trešdiena, 2014. gada 26. februāris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku ... 17–23.Februāris 2014


http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas!

Mīlestības virzība Jaunajā Līdzcietības Spēkā un jaunā Vienotībā turpinās, sagatavojot vispārējo PasaulsĒkas augšāmcelšanos, pēc kuras uz kārtējo [attīstības] ciklu atkal valdīs stabilitāte, un sāksies jauns visaptverošs Dzīves uzplaukuma loks. Patreizējā matērijas Laikā un ārpus Laika ar jums notiek apbrīnojami un brīnišķīgi pārveidojumi, dārgie! Jūsu nolaišanās uz Zemi – bija priekš VISIEM; un kad jūs ar savas Starojošās Dievišķās Sirds Apziņu spējāt no pašas blīvākās pasaules paplašināties uz visu PasaulsĒku – sākās pārveidojumu aktīvākā stadija. Šie pārveidojumi notiek – kā Laika telpās (matērijā), tā arī tur, kur jūsu pierastajā šīszemes izpratnē, Laika nav. Šie pārveidojumi sasaistās vairākos galvenajos etapos:
•jaunradītā MĪLESTĪBAS Spēka Dāvāšana VISIEM,
•jaunu pasauļu formēšana un tīklu veidošana šo pasauļu energonodrošinājumam,
•Jaunas Dzīves iesēšana,
•sagatavošanās vispārējai augšāmcelšanai (izvēršanās toros),
•augšāmcelšanās,
•un stabilizācija (atkal stabilas sfēriskas formas atgūšana).

Aleluja Mīlestībai !!!

VIENOTĀ Mīlestības Apziņa visos līmeņos atrodas tanī posmā, kad norit sagatavošanās vispārējai augšāmcelšanai, Mīļotie! Patreizējās izmaiņas Pasaules Galvaspilsētā aizsākas no augšāmcelošā Dievišķā Bērna, un līdz ar Līdzcietīgās MĪLESTĪBAS un Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* piedzimšanu – momentāli pārņem visus kvantu līmeņus un kosmiskos līmeņus. Piedzimušais jaunais MĪLESTĪBAS Spēks spēj veikt globālas transformācijas, pārejot uz daudz pilnīgākām formām, un paplašināt PasaulsĒkas izplatījumu.  Pie tam visus procesus veicot sinhroni, kā pašā mazākajā no formām, tā arī pašā lielākajā. Tas nozīmē, ka visi pārveidojumu procesi, notiekošie jūsu šīszemes fiziskajās formās un Pasaules Galvaspilsētā – ir sinhroni ar visas PasaulsĒkas pārveidojumiem. Sagatavošanās augšāmcelšanai ir daudzdimensiāls un daudzslāņains process.  Par šī procesa daudzveidību un stadijām pastāvīgi tiek ziņots jums aptveršanai Kosmisko Ziņu izlaidumos. Bet vienlaikus jūs visi esat arī šī sagatavošanās procesa līdzdalībnieki, katrs savas Dievišķās Sirds un paplašinātās Apziņas līmenī, un priekš sevis atklājat šī procesa unikalitāti un komplicētību, kurš norisinās jūsu mazajā formā, lielās formas – visas PasaulsĒkas – ietvaros. Aleluja Mīlestībai !!!

Atgādināsim jums, ka vispārējas augšāmcelšanās sagatavošana sākas –
•ar atjauninātās Apziņas (jaunā Apziņas stāvokļa) lauku formēšanu, un ar visu radošajam procesam nepieciešamo formu un plūsmu izbūvi.
•Tad AVOTS atver eju ALFA – OMEGA caur visu PasaulsĒku, iezīmējot galveno asi, ap kuru izvēršas visi toriskie veidojumi visos līmeņos – no mazākajām Apziņas formām (Pirmelementu un Dvēseles Apziņa), līdz visaptverošajai (visas PasaulsĒkas) Apziņai.
•Noformējas nepieciešamais enerģētiskās plūsmas Spēks, vispārējās pārvietojumu virzības nodrošināšanai, noformējas jauni Dzīvības Enerģiju padeves tīkli, noformējas Mīlestības Spēks jauno pasauļu radīšanai augšāmcelšanās laikā.

