piektdiena, 2014. gada 21. februāris

Nikas ārkārtas Saruna 16.02.2014

Nikas ārkārtas Saruna 16.02.2014http://uploads.portal-preobrazenie.ru/6/
No krievu valodas noslēdzošo fragmentu tulkoja Maija Čepule


(2:36:49) Nika:

Ir vēl viens jautājums, kuru mēs šodien paņēmām ārpus kārtas pēc Kanāla lūguma, jo tā ir aktuāla tēma – es ļoti labi saprotu, par ko dotajā gadījumā norūpējies Kanāls. Parādījies forumā šis jautājums http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/4-3201… ne tik sen, un lai piedod mums tie, kas atbildes uz saviem jautājumiem jau ilgi gaida, bet tomēr mēs cenšamies, mēs šodien pat ārkārtas tikšanos noorganizējām, jo jautājums šis patiešām ir aktuāls ...

(2:37:17) Ветер:

Nika, piedod, ka pārtraucu ... Es vienkārši tā ... burtiski pāris vārdus gribēju pateikt ... pateikt, ja nu mums šodien ir tāda tikšanās ... tāds kolektīvs darbs, lūk tieši ar kosmiskām civilizācijām ... Es vienkārši sajūtu šobrīd daudzos pieslēgumu ... es vienkārši nezinu – varbūt caur balsi tagad nodošu sveicienus no visiem, sveicienus, Mīlestību, un Dāvanas no visiem daudzajiem civilizāciju pārstāvjiem, kurus es sajūtu ... (2:38:02) Es vienkārši laikam gribētu kaut kā to izpaust caur balsi ... caur balss kontaktu ... nu un nezinu ... varbūt pavisam nedaudz ... bez dzejas vārdiem ... (2:38:20) es dzejā nerunāšu, vienkārši skaņā nedaudz, tikai priekš enerģiju vadīšanas ... (2:38:28) /seko balss vibrāciju sūtījums ... / (2:39:20) ... laikam ar to pietiks pagaidām ... Paldies ... atvainojiet, ka ’iespraucos’ tā ...

(2:39:29) Nika:

Vetjerochek, liels paldies tev – patiešām rit ļoti liels darbs, un par cik caur tevi notiek ļoti lielu kosmisko telpu pārraudzīšana [курирование] , praktiski visa kosmosa, arī mūsu galaktikas visu sektoru, ar izeju caur Dievišķajiem veidoliem uz citiem Visumiem, tad šāda noskaņošanās ir ārkārtīgi svarīga ... ārkārtīgi svarīga, un iezemēšana caur balsi vēl jo vairāk ... Paldies dārgais, ka ’iespraucies’ (2:40:02) ar Skaņu, kas nāk caur tevi.

Bet es turpinu ... turpinu darbu savā Kalpošanas jomā ... turpinot skaidrot un pārraidīt pašu galveno – vadīt Kanāla enerģijas, kas ievērojami plašāk paskaidro visu, un novada uz Zemes Laukiem priekš visām Dvēselēm dažādus paskaidrojumus un dziedinošas enerģijas – viss tas notiek, dārgie, caur mūsu kopīgo Kalpošanu.

Un tā ... tātad jautājums, kuru mēs paņēmām ārpus kārtas, un kurš pēc, Kanāla ieskatiem, ir tāds ... ziniet, (viņi rāda) – veļas kā apziņas lavīna tām Dvēselēm, kuras pēc ilgajiem meklējumiem, pēc ilgas mētāšanās – sakarā ar attīrošo darbu, kuru mēs veicam – viņi atgriežas pie kaut kādām Patiesībām, Iekšējām Patiesībām, kuras varbūt uz kādu laiku bija pametuši ... Viņi izdara tagad savu vērtību un sava šīszemes ceļa pārvērtēšanu Sevī ...

Tātad jautājums mums ir ienācis no Gaļinas, ar segvārdu forumā: ЛОГА ... Tātad lūk ko viņa mums ir uzrakstījusi:

Nika, noklausījos tavu atbildi par Tumšajiem http://dra.lv/blkljhttp://www.draugiem.lv/group/16019359/ga… , un sadūšojos uzdot šeit jautājumus, kuri izšķiroši svarīgi ir, iespējams, ne vienai vien Dvēselei.

Es atnācu uz saitu ”Преображение” 2010-tajā gadā.

Man ir kaismīga vēlēšanās būt noderīgai, taču neprasme atvērt savu Sirdi ir novedusi pie rupju kļūdu virknes, kam sekoja pēc tam smalko ķermeņu bojājumi. Tad vēl man «pieķērās» Tumšie. Viņi ne vien nedod man atvērt Sirdi, bet arī neļauj «sadzirdēt» tās balsi. Ilgi svārstījos starp tavu saitu un Откровения, ... sajuzdamies kā nodevēja. Kamēr mani lāpīja, kamēr mētājos, pazaudēju daudz laika.

Prom gāju no tava saita tādēļ, ka mani sāka drebināt no šīm augstajām enerģijām kā smalkajos, tā arī fiziskajā plānā. Tā arī nevaru saprast iemeslu – vai par maz mīlestības devu iepriekšējo iemiesojumu laikā, un tādēļ enerģētika vāja, vai varbūt Tumšie neļauj, vai arī apziņa pārāk zema, bet varbūt traucē veci stereotipi?

(... tā saprotu, ka tas ir jautājums, bet mēs izlasīsim vēl tālāk ...)

Nika, tu teici, ka Augšāmceļas trešdaļa cilvēces, un ka Augšāmcelošie jau ir attīrījušies. Es ļoti priecājos par to, kaut gan neapgalvoju, ka piederu pie viņiem. Redzams, tā dēļ no simtiem manu paziņu Augšāmcelšanās labā strādā tikai pieci. Trīs no viņiem ir Pelēko «sagūstīti», un starp citu, visi viņi ir labi pazīstami ar tavu saitu. Iespējams ka vēl kādam būs interesanta šī tēma. Augšāmcelsimies mēs vai nē, bet sevi attīrīt un savākt aiz sevis netīrību ļoti gribas, jo šaubos, ka šādā stāvoklī varu nest kādu labumu.

Saprotu, ka vienīgais glābiņš – atvērt sirdi mīlestības dāvāšanai, bet kaut kas traucē. Vēl arī baidos pieslēgties augstām enerģijām, lai neatdotu tās Tumšajiem. Centos attīrīties caur baznīcu, bet rezultāts īslaicīgs. Atbildi man lūdzu.


