pirmdiena, 2014. gada 24. februāris

Visuma likumi

1.Tukšuma likums.
Ja jums ir vajadzīgi jauni zābaki, izmetiet vecos. Ja jums vajadzīgas jaunas drēbes, izrevidējiet skapi. Jums pēc labas gribas ir jāatvadās no jūsu stereotipiem.

1.Cirkulācijas likums.
Esat gatavi atlaist kaut ko, kas jums pieder, lai saņemtu kaut ko, ko jūs vēlaties.

1.Iztēles likums.
Sākumā jums ir jāierauga uzplaukums jūsu iztēlē. Veiciet savas ideālās dienas aprakstu un nerādiet to nevienam, izņemto kādu, kam uzticaties. Glabājiet šo aprakstu kaut kur pie rokas, un brīvā brīdī pārlasiet to.
1.Radošuma likums.
Cilvēks var sasniegt uzplaukumu ar enerģijas starpniecību savā domāšanā, intuīciju un iztēli.
1.Atmaksas un saņemšanas likums.
Ja jūs atdodat kaut ko, tad tas atgriežas desmitkārtīgi. Kad jūs saņemat kādu labumu, ļoti svarīgi ir ar dalīties ar to ar apkārtējiem. Ja jums ir  kāds talants, dotības,  spējas un jūt to neizmantojat, jūs aizvainojat jūsu Dievišķo būtību.  Lai ar pienākošos godbijību attiektos pret savām spējām, jums ir jāpriecājas par tām un jādalās ar apkārtējiem. Ja jūs to darāt, jūs piesaistāt vēl vairāk  labā savā dzīvē.
1.Desmitās tiesas likums.
Visums vienmēr paņems savu desmito tiesu. Tas vienkārši ir labestības avota uzturēšanas likums    - 10 % visa, kas jums pieder. Jūs nekad nezināt, kā jūsu desmitā tiesa atgriezīsies pie jums. Nauda – parasta parādība. Bet tā var atnākt arī  kā  izlīgums  ar kādu, jaunām draudzīgām attiecībām, atveseļošanās utml.
1.Vispārējais piedošanas likums.
Ja jūs nevarat piedot cilvēkiem, jūs nevarat pieņemt savu bagātību. Ja jūs dvēsele ir pilna ar naidu, mīlestība nevar atrast tajā sev vietu. Jums ir jātiek vaļā no negatīvām jūtām, kuras jūs aprij un nedod jums mieru.