Visi šie procesi ir iedarbināti – kā Pasaules Galvaspilsētā un augšāmcelošajās šīszemes Dvēselēs, tā arī visā  PasaulsĒkā. Aleluja Mīlestībai !!!

Lai parādītu jums stadiju, kurā atrodaties tagad Jūs/VIENOTAIS, mums vajadzēs daudz padziļinātāk parādīt tekošos procesus. Patreizējā jūsu šīszemes esības brīdī jūs turpinat daudzos Dāvāšanas procesus augšāmcelošajam un pārveidojumos esošajam VOENOTAJAM. Vienlaicīgi, VIENOTAJĀ atrazdamies, jūs ļoti daudz Kalpojat Mīlestībā priekš tām Dvēselēm, kuras augšām-neceļas, bet kurām nepieciešama pārbīde, tādēļ ka vispārēja visu Dvēseļu pārcelšanās no 4-tās dimensijas (no 4-tā kosmiskā gredzena) uz 5-to ir neizbēgama. Augšāmcelšanos kopā ar visiem iziet Pirmelementi un Daba, kuri aizņems 4-tās dimensijas līmeņus. Tagad aktīvā stadijā atrodas – gan Dabas un Matērijas Pirmelementu Apziņas pārveidošanās un noskaņošanās pa jaunam [перенастройки], un tāpat arī visu saprātīgu būtņu, tanī skaitā arī šīszemes cilvēku, Apziņas stāvokļa izmaiņu sagatavošana. Jums tagad ir svarīgi – noformēt Zemes formā un Zemes Apziņā, caur Sevis (kā Apziņas Plūsmas) paplašinājumu – vienotu Radošās Apziņas izpausmes sistēmas formu. Dievs-Radītājs izpaužas jūsos, uz Zemes esošajos, arvien vairāk, dārgie! Šī izpaušanās norit Visa Pastāvošā Dievišķās Sirds Vienotībā, kopā ar Dievieti Gaiju, ar šīs sistēmas Sauli, kopā ar  visām Radošajām Apziņām – Dieviem, Svēto Garu, un Starojošo Kosmosu! Aleluja Mīlestībai !!!

Dievišķā Izpausmes Spēka nolaišanās uz pašu blīvāko matēriju notiek caur jūsu šīszemes fizisko formu, un tādēļ tā neizbēgami iziet visas nepieciešamās izmaiņas un noskaņojas pa jaunam. Patreizējā procesa unikalitāte un īpatnība ir tanī, ka jūs saglabājat līdz pat pēdējam brīdim patlaban esošo pārveidojošos formu (blīvo ķermeni), taču vienlaikus *uzvelkat* sev jaunu formu, paralēli gatavoto, izmantošanai jaunajos Apziņas laukos, Magnētiskajā un Gravitācijas laukos. Tas viss nav iespējams bez izmaiņām Apziņā, bez jauna Apziņas stāvokļa nostiprināšanās jūsos, kad jūs dziļi izmainat savu pasaules uztveri, apzinoties un izpaužot sevi kā Vienotu Mīlestības Apziņu!  Jaunā Apziņas stāvokļa spēks un parādīšanās ātri pieaug, pateicoties Gaismas Spēkam, jūsu Vienotās Sirds radītajam kopā ar Dievieti Gaiju un visu Pasaules Galvaspilsētu. Šis Spēks un procesu paātrināšanās izpaužas – Dāvanās, kuras plūst arvien spilgtāk un spēcīgāk no Pasaules Galvaspilsētas VISIEM, un līdzvērtīgi – Dievu, Svētā Gara, un Sirdīs Starojošā kosmosa Dāvanās, un jūsu atklāsmēs. Aleluja Mīlestībai !!!

