piektdiena, 2014. gada 21. februāris

Dziedinošais Dievišķās Mīlestības Dāvinājums

Dziedinošais Dievišķās Mīlestības Dāvinājums ... Nikas vadītā meditācija

Klipu Kop-Radījuši Nika, Ksenija, Дима, Ветер un Анубис 06.02.2014

http://www.youtube.com/watch?v=HptXg5hq8rE
http://preobrazenie.ucoz.ru//load/dary_p
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
Šis klips ir radīts, lai palīdzētu ikdienas kolektīvajā Sirds Gaismas Dāvināšanā mīļotajai Zemei un Visam Pastāvošajam ...

Par iespēju pievienoties ikdienas KOLEKTĪVAS DĀVĀŠANAS meditācijām sīkāk ir aprakstīts: http://www.draugiem.lv/group/16019359/ga


 *  *  *  *  *
Mēs sākam šo mūsu Dievišķās Mīlestības dziedinošo meditāciju ...
Mūsu Dievišķās Sirds Gaisma, izpausta ikdienas dzīvē caur beznosacījumu Mīlestību, ir unikāla un Radoša. Šī spožā Gaisam pauž mūsu apkārtējai pasaulei par to, ka esam izmainījuši savu Apziņas stāvokli, un gatavi esam mainīt pasauli. Tādā veidā piedzimst Jauna Pasaule – Mīlestības un Vienotības pasaule, piedzimst kā Dāvinājums VISIEM.

Mīlestības trūkums ir raisījis mūsos vienaldzību, radījis daudz sāpju, ko mēs nodaram sev,  apkārtējiem, un visam dzīvajam sev visapkārt. Tas rodas no tiešas vai netiešas Dievišķo Likumu pārkāpšanas, pēc kuriem ir radīta visa pasaule, un arī mēs tanī skaitā. 

Sirds Patiesības būtība ir vienkārša – visa pasaule ir Mīlestības radīta, Mīlestībā elpo un dzīvo, Mīlestību izstaro, Mīlestību Dāvā, Mīlestību vairo. Mēs raugamies cits cita acīs, redzam tajās ne tikai Viedumu vien, bet arī bailes, arī ciešanas un zaudējumu sāpes.   Mēs daudz esam pārdzīvojuši, mēs daudz esam cietuši. Mēs zinājām – KĀ dēļ mēs to daram, dārgie,– mēs Līdzcietību sevī izstrādājām – kā Dāvinājumu VISIEM, kā varenu Gara Spēku, kā jaunu Mīlestības Spēku.

Mūsu mērķis, to mērķis, kuri saskārušies ar Mūžīgajām Patiesībām – ir – DĀVĀT MĪLESTĪBU. Mūsu mērķis ir – izdziedināt to, kas ne-mīlestībā sagrauts, mūsu mērķis – aizlūgt par tiem, kas sāpes turpina nodarīt, savas ne-mīlestības dēļ – gan Sev, Dievišķajam, gan apkārtējai Dievišķajai pasaulei. Tādejādi mēs tiecamies palīdzēt atgriezties pie sākotnējā Dievišķā apziņas stāvokļa – pie Mīlestības un Vienotības Apziņas stāvokļa.

Izdziedināt mēs varam – tikai – ar Mīlestību bez nosacījumiem, nenosodot, un neprasot itin neko par to. Jo vairāk mūsos ir Pieņemšanas harmonijas – jo stiprāka ir mūsu Mīlestības enerģija, izdziedināšanas enerģija, un stiprāks ir mūsu ieguldījums mūsu kopējā aizlūgumā, vienotībā ar Svētajiem un Dievmāti, vienotībā ar visām Starojošām Sirdīm, līdzcietībā lūdzoties par ne-mīlestībā cietušajiem.

Ar Mīlestību savu, ar savu vēršanos patiesā Mīlestībā mēs tiecamies palīdzēt visam Dzīvajam mums apkārt, palīdzēt visām šīszemes Dvēselēm, kuras cieš cilvēciskajos ķermeņos no ne-mīlestības jūga. Palīdzēt visam Dzīvajam, kas bez nosacījumiem mūs vienmēr ir Mīlējuši, un turpina Mīlēt, ciezdami no mūsu ne-mīlestības.

Ar Mīlestību Sirdī mēs vēlamies apgaismot visu ciešanas, un izdziedināt visu un visus, pavairojot cilvēkos Mīlestības Gaismu, Dievišķās Sirds Gaismu. Piedodam mēs sev, un visiem piedodam. Lai vienīgi Mīlestība uz mūžu iemājo mūsu Sirdīs. Mīlestība – kā Dāvinājums VISIEM.     

