pirmdiena, 2014. gada 10. februāris

Visām Zodiaka zīmēm by Andis Geste

Visām Zodiaka zīmēm
Jauka ziņa. Bik dīvaina. Nāk Valentīna diena. Dažiem tie ir svētki, citiem - parasta diena. Jebkurā gadījumā, astroloģiski tā ir aplam viltīga diena. Tajā dienā iegadījies pilnmēness. Nu tāds jautrāks pilnmēness... Lauvās. Lauveniekus apsveicu ar personīgo pilnmēnesi!

 Pa lielām šaibām, kas tur trax, ka pilnmēness un Valentīna diena? A, redz kas! Pilnmēness būs tur (visām zīmēm), kur šovasar jūlijā uz veselu gadu iebrauc Jupiters.

 No vienas puses ir tā, 14.02.14. mēs sajutīsim to garšiņu un noskaņu, kas būs veselu gadu no (jūlija). No otras puses eksistē apgrieztā loģika. Uztaisi sev jauku un lielisku Valentīna dienu un būs jauks un lielisks gads uz priekšu. Tā mēs samērā veiksmīgi varam sev saprogrammēt labu nākotni.

 Ja arī gads uz priekšu nesanāks jauks un lielisks (maz ticams), tad vismaz Valentīndiena būs uzrīkota jauka. Te nu ir tas, ka jāieskrāpē sev uz rokas vai arī jāuzraksta ar lodīšu pildspalvu: "Mana Valentīndiena/pilnmēness būs viens lielisks pasākums. Lieliska diena! Tā pieder man. Un neviens un nekas nespēs man to sabojāt!" Tad viss būs šaibās.

 Un taču tūlīt Ziemeļu mezgls maina zīmes! Tas gan ir samērā liels kosmisks blīkšķis, ar kuru visus (īpaši Svarus) - apsveicu.
 Jauku nedēļu!

Andis Geste