saistītas ar situācijas nepieņemšanu un iekšējā miera trūkumu.

Vispār jautājums par pieņemšanu un atdošanu maijā izvirzās priekšplānā un prasa pareizi līdzsvarot garīgo un materiālo, sievišķo un vīrišķo enerģijas. Tas attiecas uz attiecību veidošanu starp cilvēkiem, kā arī uz finanšu plūsmu strukturēšanu.

Maijā pievērsiet uzmanību kaulaudu nostiprināšanai – ir iespējami sasitumi, traumas un lūzumi.

Maijs izgaismos vēl vienu problēmu, kas saistīta ar sabiedrību, - vai mēs esam spējīgi izpaust savu patieso būtību, būdami sabiedrības vidū, vai arī joprojām priekšroku dodam tam, lai izietu no sabiedrības un nodarbotos tikai ar „garīgumu”. Ja jūs izvēlaties otro variantu, ieskatieties godīgi paši sevī un atzīstiet, ka daudzās situācijās netaisna nav viss sabiedrība, bet gan jūs paši, nebūdami spējīgi efektīvi rīkoties, nevēloties mainīt materiālo pasauli, kura ir uzskatāma par dabisku smalkās pasaules turpinājumu, nebūdami pietiekami profesionāli, utt. Patiesās būtības izpaušana ir nesaraujami saistīta ar godīgu un objektīvu skatījumu pašiem uz sevi. Un maijs turpinās aprīļa tendenci, aicinot jūs uz to.

Jāatzīmē, ka cilvēces kopējais apziņas līmenis tomēr paaugstinās. Šī vienotā apziņa planētai kļūst par vadošo. Protams, vēl ir pāragri runāt par tās ietekmi uz visām cilvēces darbības sfērām, jaunās vienotās apziņas audekls vēl ir plāns un trausls, taču tā [vienotā apziņa] jau darbojas smalkajos plānos. Un gada otrajā pusē mēs tās ietekmi ieraudzīsim daudz skaidrāk.

Tatjana Zolotuhina
2014.gada maijā



Mīļie Gaismasbērni un pārējie, kas lasāt. Lai arī maijs jau ir pusē, tomēr Grupas Metasintēze prognoze šim mēnesim, manuprāt, var noderēt, lai mēs katrs apzinātos, cik būtiski ir būt patiesiem un cik būtiski ir - būt pašiem.
Lasiet un uzņemiet – Mīlestībā, Sandra.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5360275