ceturtdiena, 2014. gada 1. maijs

Maija Enerģijas 2014 … caur Jennifer Hoffman

Maija Enerģijas 2014 … caur Jennifer Hoffmanhttp://enlighteninglife.com/energies-may
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule


Ja jūs esat Aprīlim cauri izgājuši, un vēl joprojām kājās turaties un elpojat – apsveicu. Tagad, kad esam izsitušies caur šīm enerģijām (un tās bija ļoti spēcīgas), mums ir iespēja noskaņoties, un pielietot tās sākot ar Maiju. Transformāciju process nekad nav pabeidzams vienā rāvienā, tas ir atlaišanas, saņemšanas, noskaņošanās un integrācijas process. Mēs atlaižam veco, lai sagatavotu vietu kam jaunam, mēs pārfokusējam/noskaņojam par jaunu savu uzmanību, par cik mēs radām jaunus Nodomus, mēs integrējam jaunas enerģijas, kad vecās mums vairs nekalpo, un tā ir nepārtraukta evolūcijas un pacelšanās spirāle. Ja mēs domājām, ka Aprīlim beidzoties, lietas atkal atgriezīsies normālā gultnē, tas tikai daļēji atbilst patiesībai. Jo ceļojums ir izdarījis lielu  loku, un iepriekšējā lietu kārtība vairs nav iespējama. Ikviena lieta ir izkustināta, un tagad mums ir jāizlemj – kur un kā to visu izvietot.

Aprīlis bija ļoti augsti vibrējošu enerģiju mēnesis, un Maijā mēs varam sākt praktisku šo enerģiju pielietošanu. Var uz to paskatīties arī no citas puses – Ja Aprīlī notiekošais piespieda jūs iztīrīt savu emocionālo, fizisko un garīgo drēbju skapi, tad Maijā jūs varat sakārt visu atpakaļ, izņemot tās lietas, par kurām tagad esat pārliecinājušies, ka bez tām varat iztikt, ka nevēlaties vairs tās, vai ka tās vairs nav vajadzīgas. Kas tās ir par lietām? Tās ir tās, kas nekalpo vairs jūsu Nodomam par jūsu dzīvi šobrīd. Tās, kas nav vairs saskaņā ar jūsu redzējumu par Sevi, par savu nākamo soli, par jūsu nākotni, kuru jūs tagad vēlaties. Tās, kas nesniedz neko jums, bet atņem. Visas tās, kas padara jūs noskumušus, nelaimīgus, bezspēcīgus vai arī iztukšotus. Maijā mēs raugāmies uz dzīvi no vērtību viedokļa.

29. Aprīļa aptumsums Vērša zīmē pievieno klāt vēl jaunu elementu (drēbju) izpurināšanai, kas mums bija Aprīlī. Pirms steigties sākt savu dzīvi sakārtot atkal no jauna, ir jāatrod laiks vērtību pārvērtēšanai. Tik bieži mēs domājam par savu vērtību, kā par mēru, ko kāds cits domā par mums – ja viņiem mēs patīkam, tad mēs jūtamies vērtīgi un novērtēti, bet ja nē – tad jūtamies salauzti un nepareizi. Mūsu spriedumi par sevi pamatojas uz to, kā citi mūs uztver, un kā viņi novērtē to, ko mēs viņiem piedāvājam. Bet novērtējums ir tik subjektīva lieta, jo mēs varam novērtēt tikai tās lietas, kurām ir kāda nozīme priekš mums personīgi. Par piemēru, ja jūs esat klausījušies manus radioraidījumus, es bieži izmantoju kempingu, kā vērtības paraugu. Es nemīlu dzīvot teltī, un neesmu gatava iet pārgājienā, ja kāds mani uzaicinātu, vienalga, lai cik labi tas arī nebūtu domāts – jo priekš manis kempingam nav nekādas vērības. Viņam vienkārši nav vietas manā vērtību sistēmā. Skaisti pavadīt atvaļinājumu pludmalē vai kalnos, apmesties labā viesnīcā, un ēdienu baudīt labā restorānā – tam visam priekš manis ir vērtība. Gulēšanai teltī priekš manis nav vērības. Kādas ir jūsu vērtības?
Vērtība stāv ārpus tā, kas jums ir svarīgs, tā apzīmē to, kam ir kāda nozīme jūsu dzīvē, vai arī kam jūs pats piešķirat kādu nozīmi. Vai Mīlestība, Prieks, un Miers priekš jums ir vērtība? Vai jūs novērtējat momentus, kad tiekat respektēts un godāts no citiem savā dzīvē? Vai novērtējat to, ka jums ir nozīmīgs darbs, kurš jums patīk, un ka jūs dzīvojat vietā, kur sajūtams atbalsts un iespējams komunicēt ar enerģētiski līdzvērtīgiem cilvēkiem? Ja jūs sen jau neesat iedomājušies par tādām lietām, ja esat tās atstājuši novārtā, jo nebijāt izjutuši vajadzību pēc šo lietu novērtēšanas – Maijs noliks šīs problēmas jūsu priekšā.

