piektdiena, 2014. gada 21. februāris

Fragments no SOLĀRAS prognozes FEBRUĀRIM 2014

 IZLAUŠANĀS BRĪVĪBĀ

http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Mēs esam beidzot pabeiguši sarežģīto Čūskas Gadu, nometuši tās ādu, un iegājuši Ķīnas kalendāra Jaunajā Zaļā Koka Zirga Gadā. Tagad, kad esam palikuši bez vecās ādas – mēs spējam saskatīt lietas, kuras iepriekš bija zem tās paslēptas, un kuras mēs agrāk nevēlējāmies ieraudzīt. Februārī mēs gatavojamies atlaist lietas, kuras jau sen esam gribējuši atlaist; tās ir tās lietas, kuras mēs nebijām spējīgi atrisināt un atlaist līdz šim.  

Tas ir arī mēnesis, lai nodotu aizmirstībai savu Veco Dzīves Stāstu, ja mēs vēl joprojām tanī dzīvojam, Mūsu vecā Dzīves Grāmata ir cieši jāaizver un jānoliek malā kopā ar mūsu Veco Dzīvi – lai mēs savu Jauno Stāstu varētu uzsākt dzīvot Martā.

Februāris aizsākas ar spēcīgu svaiga gaisa pieplūdumu. Pēc raupjā Janvāra mēneša mēs atkal sajūtam jaunas enerģijas atvēršanos, tāpat, kā mēs to sajutām 2014. gada pašā iesākumā. Tagad, kad mēs esam iegājuši Zaļā Koka Zirga Gadā – 2014. gada enerģijas beidzot var iesakņoties mūsu fiziskajā realitātē.

Daudzi no mums domā, ka mēs esam gatavi lēkt sava Zaļā Zirga mugurā, lai auļotu prom uz mūsu Patieso Dzīvi mūsu Jaunajā Ainavā. Un tas būtu tiesa, ja vien tas būtu Marta mēnesī. Bet ir Februāris ... Brīnumainais 2014. gada Zaļais Zirgs neļaus kāpt sev mugurā, kamēr mēs neesam Tīri un Skaidri viscaur visā pilnībā. Ja mēs centīsimies viņa mugurā kāpt, lai turpinātu virzīties pa sava Vecā Stāsta nebeidzami ieciklētajiem ceļiem – viņš metīs mūs nost. Vienīgā vieta, uz kuru Zaļais Zirgs būs gatavs mūs aiznest, ir dziļi Jaunās Ainavas iekšienē.

Februārī ir sakoncentrēts spēcīgs potenciāls, kaut gan tas ir pārskatīšanas, maršruta izmaiņu un lēmumu pieņemšanas mēnesis, lai enerģijas atkal varētu plūst no jauna. Tas padarīs daudzas lietas vienkāršākas priekš mums šinī mēnesī, un interesantākas. Zīmīgi, ka divreiz bija Jauns Mēness Janvārī un divreiz būs Martā, taču Februārī ne reizi. Tā ir vēl viena zīme, ka mēs neieauļosim Jaunajā Ainavā savu brīnumaino Zaļo Zirgu mugurā līdz pat Martam.

Grūtības var iestāties mums galvenokārt tad, ja mēs centīsimies turēties pie savas Vecās Dzīves, pie savas ierobežotās uztveres un vecajiem lietu kārtošanas paņēmieniem. Ja mēs centīsimies dzīvot pagātnē, vai arī rīkosimies tā, it kā dualitātes pasaule būtu mūsu galvenā realitāte – var nākt dažas sāpīgas mācības, lai palīdzētu mums izrauties brīvībā.

Visu Februāra mēnesi mēs sērfosim pa spēcīgiem Iedvesmas Viļņiem. Iedvesma piedāvās mums negaidītus lēmumus, kad tie visvairāk mums būs nepieciešami. Daži no mums var noorganizēt negaidītus ceļojumus nākamo mēnešu laikā, ar nodomu – atrisināt, pabeigt un atlaist. Citi var doties ceļojumos, kas paceltu viņus uz jaunu Līmeni.

Šis mēnesis palīdzēs mums daudz dziļāk nostiprināt mūsu būtību Jaunajā un Patiesajā. Pastiprināsies Jaunās Ainavas enerģiju pievilcība. Mūsu iekšējā Prieka sajūta, mūsu Patiesuma un Mīlestības sajūta neizmērojami padziļināsies. Mūsu SIRDS ZINĀŠANAS strāvojums plūdīs arvien spēcīgāk, koriģējot mūsu iekšējo kompasu, kamēr mēs vairs nešaubīsimies par savu Iekšējo Zināšanu.

Februāris ir pilns svaigas enerģijas, jaunas virzības, negaidītu atklājumu, pilns jaunu ideju un interesantu iespēju GALVENAJAM IZRĀVIENAM, kas palīdzēs mums atbrīvoties no pagātnes. Ar vislielāko nopietnību jāvirzās mūsu būtībām caur šo mēnesi – ir pienācis laiks pilnīgi nopietni izturēties pret DZĪVOŠANU, izvēloties visā pilnībā dzīvot TAGAD Patiesu Dzīvi – kā Īsteni Patiesajam Jaunajā Ainavā.

Februāris ir super sakoncentrēts mēnesis, fokusēts uz pabeigšanu, atlaišanu, kursa koriģēšanu, un mūsu būtības noskaņošanu uz Jaunu Līmeni. Tas sagatavo mūs Martam, kad mēs leksim mugurā savam brīnumainajam Zaļajam Zirgam – Zaļās Ugunis iedegsies – un mēs sāksim auļot pa Visīsāko Ceļu.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5263106