ceturtdiena, 2014. gada 13. februāris

Vai zini kāds būs laiks?

Vai zini kāds būs laiks? 

I daļa PAVASARIS. Marts


Vai zini kāds būs laiks?
Stihiju gari
Tā nu ir sanācis, ka par laika prognozēm cenšos ieklausīties meteorologu ziņojumos, tādu cilvēku vērojumos kā Vilis Bukšs, arī pati pētu Māti Dabu un tās bērnus: gaisa, ūdens, zemes, uguns un ētera garus gan tiešā gan pārnestā nozīmē. Ar dažiem jau saprotos tīri labi, bet ar kādiem vēl jāmācās kontaktēties.

Stihiju gari ir Radītāja Gaismas enerģiju dzīvā forma, kuriem ir tikai viens princips jeb elementa garīgā būtība. Tie ir savstarpēji izolēti savā elementā un neatrodas nekādā mijiedarbībā ar citu elementu dzīvajām formām: uguns nekad nevar izšķīst ūdenī vai otrādi, gaiss nesajaucas ar zemi vai citu stihiju enerģiju. Sastāvēdami tikai no viena elementa jeb principa, Dabas gari ir mirstīgi un pēc “nāves” atkal izirst pa elementa sīkākām daļām. Pēc nāves zūd arī viņu individuālā apziņa, jo tai nav kopējās apziņas uzkrāšanas virsbūtības kā tas ir cilvēkiem (saglabājot unikālo individualitāti) vai dzīvniekiem (kopējā apziņas forma).

Mūža garums Dabas gariem ir lielā diapazonā – no dažiem mirkļiem (sekundes daļām) līdz trīs simti un pat tūkstošiem gadu.  Sastāvēdami no viena stihiju elementa aspekta, stihiju gari spēj sasniegt evolūcijas augstāko pakāpi. Pēc daudzu autoru, t.sk. Paracelza domām, antīkie dievi īstenībā bija stihiju gari, viņiem bija iespaidīga āriene, augsta morāle un lieliskas manieres. Pēc organizācijas tie atgādina vīriešus un sievietes, pēc esības ātruma – garus. Stihiju gari pakļauti dzimšanai, slimībām, novecošanai un aiziešanai nebūtībā.

Domājams, ka ilgu laiku uz mūsu planētas redzamajā daļā evolucionēja cilvēki, bet paralēlajā pasaulē – stihiju gari. Iespējams, ka katra eksistences forma ieņēma savu dzīvošanas nišu un netraucēja viens otram, līdz cilvēki sevi pasludināja par radības “kroni”. Šis “kronis” nu plosās gan pa savu dzīves telpu, un nu jau arī ar klimatiskajiem ieročiem pa stihiju garu telpu.

Atceros kādu spilgtu, pozitīvu gadījumu. Man gadījās Suntažu pagastā sarunāties ar zemes stihiju garu formu - mājas gariņu. Mājas īpašniece, astoņus gadus iepriekš bija aizgājusi uz viņsauli, bet mājā neviens vairs nedzīvoja, tik bērni atbrauca retu reizi, lai apraudzītu māju. Rūķītis skuma, pa šo laiku bija novecojis, un bez cilvēku klātbūtnes, sācis slimot. Pajautāju viņam par tiem pircējiem, kuri bija ieradušies, lai māju nopirktu. Rūķis viņus nopētīja un nopriecājās par jaunajiem saimniekiem. Pagāja laiks un biju atkal atbraukusi uz šo māju ciemos. Pie jaunajiem saimniekiem rūķis bija atkopies, atdzīvojies, no salīkuša večuka bija pārvērties par “vīrieti labākajos gados”.

Tomēr ne ar visiem stihiju gariem iet tik gludi. Cilvēki pielieto stihiju enerģijas dažādos rituālos, kuri ir pretrunā ar Gaismas plānu un stihiju evolūciju. Tiek ierunāta sāls, no kapu teritorijas tiek iznestas kapu smiltis, uguns un ūdens vārdošana… Savā praksē esmu redzējusi ļaunu cilvēku prātam neaptveramu rīcību. Šādi cilvēki nodara lielu ļaunumu un postu stihiju garu un cilvēku attiecībām. Stihiju gari cilvēkiem vairs neuzticas un atriebība dažādu dabas kataklizmu veidā ir sākusies. Atriebība turpināsies tik ilgi, līdz no zemes būs nomēzts pēdējais, kas ar apzinātu rīcību ir ļauni manipulējis ar stihiju gariem.