Jūs varat pieprasīt, lai citi jūs novērtē, taču labāk būtu sākt pašiem ar sevis novērtēšanu, tādejādi pieslēdzot enerģiju, lai piesaistītu visu to, kas atbilst jūsu pašvērtējuma līmenim. Tas varētu nozīmēt, ka cilvēki un situācijas, kurās neesat pietiekami novērtēts – pametīs jūsu dzīvi. Tas tāpat nozīmē, ka lietas, kuras spēj saskaņoties ar jūsu pašvērtējumu – ienāks. Atcerieties rakstiņu par virpuļdurvīm? Tas, kurš pa tām iziet – atbrīvo vietu ienākošajam. Un ja mūsu Nodoms ir pietiekami spēcīgs – tad šis process var būt gana gluds.

No citas puses paraugoties, jūs varat sajusties nedaudz iestrēguši Maijā (vai arī turpināsiet sajusties iestrēguši, ja tas ir tas, ko jūs izjutāt pēdējo mēnešu laikā), jo par cik Marss (beidzot) izgājis no retrograda, viņš tātad būs ļoti tuvu aptumsumam lielāko daļu no šī mēneša. Šis aptumsumam tuvais leņķis (150 grādu) tiek dēvēts par inconjunct, un ja jūs esat apguvuši astroloģijas pamatus, tad zināsiet, ka tas ir ļoti neērts leņķis, apmēram tā, it kā jūs censtos kvadrātisku tapu iebāzt apaļā caurumā. Ir jānotiek kaut kādiem pārveidojumiem, lai panāktu atbilstību. Vai nu mums jāizvēlas citāda tapa, vai arī jāatrod savādāks caurums. Tas viss – ir daļa no šobrīd noritošā transformāciju procesa, kuram mēs jau vairākus gadus ejam cauri, un kurš pārcēlies Maijā būs pie pamatu radīšanas mūsu jaunajai vērtību sistēmai. Kad sajutīsiet, ka enerģija atkal plūst jūsu dzīvē pilnīgi brīvi un nepiespiesti, kas var notikt Jūnijā vai Jūlijā, jūs varēsiet nostabilizēt savu pašvērtību, un būsiet noskaņoti, lai integrētu tos cilvēkus un tās situācijas savā dzīvē, ko atspoguļos jūsu jaunizveidotie vērtību pamati jums atpakaļ.

Vai jūtaties, ka jums visu laiku jāraugās apkārt, ka tik atkal kaut kas ’neuzkritīs uz galvas’?  Vai cerat sagaidīt signālu ’gaiss ir tīrs’, lai varētu apsēsties un atpūsties? Vai ilgojaties pēc ’vecajiem labajiem laikiem’, kad visi mēs dzīvojām pilnīgā neziņā par visām šīm lietām, un dzīve mums bija daudz paredzamāka? Patiesībā jau tā nebija tik paredzama, viņa vienkārši bija ērta, un ’zināma’ kaut kādā noteiktā mērā. Mēs bijām uz Liktens nospraustā ceļa, kur viss bija sakārtots, atbilstoši mūsu karmai, un mums bija ļoti maz izvēles iespēju. Tagad mēs atrodamies uz Radīšanas ceļa, un reizē ar to, ka Liktenis un karma ir viens no ceļiem – šeit ir arī vēl daudz citu ceļu, ko mums izvēlēties. Tie ir pieejami, ja mēs esam gatavi izkāpt no savas pierastās komforta zonas, lai ieietu neparedzamajā.

Un par cik variantu ir tik daudz – mēs joprojām esam spiesti tos izvēlēties. Lai izvēli padarītu vieglāku – mūsu komforta zona paliek arvien neērtāka, jo mūsu Dvēsele prasa mums transformēties, un tad, kad mēs beidzot izlemjam izrauties brīvībā – mēs ienākam galīgi nepazīstamā Radīšanas teritorijā ar pilnīgi neierobežotu potenciālu. Tā ir pilnīgi JAUNA PARADIGMA, un mēs šeit esam nonākuši, lai iedzīvinātu viņu, veltītu viņai savu  misiju un mērķi šīs savas dzīves laikā, un nodotu viņai to mantojumu, ko mēs vēlētos atstāt nākamajām paaudzēm.  Tā vietā, lai koncentrētos uz ’vecajiem labajiem laikiem’, un cerētu ka tie atgriezīsies (jo tie neatgriezīsies, un patiesībā jau mēs nemaz negribam, lai tie atgrieztos) – labāk koncentrēt savu uzmanību uz Mieru, Mīlestību, Pārpilnību un Prieku, ko mums pa spēkam uzradīt tagad. To mēs visi, mēs katrs varētu paveikt, ja katrs no mums būtu pilnīgs tās Gaismas izpaudums, kas mēs esam.  Tā būtu mūsu Dāvana Sev, Dāvana Avotam, Dāvana Cilvēcei un Visumam.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5343464