Mani dārgie, ko šinī sakarībā vēlas pateikt Kanāls ...

Visupirms ... visupirms – lai beigu beigās varētu saņemt to iekšējo apmierinātību un miera sajūtu, (2:44:02) iekšējo harmoniju un atrisināt tās problēmas, kuras parādījušās līdz pat fiziskajam līmenim, sakarā postošajiem bojājumiem jūsu Smalkajās Struktūrās – vajag vispirms saprast, ka ne jau kādas personas uzbrukuma dēļ ir sagrautas šīs struktūras. Tā ir tikai redzamā daļa – tā ir atbilde, tās ir mācības, kuras mēs izejam, kad esam veikuši PAŠI kādu PĀRKĀPUMU. Tādēļ visupirms – UZMANĪBU savu, meklējot vainīgo, vai arī pārdzīvojot un izjūtot sarūgtinājumu par kaut ko, (2:44:44) vajag NOVĒRST NO ĀRĒJĀ, un SAKONCENTRĒT UZ IEKŠĒJO.

Pirmais, ko šādā situācijā vajadzētu darīt, ir tas – ka vajag PIEŅEMT ar Pateicību VISU, kas ar jums ir noticis. Tādēļ, ka – JA tas ir noticis – tad tā ir bijusi NEPIECIEŠAMA Pieredze. Pieredzi mēs iekļaujam savā dzīvē [привлекаем] tikai paši, un šī pieredze tikai no mums ir atkarīga – cik tā ir Graujoša vai arī Radoša ... Un priekš MĪLESTĪBAS, kā priekš enerģijas, kā priekš Visaptverošas Radītāja Apziņas – priekš viņas Pieredzei nav nekāda dalījuma ’sliktā’ un ’labā’ pieredzē – jebkura Pieredze, tanī skaitā arī graujoša pieredze – ir SVARĪGA, tādēļ ka šie postījumi Dvēseles struktūrās pēc tam ir jānovērš, un tādēļ tūlīt pēc šīs graujošās pieredzes ir jāseko Dvēseles Struktūru ATJAUNOŠANAS pieredzei, (2:45:45) tātad RADOŠAI pieredzei.

Tādēļ MĪLESTĪBA pavisam mierīgi noraugās uz to, kas notiek ar mums. Mīlestība lieliski zina, ka mēs ar jums esam Mūžīgi un Bezgalīgi, ka mēs ar jums šeit vienkārši esam ienākuši tādā kā datorspēlē, saprotiet, reāli tā tas arī ir, jo lai iegūtu pieredzi, ko Dvēselēm nepieciešams gūt – tiek radīta TELPA šīs pieredzes gūšanai. Tas ir Spēles Laukums, tā ir matrica, kurā ierakstīti Likumi, kurā ierakstīti ķermeņi, un kad Dvēsele tur ieiet – viņai tad jau ir radītas iespējas – iesaistīties šajā unikālajā, satriecoši skaistajā Spēlē uz šīs planētas, ar unikālajiem, speciāli priekš Zemes uzdevumiem izveidotajiem Likumiem, kuri radīti tieši priekš tām Dvēselēm, kas savu Pieredzi iziet tieši uz Zemes.

Par piemēru, viens no Likumiem – tas ir Brīvas Izvēles Likums. Un neskatoties uz to, ka visiem mums jau sākotnēji ir ieliktas savas programmas, šeit ienākot – mēs izraugāmies PAŠI sev Spēles lauku, mēs PAŠI izvēlamies personas, ar kurām spēlēt šo Spēli – un spēlējam to. Tālāk priekš mums jau ir kaut kādi ierobežojumi, kuri reinkarnāciju procesā, ejot caur desmitiem, un varbūt pat simtiem iemiesojumu šeit ir radušies. Tātad mēs izvēlamies priekš sevis kaut kādas personas – izejot to tās pieredzes, kas jau uzkrāta, un noformulējam šo personu loku vēl Tīras Apziņas stāvoklī, kad esam uz laiku izgājuši no Spēles, atstājot ķermeni. Un gatavojoties atkal piedzimt – mēs atkal no jauna kaut kādus plānus sastādam – KĀDĀ ķermenī mums vajadzētu atrasties, KĀDU dzīvi mums labāk dzīvot, un KĀ – pie tam – atstājot sev, pie Brīvas Izvēles nosacījumiem – dažādas variēšanas iespējas.

Šī sapratne par to, ka mēs šeit atrodamies Spēlē – tā arī ir Iekšēja Sajūta, kas tagad var apgaismot kaut kādā mērā ... apgaismot Prāta stāvokli daudziem, it īpaši tiem, kuri izgājuši sarežģītu graujošu pieredzi ...

Es saprotu šo cilvēku satraukumu, es saprotu arī Kanāla raizes par viņiem, atbildot uz šiem jautājumiem, Tādēļ, ka ļoti daudz Diženu un Brīnišķīgu Dvēseļu, ar milzīgu Pieredzi – visas cilvēces Kolektīvās Apziņas krišanās apstākļos – izgājušas tomēr ir uz Jauna Spēka radīšanu SEVĪ.  Ir jau aizsākušies visi augšāmcelšanās procesi, sākusies Atslēgu aktivācija, ir sākušās visas attīrīšanas, un daudzi citi procesi, kas sakarā ar to notiek – notiek ne vien šeit,  jūs jau saprotiet ... Ja Pieredze ir noslēgta, pabeigta šeit – tad tas nozīmē, ka uzdevums – UZDEVUMS ir ticis uzstādīts grandiozs !!! Dievišķais Bērns ir bijis nolaidies šeit, lai Viņš VISĀ PasaulsĒkā atrisinātu problēmas, kuras bija uzkrājušās; un pie viena, radot šo Jauno Spēku SEVĪ – šim jaunajam Spēkam bija jāuzrada KAUT KAS pavisam JAUNS, kā tas vienmēr ir darīts – tas nozīmē PĀRRADĪT, PAPLAŠINĀT PasaulsĒku.