Cilvēk, apzinies! Tavs ķermenis sastāv no gaisa stihiju gara, jo bez gaisa tu nespēj pat 5 minūtes; no ūdens, jo bez ūdens tu nespēj pat nedēļu; no uguns, jo bez siltuma tu nevari kails atrasties mīnus temperatūrās; no zemes stihijas, jo bez ēdiena tu nevari izdzīvot pat mēnesi un bez ētera enerģijas tu nevari visas šīs stihijas savienot kopā kā dzīvu ķermeni. Vai Tu ar cieņu attiecies pret tiem kā daļa esi pats?

Ir kāds vēl neapjausts spēks, kurš ir pavēlējis stihiju gariem apvienoties, lai izveidotu cilvēku un citu dzīvu būtņu ķermeņus. Vai esat aizdomājušies par to kāds gan ir bijis šis Gaismas arhitekts, kurš radījis dzīvības fizisko formu? Esmu pārliecināta, ka šī Varenā Radītāja būtība ar cilvēka prātu nav aptverama. Man ir pierādījumi tam, ka stihiju garu darbība ir balstīta uz apzinātu, kontrolētu, ciklisku un prognozētu vadību. Kas vai kurš ir tas, kas vada stihiju garus?

100 gadu grāmata
Interese par noslēpumaino, mistisko un tajā pat laikā izzināmo, manī ir bijusi vienmēr, pat no pirmskolas vecuma. Iespējams, arī tādēļ  pirms vairāk kā 30 gadiem manās rokās nokļuva grāmata palasīšanai uz vienu nakti. Šīs grāmatas aptuvenais nosaukums varētu būt šāds: „Brīža pareģojumi pēc laika par labības un augu ražu 100 gadiem.”

Tā bija vecajā drukā latviski rakstīta grāmata ar lappusēm, kuras, aiz grāmatas vecuma, bija palikušas gandrīz brūnas un lapu malas sākušas drupt. Šīs nakts laikā man izdevās daļu no grāmatas pārrakstīt, taču ne visu grāmatu, jo no rīta tā bija jāatdod īpašniecei.

Grāmatas vērtība bija tajā, ka 100 gadiem uz priekšu bija aprakstīts (ne prognozēts!!!) kādi būs meteoroloģiskie laika apstākļi attiecīgajā gadā. Pie tam daudzi gadi bija kā kopijas. Tā 1909; 1915; 1920; 1926; 1937.utt. gados ir paredzēti, pa dienām, vieni un tie paši meteoroloģiskie apstākļi. Piemēram, minētajos gados par janvāri ir šāds apraksts: „1.janvārī sniegs un vējš; 4,5 janvārī apmācies un snieg; līdz 10.janvārim auksts; 13 -15.janvāris jauks laiks; 19,20.janvārī migla; 22.janvārī apmācies; 23.janvārī un līdz meneša beigām sals un vējš.”

Par jūliju šādi ieraksti: „2.jūlijā vējš, līdz 5.jūlijam saule; 7.jūlijā lietus; 11.jūlijā auksts; 14.jūlijā labs laiks; 15-18.jūlijā spīd saule; 19,20.jūlijā apmācies, lietus un auksts; 21-25-26-29.jūlijam patīkams laiks; 30,31.jūlijā stiprs lietus.”

Kopumā raksturojums par šiem gadiem bija šāds: „Kara pieteikšana apgaismotu valstu starpā, lielas kaujas, grūts karš notiks lielvalstu starpā. Pavasaris – sauss un kaitīgs lauku augiem. Vasara - slikta auglība līdz jūlijam un pēc tam līs lietus un būs slikts laiks līdz augustam. Rudens – mitrs, vējains. Ziema – mērena, gada sākumā visa maize dārga, vēlāk paliek lētāka, augļi viduvēji, bet pa lielākai daļai neienākušies. Laimīgi, kas apgādājušies ar vīnu pārdošanai – tie tiks pie peļņas.”

Ar šīs grāmatas kopijas iegūšanu, es biju ieguvusi arī vērtīgu informāciju par to kā, kad un ko sēt, stādīt, pļaut sienu utt. Klausījos arī meteorologu prognozes, bet „manējās” vienmēr bija precīzākas.
Taču ap 1987.gadu ar vien biežāk grāmatā rakstītais nesakrita ar faktiskajiem laika apstākļiem (Vienīgais mierinājums - arī meteorologu prognozes joprojām bija kļūdainas.) Bija sajūta, ka laika apstākļi iziet ārpus jebkuras (vai kāda?) kontroles. Tātad līdz tam bija stingri noteiktu laika apstākļu ciklu kārtība, kas pakāpeniski sāka nojukt vai pārveidoties.