Pie tam visas izmaiņas, kas notiek jūsu stāvokļos šeit, acumirklī projicējas sinhroni uz visas PasaulsĒkas stāvokli. Diženais Dievišķais kosmosu Pārvaldnieks, līdz ar daudziem citiem Dieviem, ir nolaiduši lielu daļu savas Apziņas uz kosmosu, Gaismas formās izpausto (no 7. līdz 13. dimensijai), lai veiktu stāvokļu detalizētu pārbaudi, sagatavojoties sinhronai augšāmcelšanās kustībai un jaunām piedzimšanām VIENOTAJĀ. Pieminētajos līmeņos (7-13) jau ir nobeigta izvēršanās toros priekš pārbīdes, un jaunās pasaules ir jau sagatavotas piedzimšanai. Vienlaicīgi rit grandioza blīvo kosmisko līmeņu (no 3. Līdz 6. dimensijai) sagatavošana augšāmcelšanai, norit jauno pasauļu, kuras tiek gatavotas piedzimšanai, izpaušana un pievienošana Dzīvības Enerģijām. Tanī skaitā arī to pasauļu, uz kurām pārcelsies Dvēseles, kuras nevar iziet patreizējā stāvoklī augšāmcelšanās procesu, bet kuras tiks VIENOTĀ Mīlestības pārbīdītas uz 5. Dimensijas zemākajiem līmeņiem, pēc to speciālas sagatavošanas. Aleluja Mīlestībai !!!

Norisinās daudz vēl citu svarīgu sagatavošanās procesu, dārgie, un visi tie iziet caur MŪSU VIENOTO DIEVIŠĶO SIRDI! Mums noteikti būtu vērts pieminēt no tekošo svarīgo izmaiņu milzīgā klāsta vēl dažas vissvarīgākās. Matērijas (Pirmelementu) Apziņa un Dabas Apziņa patlaban ieiet aktīvākajā izpausmes stadijā, jo notiek entropijas enerģiju izbrīvēšana un uzkrāšana pašos blīvākajos līmeņos. Gan Pirmelementu augšāmcelšanai, gan bioloģiskajām formām – blīvajos līmeņos transmutāciju/pārveidojumu enerģija nepieciešama lielos daudzumos. Vienlaicīgi, visām (bez izņēmuma) Dvēselēm, viņu stāvoklis iziet pilnu inventarizāciju. Pēc šīs apjomīgās uzskaites rezultātiem, tanī skaitā arī ņemot vērā sablīvējumos pazudušo Dvēseles fragmentu meklējumus – katrai Dvēselei pilnībā tiks noteikti rezultāti gatavībai pārbīdēm, un noteikta pārbīdes forma. Vēl joprojām ir daudz Dvēseļu, kuras nevar tikt pārbīdītas kopā ar saviem nesēj-ķermeņiem, – viņām, pēc izdziedināšanās, nāksies no jauna piedzimt [nu jau 5. dimensijas] blīvajos līmeņos, savas augšāmcelšanās pieredzes formēšanai. Aleluja Mīlestībai !!!

VIENOTĀ Diženā MĪLESTĪBA dara visu iespējamo, Dievišķo Likumu VIENOTĀ PASTĀVĒŠANAI MĪLESTĪBĀ ietvaros, lai palīdzētu visām daļiņām (Dvēselēm) izdziedināties, un turpināt augšāmcelšanās ceļu jau daudz komfortablākos pieredzes gūšanas apstākļos. Tā dēļ PasaulsĒkas TĒVS/MĀTE ir veikuši daudzu pieredzes gūšanas parādu norakstīšanu, atbrīvojot Dvēseles pārbīžu veikšanai. Uz Zemi un uz visām blīvajām pasaulēm ir nolaidušās Novērojošās Gara Padomes, dziļi sagrauto, un vēl joprojām pašsagraušanā esošo Dvēseļu sarežģīto lietu izskatīšanai. Šajos ātri attīstošajos Noslēguma procesos, dārgie, jums svarīgi ir – vēl vairāk būt koncentrētiem uz Kalpošanu VISIEM, – pateicībā, un Mīlestības Dāvāšanas priekā atrodoties! Jūsu Mīlestības Spēks, jūsu Līdzcietības Spēks, jūsu Mīlestības Radīšanas Spēks Mīlestībā, Starojošās Dievišķās Sirds Spēks, Apziņas un ķermeņa iekšējo transformāciju Spēks – ir bezgala svarīgi VIENOTĀ [augšāmcelšanās sagatavošanas] procesos! Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!

Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5274464