Tad lūk, daudzas, ļoti daudzas Dvēseles šādā momentā, kad nepieciešams ļoti spēcīgi sakoncentrēties uz GARU, kad nepieciešams savākt VISU savu PIEREDZI vienkopus, un iesaistīties, iepludināties šinīs lūk rindās, to cilvēku rindās, kuros mostas SIRDS Apziņa, pie tam – atrodoties ŠEIT UZ ZEMES, nevis kaut kur tur, pavisam citā līmenī, jau ārpus šī Spēles Laukuma, bet gan TIEŠI ŠEIT, atrodoties šinī ķermenī, kad arvien vairāk nepieciešams ieiet SIRDS Apziņas stāvoklī, Beznosacījumu  Mīlestības stāvoklī, dziļi apzinoties Sirds Patiesības – lūk daudzi šeit, savas Pieredzes gūšanas procesu daudzveidībā, (kuri, tuvojoties Pabeigšanai, ir vēl vairāk paātrinājušies), – daudzi ir sāka maldīties, sāka sevi izmētāt, iesākot šaubīties par vienu, metoties uz citu pusi, ja tur kaut kas nesanāk, metoties vēl kur citur – un patiešām zaudēja laiku ... laiku, kas tika atvēlēts tiem vai citiem procesiem, (2:50:22) kad norisinās Visaptverošs Augšāmcelšanās process.

Mani dārgie, ir laiks pārtraukt Sevi par to nosodīt. Lieta ir tāda, Skolotāji skatījās uz visu to, bieži vien ar asarām acīs, zinot un redzot, ka viņu Skolnieki, Diženie un Brīnišķīgie, ka viņi neiztur pārbaudes citu pēc citas, un tā vietā, lai paceltos augstāk – paliek tanī pašā līmenī, vai nolaižas pat vēl zemāk, sagādājot tādejādi sev atkārtoti iesaistīšanos dažnedažādos atkārtotos DUALITĀTES pieredzes gūšanas procesos – tikai ar vienu vienīgu mērķi – lai tomēr SAVĀKTU galu galā sev to iztrūkstošo pieredzi, kuras viņiem nepietika. Jums svarīgi ir saprast, ka Augšāmcelšanās process – tās nav sacīkstes ... (2:51:22) tas ir kluss IEKŠĒJS rezultātu apkopošanas process ... Visas gūtās Pieredzes rezultātu apkopošanas process, par visām savām daudzajām dzīvēm šeit uz Zemes. Pie tam, ja tas viss tiek savākts ŠEIT – tad tam klāt pieslēdzas vēl arī visa Kosmosos gūtā pieredze, caur daudzām civilizācijām, kosmiskajā DNS ierakstītā, izejot jau uz Kosmisko [Dvēseles Ģimenes/Monādes] Koku ... Ar vienu vārdu sakot – Apziņas izaugsmē nostiprinoties jau pilnīgi stabīli – (2:51:51) PATS KĻŪSTI PAR PLŪSMU.

Ja nu tas kaut kādu iemeslu dēļ nav noticis reizēm pat ļoti Skaistām un Pieredzes bagātām Dvēselēm – (2:52:02) tātad kaut kas nav bijis līdz galam izstrādāts. Vajag to pieņemt – kā faktu, bez Sevis nosodījuma. Bez Sevis nosodīšanas. Kādēļ? Tādēļ, ka ... tādēļ ka Augšāmcelšanās ir ārkārtīgi svarīgs process, (2:52:20) taču ieiet tanī var – tikai pārbaudot ne vienu reizi vien – ka TAVA pieredze, kas uzkrāta Tev saskarsmē ar apkārtējo pasauli, uzkrāta TEVĪ – tā ir TAVA PIEREDZE, tā nav kaut kur izlasīta, tā nav pieņemta no citiem, bet tā ir Tava Pieredze, kas Tevī ir ierakstījusi Dziļas Pēdas, kas Tevī ir noformējusi Jaunas Struktūras, kuras ir pievienojušās Tavas Dvēseles struktūrām. (2:52:52) Un ja nu šeit kaut kas nav sanācis, tad tas nozīmē, ka pieredze nav izieta līdz galam.

Tādēļ – vajag to visu PIEŅEMT ar Pateicību, kā faktu. Kā Faktu – un nesatraukties šinī sakarībā. Tā nav apstāšanās, tā pat nav kaut kāda piebremzēšana. Augšāmcelšanās procesi – tiem, kas spējuši viņos ieiet – viņi iet. Tie, kas iekļāvušies šajos procesos, viņi zina – šie procesi nav viegli patiesībā, šie procesi nemitīgi norisinās – dzīves apstākļos – tādos pašos kā visiem. (2:53:35) Koncentrējoties uz Garu, koncentrējoties uz savas Dvēseles virzību, uz Dāvāšanu, uz savu iespēju pastāvīgu paplašināšanu ... Ar vienu vārdu sakot – tā ir PASTĀVĪGA IZVĒLE par labu – Garam, tā ir Pastāvīga Izvēle – sekot tam, kas nāk no Tavas Iekšienes, sekot intuīcijai, kad prāts tanī pat laikā pieklust arvien vairāk. Ieiešana Sirdī – tā nav metodika – mēs jau ne reizi vien par to esam runājuši ... Var jau izveidot metodikas, lai koncentrētos uz Garu, koncentrētos uz Sirdi, bet viss tas ir tikai palīglīdzeklis, kas var tikai kādā noteiktā etapā palīdzēt koncentrēties uz savu Paša Iekšējo Gara Virzību. Ja šādā gadījumā Augšāmcelšanās procesi mūsu Iekšienē kļūst pamanāmi – tad tas ir mūsu Iekšējā darba rezultāts.

Kad par šo Augšāmcelšanos, par to, kas sācis norisināties planetārajos laukos jau daudzus gadus atpakaļ sāka runāt – tad ļoti daudzi pieslēdzās šim procesam ... ar prātu ...  Ar prātu – aizraujoties (2:54:54) ar daudzām spēlēm, kuras piedāvāja apkārtējā telpa, piedāvāja vēl arvien spēlēt Dualitātē, kurā vēl joprojām atradās pārējās apziņas, (2:55:05) Tumšās un Pelēkās, un mūsu apziņa, mūsu šīszemes prāta apziņa aizrāvās ar lielu daudzumu visdažādāko spēļu šinīs aprindās. Visdažādākie semināri, aktivācijas ... mēs krājām naudu priekš tā, maksājām par to, braucām no vienas valsts uz citu – lai tikai tur pabūtu, un lai tikai pieskartos kaut kam TĀDAM, kam (kā tev solīja) – būsi pieskāries tikai TAD, ja atbrauksi uz šo semināru – aizmirstot par Pašu Svarīgāko, par to, ko visu laiku tika runājusi SIRDS – ka viss svarīgākais norit MŪSU IEKŠIENĒ. (2:55:44) Mēs varam saņemt noskaņošanos no kāda, jā – bet tikai tādā gadījumā, ja mūs tur aicinās SIRDS. Un dzīve PATI mūs tad aizvedīs turp, jā – un mēs sajutīsi PAŠI (2:55:55) – ir mums tas vajadzīgs, vai nav. Vai varbūt paši sāksim kaut kādu noskaņošanos citiem piedāvāt – tas viss nāk NO IEKŠIENES, tas nāk kā Dāvana, kuru mēs varam tālāk arī – tikai DĀVINĀT – TIKAI Dāvināt. 