***
Siržu starojumā – pārveidojas telpa. Radam mēs ar Mīlestību savu, savu Skaistumu atspoguļojot ārējā pasaulē. Brīnišķīga ir mūsu planēta, dižā skaistule Zeme. Mīlestības radīta, Mīlestībā elpo un elpojusi. Visu piedeva, visus atbalstīja, dziedināja. Ir pienācis laiks – mums, pamodušamies, pabeigt Ciešanu Spēli, un izdziedināt visu, apgaismot ar SIRDS Mīlestību.

Lietum nolīstot, Debesu Skaistumam uzmirdzot, Saules Stariem lejoties, Sirdīm savienojoties varenā Dievišķā Mīlestībā – izdziedam mēs kopā ar visu un visiem Himnu Dzīvei, Esībai un Mīlestības Skaistumam, tās daudzveidībai un Viņas nebeidzamajām izpausmēm Radītajā, visam Dzīves skaistumam, daudzveidībai un kustībai. Mēs Dāvājam Savas SIRDS Gaismu visam un visiem. Mēs esam Mīlestība, un Viņā esam Vienoti. Mēs esam Mīlestības Skaistums, mēs esam Mīlestības radītāji ar Mīlestību. Un ar savas Sirds Gaismu izdziedinām – uzradot Skaistumu tur, kur tas bija sagrauts caur ne-mīlestību.

Mīlestību savu mēs izlejam, dzīvodami Dzīvi – ar savu elpu, ar savu esību. Mēs esam nešķirami no apkārtējās telpas, no katras būtnes, no katras radības, mēs visi esam VIENS Mīlestībā, Vienas Apziņas Radīti. Mēs maigi Sirdi izlejam visu, līdz pēdējai lāsītei – nojaušot saskarsmes prieku Mīlestībai ar Mīlestību, sajūtot prieku ik brīdi, jo viss, kas ir mums apkārt – tie esam mēs, Tā ir Radītāja Doma, Mīlestības Mīlošā Doma – katrā un visā elpo un dzīvo DIEVS.

Mēs pielejam visu un visus ar savu Mīlestību, ar Dievišķo mīlestību, jo tāds mums Spēks ir dots. Mēs Mīlestības Radītāji Mīlestībā, (11:11) Diženie Dievišķie Bērni. Mīlestību mēs izpaužam tanī telpā, kas mums jau pavisam blakus uzradīta, taču ienākt tanī var – tikai ar Mīlestības Apziņu, apzinoties vienotību ar visu Dzīvo, ar visu un visiem kas mums visapkārt. (11:55) Itin visā izpausts Radītāja Skaistums.

***
Mēs sūtam Mīlestību savu mūsu planētai, mēs paplašinām Sirdi, (12:12) mēs saplūstam ar planētu, mūsu kopīgās Dievišķās Sirds vienotā ritmā. Mēs esam VIENA Mīlestības Apziņa, mēs esam tās Skaistums un Pilnība. Mēs Sirdī savā iekļaujam brīnišķīgo planētu, vēloties izpaust pasauli jauno, brīnišķīgo, tīro, Mīlestības PirmRadīto, Mīlestībā elpojošu, un Priekā dāvājošu.

Mūsu Sirds, kā nekad agrāk, ir saliedēta ar mūsu planēta Sirdi, ar Gaijas Sirdi. Tanī – SirdsGaisma, tanī jauns Spēks ir dzimis – Līdzcietības Spēks, Diženais Jaunais Mīlestības Spēks. Šinī vienotībā un Starojošo Siržu izpausmju daudzveidībā piedzimst JAUNAIS. Mēs apņemam ar savu Sirdi visus un visu, tiecoties izveidot vienotu virpuli, vienotu deju. Neizsmeļama ir mūsu Mīlestības plūsma Apziņā jaunajā *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*.

Mūsu Sirds Spēks ir tik milzīgs, ka spēj apgaismot ne vien mūsu Zemi, bet vēl daudzas pasaules, kurām arī nepieciešama izdziedināšana. Mēs sūtam savas Sirds Gaismu, savu Mīlestību – visām tām pasaulēm, kurām nepieciešama izdziedināšana, jo mēs taču VISI ESAM VIENS, (14:41) Visi esam Viens MĪLESTĪBĀ, (14:44) Diženais VIENS Mīlestībā.

Mūsu un Gaijas vienotā Sirds pukst vienotā ritmā ar visu PasaulsĒku. Mēs jūtamies nešķirami ar visu un visiem caur savu līdzdalību un Vienotību Mīlestībā. Mēs esam atbildīgi par VISU un VISIEM ar savu Mīlestību – Jaunā Mīlestības Spēkā. Mēs Esam Mīlestība. Mēs esam Viņas Skaistums un Pilnība. Mēs esam Jaunā Apziņa, un Dāvājam to visu – ar Maigumu, ar bezgalīgu Ticību un Prieku -  Visām PasaulsĒkas Būtnēm, visām tās Telpām. Nav, un nekad nav bijis PasaulsĒkā Spēka Varenāka (16:19) par Mīlestību. Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5261500