Tātad kāds apzināti organizē laika apstākļus uz planētas un precīzi zina, kad un kas notiks, pie tam neizdomājot neko jaunu, bet kopējot jau sastādītu laika apstākļu plānu atkārotiem gadiem. Ne velti mēs zinām: ja tad un tad notiks tas un tas, tad atbilstoši būs tas un tas. Piemēram: ja pirms Ziemassvētkiem daudz sniega, pirms Jāņiem būs daudz lietus. Tas ir saskaņā ar lietu kārtības matrici 100 gadu periodam, kuru kāds bija sastādījis vai radījis un bija perfekti nodota kā pats par sevi saprotamas un par nākotni zināmas lietas.

 Šajā sakarā man interesē atbilde uz jautājumu – kurš gan ir tik varens, ka var pārvaldīt stihiju garus cikliskā kārtībā? Kurš bija radījis šādu nākotnes notikumu kārtību? Bet vēl svarīgāks jautājums – kā šāda „varenā spēka” nākotnes plāni par laika apstākļiem ir nokļuvuši pie cilvēkiem rakstītā veidā? Kādā veidā pārpasaulīgu lietu prognozes bija nokļuvušas cilvēku rokās? Kas bija šie izredzētie cilvēki, kuri slepeni darbojās ar šādu informāciju? Un visbeidzot – kas tas par lielāku vai augstāk stāvošu spēku, kurš izjauc kāda cita radīto, jo 100 gadu grāmatā rakstītajam vairs nav precizitātes?
Labprāt atkal palūkotos minētajā 100 gadu grāmatā. Grāmatas saimniece trīsdesmit gadus iepriekš dzīvoja Jēkabpils rajona Viesītes pilsētā (sovhoza 5.iecirkņa rajonā). Diemžēl viņas vārdu neatceros, jo visi viņu mīļi sauca tikai par Jadzīti. Šobrīd par šo sievieti  man nav nekādu ziņu, taču, ja tas iespējams, es vēlētos viņu satikt. Bez tam, viņai bija arī citas interesantas grāmatas. Var būt kāds no „Zintnieka” lasītājiem man var palīdzēt ar informāciju?

Kāds ir sācis mainīt ierasto kārtību visos līmeņos un pat visās zemes laika telpās. Iespējams tas ir saistīts ar to, ka ar 1987.gadu sākās duālisma sistēmas nojaukšanas 25.gadu pārejas posms, kurš noslēdzās 2012.gada decembrī un vienlaicīgi daudzas sistēmas, cikli, matrices un duālās sistēmas kārtības uzturēšanas modeļi sāka pārveidoties vai nobrukt. Diemžēl ne visas duālisma un ļaunuma pasaules uzturēšanas sistēmas un matrices ir stabilā sairšanas stadijā. Lai nojauktu tumsas un ļaunuma pasaules pastāvēšanas matrices, ir jāpārtrauc tās „uzpildīt” ar ciešanu un zemo vibrāciju enerģijām, kuras rada cilvēki ar savām domām, vārdiem un rīcību – tātad cilvēkiem jāmainās uz pozitīvo Gaismas un Mīlestības evolūcijas formu.

Un vēl – cilvēkiem jāatrod un atkal jāatjauno pazaudētā saikne ar Zemes māti un Dabu. Iemāciet to saviem bērniem un mazbērniem, ja vēlaties, lai viņu nākotnes dzīve ir harmoniska. Kā to izdarīt? Sāciet ar ieklausīšanos vēja šalkās un lietus pilienu pakšķēšanā… Sāciet ar dabas vērošanu un izprašanu.

Šim nolūkam piedāvāju, no dažādiem avotiem, manis sakrātos materiālus par dabas vērojumiem. Protams, jārēķinās ar to, ka ne visi ticējumi un vērojumi šobrīd ir precīzi. Ceru, ka noderēs.
 
Ar mīlestību Skaidrīte Aleksejeva

http://www.urantija.lv/lv/general/20-saruna-ar-lastju/1065-75-saruna-vai-zini-kds-bs-laiks.html