Un uz visām šīm Smalkajām lietām, kuras bieži vien prātam ir grūti izprotamas, tiek uzstādītas ļoti daudz visdažādāko slazdu un lamatu, noformulējot to visu. Ja nu jūs esat ’uzķērušies’ – tas nebūt nenozīmē, ka  jūs esat ’zaudējuši ’ kaut kādās sacīkstēs ... Tas vienīgi nozīmē, ka pieredzes dotajai Dvēsele gluži vienkārši ir par maz. Tad lūk – to vajag PIEŅEMT – UN IET TĀLĀK.

Mēs ar jums esam Mūžīgi un Bezgalīgi – NEVIENU Dievs nenosoda, un NEKAD nenosodīs. Visa PasaulsĒka attiecībā uz VISIEM – gan attiecībā uz tiem, kas augšāmceļas, gan attiecībā uz tiem, kas augšām-neceļas, kas spējuši iziet šos procesus patlaban, un kas nav spējuši (2:56:56) – bezgalīgi un bez nosacījumiem, saprotiet- bez jebkādiem nosacījumiem – MĪL VISUS – MĪL tai skaitā arī tos, kas pagaidām ir mētājušies visus šos gadus, izmēģinot sevi te vienā te citā virzienā, cenšoties saprast caur Ārējo – ko tad īsti nozīmē – IEIET SIRDĪ, ko nozīmē – MĪLĒT, un pazaudēja laiku, un it kā  nepaspēja ieiet šajos procesos ... JUMS VISS IR PRIEKŠĀ, Dārgie !!!

Pie tam – jūs tagad atrodaties tādā situācijā, kad norisinās ārkārtīgi jaudīgs visu procesu paātrinājums. Pie tam man ir jāsaka, ka ātruma ziņā jūs varētu apskaust pat paši sevi, jo jūs taču ESAT PALIKUŠI – kāpēc? – tāpēc, lai jūs nokļūtu neparasti unikālā situācijā. Ja Dualitātes apstākļos jums Pieredzi nāktos gūt – vēl un vēlreiz nākot šurp iemiesoties desmitiem, un varbūt pat simtiem reižu (2:57:57) – tas ir – izstiepjot to atkal uz kādiem simtiem tūkstošiem gadu, šo Dualitātes pieredzi – jūs tagad nokļūstat situācijā, kad caur radīto Jauno Mīlestības Spēku, caur Līdzcietību, caur to Apziņām, kuri tomēr ir spējuši IZIET uz šo DĀVĀŠANU, uz VISAPTVEROŠU Dāvāšanu – jūs saņemat GRANDIOZU Paātrinājumu – Simtiem reižu paātrinās jūsu pieredze.

Kāpēc? Tāpēc, ka VISA PasaulsĒka, pateicoties lūk tam kolosālajam Spēkam, kurš lūk ŠEIT ir piedzimis – Visai PasaulsĒkai tagad ir IESPĒJA – pārbīdīt šo Dvēseļu Pieredzi – no šī 4-tā līmeņa – uz 5-to. VISU Dvēseļu – bez izņēmumiem. Bet šo atbrīvoto telpu aizņems augšāmcelošie Dabas Valstību elementi – tie, kuros mēs ar jums tagad atrodamies. Un VISAS Dvēseles pārceļas uz KristusApziņu – uz Vienotības un Mīlestības Apziņu, un uz TĪRĀKO tīru un atjaunotu planētu telpu, ar TĪRIEM ķermeņiem. Un jūs varēsiet stipri ātrāk pāriet blakus uz jaunu atjaunotu Zemi, uz jaunu un skaistu, tur būs izvērstas Gara Skolas, kuras būs gan Smalkajos Līmeņos, gan ķermenim taustāmos līmeņos. Izvērsīsies Gara Skolas, un vispār, visa Dzīves organizācija būs iesaistīta šinī virzībā uz Augšāmcelšanos. Jebkura aiziešana, jebkuras Dvēseles aiziešana, kura būs nolaidusies uz šiem līmeņiem – tur tā noteikti noritēs caur Augšāmcelšanos. TIKAI caur Augšāmcelšanos.

Tas nozīmē, ka KATRA Dvēsele – agrāk vai vēlāk – viņa NOTEIKTI izies no šiem līmeņiem, un dosies tālāk, bet tagad jau – no 5-tā līmeņa, no 5-tās dimensijas viņa izies un ies tālāk – (3:00:03) – atgriežoties Mājās, bagātinājusies ar Pieredzi – vēl lielāku, nekā viņai ir bijis. Kurš ir teicis, ka vieniem izietā pieredze ir sliktāka par citu izieto pieredzi?  Vai to pieredze, kuri pārbīdās un paliek, vai to pieredze, kuri tagad augšāmceļas?

Kalpot tā, kā Kalpo tagad augšāmcelošie – tā ir Liela Laime jebkurai Dvēselei – tas tiešām tā ir. (3:00:30) Tā ir iespēja APZINĀTI no šīs patreizējās blīvās pasaule, kur mitinās patlaban Dvēseles – NOSLĒGT milzīgu PasaulsĒkas Pieredzes Ciklu. Noslēgt DUALITĀTI. Noslēgt pavisam pa jaunam – CAUR SEVI izlaižot, jaunā Vienotībā un ar Jaunu Spēku, kurš tagad ir radīts, izlaižot caur Sevi šo Radīšanu, pašam iesaistoties milzumdaudz jaunu pasauļu Jaun-Radīšanā, iesaistoties šinī Jaunās Zemes Jaun-Radīšanā (3:01:01) – Attīrītu Jaunu Zemi UZDĀVĀJOT visām Dvēselēm. Iesaistīšanās šīs jaunās Zemes visu telpu attīrīšanā – tā patiešām ir Liela Laime.

Bet ja nu kāds nav spējis ko tādu izdarīt – tā nebūt nav traģēdija, mani dārgie – tas ir vienkārši iemesls, lai turpinātu ar Prieku, ar Piedošanu Sev par atpalikšanu (jūsuprāt) no citiem, Piedot par VISU, neatkarīgi no Pieredzes (3:01:31) – PIEŅEMOT pie tam Pateicību no visas PasaulsĒkas par šo, tanī skaitā arī graujošo, pieredzi, par Pieredzi, kuru jūs bijāt izgājuši šinī laikā.

Tad KO gan vajadzētu tagad DARĪT?  

Visupirms – atbrīvoties no duālās apziņas. NAV vairs tādas. (3:01:51) ŠĪ Pieredze tiek SLĒGTA. Tā ir Slēgta jau caur sakrālo Ģeometriju. Tā ir Slēgta jau caur Kosmisko Telpu attīrīšanu no šīs Pieredzes SEKĀM,  novāktas ir sagrautās planētas, izklātas jaunas matricas, izveidoti jauni portāli, pievadītas jaunas enerģijas, noritējusi ir Telpu jauna Garīga Kristalizācija ... daudz kas ir noticis ... (3:02:20) Pasaule visa, visa PasaulsĒka tai skaitā – līdz pat visdziļākajam kosmosam – viss mainās. (3:02:23) 5-tās dimensijas telpas visas tiek sagatavotas pārcelto Dvēseļu izmitināšanai pēc Pārbīdes. (3:02:30) To Dvēseļu izmitināšanai, kuras augšām-neceļas. Darīts tas tiek viss caur Augšāmcelošo [cilvēku] Apziņu.

Bet apstāties un raut sev matus no galvas par to, ka tu neesi paspējis – ir vienkārši muļķīgi ... un ne pavisam neatbilst lietu īstenajam stāvoklim. Gluži otrādi – vajag PIEDOT, piedot Sev visu graujošo Pieredzi, PATEIKTIES Sev par šo savu Pieredzi, izdarīt secinājumus – un PRIECĪGI, ar IEDVESMU iet tālāk, aizvācot no sevis Duālo Apziņu.

(3:03:03) Un vajag pārstāt baidīties kaut kādus Tumšos un Pelēkos – viņi visi šeit ir – kā daļa no Dievišķās Spēles, viņi visi ir – ne jau uzbrucēji, kuri Dievišķajā Pasaulē pēkšņi nezin kā ir uzkrituši uz galvas. Nē, mani dārgie – nekā nekontrolēta Dievišķajā pasaulē nav un nekad nav bijis. Duālā Pieredze bija Dievišķās Apziņas atļauta. (3:03:33) Pieredze šī bija interesanta, un bija nesusi savus augļus, neskatoties uz to, ka atnesusi arī daudz ciešanu. Daudz jauna un interesanta mēs uzzinājām Paši par Sevi. Par cik mēs KATRS arī ESAM Vienotās Apziņas RADĪTĀJS. Radītājs ļoti daudz ko ir aptvēris, ielūkojoties Sevī caur šo Spēli, kurā mēs piedalījāmies ... 

Un TAGAD Viņš SLĒDZ šo Spēli ... Tādēļ, ka viss, ko vien varēja iepazīt un izzināt šinī Spēlē – ir izzināts. (3:04:04) Mēs ar jums, kā šīs Spēles dalībnieki, arī no tās izejam. Palicis ir vairs tikai tas, kas aizķēries mūsu apziņā kā zināma daļa no spēlēšanas stāvokļa, kā aktierim, kurš, nospēlējis savu lomu, ar noteiktām šī tēla īpašībām – nokāpjot no skatuves, atstājot šo skatuvi – patur sevī vēl kaut kādas šī tēla īpašības un raksturu. (3:04:34) Nepieciešams to visu AIZVĒRT, un jūsu APZINĀTA vēlme – aizvērt šo Duālās Pieredzes pieradumu sevī – ir ārkārtīgi svarīgs ... (3:04:43) svarīgs šinī procesā.  Pārstājiet baidīties no Tumšajiem. Nedariet to. Pārstājiet baidīties no Pelēkajiem, un domāt par uzbrukumiem. Atcerieties, ka jūs esat Dievišķa Būtne, kurai jau Sākotnēji dots ir VISS. (3:05:03)

/Redzu jautājumu, pievērsās mana uzmanība čatam, kaut gan iepriekš nekad uz šiem tekstiem neskatījos. Atbildu: ”Aizveras Dualitāte VISUR – visā kosmosā – ne tikai uz Zemes, bet VISUR.”/

Tad lūk – šī Iekšējā Aizvēršana atvērs jums jau attīrītās telpās iespēju TURPINĀT savu Ceļu, tagad jau izmantojot Dāvanu, (3:05:35) ko PasaulsĒka, Tēvs un Māte ir DĀVĀJUŠI visām Dvēselēm, pateicībā par tām ciešanām, kuras ir piedzīvotas VISU dēļ tik skaudri un sāpīgi uz šīs planētas. (3:05:50) Bet tas NOSTRĀDĀJA – mēs RADĪJĀM to – KO GRIBĒJĀM. (3:05:53) Un mēs vēl arī tagad turpinam lietot šo Spēku.

Visi ir pārsteigti par šīs Jaunās MĪLESTĪBAS Enerģijas Spēku, kas šeit piedzimis. Jo tas viss kļūst redzams tad, kad tas izvēršas, kad tas ir kustībā, kad tas tiek lietots. Un jauni un atkal jauni šī Spēka aspekti paveras, un tas tik tiešām pārsteidz visus, jo RADĪJĀM to MĒS VISI – mēs VISI – tā vai citādi – esam pie tā bijuši līdzdalīgi. VISAS Dvēseles, bez izņēmuma, kuras ir bijušas šeit uz Zemes – var lepoties ar to, ka ir ņēmušas dalību šinī eksperimentā, (3:06:30) šinī RADĪŠANĀ.

Un tādēļ – jums, mani dārgie, ir ārkārtīgi svarīgi – TURPINĀT (3:06:36) iet – iet ar vēl lielāku entuziasmu, nekā jūs bijāt gājuši pirms tam, ņemot vērā jau to Pieredzi, ko jūs esat ieguvuši tai skaitā arī pa šiem pēdējiem gadiem. UN TIKAI TAS  ļaus jums saskarties ar to Diženo Mīlestību, kas vienkārši izlejas, jau sen izlejas telpā jums apkārt, un ļaujiet sev izdziedināties – ĻAUJIET to – ļaujiet sev atstāt Dualitātes Apziņu, un IZDZIEDINĀTIES. Un atcerieties to, ka šī izdziedināšanās ir jūsos pašos – JŪS PAŠI esat šī izdziedināšanās. Ne tikai ar savu atļaušanu jūs izdziedināsiet Sevi, bet ar Patiesu Vēlmi – Kalpot VISIEM.

Tādēļ – nedomājiet, ka jūs barojat Tumšos ar savu enerģiju. Nebarojas tagad nekādi Tumšie, vai saprotat! Viņi var baroties tikai no mūsu ne-mīlestības, no mūsu niknuma, no mūsu pašaustīšanas, no Sevis un Citu nosodīšanas – lūk no kā viņi var baroties. Bet jūsu Mīlestība, jūsu vēlme Kalpot VISIEM – tas ir tas, kas izdziedina, kas ļauj Tumšajai Pieredzei, un tanī skaitā arī Tumsas personāžiem – vienkārši AIZVĒRTIES. (03:08:03) Saprotiet – viņi vienkārši izgaist no šīs planētas cits aiz cita.

Tumšo te ir palicis jau pavisam maz. Un no Tumšā te ir palicis tikai tas, par ko mēs runājām šeit pavisam nesen, atbildot uz jautājumu – te ir palikušas vairs tikai tās būtnes, kuras barojas ar visādām negatīvām emocijām. Esi pārtraucis šo emociju – un šīs būtnes izgaisīs kā dūmi, jo Dvēseles tām NAV. Šīs būtnes ir vienkārši kaut kādas enerģijas emanācijas, kurām ir sava programma, bet pēc savas būtības tās vienkārši parazitē uz cilvēciskām būtnēm, uz cilvēkiem – barojoties no tā, ko šie cilvēki paši uzrada.

Vajag strādāt, mani dārgie, vajag DĀVĀT SEVI, un bez nosodīšanas iet tālāk. Diženi darbi, Diženas Pārmaiņa sagaidāmas arī katram no tiem, kas vēl augšām-neceļas. Jo uz  turieni, uz 3,2D Zemi taču arī vēl jāpārceļas, saprotiet ... (3:09:06) Saprotiet, ka mūsu Pieredze – tā formējas ar katru mūsu dzīves mirkli. AR KATRU mūsu dzīves mirkli. Un kāda gan atšķirība – ka notiek tas šinī līmenī vai 3,2D līmenī, uz kuru pārcelsieties – šī Pieredze – tā ir PERSONĪGA pieredze, un tā ir NE-NO-VĒR-TĒ-JA-MA !!! Tā ir personīgās SIRDS virzības pieredze. Tādēļ šo virzību vajag pastāvīgi turpināt sevī, pavairojot savu personīgo pieredzi. Lūk kas ir svarīgi.

Tagad pamēģināšu ātri, pēc visa jau pateiktā, atbildēt uz konkrētajiem jautājumiem:

1. Vai var, zinot, ka pielipinājušies Tumšie, piedalīties meditācijās?

Var. Mīlestība vienmēr iet tā, kā mēs tai ļaujam. Viņa var apiet mūs ar līkumu, viņa var ienākt mūsos iekšā, un caur mums (3:01:03) izplatīties. Tad lūk, ja jūs, nebaidoties nekādu Tumšo un Pelēko, nekādu Strīpaino un Punktaino, vai kādu citu – (3:01:13) uztverat sevi kā Dievišķu Būtni, un jūsu tieksme pārveidot pasauli uz šīs planētas, sevi pašu pārveidojot, patiešām nāk no Sirds – jūs SAŅEMSIET TO Mīlestību, kas nepieciešama jums, (3:01:31) un vadīsiet caur sevi TIK daudz Mīlestības, cik spēsiet, pastāvīgi palielinot šos apjomus. Ja visu laiku uzturēsiet sevī šo Mīlestības balansu starp tieksmi Saņemt, un pastāvīgiem centieniem Dāvāt Sevi un Mīlēt VISU PASAULI, visā tās daudzveidībā un pilnīgā Pieņemšanā - tad jūs pilnībā atbrīvosieties no  Dualitātes savā apziņā. Ar to jūs palīdzēsiet arī tiem Tumšajiem, kas jums ir pielipinājušies – izšķīdināties pilnībā un aiziet vēsturē, iegulstoties kristalizētā veidā PasaulsĒkas bibliotēkas atmiņā, (3:11:11) vai arī palīdzēsiet šādā veidā izbeigt uz visiem laikiem šo Tumšo pieredzi kā tādu, un šī pieredze vienkārši tiks aizvākta no Zemes (03:11:22) – palīdzēsies ar savu patiesu Mīlestību, ar Tīru Mīlestību – bez nosacījumiem, bez sadalīšanas tumšajos un gaišajos, savējos un svešajos, sliktajos un labajos (3:11:31), un tādejādi jūs palīdzēsiet izdziedināties (3:11:33) arī tām būtnēm, ko mēs saucam par Pelēkajiem, kuri šeit atrodas kā slimi bērni, mūsu Dievišķās Mīlestības sasildīti (3:11:44), jo mūsu vēlme ir – bez jebkādiem nosacījumiem izdziedināt VISUS, izdziedināt arī viņus, un palīdzēt viņiem atgriezties pilnā spektrā pie MĪLESTĪBAS (3:11:55) SEVĪ, un turpināt savu – lai arī tehnokrātisko ceļu – taču Sirds Mīlestības piepildītu. Ir taču arī tādas civilizācijas. Ja viņas turpinās šādā veidā attīstīsies – tad tas ir lieliski. Mēs ŠET izdziedinām VISUS, (3:12:12) mēs tā dēļ esam šeit.  Tādēļ ar šādām jūtām, domām, vēlmēm un motivācijām ejiet uz meditāciju, (3:12:21) un jūs saņemsiet dziedināšanu gan sev, gan citiem, Dāvājot savas Sirds Skaistumu arī Gaijai, un VISIEM.
Es pārceļos tagad uz otro jautājumu ... mēs esam sākuši jau nedaudz to aplūkot ...

2. Vai var no Tumšajiem atbrīvoties pakāpeniski, caur piedalīšanos jūsu meditācijās, ja ir tāda apņemšanās, bet trūkst ticības sev? Tava pieredze, par ko tu stāstīji, manā gadījumā nenostrādāja.

Tad lūk – Ticība Sev – tas ir Spēks. Ticība Sev formējas ne jau no ārpuses – tā formējas no personīgās pieredzes, no personīgā Gaismas Darba, tā nāk no Iekšienes, no IEKŠIENES nāk. (3:13:03) Tādēļ – virzoties pa savu personīgo ceļu, un tas vienmēr būs unikāls, ne jau Nikas vai vēl kāda cita ceļš, (3:13:13) kaut gan jūs varat izmantot šo pieredzi, taču šī pieredze var arī nenostrādāt – vienam var derēt, bet citam nederēs. Tas ar ko es padalījos, tā bija mana pieredze – varbūt pienāks laiks, un jūs padalīsieties tāpat kā es tagad – ar SAVU pieredzi ar citām Dvēselēm, (3:13:31) padalīsieties ar to – kādā veidā JUMS bija izdevies pārvarēt savu neticību Sev. Iespējams, ka tas notiks pavisam drīz, un mēs varēsim šeit, šinī pašā sarunu formātā paklausīties un uzzināt par jūsu atklāsmēm šinī jomā, par to, kā jums bija izdevies pārvarēt sevī šo iekšējo neticību un piepildīties ar Spēku, TICĪBAS Spēku. Tādēļ, ka patiess Spēks – tā ir  SIRDS enerģija, kuru mēs esam pieņēmuši savā Iekšienē. Tur ir mūsu Spēks. Tas nenāk no ārienes. Ne no ārienes, jo – lai cik nebūtu cilvēcei un mums dažādu elku – pienāk brīdis, kad šī pielūgsme sagrūst, (3:14:14) un mēs saprotam, ka – jā ir tādi piemēri, kuriem mēs varam sekot kādu laiku, bet pats galvenais elks – tas ir mūsu Iekšējais Radītājs. Tas ir Dievs, kurš ir izpausts caur mūsu Dvēseli, caur mums, kā Radītāja Apziņas fokusu. (3:14:33) Mēs visi esam unikāli un neatkārtojami. Un tieši personīgā pieredze formē mūsos NESATRICINĀMU (3:14:41) NESATRICINĀMU Ticību, kuru nekādi pārbaidījumi nekad nesalauzīs – tikai mūsu pašu personīgā Gara Virzības pieredze.     

3. Kā atbrīvoties no sasprindzinātības, un ko tas nozīmē?

Tāds sasprindzinājums rodas tad, kad Sirds vēlas vienu, bet prāts citu. (3:15:03) Vajag atlaist visus priekšstatus, un kļūt brīvam, vajag atlaist viegli un brīvi visas koncepcijas, visus priekšstatus par to – kā tam ir jābūt un iemācīties sajust – un ievērot šīs iekšējās sajūtas, bet pats galvenais – sekot šīm sajūtām. Tādā veidā jums izstrādāsies sava personīgā pieredze – neatkārtojama, šī pieredze formēs ne tikai Ticību vien, (3:15:33) šī pieredze formēs jūsos unikālas spējas izpaust Sevi, kā Dievišķu Gaismas vienību šeit. Un tad jūs sajutīsiet šo iekšējo Garīgo pašpietiekamību, kura nav atkarīga no tās pašapziņas, kas formēta šīszemes apziņā no nekustāmā īpašuma lieluma, no naudas daudzuma, un tā tālāk ...  Tas ir IEKŠĒJS Spēks, un tas nav atkarīgs ne no kā ārēja. Lūk uz ko vajag jums, mani dārgie,  tiekties, un turpināt TICĒT Sev, atbrīvojoties no dažādām koncepcijām. (3:16:16) Ja vēl ir kādas problēmas – tātad viena no problēmām skar mentālo pusi, caur daudzajām koncepcijām, kuras ienākušas mūsos caur daudzām grāmatām, caur semināriem, un tā tālāk ... Pie tam – tas nebūt nenozīmē, ka šīs grāmatas ir bijušas galīgi sliktas – mēs esam paņēmuši no visādām grāmatām, no semināriem to – ko spējām paņemt, ar to pieredzi, kāda mums bija. Tātad šī pieredze bija nepietiekama. Tieciet vaļā no visa kas traucē jums, vienkārši vēlieties to. Noņemiet šo sasprindzinājumu – dziediet, dejojiet, priecājieties – tas palīdz noņemt jebkuru sasprindzinājumu. Un uzklausiet SEVI – (3:17:03) negribas šodien meditēt – nemeditējiet. Negribas šodien iet cilvēkos un runāt ar kādu – neejiet. Gribas pabūt Klusumā ar SEVI – (3:17:13) baudiet šo Klusumu Iekšējo. (3:17:17) Sekojiet SEV, neskrieniet pakaļ grafikiem, ko sastādījis jums prāts – rīt man tāds seminārs, parīt man steidzami vajag uz jogu, vai vēl ko citu vajag ... Uzklausiet savu Ķermeni, uzklausiet savu Sirdi, un SEKOJIET tai. Un viss būs lieliski. Visas iespējas lai ātrāk atvērtos, ir katram – pie tam  - paātrinātas programmas veidā, un šo paātrināto programmu dala ar jums tie augšāmcelošie, kas paši viņu ir noformējuši un uztur šo jauno.  Brīnišķīgo Jaunās Apziņas Režģi, Jauno magnētiskos Laukus, kuri nolaižas, jaunos gravitācijas laukus, kuri formējas. Viss – daba, ūdens, ēteris, gaiss, viss sekmē mūsu attīrīšanos un mūsu pamošanos. Izmantojiet to, un pārtrauciet jebkādu Sevis nosodīšanu, domājot, ka jūs esat atpalikuši kaut kādās sacīkstēs. (3:18:18) Nav nekad bijis nekādu sacīkšu. Nekādu sacensību. Viss galvenais vienmēr ir noritējis mūsu Klusumā, mūsu iekšienē. Par to bija vaicāts ceturtajā jautājumā par atpalikšanu ... Tātad:     

4. Vai ir vēl kaut kāda iespēja jūs panākt, un vai vispār to vajag darīt?

Nevajag nekur skriet un nevienam pakaļ dzīties. Tādēļ, ka sacīkšu nav bijis un sacensību arī. Dzenieties pēc Sevis, Dievišķā. Dzenieties pēc tā Sevis, kas atrodas mūsu Iekšienē kā mazs starojošs bērniņš, un kuru mēs esam pārstājuši uzklausīt, atrazdamies daudzo uzmanību novērsošo izklaides iespēju apstākļos. Pārstājiet sacensties. Tādēļ, ka šo sacensību rīko tikai jūsu prāts. Sirdij sacensību NAV, (3:19:13) un nekad nav bijis.
Tā, un tagad:

5. Vai ir jēga klausīties 2010. gada meditācijas? Varbūt tas jau nokavēts?

Jūs zinat – visas meditācijas, kuras mēs šeit veicām, viņas bija saistītas ar tābrīža notikumiem. Bet tanī pat laikā – katra no šīm meditācijām satur kopēju noskaņošanos, un visas PasaulsĒkas grandiozās PIEREDZES nodošanu. Tās ir tādas Mīlestības Plūsmas, kuras šeit, Zemes telpā iepludināja bezgalīgi daudz Dāvanu.  Tādēļ – ieejot kādā no šīm meditācijām, ja jūs jūtiet, ka šī meditācija jums patīk un ir vajadzīga – centieties pat neklausīties, kas tur tiek runāts, (3:20:03) Vārdu valoda ir tikai kā tulkojums priekš prāta noskaņošanas, priekš tāda prāta noskaņošanas, kurš seko Sirdij – tikai tādā gadījumā norisinās darbs. Savādāk prāts viens pats jau nevada Mīlestības enerģiju, saprotiet. (3:20:20) Viņš vada to tikai kopā ar Sirdi, pie tam – ja viņš ir SIRDS aktivēts. Nevis prāts Sirdi aktivē, bet gan Sirds aktivē prātu. (3:20:30) Lūk tad arī sākas vadīšana. Bet viss pārējais – tā ir tikai meditācijas un palīdzības ilūzija, ja mēs nākam šurp prāta apsvērumu vadīti. Tādēļ – lietojiet meditācijas, lai peldētos šajās Mīlestības enerģiju plūsmās, šajās plūsmās, kuras nāk caur balsi. Var kaut vai fonā šī meditācija skanēt, tik daudz lielisku Dāvanu [zīmējumu, mandalu] izveidots, klausoties šīs meditācijas. Vēl ir pievienots arī brīnišķīgs muzikāls noformējums, kas veicina šo procesu.  Bet jebkurā gadījumā – es nevaru katram no jums rekomendēt – klausīties vai neklausīties meditācijas. (3:21:03) Jums pašiem katram, ar savu iekšējo sajūtu jānonāk pie šīs atziņas – kādas meditācijas vajadzīgas un kad, (3:21:13) kuru no tām jums nepieciešams vairakkārt noklausīties, bet kuru nemaz nav jāklausās – vienīgi jūsu iekšējā sajūta ir galvenais orientieris šinī virzībā. 


Un atcerieties – mēs esam Mūžīgi, un BEZ-GA-LĪ-GI, un mūsu virzīšanās no šejienes iet – tikai caur savu paša pieredzi. (3:21:33) Nav sacensības. Ir tikai milzīgs iekšējs Gara Darbs, kurš tiek veikts caur pieredzi, kuras nosaukums: Diženā Dzīve, Dzīve uz Diženās Planētas Zeme.  Tā tik tiešām ir unikāla dzīvošana. Un pateicībā par katru dzīves mirkli, par visām iespējām, kuras mums šeit atver mūsu Dzīve, par iespējām, ko atver patreizējai, pilnīgi unikālais laiks, (3:22:03) – IZMANTOJIET to visu, un nedomājiet par to –  derīgi esat šim laikam, atbilstat tam, vai neatbilstat. Ja jūs ESAT ŠEIT, dārgie – tātad jūs ESAT VAJADZĪGI šai pasaulei. Jūs esat vajadzīgi, par cik KATRS no mums ir Dievišķīgs, (3:22:22) un nav mūsu vidū tādu, kas vairāk, vai mazāk būtu vajadzīgi PasaulsĒkai – mēs VISI esam daļiņas no VIENA, Mīlestības uzradīta, (3:22:30) mēs VISI ESAM MĪLESTĪBA, un to ir ļoti svarīgi mums saprast, (3:22:33) ienesot savā šīszemes apziņā, un padarot par daļu no savas dzīves. Nesanāca uz šīs Zemes – sanāks uz nākamās., nākamajā etapā. Jo šī Dāvana ir tik Diža un Skaista, tik Jauna un Unikāla priekš VISĀM šīszemes Dvēselēm. (3:22:55)


Mani dārgie, nu gan esmu aizrāvusies, jau vairāk kā trīs stundas strādāju ... bet tomēr mēs kopā ar jums padarījām grandiozu darbu šodien, (3:23:03) es nepavisam nenožēloju, ka nokavēju jau citu apzinātu darbu, par cik tas tomēr paralēli tik un tā, redzu,  jau notiek. Pateicos visiem, kas šodien strādāja kopā ar mums. Pateicos visiem par jautājumiem. Tie dod iespēju kanālam nosūtīt mērķtiecīgi vērstas Plūsmas (3:23:23) gan tiem kas jautā, gan arī tiem, kam ir analoģiski jautājumi, bet kas kaut kādu iemeslu dēļ nevar tos šeit uzdot, vai arī varbūt vispār netiek pie interneta. Es runāju arī par tādām Dvēselēm, Par VISĀM Dvēselēm, jo visas viņas bez izņēmuma saņem palīdzību no Mīlestības Apziņas, kura valda jau šeit, paralēli vecajai apziņai uz šīs planētas. Pateicos jums visiem par to, ka tik ilgi klausījāties manu balsi, pateicos VISIEM par lielisko noskaņošanos, un par to brīnišķīgo Sirds Darbu, kuru mēs veicām.
Pateicos, un uz jaunu tikšanos, (3:24:03) mani dārgie.
Mīlu jūs bezgalīgi. 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5267468